În atenția locuitorilor capitalei! Mai multe rute de troleibuz își vor schimba itinerarul

TVC, 12 ianuarie 2019 15:50

Începând cu data de 14 ianuarie, este modificat itinerarul unor rute municipale de troleibuz. Troleibuzele nr. 34 „str. Ciuflea – satul Trușeni” vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Tighina, strada București, strada Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit, transmite deschide.md. Pe traseul rutei nr. 34 se introduc stații suplimentare intermediare: „Calea Ieșilor, 103” Continue Reading Articolul În atenția locuitorilor capitalei! Mai multe rute de troleibuz își vor schimba itinerarul apare prima dată în TVC.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TVC

Acum o oră
19:50
Pasiunea pentru creație i-a determinat pe doi soți din capitală să implementeze un proiect în numele frumosului. Astfel, la inițiativa cuplului, s-a născut cea mai mare dioramă feroviară din Republica Moldova, care încântă vizitatorii cu imagini spectaculoase. Autorii proiectului sunt noii protagoniști ai emisiunii “Oameni Remarcabili” din această săptămână. Ana Pereu și Traian Isai și-au … Articolul Pasiunea pentru creație i-a determinat pe doi soți din capitală să implementeze un proiect în numele frumosului | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:50
Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc astăzi una dintre cele mai importante sărbători – Sfinţii 40 de Mucenici. Potrivit credinţei populare, în ziua mucenicilor, se deschid mormintele şi porţile Raiului, iar, în ajun, gospodinele coc în cinstea martirilor colaci, numiţi sfinţişori sau mucenici.  Aceştia sunt împletiţi în forma cifrei opt, o stilizare a formei umane. … Articolul Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc astăzi Sfinţii 40 de Mucenici | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:40
Comunitatea evreiască este în așteptarea începerii următoarelor acțiuni incluse în Planul de reabilitare a cimitirului evreiesc, elaborat de Guvern și reconfirmă deschiderea de a asista la implementarea proiectului. Cu acest mesaj a venit Comunitatea evreiască, după ce în ultimele zile, presa a scris despre situaţia dezastruoasă în care se află cimitirul, după ce a început … Articolul Comunitatea evreiască este în așteptarea începerii următoarelor acțiuni | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:40
Începând de luni, 18 martie, pe întreg teritoriul ţării, Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară operațiunea „Autobuz”. Această activitate are caracter de prevenire şi supraveghere a traficului rutier.  Astfel, inspectorii de patrulare au făcut o analiză video cu încălcările rutiere de către maxi-taxiurile din capitală, care sunt foarte frecvente. Șoferii acestor mijloace de transport, înregistrează la … Articolul Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară operațiunea „Autobuz” | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:30
Republica Moldova se pregătește să exporte ouă și carne de găină în Uniunea Europeană. Astăzi, în cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, avicultorii au avut o întrunire cu organele responsabile de stat, pentru a discuta obținerea dreptului de export a produselor avicole în UE. În domeniul producției avicole, Familia Sîrbu este de mai bine de … Articolul Republica Moldova se pregătește să exporte ouă și carne de găină în Uniunea Europeană | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:30
Cu ocazia Zilei mondiale a Apei a fost organizată o conferință cu mottoul ”Nici un râu fără atenție”. Prin acest mesaj se atenționează asupra gestionării corecte a tuturor cursurilor de apă. Specialiștii atrag atenția asupra problemelor existente şi a posibilelelor soluţii pentru îmbunătățirea calității râurilor din țară. Orașul Comrat suferă din cauza deșeurilor și asta … Articolul Cu ocazia Zilei mondiale a Apei a fost organizată o conferință | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 2 ore
19:20
