Rusia a mobilizat în Marea Neagră distrugătorul „Severomorsk”

TVC, 12 ianuarie 2019 12:10

Distrugătorul „Severomorsk” (Udaloy, în codificarea NATO), echipat cu rachete, din cadrul Flotei ruse a Nordului, se află de două zile în Marea Neagră, relatează vineri mass-media ucrainene, potrivit agerpres. Pentru prima oară de la anexarea Crimeii în 2014, în apele Mării Negre a intrat nu o simplă navă de desant din cadrul altei flote ruse decât cea din Marea Neagră, Continue Reading Articolul Rusia a mobilizat în Marea Neagră distrugătorul „Severomorsk” apare prima dată în TVC.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TVC

Acum 30 minute
11:30
A nins la Ierusalim. Importante căderi de zăpadă au fost semnalate şi în nordul Israelului şi în Cisiordania. Sunt cele mai importante ninsori în Israel după 2013, după cum relatează corespondentul nostru, Dragoş Ciocîrlan. Iarna a ajuns şi la Ierusalim. A nins ca în poveşti în vechiul oraş al Ierusalimului, prima dată după patru ani. Căderi de zăpadă au fost Continue Reading Articolul FOTO // Fenomen neobișnuit la Ierusalim: A nins pentru prima dată în ultimii câțiva ani apare prima dată în TVC.
Acum o oră
11:00
Un individ a fost arestat miercuri în statul american Georgia, acesta fiind inculpat pentru că ar fi plănuit să atace Casa Albă şi alte clădiri guvernamentale din Washington, dar şi Statuia Libertăţii din New York, informează cotidianul Atlanta Journal Constitution. Hasher Jallal Taheb a fost arestat în comitatul Gwinnett din statul Georgia, în urma unei investigaţii a FBI. Autorităţile au Continue Reading Articolul Un individ a fost arestat de FBI pentru că ar fi plănuit să atace Casa Albă şi Statuia Libertăţii cu rachete antitanc apare prima dată în TVC.
Acum 2 ore
10:40
În perioada ianuarie - noiembrie 2018, exporturile de mărfuri moldovenești destinate țărilor Uniunii Europene au deținut o cotă de 69,4% în total exporturi. Astfel, livrările de mărfuri din Republica Moldova pe piața comunitară au crescut cu 19,9 la sută și s-au ridicat la 1,7 miliarde de dolari SUA. Biroul Național de Statistică (BNS) a făcut publice aceste date.   Statisticele oficiale Continue Reading Articolul Volumul exporturilor moldovenești spre UE a crescut apare prima dată în TVC.
10:10
O moldoveancă în vârstă de 49 de ani a fost găsită aproape înghețată în gara din orașul Iași. La un control efectuat de către Poliția din Iași, în colaborare cu Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași (SVA), în care urmau a fi depistate persoanele fără adăpost care s-au refugiat în Gara din Iași, moldoveanca a fost găsită aproape în stare de Continue Reading Articolul O moldoveancă a fost găsită aproape înghețată în Gara Iași apare prima dată în TVC.
Acum 4 ore
09:10
Traficul ilicit de mărfuri la frontieră a crescut, în anul 2018, cu 51% în comparație cu anul precedent, fiind depistate 115 cazuri la trecerea hotarului.  De asemenea, traficul ilicit de arme și muniții a crescut cu 78%, înregistrându-se 34 de cazuri. Despre aceasta a anunțat șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, transmite IPN. Fredolin Lecari spune că în 2018 au fost Continue Reading Articolul Poliția de Frontieră: Traficul ilicit de mărfuri și arme a crescut apare prima dată în TVC.
Acum 24 ore
22:00
La OrheiLand, magia continuă. Pe lângă distracțiile de iarnă gratuite, începând de astăzi, iubitorii de Circ se vor putea bucura de un nou spectacol. La circ au venit 4 acrobați din Ucraina și Bulgaria. Showul va fi prezentat pentru copii și părinții lor. Ei vor putea admira trucuri de magie, acrobații, câini şi pisici dresate. Toate atracțiile de la ”OrheiLand” Continue Reading Articolul VIDEO // Circul de la OrheiLand, un nou show excepțional apare prima dată în TVC.
