Explozie puternică la Paris. Doi pompieri au murit, iar cel puţin 24 de oameni au fost răniţi

Canal2, 12 ianuarie 2019 16:30

Doi pompieri au murit, iar cel puţin 24 de oameni au fost răniţi în urma unei explozii puternice, care a avut loc, în această dimineaţă, la Paris. Deflagraţia s-a produs într-o brutărie, de la parterul unui bloc de locuit, din cauza unei posibile acumulări de gaze. Suflul a avut loc chiar în timp salvatorii intrau […] Post-ul Explozie puternică la Paris. Doi pompieri au murit, iar cel puţin 24 de oameni au fost răniţi apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum o oră
19:20
Creştinii ortodocşi îi cinstesc, astăzi, pe Sfinţii 40 de Mucenici, pe stil vechi. Cu acest prilej, în bisericile din țară au fost oficiate servicii divine. După ce au mers la slujbă, oamenii din mai multe sate din nordul ţării au stat la masa de sărbătoare. Unii însă, au ţinut să respecte obiceiurile lăsate de străbuni, […] Post-ul Creştinii ortodocşi îi cinstesc pe Sfinţii 40 de Mucenici, pe stil vechi apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
19:10
Poliţiştii de frontieră de la hotarul moldo-ucrainean vor activa în condiţii mai bune. Asta după ce Ambasada Statelor Unite ale Americii a donat şase containere locative utilate cu bloc sanitar, bucătărie, dar şi paturi. Acestea vor fi amplasate pe teritoriul punctului de trecere comun al frontierei de stat, Goianu Nou – Platonovo, de pe segmentul […] Post-ul Poliţiştii de frontieră de la hotarul moldo-ucrainean vor activa în condiţii mai bune apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Carnea şi ouăle produse în ţara noastră ar putea ajunge, până la finele anului, pe mesele consumatorilor din Uniunea Europeană. Asta după ce câţiva reprezentanţi ai misiunii Direcţiei Generale Sănătate a Comisiei Europene au evaluat avicolele moldoveneşti, sănătatea păsărilor, dar şi condiţiile în care au fost crescute. Experţii europeni s-au declarat mulţumiţi de cele văzute, […] Post-ul Moldova ar putea exporta carne şi ouă în Uniunea Europeană apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Martie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
18:00
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 martie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
60 de tineri ostaşi ai Batalionului de Gardă din Chişinău au depus astăzi jurământul militar, în prezenţa corpului de comandă al Armatei Naţionale, a părinţilor şi rudelor. Ceremonia solemnă a avut loc în Tabăra Militară 142, a Armatei Naţionale. Timp de două luni, cei 60 de ostaşi s-au familiarizat cu regulamentul militar. ” Serviciul militar […] Post-ul 60 de tineri ostaşi ai Batalionului de Gardă din Chişinău au depus jurământul militar apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
15:50
Şoferii microbuzelor de linie comit o încălcare pe minut. Este concluzia poliţiştilor de la Inspectoratul Național de Patrulare, care, de patru zile, pândesc şoferii nedisciplinaţi, în cadrul operaţiunii „Autobuz”. Până cum, cele mai grave încălcări înregistrate sunt: neacordarea priorității pietonilor, îmbarcarea sau debarcarea pasagerilor în afara staţiilor, dar şi efectuarea manevrelor de pe o bandă […] Post-ul Concluzia poliţiştilor de la Inspectoratul Național de Patrulare: Şoferii microbuzelor de linie comit o încălcare pe minut apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Meciul de fotbal dintre echipele Republicii Moldova şi Franţei va fi reflectat de cel puţin 120 de jurnalişti. Potrivit Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, la partida de pe Stadionul Zimbru au fost acreditaţi reprezentanţi ai mass media din Germania, România, Ucraina, Rusia şi, bineînţeles, Franţa, de unde au venit peste 40 de jurnalişti. Un comentator sportiv […] Post-ul Meciul de fotbal dintre echipele Republicii Moldova şi Franţei va fi reflectat de cel puţin 120 de jurnalişti apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Trafic de droguri în proporţii deosebit de mari în nordul ţării! Opt persoane au fost arestate pentru 30 de zile, fiind acuzate de păstrarea şi comercializarea drogurilor de tip marijuana. Gruparea criminală îşi desfăşura activitatea, în special, în raionul Ungheni. ”La momentul de fata de unde luau suspectii drogurilor inca este in lucru, deoarece cantitatile […] Post-ul Trafic de droguri în proporţii deosebit de mari în nordul ţării! Opt persoane au fost arestate apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
14:10
Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a făcut primele declaraţii după ce, ieri, unul dintre fruntașii organizaţiei extremiste „Antifa”, Pavel Grigorciuc, l-a atacat pe parlamentar şi a fost nevoie de spitalizarea acestuia. Democratul a povestit că Grigorciuc l-a lovit cu putere în partea dreaptă a capului şi nu a fost vorba despre o simplă lovitură cu palmă, […] Post-ul Sergiu Sîrbu a povestit că recidivistul Grigorciuc l-a lovit cu putere în partea dreaptă a capului apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 martie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Câţiva suporteri ai campioanei mondiale la fotbal, Franţa, s-au strâns dis-de-dimineaţă în faţa hotelului din Chişinău, unde sunt cazate starurile franceze, în speranţa de a face o fotografie cu ei sau de a obţine un autograf. Iar ca aşteptarea să fie mai plăcută, tinerii suporteri au disputat propriul lor meci, pe trotuarul din faţa hotelului. […] Post-ul Suporterii campioanei mondiale la fotbal, în aşteptarea autografelor apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a făcut prima declarație după ce a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către Pavel Grigorciuc. Sîrbu a scris pe o rețea de socializare despre starea lui de sănătate și totodată a mulțumit din suflet tuturor pentru susținere și pentru toate mesajele transmise. „Dragi prieteni, colegi! Vă mulțumesc […] Post-ul Prima declaraţie a deputatului Sergiu Sîrbu după ce a fost atacat apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Noi aplicaţii militare în regiunea transnistreană. Pe site-ul aşa-zisului minister al apărării din stânga Nistrului se anunţă despre o serie de astfel de exerciţii, desfăşurate în aceste zile cu utilizarea armelor, minelor, maşinilor blindate şi tancurilor. În cadrul aplicaţiilor au fost simulate condiţiile asemănătoare celor de luptă. Şi aşa-zişii militari în rezervă din stânga Nistrului […] Post-ul Noi aplicaţii militare în regiunea transnistreană apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Pregătiriele pentru deschiderea meciului internațional de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței sunt pe ultima sută de metri. Evenimentul va începe cu interpretarea imnurilor celor două state, de Fanfara Poliției de Frontieră. Pe pagina de Facebook a instituţiei a fost plasată o înregistrare video cu repetiţia muzicienilor. Şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari, a declarat […] Post-ul Pregătiriele pe ultima sută de metri. Imnurile Moldovei şi Franţei, interpretate de fanfară apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
11:40
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 22 martie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Moldova devine tot mai atractivă pentru cetățenii străini. Cel puțin asta arată datele Biroului Migrație și Azil. Potrivit acestora, anul trecut peste patru mii de străini au solicitat pentru prima dată permisul de ședere în țara noastră, ceea ce reprezintă o creștere cu peste 13 la sută, comparativ cu anul 2017. Datele mai arată că […] Post-ul Moldova, tot mai atractivă pentru cetățenii străini apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Confruntarea fotbalistică dintre Republica Moldova și Franța a început încă de aseară. Suporterii celor două echipe naționale au disputat o partidă amicală la complexul sportiv „Zimbru”. Susținătorii „tricolorilor” nu au avut milă de cei ai campionilor mondiali și s-au impus cu un scor sever: 7-3. „I-am primit foarte bine pe francezi. Cred că ei au […] Post-ul Suporterii echipelor naţionale a Republicii Moldova şi Franţei au disputat o partidă amicală la complexul sportiv Zimbru apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 22 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Unul dintre fruntașii organizaţiei extremiste „Antifa”, Pavel Grigorciuc, a fost reţinut pentru 72 de ore după ce l-a atacat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Informaţia a fost confirmată de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc. El a mai precizat că pe numele lui Grigorciuc a fost pornită o cauză penală pentru huliganism, […] Post-ul Sergiu Sîrbu atacat de recidivistul Pavel Grigorciuc. Detalii despre starea deputatului democrat apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Descoperire periculoasă în raionul Ștefan Vodă. Un agricultor din satul Marianca de Jos a găsit pe un teren din apropierea localității mai multe obuze. Bărbatul a solicitat ajutorul geniștilor. În urma lucrărilor efectuate, militarii din Batalionul „Codru” au depistat peste 180 de proiectile. Obuzele urmează a fi distruse la poligonul militar de la Bulboaca. Potrivit […] Post-ul Mai multe obuze depistate în raionul Ștefan Vodă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:10
Tema zilei din 21.03.2019 Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 21.03.2019 apare prima dată în CANAL 2.
