Impozit pe turism. În ce țară și cât trebuie sa achiți la plecare

#diez, 12 ianuarie 2019 12:15

Turiştii care vizitează Japonia sunt taxaţi de săptămâna viitoare cu aproape 10 dolari când ies din ţară. Singurii scutiţi sunt copiii sub doi ani şi persoanele care stau acolo doar o zi. Articolul Impozit pe turism. În ce țară și cât trebuie sa achiți la plecare apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 15 minute
11:15
Cel mai vizitat oraș din lume a înregistrat un nou record de turiști în anul 2018. Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului. Articolul Record mondial. Oraș care a fost vizitat de peste 65 de milioane de turiști, în anul 2018 apare prima dată în #diez.
Acum o oră
10:30
Moldtelecom continuă să extindă gama de servicii oferite, fiind unicul operator de telecomunicaţii care oferă astăzi împrumuturi băneşti prin serviciul inovator Mcredit. Ştim că ai zilnic o mulţime de necesităţi, precum şi visuri care așteaptă să fie realizate. Credem în tine, credem în visurile tale şi te ajutăm să le dai viaţă, oferind-ţi împrumuturi băneşti instant, fără garanţii, gaj şi certificate. Articolul Visează şi realizează acum! Moldtelecom îţi oferă împrumuturi băneşti prinMcredit – un serviciu inovator, unic pe piaţa de telecomunicaţii apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
08:15
Site-ul oficial al concursului internațional Eurovision Song Contest a publicat topul celor mai bune evoluții din Moldova, din întreaga istorie a competiției. Articolul (video) Top 10 cele mai bune evoluții a Moldovei din istoria concursului Eurovision, conform site-ului oficial apare prima dată în #diez.
08:15
Dacă ai un cont de Facebook, Instagram sau Twitter probabil ai văzut că foarte multe persoane publică imagini cu ei din prezent și de acum 10 ani alături de hashtag-ul 10 year challenge. Este vorba despre cel mai nou trend care, probabil, se regăsește deja în newsfeed-ul fiecăruia dintre voi. Articolul (foto) Ce înseamnă #10YearChallenge, ce vedete mondiale au acceptat provocarea și cum poți participa și tu apare prima dată în #diez.
08:00
Îţi poţi imagina cum ar fi să porţi aceeaşi culoare în fiecare zi, timp de trei decenii şi jumătate? Abou Zakkour, un bărbat în vârstă de 68 de ani, locuitor al oraşului sirian, Aleppo, a devenit cunoscut drept Omul Galben. El se îmbracă în această culoare de 35 de ani. Articolul (foto) „Dacă aş purta altceva, m-aş simţi ciudat”. Povestea bărbatului care poartă aceeași culoare de 35 de ani apare prima dată în #diez.
07:45
În Capitală a fost vernisată Expoziția „100 de cămăși basarabene salvate de la dispariție”, organizată cu prilejul Centenarului Marii Uniri. Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada 16 ianuarie – 28 februarie 2019, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, Chișinău, str. M. Kogălniceanu, 82. Articolul (foto) „100 de cămăși basarabene salvate de la dispariție” pot fi văzute la un muzeu din Capitală apare prima dată în #diez.
07:30
Primul post TV dedicat drepturilor omului promite să dea glas celor care nu sunt auziţi, aplecându-se asupra poveştilor ce sunt ignorate de marile trusturi de presă, arată Reuters. Articolul A fost lansat primul post TV din lume dedicat drepturilor omului. Ce conținut este difuzat apare prima dată în #diez.
07:30
Antrenorul moldovean Boris Sava (56 de ani) va pregăti lotul național de tineret la lupte libere al României, transmite MOLDPRES. Articolul Antrenorul moldovean Boris Sava va pregăti lotul național de lupte libere al României apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
07:15
Locuitorii din sectorul Centru și anume cei din străzile Negrești, Haltei, Tăbăcăria Veche, Paşcani, Calea Basarabiei 8, 38, precum și din stradela Haltei vor rămâne astăzi, 17 ianuarie, fără apă la robinet, între orele 09.00 și 17.00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate. Articolul Fără apă la robinet! Pe ce străzi din centrul Capitalei va fi întreruptă furnizarea apei astăzi, 17 ianuarie apare prima dată în #diez.
