LIVE/ VIDEO / FOTO/ // Explozie puternică la Paris. Zeci de persoane rănite și clădiri distruse

Deschide.md, 12 ianuarie 2019 11:20

Deflagrație puternică la Paris. Mai multe clădiri au fost distruse, în urma exploziei. Deflagrațiile au fost urmate de incendii, anunță presa locală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 30 minute
20:10
UPDATE (19:55) În urma incendiului cel puțin 10 persoane au murit. Despre acest lucru anunță agenția „Interfax” care face referire la un comunicat de presă al Agenției Federale a Transportului Maritim din Rusia.
Acum o oră
20:00
Nostalgici ai vremurilor sovietice au depus flori la monumentul lui Vladimir Lenin. Ei au marcat astfel 95 de ani de la moartea fostului lider bolşevic.
19:50
Două nave au izbucnit în flăcări, luni, în strâmtoarea Kerci, care separă Crimeea de Rusia, în urma unei explozii care s-a produs la una dintre nave.
Acum 2 ore
19:30
Ministerul de Externe de la Moscova a confirmat deschiderea unei fundații de cooperare ruso-transnistreană care se va numi - Fundația socio-culturală „Transnistria”. Până acum, pretinsele autorități din regiunea saparatistă Transnistria vorbeau despre o reprezentanță specială Tiraspolului la Moscova cu atribuții de ambasadă.
19:10
Primarul orașului Cimișlia vine cu o reacție la explicația PAS despre retragerea sprijinului pentru candidatura lui.
19:00
Ministrul Teodor Meleşcanu a participat astăzi la reuniunea Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles. În cadrul reuniunii prezidate de către Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate/ÎR, Federica Mogherini, au fost abordate subiecte de actualitate de pe agenda europeană, precum combaterea dezinformării, cooperarea UE – Liga Statelor Arabe și relația UE – Asociația Națiunilor Sud-Est Asiatice.
18:40
Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Adunării Parlamentare a OSCE, George Tsereteli. Conflictul transnistrean, măsurile de consolidare a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului și alegerile parlamentare au constituit principalele teme de discuție.
Acum 4 ore
18:30
Partidul Democrat din Moldova a acționat în judecată postul de televiziune Jurnal TV, pentru refuzul de a difuza 3 spoturi electorale ale PDM, aferente referendumului republican consultativ din 24 februarie curent.
18:20
Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă consideră că decizia lui Igor Dodon de a nu participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, este una coordonată. Liberalul opinează că decizia respectivă aduce beneficii Partidului Democrat.
18:10
Vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi confirmă că primarul de la Cimișlia a fost un potențial candidat al Blocului ACUM pe circumscripția respectivă. Lucrurile au căpătat, însă, o altă întorsătură astă-vară când Gheorghe Răileanu a apărut într-o conferință de presă alături de membrii Convenției Euro-Unioniste - entitate care își exprimaseră intenția de a participa la alegeri.  „Atunci când dânsul a apărut în anturajul unor oameni ai Partidului Democrat, el nu a făcut decât să se autodistanțeze de n...
18:00
Compania aeriană Air Moldova lansează o nouă destinație din 23 mai 2019. Este vorba de Salonic, al doilea oraș ca mărime din Grecia, transmite IPN. • Într-un comunicat de presă, compania aeriană menționează că din 23 mai, Grecia va fi la 95 de minute distanță de Republica Moldova. Cursa va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.Decolarea din Chișinău va fi la ora 07.00, iar în direcție inversă, din Salonic, la ora 09.25.Biletele sunt deja în vânzare....
17:40
Astăzi, la ședința Comisiel Electorale Centrale a fost efectuată tragerea la sorțide atribuire a numerelor din buletinele de vot a două formațiuni politice pentru cirscumscripția națională la alegerile din 24 februarie 2019.
17:20
Analiștii politici și sociologii au venit cu reacții, după ce Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie.
17:00
Trei militari ruși și-au pierdut viața după ce mașina blindată în care se aflau a căzut într-o prăpastie. Incidentul a avut loc în Republica separatistă Abhazia.
16:40
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, este de părerea că Dodon nu candidează la alegerile parlamentare de frică. Acesta este comentariul scurt pe care ni l-a oferit comunistul după ce reporterii Deschide.MD i-au adresat câteva întrebări scrise referitoare la subiectul respectiv.