21:50
Gaura de canalizare de pe bulevardul Negruzzi din capitală, care acum câteva zile era fără capac și prezenta un pericol mare, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni, astăzi, la primele ore ale dimineții, era din nou descoperită. Asta spune un șofer care a expediat un filmuleț video pe adresa redacției noastre. Așa arăta gaura de canalizare la primele ore Continue Reading Articolul VIDEO // Gaura de canalizare de pe bulevardul Negruzzi din capitală, din nou fără capac apare prima dată în TVC.
21:40
Deși suntem în toiul iernii, iar ninsorile sunt un fenomen absolut normal în luna ianuarie, pentru autoritățile capitalei, zăpada căzută încă acum o săptămână, este o problemă. Militarii Armatei Naționale au pus și ei umărul la deszăpezirea străzilor principale, însă cele adiacente și curțile blocurilor sunt în continuare întroienite. Rețelele sociale abundă de imagini distribuite de locuitorii capitalei în cele Continue Reading Articolul VIDEO // Când scapă capitala de zapadă? Curțile blocurilor și străzile adiacente rămân întroienite apare prima dată în TVC.
21:20
Un microbuz condus de un șofer din Moldova a făcut zob o mașină a Poliției Române. Accidentul a avut loc aseară în județul Iași, România. Din fericire persoane rănite nu sunt. Un echipaj de poliție din județul Iași a fost implicat aseară într-un accident rutier, în comuna ieșeană Costuleni, scrie presa română. Cei doi polițiști veneau dinspre Răducăneni, iar într-o Continue Reading Articolul VIDEO // Un echipaj de la poliția rutieră Iași – implicat într-un accident rutier cu un șofer moldovean apare prima dată în TVC.
20:50
Bugetul Aparatului Prezidenţial al Republicii Moldova va fi majorat cu aproximativ 50% în 2019. Motivul acestei majorări este necesitatea deservirii și întreținerii a noii clădiri a Președinției. Potrivit Ziarului de Gardă, dacă în anul 2018, din bugetul de stat au fost alocate aproape 20 de milioane de lei pentru Aparatul Președintelui Republicii Moldova, în bugetul de stat pentru 2019, pentru Continue Reading Articolul VIDEO // Plus 10 milioane de lei din buget pentru Președinție apare prima dată în TVC.
20:40
Deja două cazuri de returnare a produselor moldovenești au fost înregistrate de Serviciul Vamal de Stat de la începutul anului. Asta după ce din 1 ianuarie a intrat în vigoare Interdicția exportului de mărfuri moldovenești către Federația Rusă, care tranzitează Ucraina. Deși anterior șeful statului Igor Dodon a promis că va rezolva problema, acest lucru nu s-a întâmplat. În acest Continue Reading Articolul VIDEO // Exportatorii Moldoveni au de suferit de pe urmă, interzicerii tranzitului prin Ucraina apare prima dată în TVC.
20:30
Fostul premier Vlad Filat ar putea fi condamnat la încă 10 ani de pușcărie. Procurorii anticorupție au finalizat urmărirea penală și au expediat instanței de judecată spre examinare cauza penală pe faptul săvârșirii infracțiunii de spălare de bani în proporții deosebit de mari. Procuratura Anticorupție anunță că în perioada anului 2013, fostul premier, urmărind scopul deghizării originii ilicite și transferului Continue Reading Articolul VIDEO // Încă zece ani de închisoare pentru Vlad Filat apare prima dată în TVC.
20:20
Misiunea OSCE va avea 39 de observatori la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Despre aceasta au anunțat reprezentanții misiunii de observare a alegerilor a Biroului pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului. Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a acreditat 216 observatori naționali din partea Asociației “Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. 11 observatori ai misiunii OSCE Continue Reading Articolul VIDEO // Alegerile parlamentare din Moldova, subiect de interes pentru OSCE apare prima dată în TVC.
20:10
Liberalul Mihai Ghimpu îi solicită liderului PPDA, Andrei Nastase, scuze publice și despăgubiri de un leu, după ce l-a numit complice la furtul miliardului. Ghimpu spune că dacă nu o va face, il va ataca în judecată. Contactat de noi, Andrei Năstase a închis telefonul de îndată ce a auzit că suntem de la Televiziunea Centrală. Ulterior, el nu a Continue Reading Articolul VIDEO // Ghimpu cere despăgubiri de la Năstase apare prima dată în TVC.
16:40
În fața incertitudinii care s-a creat în jurul Brexitului, tot mai mulți britanici au început să își cumpere niște „cutii de supraviețuire”, pentru care plătesc 300 de lire, de teamă că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană i-ar putea lăsa fără bunuri de strictă necesitate, scrie BBC News. „Cutiile pentru Brexit” conțin mâncare congelată suficientă pentru 30 de zile, un filtru Continue Reading Articolul Sute de britanici dau 300 de lire pe „cutiile de Brexit”, de teama unei viitoare crize a alimentelor apare prima dată în TVC.
