Din cauza stresului, o femeie din China nu mai poate auzi bărbații vorbind. Boala rară de care suferă

Agora.md, 12 ianuarie 2019 12:20

O femeie din China a fost diagnosticată cu o afecțiune rară, din cauza căreia nu mai poate auzi vocile de bărbați. Femeia, identificată doar după numele mic, Chen, a mers la medic după ce s-a trezit într-o dimineață că nu îl mai putea auzi pe iubitul ei, scrie Daily Mail, citat de digi24.ro.Chen, din orașul Xiamen, de pe coasta de est a Chinei, nu și-a pierdut însă complet auzul. Ea încă poate auzi vocile de femei. Medicii au făcut eforturi pentru a afla ce boală îi cauzează simptomele bizare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 10 minute
11:40
Un crater de aproape un metru lungime s-a format pe o stradă din centrul capitalei. Asta după ce o porțiune de asfalt s-a surpat. Incidentul a avut loc astăzi pe strada Sfatul Țării, în apropiere de intersecția cu strada Alexei Șciusev.
Acum 30 minute
11:30
În 2019 puteți să uitați de banii cash! Spuneți-le  adioplăților în numerar și urați-le bun venit achitărilor cu cardul! Economisiți-vă  timpul cuFinComBank S.A. pentrucă doar aici puteți solicita ONLINE un card bancar pentru dvs șipentru copilul dvs. Tot cetrebuie să faceți este să completați cererea online, iar banca vă va oferi cardul înorice sucursală. Simplu și rapid!
11:30
Numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, s-a calificat cu emoţii în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după o victorie cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 în faţa americancei Sofia Kenin, joi, la Melbourne, transmite Agerpres.
Acum o oră
11:10
O solicitare mai puţin obişnuită a fost făcută la 112 în Vaslui, după ninsoarea abundentă de săptămâna trecută. Un bărbat de 46 de ani, asistat social a cerut ajutor pentru deszăpezire. Omul i-ar fi spus dispecerului că pe o porţiune de două sute de metri de drum din faţa curţii sale este prea multă zăpadă. Dar a fost invitat de dispecer să pună mâna pe lopată şi să cureţe singur zăpadă, scrie stirileprotv.ro.
Acum 2 ore
10:30
Moldtelecom continuă să extindă gama deservicii oferite, fiind unicul operator de telecomunicaţii care oferă astăziîmprumuturi băneşti prin serviciul inovator Mcredit. Compania știe despre necesitățile și visele care  așteaptă să fie realizate.De aceea, oferă  împrumuturi băneşti instant, fără garanţii, gaj şi certificate.Moldtelecom este un operator de încreder, iar pentru abonații companiei  oferă suplimentar 50% reducere la dobânda anuală pentru ca plăcerea ta săfie maximă.
10:20
Băieții de la Zdob și Zdub au dus folclorul nostru tocmai în India. Îmbrăcați în ii și căciuli de blană băieții au filmat un nou clip plin de culoare, scrie EA.md.
10:10
La finele anului trecut, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a extins de la 12 ani la 25 de ani perioada proiectului de parteneriat public-privat (PPP) în domeniul serviciilor de dializă, oferindu-i partenerului privat şi unele drepturi exclusive în domeniu. Documentul a fost prezentat şi aprobat în grabă mare, scrie Mold-Street. Astfel proiectul a fost publicat pe pagina particip.gov.md, pe 19 decembrie 2018 şi în aceeaşi zi a fost prezentat în cadrul şedinţei Cabinetului de miniștri de ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Silvia Radu.
10:00
Merele moldovenești ar putea ajunge, pe cale maritimă, în Qatar, Oman, Arabia Saudită, Israel, India, Bangladesh și Irac. Potențialul acestor piețe a fost discutat în cadrul atelier de lucru organizat de Asociația Producătorilor și Exportatorilor de fructe „Moldova Fruct” și Proiectul USAID „Agricultura Performantă în Moldova”. Totodată, specialiștii au dezbătut rezultatele primelor exporturi de mere pe cale maritimă. 
09:50
Încă o reacție pe cazul polițistului care a refuzat să vorbească rusa cu un șofer din Găgăuzia. Deputata Maria Ciobanu consideră că acest caz nu e unul ieșit din caz, dar că e în firea unor șofer să-i provoace pe polițiști. „Senzația” așteptată de șofer a fost topită de inteligența polițistului!”, concluzionează liberal-democrata.
Acum 4 ore
09:10
Biroul Federal de Investigaţii  a arestat şi a prezentat în instanţă un bărbat care pregătea un atac asupra Casei Albe cu o rachetă antitanc, cu grenade şi arme de foc, scrie Reuters. Potrivit sursei citate, Procuratura a declarat că Hasher Jallal Taheb, în vârstă de 21 de ani  intenţiona să atace reşedinţa preşedintelui Statelor Unite şi alte obiective din Washington, folosind dispozitive explozive.