21:20
Campionii mondiali ai fotbalului au ajuns la Chişinău. Aceştia au fost întâmpinaţi de microbişti pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Avionul cu naţionala Franţei a aterizat acum jumătate de oră, însă fanii selecţionatei Franţei s-au adunat de dimineaţă în faţa Aeroportului. Aceştia au venit pentru a-i vedea pe viu pe campionii fotbalului, dar şi pentru a face […] Post-ul Întâmpinarea campionilor mondiali ai fotbalului la Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 21 martie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Deputaţii blocului „ACUM” şi simpatizanţii acestuia au manifestat în faţa Parlamentului, înainte de şedinţa de constituire a legislativului. Oamenii au fost chemaţi să protesteze faţă de sistemul de justiţie. Nu au lipsit Insultele şi acuzaţiile la adresa colegilor din Parlament, a presei, dar şi la adresa poliţiştilor, care asigurau ordinea publică. „Am venit să vedem […] Post-ul Protest cu insulte şi acuzaţii în faţa Parlamentului apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Parlamentul este oficial, funcţional. Şedinţa de constituire a Legislativului nou-ales a avut loc astăzi şi a fost prezidată de cel mai vârstnic deputat – socialistul Eduard Smirnov. În sala de plen nu au lipsit glumele. Marina Tauber, deputat ales din partea Partidului Şor a venit echipată în Parlament cu un parasolar şi a precizat că […] Post-ul Parlamentul este oficial, funcţional. Şedinţa de constituire a Legislativului a fost prezidată de cel mai vârstnic deputat apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
19:40
Recidivistul Pavel Grigorciuc, care l-a agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, a fost reţinut pentru 72 de ore. Informaţia a fost confirmată de şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc. Oamenii legii au inițiat o cauză penală privind comiterea infracțiunii de huliganism. Potrivit Poliţiei, bănuitul riscă până la 5 ani de închisoare. Amintim că deputatul […] Post-ul Pavel Grigorciuc, reţinut pentru 72 de ore. Ce riscă recidivistul pentru că l-a agresat pe Sergiu Sîrbu apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Vorbe Bune, cu Lilu – 21 Martie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 21 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
19:30
PDM îşi exprimă indignarea faţă de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu, vicepreşedinte PDM, de către recidivistul Pavel Grigorciuc. Totodată, PDM solicită reprezentanţilor Blocului ACUM să denunţe public comportamentul agresiv al partenerului lor politic, Pavel Grigorciuc, şi să înceteze să mai utilizeze astfel de persoane în activitatea lor politică. „Considerăm că acest act josnic a fost posibil în condiţiile în care […] Post-ul PDM îşi exprimă indignarea faţă de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu, de către recidivistul Pavel Grigorciuc apare prima dată în CANAL 2.
19:10
15 ani de închisoare pentru fostul medic al Internatului Psihoneurologic din oraşul Bălţi, care ar fi violat 18 paciente. Sentinţa a fost dictată de magistraţii Curţii de Apel Bălţi, după ce procurorii au atacat decizia magistraţilor de la Bălţi din 2016, care i-au dictat bărbatului, 13 ani de închisoare. Potrivit avocatei victimelor, Doina Ioana Străisteanu, […] Post-ul 15 ani de închisoare pentru un medic din Bălţi, care ar fi violat 18 paciente apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.