Impozit pe turism. În ce țară și cât trebuie sa achiți la plecare

#diez, 12 ianuarie 2019 12:15

Turiştii care vizitează Japonia sunt taxaţi de săptămâna viitoare cu aproape 10 dolari când ies din ţară. Singurii scutiţi sunt copiii sub doi ani şi persoanele care stau acolo doar o zi. Articolul Impozit pe turism. În ce țară și cât trebuie sa achiți la plecare apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
10:00
Reparația scărilor de granit de la Valea Morilor este în toi, în acest context, mai mulți chișinăuieni se întreabă unde va fi panta de acces pentru biciclete și cărucioare după ce reparațiile se vor termina. Articolul (foto) Unde va fi panta de acces pentru cărucioare și biciclete după reparația scărilor de granit de la Valea Morilor apare prima dată în #diez.
Acum o oră
09:30
Centrul Național Anticorupție a reținut încă o persoană în dosarul „Centrului de sănătate publică”. Persoana reținută a fost plasată în izolator pentru 72 de ore şi este cercetată pentru corupere activă. Articolul Încă o persoană a fost reținută în dosarul „Centrului de sănătate publică”. Numărul bănuiţilor şi învinuiţilor a ajuns la 32 apare prima dată în #diez.
09:15
Federația Moldovei de Fotbal a organizat o conferință de presă în care au fost anunțate mai multe despre accesul la primul meci al naționalei Moldovei de fotbal în cadrul EURO 2020 împotriva campioanei mondiale. Articolul (video) Acces doar cu un act de identitate în original? FMF a oferit detalii despre accesul la meciul Moldova – Franța apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
09:00
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat pe pagina s-a de Facebook lansarea unei noi curse spre Italia. Cursa Chișinău - Verona urmează să fie lansată pe 15 iunie. Articolul (foto) Wizz Air anunță lansarea unei noi curse din Chișinău spre Italia apare prima dată în #diez.
08:45
Un brand puternic crește considerabil valoarea unei companii și atrage consumatorul. Deși multe persoane cred că știu ce este un brand, munca din spatele creării lui este ceva mai mult decât realizarea unui logo. Am aflat acest lucru de la Anastasia Postolachi, director Brand Media – echipa creativă responsabilă de identitatea corporativă a mai multor branduri. Cum se creează conceptul unui branding, ce presupune acesta, dar și cum trebuie promovat corect aflați din interviul ce urmează. Articolul Anastasia Postolachi, directoare Brand Media: ,, Noi credem în fiecare branding pe care îl facem” apare prima dată în #diez.
08:30
Universitatea de Stat din Moldova a decernat vineri, 15 martie 2019, în cadrul ședinței solemne a Senatului USM, titlul onorific de Doctor Honoris Causa domnului Georges Kleiber, Profesor Emerit al Universității din Strasbourg și membru al Colegiului Catedrelor Institutului de Studii Avansate din Strasbourg, Franța. Articolul (foto) Profesorul Emerit al Universității din Strasbourg Georges Kleiber – Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova apare prima dată în #diez.
08:15
Anna Smolnițchi și Sergiu Ciorbă formează un cuplu de „invidiat”, însă atunci când îi cunoști descoperi că sunt atât de senini, fericiți și armonioși, încât nu ai putea să-i atingi nici cu invidie „albă”. Sunt admirați pentru succesele lor profesionale, pentru provocările peste care a trecut cu brio familia lor, dar și pentru stilul de viață sănătos, care, spun ei, este secretul stării de bine, al fericirii și al succesului. Articolul (foto, video) Anna și Sergiu: „Ne dorim o familie mare și fericită! Și credem că știm exact cum să ajungem acolo” apare prima dată în #diez.
08:15
De astăzi, 20 martie, putem spune că primăvara a venit în calendar. Din punct de vedere astrologic, anume din această zi este considerat începutul primăverii pentru că soarele trece prin punctul de intersecție a elipticii cu ecuatorul ceresc, ceea ce face ca ziua să fie egală cu noaptea în orice colț al planetei. Articolul Echinocțiu de primavară sau când ziua este egală cu noaptea. Ce reprezintă acest fenomen și la ce ora va avea loc apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
07:15
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A. anunţă că miercuri, 20 martie 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice în intervalele de timp indicate mai jos. Articolul Fără lumină! Localităţile şi adresele din Chișinău care vor fi deconectate de la energia electrică miercuri, 20 martie apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
21:15
Promoții speciale, denumiri atrăgătoare sau panouri publicitare interesante. Unele companii încearcă să atragă tot mai mulți cumpărători, iar pentru asta recurg la diferite șiretlicuri. Vedeți mai jos câteva idei ingenioase implementate de aceștia. Articolul (foto) Cum un design interesant poate să atragă mai mulți cumpărători. Vezi câteva idei ingenioase de marketing apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
19:00
Federația Moldovei de Fotbal va pune în vânzare 700 de bilete la meciul Moldova vs Franța la prețul de 100 de lei. Meciul împotriva campioanei Franței este programat pentru ziua de 22 martie. Articolul Nu ai reușit să procuri abonament la meciurile tricolorilor la EURO 2020? FMF pune în vânzare 700 de bilete la prețul de 100 de lei apare prima dată în #diez.