Acum 6 ore
16:30
Laura Codruța Kovesi, fostă șefă a DNA România, și-a depus candidatura pentru postul de șef al Parchetului European, procedura de selecție fiind în plină desfășurare la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Comisiei Europene. Înființat în 2017, Parchetul European va investiga infracțiunile care aduc prejudicii bugetului UE, cum ar fi actele de fraudă sau de corupție ori cazurile transfrontaliere de fraudă în materie de TVA de peste 10 milioane de euro. În prez...
16:10
Roskomnadzor, Serviciul federal pentru controlul în domeniul comunicaţiilor, tehnologiilor informaţionale şi comunicaţiilor în masă din Rusia, a anunţat luni că a lansat proceduri administrative împotriva reţelelor sociale americane Twitter şi Facebook, acuzându-le că nu se pliază legislaţiei ruse, informează AFP, potrivit Digi24.
15:50
Reprezentanții partidelor de opoziție din cadrul alegerilor parlamentare din februarie 2018, lasă de înțeles că anunțul făcut de Dodon, că nu va candida la alegeri, de fapt favorizează PSRM-ul. De cealaltă parte, exponentul PD-ului Vitalie Gămurari spune că acest lucru ține de tactica și strategia socialiștilor în cadrul acestor alegeri.
15:40
Tenismena americană Serena Williams s-a calificat în sferturile de la finală de la Australian Open, dar a lăudat-o pe sportiva din România, care i-a fost un adversar dificil.
15:30
O nouă rută de troleibuz spre orașul Durlești, nr. 35, care va porni de pe strada București, va fi lansată la începutul lunii februarie curent.
15:10
Statele Unite au cerut luni Rusiei să distrugă un nou sistem de rachete de croazieră care reprezintă o "încălcare directă" a Tratatului privind Forţele Nucleare Intermediare (INF), acuzând Moscova că destabilizează securitatea mondială, relatează Reuters, potrivit Agerpres. • "Din păcate, Statele Unite sunt tot mai mult de părere că nu pot avea încredere în Rusia în ceea ce priveşte respectarea obligaţiilor privind controlul armelor şi că acţiunile sale coercitive şi maligne din întreaga lume au...
14:50
În Ucraina a început campania electorală prezidențială. Candidații la funcția supremă în stat se înregistrează și agitația este în toi. Cât de importante sunt alegerile ucrainene și ce lecții pot învăța vecinii Ucrainei?. La aceste întrebări ne răspunde Evghenii Magda, doctor în științe politice la Universitatea Tehnică Națională din Ucraina, director al Institutului de Politică Mondială
14:40
Consiliul de Afaceri Externe al Uniunii Europene a decis să impună sancțiuni în cazul folosirii armelor chimice în orășelul britanic Salisbury.
Acum 8 ore
14:20
Igor Dodon anunță că nu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie, 2019. El spune că își va concentra atenția pe atribuțiile care îi revin ca președinte al R.Moldova și că nu se va implica în campania electorală. Totuși, Dodon spun că va sprijini partidul care l-a înaintat la funcția de președinte - Partidul Socialiștilor din Moldova.
14:10
Vicepreședintele PAS consideră că informațiile despre Andrei Năstase, făcute publice de liderul PL, Dorin Chirtoacă, sunt un atac la adresa blocului ACUM. Mihai Popșoi nu crede că subiectul ar trebuie să fie discutat în cadrul ACUM câtă vreme Năstase a obținut certificatul de integritate.
14:00
Unul dintre moldoveniștii-statalisto-dodoniști care au reînceput isteria antiromânească e Valeriu Ostalep.
13:50
Unul dintre moldoveniștii-statalisto-dodoniști care au reînceput isteria antiromânească e Valeriu Ostalep.
13:30
Cei mai bogaţi 26 de oameni ai lumii deţin tot atât de mulţi bani precum 3,8 miliarde dintre cei mai săraci pământeni. Este comparaţia făcută de cel mai nou raport al ONG-ul britanic Oxfam, care militează împotriva sărăciei.
13:20
Liderul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a făcut haz de necaz de acul cu care sunt cusute dosarele la Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală (CECE) spunând: „...îl pun într-o bucată de lemn și iese o sulă”
12:50
Guvernul britanic lansează luni o aplicaţie pe telefonul mobil pe care rezidenţii europeni instalaţi în Regatul Unit îşi pot depune cerearea pentru a rămâne în ţară după Brexit, relatează AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.