08:30
Încă un oraș din Italia anunță că vinde locuințe pentru suma simbolică de un euro. În prezent oricine poate cumpăra o casă în orășelul Sambuca, situat pe insula Sicilia din sudul Italiei, scrie CNN. Potrivit sursei citate, orașul  este situat pe o colină cu vedere asupra insulei mediteraneene și a plajelor din apropiere. Autoritățile locale au scos la vânzare zeci de locuințe. Scopul este de a  relansa localitatea care, la fel ca multe alte zone rurale din Italia, a fost depopulată după ce locuitorii s-au mutat în orașe mai mari. 
08:10
Deși presiunea atmosferică va fi normală, cerul va rămâne noros pe întreg parcursul zilei.  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vântul va sufla mai ușor, iar precipitaţii nu se prevăd. Astfel, la Briceni şi Soroca termometrele vor indica minus un grad.Zero grade se vor înregistra a Bălţi, iar la Orhei şi Ungheni mercurul din termometre va urca până la plus un grad. Două grade se vor înregistra la Tiraspol şi Hânceşti.
Acum 6 ore
07:30
Porțiuni de drum și de cale ferată din țara noastră ar putea fi rebilitate pe bani europeni. Comisia Europeană și Banca Mondială au elaborat un Plan investițional pentru dezvoltarea rețelelor transeuropene de transport, scrie Moldpres. Potrivit sursei citate, proiectul este destinat țărilor din Parteneriatul Estic, inclusiv Republicii Moldova, și are o valoare de 13 miliarde de euro. 
Acum 12 ore
00:00
În cadrul unui eveniment al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, ministra Monica Babuc, la moment degrevată din funcție, s-a afișat într-o ținută mai deosebită. Obișnuiți să o vedem mai mult în ținute office, costume clasice și coafuri cuminți, de data aceasta o ne-a surprins într-o rochie de seară din catifea, cu decolteu îndrăzneț și coafură cu tapaj. Ce spun stiliștii despre alegerea democratei.
16 ianuarie 2019
23:50
„Sunteți ridicoli, sunteți niște lași și niște incompetenți!” Este reacția fostului primar de Chișinău Dorin Chirtoacă la comentariul Consiliului pentru egalitate în privința polițistului care a refuzat să vorbească în rusă fiind în exercițiul funcțiunii. „Habar nu aveți de lege și de standarde europene”, a mai adăugat Chirtoacă. 
23:20
Reprezentantul Partidului Democrat din Moldova a depus la Comisia Electorală Centrală o contestație prin care solicită sancționarea președintelui Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, pentru încălcarea legislației electorale. Mai exact, democrații invocă publicarea pe Facebook a unui mesaj video în care candidatul Blocului ACUM îndeamnă cetățenii să iasă la vot în ziua alegerilor.  Întâmplător sau nu, un filmuleț similar a stat și la baza invalidării alegerilor locale pentru funcția de primar general de Chișinău din vara anului trecut. 
Acum 24 ore
22:20
Statele lumii s-au îndatorat mai mult decât pot duce. În ciuda unei creşteri economice mai rapide, datoria globală se apropie de nivelul record din 2007. Avem acum o datorie globală de 244.000 de miliarde de dolari. Este de trei ori mai mare decât întreaga economie a lumii. Și este în continuare o problemă subapreciată, deși bulgărele datoriilor se rostogolește rapid și când se va prăbuși va crea pagube majore, scrie digi24.ro.
22:00
Moldovenii aleg viața personală (în proporție de 84%) în detrimentul carierei. Pentru ei contează, mai degrabă, mărimea salariului decât nivelul de prestigiu al locului de muncă. Cel puțin asta reiese dintr-o analiză realizată de Magenta Consulting, iar pentru o treime din vizitatori nu are importanță unde se angajează, în general, atâta timp, cât se satisfac alte necesități, cum ar fi buna remunerare.
21:30
Moţiunea de cenzură depusă de Partidul Laburist din Marea Britanie împotriva premierului Theresa May nu a trecut. Camera Comunelor a respins, la limită, inițiativa opoziției laburiste. Împotrivă au votat 325 de membri, iar pentru 306 membri. 
21:20
După reforma salarizării, majorarea pensiilor și cadouri de Crăciun, Guvernul se gândește, în ajun de alegeri, să reducă și prețul medicamente. Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat astăzi instituțiilor abilitate din domeniul sănătății să examineze și să identifice mecanisme de reducere a adaosului comercial aplicat la medicamentele comercializate în rețeaua farmaceutică. 