18:30
Pentru mijlocul săptămânii, meteorologii promit timp frumos. Dacă v-ați plictisit să stați în casă, echipa #diez vă sugerează o serie de evenimente la care puteți merge. Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi reușită de miercuri cu mult soare apare prima dată în #diez.
17:45
Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității de Stat din Moldova şi-a celebrat cei 55 de ani de la fondare. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări importante atât la nivel de facultate, cât şi la nivel de universitate. Articolul Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a USM a împlinit la 55 de ani de activitate. Cum a fost marcat evenimentul apare prima dată în #diez.
17:15
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat deja orarul examenelor sesiunii de bacalaureat, dar și a celor de absolvire a studiilor gimnaziale și primare. Fie că e vorba despre matematică, fizică sau limba engleză, în febra pregătirilor pentru susținerea examenelor, elevii caută cei mai buni profesori care i-ar ajuta să treacă cu brio de acestea. Dacă tot cele mai bune recenzii sunt oferite de persoanele care au trecut deja de etapa examenelor, echipa #diez și-a propus să realizeze o listă o profesorilor care te vor ajuta să rezolvi itemii dificili și să-ți fortifici propriile cunoștințe. Lista este alcătuită în baza recomandărilor oferite de foștii absolvenți.  Articolul Bac 2019. Lista celor mai buni profesori în opinia elevilor, care te vor ajuta să treci cu brio de examenele de absolvire apare prima dată în #diez.
17:00
Tânărul jucător de tenis moldovean, Bogdan Boclincă, a ocupat locul I la turneul South Bay Junior UTR Open. Competiția a avut loc la începutul lunii martie în California. Articolul Sportivul moldovean, Bogdan Boclincă, a ocupat locul I la turneul South Bay Junior UTR Open din SUA apare prima dată în #diez.
16:45
HR Managerul companiei Grafit Holding, Violeta Chilianu ne povestește de ce să mergem la Târgul de Cariere Chișinău, cum putem obține la cele mai interesante posturi de muncă, cum ne pregătim de eveniment și ce oferte ne asteaptă la standul companiei Grafit Holding. Articolul Vino la „Târgul de Cariere Moldova” și află cum poți obține un post de muncă în SUA, Spania sau Franța apare prima dată în #diez.
16:00
Câștigă o călătorie în capitala Spaniei, Madrid, acolo unde, pe 1 iunie, va avea loc finala UEFA Champions League. Pentru această trebuie să achiți cumpărăturile în sumă minimă de 50 lei cu cardul tău Mastercard* de la Moldova Agroindbank în perioada 18 martie – 21 aprilie şi participă automat în campania naţională „Achitaţi cu cardul Mastercard – şi câştigaţi o călătorie la UEFA Champions League Final Madrid 2019”, organizată de Mastercard. Articolul Achită cu Mastercard de la Moldova Agroindbank și câştigă o călătorie la UEFA Champions League Final Madrid 2019 apare prima dată în #diez.
16:00
Grungerii băimăreni de la RIOT MONK, care îl au ca toboșar pe Mircea Grosu, toboșarul trupei HARMASAR din Chișinău, au anunțat data lansării noului videoclip pentru single-ul SIMPLE CIRCLE. Videoclipul va fi lansat pe 24 Martie pe YouTube, după ce va fi proiectat în premieră la Cluj-Napoca și Baia Mare. Articolul O trupă rock din România lansează un videoclip la Chișinău. Află când și unde vor concerta muzicienii apare prima dată în #diez.
15:45
Peperete Art Gallery, Shop & School, un nou centru expozițional permanent și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați. Centrul s-a deschis în februarie, la intersecția străzilor Șciusev intersecție cu Bodoni la Chișinău. Articolul Peperete Art Gallery lansează un apel deschis către artiștii în devenire. Cerințele pe care trebuie să le întrunești apare prima dată în #diez.
15:30
Prim-ministra Viorica Dăncilă le-a spus colegilor europarlamentari din grupul socialist că în România nu există corupție. Mita este doar „o manieră diferită cultural de a mulțumi cuiva”. Articolul „Este o manieră de a mulțumi cuiva”. Ce spune prim-ministra Viorica Dăncilă despre mita din România apare prima dată în #diez.
