FOTO. Cinci „îngeri ai zăpezilor”, în acțiune la Bălți

Tvn, 12 ianuarie 2019 18:20

Sunt cinci la număr, iar unii localnicii îi numesc „îngeri ai zăpezilor”. Asta deoarece au The post FOTO. Cinci „îngeri ai zăpezilor”, în acțiune la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 15 minute
15:20
Republica Moldova și-a redus exporturile de struguri în Rusia. În 2018 din Moldova în Rusia The post Exporturile strugurilor de masă din Republica Moldova în Rusia au scăzut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 2 ore
14:30
Potrivit Băncii Naționale a Moldovei (BNM), în 2018 ponderea creditelor în monedă națională a crescut, The post Tot mai multe credite în Republica Moldova sunt acordate în valută națională appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:40
Primul caz de rujeolă din acest an, a fost înregistrat la un copil din Chișinău. The post A fost înregistrat primul caz de rujeolă în acest an appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 4 ore
12:30
28 de dosare au fost înregistrate pentru etapa națională a concursului Eurovision 2019. Printre participanți The post 28 de dosare au fost înregistrate la selecția națională „Eurovision-2019” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Un bărbat din raionul Fălești, în vârstă de 29 ani, a fost condamnat la 10 The post Un bărbat din Fălești a fost condamnat pentru violul fiicei sale vitrege appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 6 ore
10:00
O femeie în vârstă de 70 ani din satul Hâjdieni, raionul Glodeni, a decedat, după The post O femeie din raionul Glodeni a decedat în timp ce traversa strada neregulamentar appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
15:50
Comisia Electorală Centrală a stabilit regulile de vot pentru elevi, studenți, deținuți, militar și pacienți The post Unde vor putea vota studenții, militarii și deținuții la 24 februarie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
14:50
În acest an, aproximativ 40 de milioane de lei sunt prevăzute pentru construirea casei de The post Circa 40 milioane de le vor fi alocați pentru construcția casei de arest din municipiul Bălţi appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:50
Un bărbat a murit, iar o femeie a fost trnsportată la spital în stare gravă, The post /FOTO/ Accident grav la Edineț. Un bărbat a murit appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
O persoană, care dorește să-și păstreze anonimatul, a anunțat că oferă o recompensă în suma The post /VIDEO/ Recompensă pentru identificarea jefuitorului din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Un accidnt grav, cu implicarea unei autospeciale de dezăpezire s-a produs în această noapte pe The post /FOTO/ Accident grav pe o stradă din Bălți. Există victime appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
07:00
Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Boboteaza pe stil vechi. În această zi, la vârsta de 30 The post Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi Boboteaza appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
00:10
Un bărbat a fost lovit de un taxi pe str. Kiev din Bălți, în apropiere The post foto | Bărbat lovit de un taxi în Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18 ianuarie 2019
18:50
Un cuplu din satul Camenca, raionul Glodeni, și-a pierdut viața în rezultatul unui incendiu produs The post Două vieți răpite de un incediu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Femeile din Moldova sunt supărate foc pe lidera PAS, Maia Sandu, care nu a acceptat, The post /VIDEO/ Penibil! Tinerele mame, insultate de ortacii Maiei Sandu, în cel mai josnic mod cu putinţă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
Până în 2030, în Republica Moldova vor fi realizate 17 proiecte de infrastructură în valoare The post Investiții de 1 miliard de euro pentru Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Astăzi se împlinesc zece ani de la moartea lui Grigore Vieru, după ce a suferit The post Un deceniu fără Grigore Vieru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
La alegerile parlamentare din 24 februarie curent vor fi deschise 125 de secții de vot The post /DOC/ Peste hotare vor fi deschise 125 de secții de vot la alegerile din 24 februarie, cele mai multe în Italia, România, SUA și Rusia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Scrutinul din 24 februarie va fi urmărit de 11 experți electorali și 28 de observatori The post Alegerile parlamentare vor fi monitorizate de experți OSCE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Jaf într-un oficiu a unei instituții de creditare nebancare din Bălți. S-a întâmplat în după The post /VIDEO/ Jaf fără arme la Bălți. A luat banii și a plecat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Două persoane în vârstă de 71 și 74 ani, și-au pierdut viața în urma unui The post Un incendiu din raionul Glodeni a răpit viața a două persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17 ianuarie 2019
19:10
Recital de muzică clasică de Bethoven și Brahms la Universitatea din Bălți. Spectacolul a fost The post /VIDEO/ Recital de muzică clasică la Universitatea din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Mulți dintre locuitorii orașului Bălți, care beneficiază de agent termic de la rețeaua centralizată de The post /VIDEO/ Locuitorii din Bălți, nemulțumiți de sumele mari din facturile pentru căldură appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Bradul din Piața Vasile Alecsandri din Bălți a fost demontat în această după amiază. La The post /FOTO/ Bradul din municipiul Bălți a fost demontat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Bună ziua și bine v-am regăsit la Paragraf. Emisiunea în care deschidem paranteze și dezbatem The post VIAȚA DE DUPĂ PEREȚII CENTRULUI PERINATOLOGIC appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Traficul ilicit de mărfuri la frontieră a crescut cu 51 la sută în 2018. în The post Traficul ilicit de mărfuri peste hotare a crescut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Toată opera lui Mihai Eminescu va fi disponibilă printr-o aplicație pe telefonul mobil. Aceasta a The post Opera lui Mihai Eminescu devine aplicație pentru telefonul mobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
De la începutul sezonului rece în Republica Moldova au fost înregistrate peste 130 cazuri de The post Numărul cazurilor de infecții respiratorii a crescut cu 12% appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Tragedie într-un sat din raionul Soroca, după ce niște hoți au intrat în casa unor The post Jaf cu victime în raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Sfârșit tragic pentru doi bărbați din Bălți și Fălești. În cazul de la Bălți, bărbatul The post Doi bărbați au fost înjunghiați mortal la Bălți și Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.