16:30
În 2018, exporturile de brânzeturi din Ucraina s-au redus cu 7,8% (în termeni naturali), până la 8,34 mii tone, şi cu 5,3% (în termeni monetari), până la 30,8 milioane de dolari. Ucraina a exportat cele mai multe brânzeturi în Kazahstan - 42,8%, Moldova - 28% şi Egipt - 11,3%. Amintim că, expertiza produselor lactate comercializate în Moldova, efectuată în laboratorul de testare Continue Reading Articolul Moldova, pe locul doi după consumul de brânzeturi ucrainene apare prima dată în TVC.
16:30
Companiile de băuturi alcoolice caută mereu idei noi de a atrage consumatorii care se tem de caloriile în plus. „Pura Still” este invenţia companiei americane FIFCO. O sticlă de apă „Pura Still” nu conţine „bule carbogazoase”, are numai un singur gram de zahăr şi 90 de calorii. Compania îşi descrie produsul ca fiind „metoda perfectă de a te răcori fără Continue Reading Articolul A fost lansată prima apă plată care te îmbată apare prima dată în TVC.
16:01
McDonald’s a pierdut dreptul asupra mărcii „Big Mac” în Uniunea Europeană, într-un proces câştigat de reţeaua irlandeză de fast-food Supermac’s, potrivit unei decizii a autorităţilor de reglementare europene, transmite digi24.ro. Decizia instanţei revocă înregistrarea mărcii de către McDonald’s, afirmând că cel mai mare lanţ de fast-food-uri din lume nu a dovedit utilizarea reală a acesteia pe parcursul unei perioade de cinci Continue Reading Articolul McDonald’s a pierdut dreptul asupra mărcii „Big Mac” în UE apare prima dată în TVC.
15:20
Colegii noștri de la emisiunea ”Bună Dimineața, Moldova” au realizat un interviu, în exclusivitate cu Stas Mihailov. Mai multe detalii despre concert, dar și despre filmul pe care urmează să-l facă acesta către aniversarea sa, vedeți în reportajul Televiziunii Centrale. Stas Mihailov este interpretul care nu-și poate imagina viața fără muzică. El consideră că un interpret este un om al Continue Reading Articolul VIDEO // Stas Mihailov organizează un concert grandios la aniversarea celor 50 de ani apare prima dată în TVC.
15:01
Imagini terifiante vin din Statele Unite. Camera de bord a unei maşini a surprins momentul în care un copil a căzut din autovehiculul părinţilor săi, cu tot cu scaunul în care era legat cu centuri.  Uşa s-a deschis din mers şi fetiţa a ajuns în mijlocul străzii. Şoferul aflat în spatele maşinii din care a căzut copilul a observat la Continue Reading Articolul VIDEO // SUA: Copil căzut din mașină cu tot cu scaunul în care era legat în centuri apare prima dată în TVC.
14:20
În dimineața zilei de azi, pe traseul Orhei-Rezina, în apropiere de drumul de acces spre localitatea Chiperceni, s-a comis un accident rutier, soldat cu câteva persoane traumate. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 34 ani, conducând un automobil de model Kia Rio spre orașul Orhei a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a tamponat cu microbuzul Continue Reading Articolul VIDEO // Trei oameni au ajuns la spital, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost accidentat apare prima dată în TVC.
14:10
Urmează un nou val de ninsori! Meteorologii nu au deloc vești bune, întrucât se anunță temperaturi scăzute și ninsori în toată țara, iar mercurul din termometre va coborî până la -11 grade Celsius. Totodată, ghețușul se menține pe mai multe trasee din țară. Potrivit meteorologilor, astăzi va ninge parțial pe tot teritoriul țării. La nord temperaturile vor scădea până la Continue Reading Articolul VIDEO // Meteorologii avertizează: urmează un nou val de ninsori apare prima dată în TVC.
13:20
Scăldatul de Bobotează în apa rece ca gheața poate fi un adevărat pericol pentru persoanele cu organism slab călit, potrivit experților chestionați de RIA Novosti. Creștinii ortodocși sărbătoresc Ziua Botezului Domnului pe 19 ianuarie. Tradițional, în această zi la biserici are loc sfințirea apelor, iar după tradiția veche, creștinii se scufundă în apele bazinelor acvatice din localitate. Potrivit medicului terapeut, Continue Reading Articolul Medicii informează despre pericolul scufundării în apa rece de Bobotează apare prima dată în TVC.