15:30
Dacă nu ți-ai făcut nici un plan pentru vara aceasta și crezi că va fi una plictisitoare, AIESEC știe soluția. Vino sâmbătă, 23 martie, la evenimentul Global Volunteer Opportunities Day, care este destinat promovării produsului Global Volunteer al organizației AIESEC. Acest eveniment are ca scop informarea studenților despre oportunitățile existente de voluntariat din toate colțurile lumii (China, Regatul Unit, Lituania și multe altele). Articolul Vino la Global Volunteer Opportunities Day și află despre oportunitățile existente de voluntariat din toate colțurile lumii apare prima dată în #diez.
15:00
La America House, lumea nu este divizată. Tinerii nu împart oamenii în buni sau răi, frumoși sau urâți - pentru ei toți sunt minunați, iar ca să vă descoperiți unii pe alții, ești invita să călătorești (imaginar) în jurul Pământului. Articolul De la Bollywood până la Hollywood. America House te invită să călătorești conversațional în cele mai frumoase locuri de pe pământ apare prima dată în #diez.
15:00
Ludmila Adamciuc este o tânără de 23 din Moldova. Ludmila e mămica unei fetițe cu Sindromul Down. Pentru că pe 21 martie este Ziua Internațională a Sindromului Down, tânăra și-a propus să promoveze toleranța față de acești oameni prin intermediul unei provocări colorate. Ludmila îndeamnă lumea frumoasă să-și pună doi ciorapi diferiți, să facă o fotografie și să o publice cu hashtagul #totisuntemdiferiti.  Articolul (foto) În Moldova a pornit o nouă provocare colorată pentru promovarea toleranței față de oamenii cu Sindromul Down apare prima dată în #diez.
14:15
Doi șoferi din Capitală au încălcat mai multe reguli ale circulației rutiere concomitent pentru ca să treacă mai repede la semafor. Aceștia trec la culoarea roșie, merg pe trotuar și la culoarea roșie a semaforului. Articolul (video) Mașini care trec la roșu, merg pe trotuar și sar peste borduri. Scene ca în GTA pe străzile Chișinăului apare prima dată în #diez.
14:15
Situația epidemiologică prin gripă din Moldova este la nivel de intensitate joasă. Săptămâna trecută au fost înregistrate 48 cazuri de gripă sezonieră, inclusiv 11 confirmate de laborator. Articolul Săptămâna trecută au fost înregistrate 48 cazuri de gripă sezonieră. Care este Situația epidemiologică în țară apare prima dată în #diez.
14:00
PSRM a declarat că și-a constituit fracțiunea Parlamentară, iar prima ședință a fost condusă de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a partidului. Articolul PSRM și-a ales președintele de fracțiune în următorul Parlament. Data ședinței încă este neclară apare prima dată în #diez.
14:00
Fericirea este un sentiment care creează dependență, un sentiment reflectat în lucrurile și oamenii care ne înconjoară, de cele mai dese ori aceasta se află sub nasul nostru, chiar dacă suntem obișnuiți să o căutăm în depărtare. Cu prilejul Zilei Mondiale a Fericirii, care este celebrată pe 20 martie, echipa #diez a intervievat mai mulți tineri pentru a afla cum definesc aceștia sentimentul respectiv. Articolul (vox) „Bucuria constă în lucruri simple”. Ce înseamnă pentru tineri fericirea și cum o definesc aceștia apare prima dată în #diez.
13:45
Peste 20 de agricultori din toate colțurile țării își vor aduce roadele la vânzare în Parcul Catedrale duminică în cadrul târgului „Ia Moldova acasă”. Prețul unui kilogram de struguri va fi de 5 lei și se va vinde la ladă. Articolul (foto) În această duminică poți cumpăra cu 5 lei un kilogram de struguri autohtoni. Unde se va desfășura târgul „Ia Moldova acasă” apare prima dată în #diez.
13:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale și Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova (SIS) efectuează percheziții la Serviciului Fiscal de Stat (FISC). Informația a fost confirmată de către Serviciul Fiscal de stat într-o reacție transmisă mass-mediei. Articolul Percheziții la Fisc. Două persoane reținute și alte două luate la audieri apare prima dată în #diez.
13:00
Treisprezece semafoare vorbitoare care îi anunță pe trecători când e verde sau roșu și sunt destinate celor cu vederea slabă au apărut în Chișinău. Dispozitivele au fost instalate la cererea Asociației Nevăzătorilor. Articolul Treisprezece semafoare vorbitoare au apărut la Chișinău. Câte dispozitive vor mai fi instalate până la sfârșitul anului apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.