Președintele Igor Dodon manipulează opinia publică, afirmând că, dacă reprezentanții Partidului Socialiștilor nu vor face parte din viitoarea guvernare, sau nu nu vor participa la formarea majorității parlamentare, Republica Moldova va avea probleme. De această părere sunt analiștii politici, care spun că astfel de afirmații ar putea însemna că șeful statului speculează cu cele mai … Articolul Politologii: Președintele Igor Dodon manipulează opinia publică | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:20
Geniştii Batalionului „Codru” de la Negreşti au lichidat un arsenal de muniţii în localitatea Marianca de Jos, raionul Ştefan Vodă. Cele 234 de obiecte explozive au fost descoperite de un localnic, în timpul lucrărilor agricole. Acesta a alertat autorităţile, care, la rândul lor, au solicitat intervenţia militarilor. Ajunși la fața locului, Geniştii Batalionului „Codru” de … Articolul Geniştii Batalionului „Codru” de la Negreşti au lichidat un arsenal de muniţii | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:10
Inspectoratul General de Poliție a inițiat o cauză penală pe numele activistului Pavel Grigorciuc după ce acesta l-a agresat ieri pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Conform legislației, acesta riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de până la 5 ani. Astăzi, Sergiu Sârbu a spart tăcerea și a scris pe o rețea … Articolul Cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 4 ore
18:20
Elaborat: Organizator Media Resurse SRL_____________ Coordonat: Integrator tehnic Intermobcom SRL_____________     Regulamentul Concursului „Privește și Câștigă” DEFINIȚII Prezentul Regulament stabileşte principiul de desfăşurare a Concursului SMS precum şi procedura de desfăşurare şi regulile de participare în cadrul acestuia. Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Concursul SMS, … Articolul РЕГЛАМЕНТ КОНКУРСА «СМОТРИ и ВЫИГРЫВАЙ» apare prima dată în TVC.
18:10
Elaborat: Organizator Media Resurse SRL_____________ Coordonat: Integrator tehnic Intermobcom SRL_____________     Regulamentul Concursului „Privește și Câștigă” DEFINIȚII Prezentul Regulament stabileşte principiul de desfăşurare a Concursului SMS precum şi procedura de desfăşurare şi regulile de participare în cadrul acestuia. Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Concursul SMS, … Articolul Regulamentul „PRIVEȘTE și CÂȘTIGĂ” apare prima dată în TVC.
17:00
Polițiștii au deconspirat o grupare specializată în fabricarea și punerea în circulație a cardurilor și a altor instrumente de plată false.  Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unei cauze penale, ce ține de fabricarea sau punerea în circulație a cardurilor sau a altor instrumente de plată false, săvârșite în proporții deosebit de mari. Activitatea … Articolul Un bărbat din Chișinău fabrica și punea în circulație carduri de plată false | VIDEO apare prima dată în TVC.
16:40
„Începând cu ianuarie 2019, va fi interzisă utilizarea comercializării pungilor de transport”. Anume asta scriau mai multe publicații în ajunul aprobării acestei proceduri, însă, la câteva luni de la intrarea în vigoare s-a constatat că de fapt nu are cine aplica prevederile. Potrivit agora.md, legea care venise să salveze mediul înconjurător este însă nefuncțională. În … Articolul Pungile din plastic continuă să fie comercializate în magazine apare prima dată în TVC.
Acum 6 ore
16:00
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) susține că a dejucat un atentat planificat într-o staţie de metrou din oraşul Harkiv, suspectul fiind reținut în timp ce încerca să abandoneze o pungă în care credea că se află un dispozitiv exploziv, scrie rador. Potrivit SBU, persoana reținută, un locuitor din Harkiv, fusese recrutat de serviciile speciale … Articolul Ucraina a dejucat un atentat planificat de serviciile rusești la metroul din Harkiv apare prima dată în TVC.
15:30
Începând cu anul 2019 Casa Naţională de Asigurări Sociale calculează cuantumul şi plăteşte ajutorul de şomaj. Noile reguli au intrat în vigoare din 10 februarie, curent, iar beneficiarii deja pot primi banii în luna martie. Potrivit prevederilor Legii nr.105/2018, subdiviziunea teritorială pentru ocuparea forţei de muncă stabileşte dreptul la ajutor de şomaj, iar începând cu … Articolul Regulile de acordare a ajutorului de șomaj au fost modificate apare prima dată în TVC.