06:45
În Japonia există un hotel condus doar de roboți, care se numește Henn-na (în traducere „Ciudat”), care atrage mulți turiști din 2015 încoace. Anul acesta a avut loc o concediere masivă a angajaților roboți. Articolul Nu se isprăveau cu munca? Peste o sută de roboți care lucrau la un hotel din Japonia au fost concediați apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
22:15
Guvernul premierului britanic Theresa May a supravieţuit miercuri unei moţiuni de cenzură depuse de opoziţia laburistă, după respingerea masivă de către parlamentari a acordului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană negociat cu Bruxellesul. Articolul Guvernul premierului britanic Theresa May a supravieţuit moțiunii de cenzură depusă de opoziţia laburistă apare prima dată în #diez.
21:00
Bogdan are 18 ani și un start-up care valorează un milion de dolari. Pentru a reuși să-l dezvolte a părăsit școala, deși părinții săi au studii superioare, nu l-au criticat pentru alegerea sa, în special, după ce au văzut primele rezultate. Articolul (video) A părăsit școala și a dezvoltat un start-up de un milion de dolari. Istoria unui inventator de 18 ani apare prima dată în #diez.
20:45
Cazul polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer din UTA Găgăuzia a adus multe dispute în mediul online în ultimele zile. Mai multe instituții de stat au venit cu reacții la acest subiect. Unii i-au dreptate, iar alții nu. Articolul „Acțiunile contravin legii”. Reacția Consiliului pentru egalitate față de refuzul polițistului de a vorbi în rusă cu un șofer apare prima dată în #diez.
18:15
Chiar dacă afară e frig și lapoviță, evenimentele nu au fost contramandate și te așteaptă cu mare drag. Pentru un sfârșit de zi frumos, #diez a ales o serie de evenimente la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți să mergi joi, 16 ianuarie apare prima dată în #diez.
18:15
Ești tînăr și creativ? Dorești să te faci remarcat prin creațiile tale? Dacă da, atunci Programul ,,Costești – Capitala Tineretului 2019” te invită să participi la concursul de elaborare a imnului, sloganului și logo-ului acestuia. Scopul concursului este de a stimula participarea tinerilor la acţiunile dedicate Programului ,,Costești – Capitala Tineretului 2019” prin promovarea potenţialul creativ al tinerilor. Articolul Concurs pentru elaborarea imnului, logo-ului și sloganului „Costești, Capitala Tineretului 2019” apare prima dată în #diez.
18:00
Primăria Chişinău informează că astăzi, la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” a avut loc ceremonia de premiere a laureaților Premiilor municipale pentru tineret, ediția 2018. Articolul Cine sunt câștigătorii premiilor municipale pentru tineret la categoriile: știință, tehnică, educație, literatură și arte apare prima dată în #diez.
17:30
Compania americană McDonald’s a pierdut procesul împotriva fast-food-ului irlandez Supermac’s pentru dreptul asupra mărcii comerciale Big Mac. Potrivit deciziei Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), McDonald’s pierde dreptul asupra mărcii comerciale Big Mac în Europa. Articolul McDonald’s a pierdut dreptul asupra mărcii comerciale Big Mac în Europa apare prima dată în #diez.
16:45
Selecționata Moldovei de fotbal va juca un meci de pregătire împotriva echipei similare a Kazahstanului. Meciul amical se va disputa pe 21 februarie în oraşul turcesc Antalya. Articolul Naționala de fotbal a Moldovei va juca un meci amical împotriva echipei similare a Kazahstanului apare prima dată în #diez.
16:45
Serviciul Vamal planifică în anul 2019 deschiderea a trei zone de control vamal pentru finalizarea construcției cărora au fost alocate 12,7 milioane de lei. Noile zone se vor afla în proximitatea posturilor de frontieră Sculeni, Costești și Giurgiulești. Articolul În anul 2019 se planifică a fi deschise trei zone noi de control vamal în Republica Moldova apare prima dată în #diez.