12:20
O echipă de la Facultatea de Fizică din Iași au descoperit o metodă unică la nivel modial, prin care să producă praf interstelar artificial. Astfel, în laboratorul celei mai vechi universităţi moderne din România se produc, în fiecare săptămână, câteva miligrame de praf interstelar artificial. În centrul galaxiei noastre, la 25.000 de ani lumină, acolo unde încă nu visăm să putem Continue Reading Articolul VIDEO // Cercetătorii din Iaşi au obţinut praf de stele în laborator apare prima dată în TVC.
11:50
Valul de căldură care afectează în prezent Australia a stabilit noi recorduri de temperatură, în anumite părţi ale Australiei înregistrându-se miercuri aproape 50 de grade Celsius. Vânturile fierbinţi şi uscate care se deplasează din centrul deşertic al continentului au dus la creşterea mercurului în termometre în mai multe zone, informează Agerpres, care citează DPA. La Port Augusta mercurul din termometre Continue Reading Articolul La noi zăpadă, la alții Cod Roșu de caniculă. Unde termometrele arată acum peste 50 de grade Celsius apare prima dată în TVC.
Ieri
11:40
Cel puţin 15 persoane au decedat, inclusiv un cetăţean american, în urma unui atac terorist la un complex hotelier din capitala Kenyiei, Nairobi, atentatul fiind revendicat de gruparea fundamentalistă somalează Al-Shabaab, afiliată reţelei teroriste Al-Qaida, informează postul CNBC. Marţi spre miercuri noapte, după aproape 11 ore de la începerea atacului terorist de la Nairobi, în zona se mai auzeau explozii Continue Reading Articolul Bilanţul atacului terorist din Kenya a ajuns la 15 morţi apare prima dată în TVC.
11:30
Micile poze rotunjite de deasupra feed-ului Facebook, pe care majoritatea utilizatorilor le ignoră, vor deveni pe viitor gazdele evenimentelor partajate în reţeaua de socializare. Facebook a anunţat că va începe să testeze o nouă abordare pentru funcţia de evenimente a propriei reţele. Pe lângă secţiunea dedicată evenimentelor, acestea vor putea fi văzute în formatul Stories de deasupra feed-ului. În cazul Continue Reading Articolul Facebook va folosi formatul Stories pentru evenimente apare prima dată în TVC.
11:20
La această oră, în nordul şi centrul ţării ninge slab. Traseele sunt presărate cu material antiderapant, iar transportul circulă fără dificultăţi. Inspectoratul Naţional de Patrulare informează că la această oră, în nordul și centrul țării ninge slab. Traseele sunt presărate cu material antiderapant, transportul circulă fără dificultăţi. Astfel, INP reamintește conducătorilor auto: - să nu pornească la drum dacă nu Continue Reading Articolul Ninge slab în nordul și centrul țării. Recomandări pentru șoferii care pornesc la drum apare prima dată în TVC.
11:00
În pofida recomandărilor şi avertizărilor repetate, lansate de către reprezentanţii întreprinderii, gerul din ultimele zile a lăsat fără apă mai mulţi locuitori ai capitalei, după ce zeci de instalaţii de apă neprotejate au îngheţat. La „Apă-Canal Chişinău” au fost înregistrate circa 30 de cazuri de îngheţ a branşamentelor şi a apometrelor. Cele mai afectate au fost instalațiile din sectorul particular, Continue Reading Articolul Consumatorii nu respectă măsurile de protecţie: zeci de instalaţii de apă au îngheţat apare prima dată în TVC.
15 ianuarie 2019
23:00
”Am crezut că toate loteriile cu premii mari sunt false” așa gândea unul dintre telespectatorii noștri, până când a participat la concursul ”Privește și Câștigă”, care s-a desfășurat la posturile Orhei TV și Televiziunea Centrală și a pus în joc, pe lângă premii bănești, un automobil Volkswagen POLO. Cel mai norocos telespectator, Semion Porcescu, și-a luat marele cadou acasă. Cel Continue Reading Articolul VIDEO // ”Am crezut că toate loteriile cu premii mari sunt false”. Noul proprietar al automobilului Volkswagen POLO și-a dus câștigul acasă apare prima dată în TVC.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.