20:40
Doriți săparticipați la un eveniment de talie mondială care oferă o instruire decalitate în domeniul leadership-ului? Summitul Global de Conducere revine cu drag laChișinău în primăvara anului 2019 (1-2 martie la Teatrul "GintaLatină") ca să vă ofere această oportunitate!
20:30
Inspectoratul General de Poliție vine cu noi detalii în cazul presupuselor agresiuni în circumscripția Strășeni, despre care a semnalat candidatul Blocului ACUM Igor Grosu. Potrivit poliției, niciuna dintre cele trei femei colectori nu a fost bătută.
19:50
Procuratura Generală a venit cu o reacție după ce reprezentanți ai societății civile și-au exprimat îngrijorările față de recentele modificări legislative care îl scutește pe procurorul general de obligativitatea de a prezenta în Parlament raportului anual de activitate. Potrivit Procuraturii, acest exercițiu este unul impropriu mai multor state cu o democraţie avansată. În schimb, reprezentanții instituției dau asigurări că raportul va fi publicat, așa cum se întâmpla și până în anul 2014.  Luând în zeflemea sau nu societatea civilă, Procuratura anunță că aceasta va putea să aplice şi pe viitor la finanţări externe. 
19:50
„Nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”. Este comentariul făcut de liderul PPDA, Andrei Năstase, după ce președintele de onoare al PL a depus o cerere prealabilă de chemare în judecată a sa, în care a cerut un leu în calitate de prejudiciu moral. Ghimpu s-a arătat deranjat de faptul că liderul PPDA i-a pronunțat numele atunci când a vorbit de furtul miliardului din sistemul bancar moldovenesc.
19:40
O parte din televiziunile și posturile de radio din Republica Moldova rămân controlate de politicieni, candidați la alegerile parlamentare ce se vor desfășura în februarie. O confirmă declarațiile de avere pe care aceștia le-au prezentat Comisiei Electorale Centrale la înregistrarea în cursa electorală pe circumscripția națională. Media Azi a analizat declarațiile proprietarilor și administratorilor instituțiilor media care, oficial, se află în „buzunarul” politicienilor. Niciunul dintre ei nu a indicat în documente că ar fi obținut dividende din afacerile pe care le au în mass-media.
19:20
Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi a anunțat că nu va reveni în curând în Republica Moldova. Usatîi a ieșit în această seară cu un mesaj adresat liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, dar i-a menționat și pe șeful statului, Igor Dodon, și primarul suspendat de la Orhei, Ilan Șor.
18:40
Procuratura Generală a venit cu o reacție după ce reprezentanți ai societății civile și-au exprimat îngrijorările față de recentele modificări legislative care îl scutește pe procurorul general de obligativitatea de a prezenta în Parlament raportului anual de activitate. Potrivit Procuraturii, acest exercițiu este unul impropriu mai multor state cu o democraţie avansată. În schimb, reprezentanții instituției dau asigurări că raportul va fi publicat, așa cum se întâmpla și până în anul 2014.  Luând în zeflemea sau nu societatea civilă, Procuratura anunță că aceasta va putea să aplice şi pe viitor la finanţări externe. 
18:40
Reprezentanții blocului electoral „ACUM” se arată îngrijorați de faptul că Comisia Electorală Centrală (CEC) nu se grăbește să emită decizia privind permiterea votării de către cetățenii Republicii Moldova cu actele de identitate expirate.Potrivit acesta, lipsa unui pașaport valabil nicidecum nu reprezintă un temei constituțional pentru a interzice dreptul de vot al cetățeanului. „În alegerile parlamentare din 2010 și 2014, dar și în alegerile prezidențiale din 2016, CEC a recunoscut în mod expres caracterul neconstituțional și ilegal al interdicției de a vota cu un pașaport expirat. Urmare a acestui fapt, CEC a adoptat de fiecare dată hotărâri prin care a permis votarea cu pașaportul expirat”, spun ei.
17:50
Acțiunile polițistului care a refuzat să vorbească limba rusă în discuția cu un șofer ar fi ilegale. De această părere este Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității, care a făcut referire la drepturile minorităților naționale.
17:20
Sectorul turismului are un mare potențial de creștere și capacitatea de a impulsiona dezvoltarea economică a Republicii Moldova. Domeniul este apreciat de specialiști drept unul dintre pilonii de bază ai promovării brandului de țară „Invest Moldova”, lansat în 2018 de către Agenția de Investiții. Despre dezvoltarea turismului și industriei hoteliere de la noi, dar și cum poate contribui brandul nostru de țară la internaționalizarea produselor moldovenești, au vorbit mai mulți experți internaționali.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.