16:30
Revista VIP magazin a lansat tradiționalul concurs Omul Anului 2018. De data aceasta, echipa VIP magazin a decis să reducă esențial numărul de candidați la prestigiosul titlu, astfel că, de la 700 în anii precedenți, VIP magazin supune votingului doar 200 de candidați, din care urmează să fie aleși 50. Articolul Oameni de afaceri, jurnaliști și medici. Revista VIP Magazin lansează ediția Omul Anului 2018 apare prima dată în #diez.
15:45
Parlamentul a publicat o arhivă de fotografii care surprind mai multe momente istorice ale legislativului Republicii Moldova, dar și anumite momente din viața de zi cu zi a deputaților. Urmăriți în continuare o galerie foto din arhiva Agenției Moldopres, făcută publică de către serviciul de presă al Legislativului: Articolul (foto) Parlamentul, președintele și deputații în 20+ fotografii din arhiva Legislativului apare prima dată în #diez.
15:45
Mai puțin de două săptămâni au rămas până la decernarea Premiului Național în Restaurație „Măr”, primul concurs în domeniul restaurației organizat în Republica Moldova. Pe lângă localuri, în competiție vor participa și food bloggeri moldoveni. Te invităm să cunoști cine sunt ei. Articolul (foto) Cine sunt food bloggerii moldoveni nominalizați la Premiul Național în restaurație „Măr” apare prima dată în #diez.
15:30
Mihai a pornit o afacere cu suvenire la Cahul. Acesta și-a deschis mica afacere datorită unui proiect UE. Tânărul închiriază un spațiu la incubatorul de afaceri din Cahul. Articolul (video) Cunoaște povestea tânărului care a pornit o afacere cu suvenire pe bani europeni apare prima dată în #diez.
15:15
Săptămâna 9-15 ianuarie 2018 s-a caracterizat printr-o activitate mediatică moderată, în care nu s-au întâmplat evenimente majore ce ar putea schimba substanțial raportul de forțe în viitorul Parlament. Articolul (grafic) Barometru Electoral (V): Care au fost evenimentele săptămânii care ar putea schimba configurația Parlamentului apare prima dată în #diez.
15:00
Ce înseamnă să fii o lesbiană în vârstă de 20 de ani în Ucraina? Care sunt pericolele din cauza identității diferite? Aceasta este istoria unei fete, Daria Feldman, care a îndrăznit să iasă și să-și spună povestească în public. Articolul (video) „L-am omorât, pentru că era gay”. O tânără povestește cum e să fii lesbiană de 20 de ani în Ucraina apare prima dată în #diez.
14:30
Fotografa, Bella Foxwell, a realizat o serie de fotografii cu cele mai colorate fațade și uși din Londra. Colecția de fotografii a tinerei a adunat pe pagina sa de Instagram deja peste 38 de mii de urmăritori. Articolul (foto) Fațade și uși colorate. O artistă a realizat o serie de fotografii a străzilor din Londra apare prima dată în #diez.
14:15
Taxiurile care vor circula fără aparate de taxare înregistrate la Serviciul Fiscal de Stat vor rămâne, din data de 11 ianuarie, fără plăcuțe de înmatriculare timp de șase luni. Modificările la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere au intrat în vigoare. Articolul Taximetriștii pot rămâne fără plăcuțe de înmatriculare timp de 6 luni, dacă nu vor avea aparate de taxare apare prima dată în #diez.
14:00
Primăria Chişinău solicită, repetat, şoferilor să nu parcheze maşinile pe carosabil, pentru a permite intervenția în această noapte la deszăpezire şi lărgirea părţii carosabile, pe următoarele străzi: Articolul Primăria solicită șoferilor să evite parcarea pe carosabil pentru a nu crea ambuteiaje apare prima dată în #diez.
14:00
Astăzi, 16 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident de circulație în preajma satului Chiperceni de pe traseul R 20 Orhei –Rezina. Articolul Un microbuz cu 14 pasageri și un automobil s-au tamponat. Trei persoane au fost transportate la spital apare prima dată în #diez.
13:00
Un chirurg din China a reuşit să realizeze cu succes o operaţie de test de la distanţă datorită tehnologiei 5G. Operația test a fost executată asupra unui animal căruia i-a fost îndepărtat ficatul. Articolul (video) Operație chirurgicală prin tehnologia 5G. Un medic din China a înlăturat cu succes ficatul de la o distanță de 50 km apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.