15:10
Campionii Mondiali sunt pregătiți pentru debutul în preliminariile EURO 2020, împotriva selecționatei Moldovei. Chiar dacă sunt marii favoriți, francezii nu subestimează jucătorii moldoveni și tratează cu maximă seriozitate meciul care va avea loc astăzi. Aceste declarații au fost făcute de către antrenorul francez, Didier Deschamps, dar și de portarul Hugo Lloris, în cadrul unei conferințe … Articolul Campionii mondiali, pregătiți pentru duelul cu Moldova | VIDEO apare prima dată în TVC.
14:30
Guvernul a început lupta cu ambrozia. În unele gări auto din țară au apărut afișe informaționale despre planta ambrozie și ce pericol prezintă aceasta. Potrivit Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului , peste 11 mii de pliante și broșuri „Atenție ambrozia” au fost distribuite în toate primăriile, instituțiile publice din localitățile țării. Pe aceste pliante … Articolul Guvernul a început lupta cu ambrozia | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 8 ore
14:00
Zi de zi, spațiul virtual abundă cu imagini video în care pietonii, fie maturi sau copii cad parada autovehiculelor. Sătui de zecile de accidente rutiere dar și de trecerile de pietoni prost marcate, activiștii unui grup și-au suflecat mânecile, au adunat cele necesare și au trecut la treabă. Astfel, au vopsit o trecere de pietoni … Articolul Au demonstrat că se poate: trecere de pietoni din Capitală, vopsită de activiști | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:30
Porţiunea de drum care leagă posturile vamale „Giurgiuleşti” şi „Reni” intră de azi în reparație capitală. Lucrările vor fi efectuate etapizat, fiind disponibilă o singură bandă de circulație, care va fi rezervată doar autoturismelor.  Potrivit reprezentanților proiectului, lucrările sunt preconizate pentru 8 zile. În acest context, autoritățile recomandă transportatorilor de mărfuri să opteze, în această … Articolul Drumul dintre posturile vamale „Giurgiulești” și „Reni” intră în reparație | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:00
Geniştii Batalionului „Codru” de la Negreşti au lichidat un arsenal de muniţii în localitatea Marianca de Jos, raionul Ştefan Vodă. Cele 234 de obiecte explozive au fost descoperite de un localnic, în timpul lucrărilor agricole. Acesta a alertat autorităţile, care, la rândul lor, au solicitat intervenţia militarilor. Ajunși la fața locului, Geniştii Batalionului „Codru” de … Articolul Ștefan Vodă: Un număr impunător de obiecte explozive, descoperite de un localnic | VIDEO apare prima dată în TVC.
12:40
Inspectoratul General de Poliție a inițiat o cauză penală pe numele activistului Pavel Grigorciuc după ce acesta l-a agresat ieri pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Conform legislației, acesta riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de până la 5 ani. Astăzi, Sergiu Sârbu a spart tăcerea și a scris pe o rețea … Articolul Sergiu Sârbu sparge tăcerea: a făcut dezvăluiri referitor la incidentul de ieri | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 12 ore
12:00
Explozia deosebit de puternică produsă joi într-o uzină chimică din estul Chinei s-a soldat cu cel puţin 44 de morţi, potrivit unui bilanţ anunţat vineri dimineaţă de autorităţi, relatează Agerpres, care preia o știre AFP. Potrivit municipalităţii din Yancheng, alte 90 de persoane au fost grav rănite atunci când deflagraţia a zguduit joi facilitățile uzinei, a avariat … Articolul 44 de morți, în urma unei puternice explozii la o uzină chimică din China | VIDEO apare prima dată în TVC.
11:30
Aproape 100 de oameni au murit în Irak, în apropiere de Mosul, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat în apele Tigrului. Pe feribot se aflau 250 de pasageri, de cinci ori peste capacitatea ambarcaţiunii. Erau multe femei şi copii care mergeau spre un parc de distracţii, pentru a sărbători anul nou kurd. … Articolul Aproape 100 de oameni au murit înecaţi, după scufundarea unui feribot | VIDEO apare prima dată în TVC.
11:20
Parcarea mașinilor pe trotuare va fi permisă doar lăsând cel puțin 1,5 metri pentru circulația pietonilor. Acest lucru este stipulat într-o hotărâre de guvern care a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial, informează moldpres. Noua regulă a fost impusă pentru a nu crea obstacole la deplasarea persoanelor cu dizabilități, persoanelor care au cărucioare sau oamenilor … Articolul Regulamentul circulației rutiere a fost modificat apare prima dată în TVC.
10:00
Șoferii de maxi taxi provoacă la 1 minut, o încălcare rutieră, a constatat Inspectoratul Național de Patrulare după operațiunea „Autobuz”. Începând de luni, 18 martie curent, pe teritoriul ţării, Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară operațiunea „Autobuz”. Această activitate are caracter de prevenire şi supraveghere a traficului rutier în vederea asigurării siguranţei traficului rutier la transportarea … Articolul Șoferii de maxi taxi provoacă la 1 minut, o încălcare rutieră | VIDEO apare prima dată în TVC.
09:30
Pe strada Serghei Lazo din capitală au fost instalate trei piese de mobilier urban, create de Atelierul de design Mihai Stamati. Piesele sunt create din beton și lemn și au fost instalate în fața unei cafele din Chișinău. Cele două bănci și masa au menirea de a împiedica mașinile să parcheze pe trotuar și să … Articolul Piese de mobilier, menite să împiedice parcarea mașinilor pe trotuar în Capitală apare prima dată în TVC.
Ieri
19:40
Campioana lumii la fotbal, Franța, a ajuns în Republica Moldova pentru a debuta la preliminariile EURO 2020. Campionii mondiali au ajuns la bordul unui Boeing și vor sta la un hotel bine cunoscut din centrul capitalei. Printre marile vedete ale naționalei Franței care au ajuns astăzi la Chișinău, se numără tânăra speranță a fotbalului mondial, … Articolul Campioana lumii la fotbal, Franța, a ajuns în Republica Moldova | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:30
După luni de negocieri, primul lot de puieți de prun din Orhei va ajunge în Federația Rusă. Materialul săditor a fost mai întâi verificat, iar apoi aprobat, de serviciul fitosanitar rus Rosselhoznadzor. Calitatea înaltă a puieților din Orhei a permis exportul lor către o companie rusească. Partenerii din Federația Rusă și-au manifestat interesul față de … Articolul Primul lot de puieți de prun din Orhei va ajunge în Federația Rusă | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:20
Vameșii reținuți pentru corupție pasivă și trafic de influență au primit astăzi mandate de arest. Șeful de Direcție a Serviciului Vamal împreună cu cei doi inspectori au primit arest la domiciliu, iar intermediarii s-au ales cu câte 20 de zile de arest preventiv. Decizia a fost luată astăzi la sediul central al Judecătoriei mun. Bălți. … Articolul Vameșii reținuți pentru corupție pasivă și trafic de influență au primit mandate de arest | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:20
Doliu în show-bizzul rusesc. Astăzi interpreta Iulia Nachalova a fost condusă pe ultimul drum. Procesul funerar a început la ora 12, când cei apropiați, colegii de scenă, dar și fanii au putut veni cu jerbe de flori, pentru a-și lua rămas bun de la artistă. Iulia Nacialova a murit pe 16 martie, la numai 38 … Articolul Iulia Nachalova a fost condusă pe ultimul drum | VIDEO apare prima dată în TVC.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.