(foto) Natalia Morari reînvie emisiunea „Candidat” la TV8. Cine sunt candidații care pretind la fotoliul de deputat de alternativă

#diez, 12 ianuarie 2019 10:15

În contextul alegerilor Parlamentare în Republica Moldova din 24 februarie 2018 și a începerii campaniilor electorale, la postul de televiziune TV8 va fi difuzată emisiunea „Candidat”. În fotoliul prezentatoarei acestei emisiuni o vom vedea pe Natalia Morari.   Articolul (foto) Natalia Morari reînvie emisiunea „Candidat” la TV8. Cine sunt candidații care pretind la fotoliul de deputat de alternativă apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
18:30
Pentru mijlocul săptămânii, meteorologii promit timp frumos. Dacă v-ați plictisit să stați în casă, echipa #diez vă sugerează o serie de evenimente la care puteți merge. Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi reușită de miercuri cu mult soare apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
17:45
Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universității de Stat din Moldova şi-a celebrat cei 55 de ani de la fondare. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări importante atât la nivel de facultate, cât şi la nivel de universitate. Articolul Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a USM a împlinit la 55 de ani de activitate. Cum a fost marcat evenimentul apare prima dată în #diez.
17:15
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat deja orarul examenelor sesiunii de bacalaureat, dar și a celor de absolvire a studiilor gimnaziale și primare. Fie că e vorba despre matematică, fizică sau limba engleză, în febra pregătirilor pentru susținerea examenelor, elevii caută cei mai buni profesori care i-ar ajuta să treacă cu brio de acestea. Dacă tot cele mai bune recenzii sunt oferite de persoanele care au trecut deja de etapa examenelor, echipa #diez și-a propus să realizeze o listă o profesorilor care te vor ajuta să rezolvi itemii dificili și să-ți fortifici propriile cunoștințe. Lista este alcătuită în baza recomandărilor oferite de foștii absolvenți.  Articolul Bac 2019. Lista celor mai buni profesori în opinia elevilor, care te vor ajuta să treci cu brio de examenele de absolvire apare prima dată în #diez.
17:00
Tânărul jucător de tenis moldovean, Bogdan Boclincă, a ocupat locul I la turneul South Bay Junior UTR Open. Competiția a avut loc la începutul lunii martie în California. Articolul Sportivul moldovean, Bogdan Boclincă, a ocupat locul I la turneul South Bay Junior UTR Open din SUA apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
16:45
HR Managerul companiei Grafit Holding, Violeta Chilianu ne povestește de ce să mergem la Târgul de Cariere Chișinău, cum putem obține la cele mai interesante posturi de muncă, cum ne pregătim de eveniment și ce oferte ne asteaptă la standul companiei Grafit Holding. Articolul Vino la „Târgul de Cariere Moldova” și află cum poți obține un post de muncă în SUA, Spania sau Franța apare prima dată în #diez.
16:00
Câștigă o călătorie în capitala Spaniei, Madrid, acolo unde, pe 1 iunie, va avea loc finala UEFA Champions League. Pentru această trebuie să achiți cumpărăturile în sumă minimă de 50 lei cu cardul tău Mastercard* de la Moldova Agroindbank în perioada 18 martie – 21 aprilie şi participă automat în campania naţională „Achitaţi cu cardul Mastercard – şi câştigaţi o călătorie la UEFA Champions League Final Madrid 2019”, organizată de Mastercard. Articolul Achită cu Mastercard de la Moldova Agroindbank și câştigă o călătorie la UEFA Champions League Final Madrid 2019 apare prima dată în #diez.
16:00
Grungerii băimăreni de la RIOT MONK, care îl au ca toboșar pe Mircea Grosu, toboșarul trupei HARMASAR din Chișinău, au anunțat data lansării noului videoclip pentru single-ul SIMPLE CIRCLE. Videoclipul va fi lansat pe 24 Martie pe YouTube, după ce va fi proiectat în premieră la Cluj-Napoca și Baia Mare. Articolul O trupă rock din România lansează un videoclip la Chișinău. Află când și unde vor concerta muzicienii apare prima dată în #diez.
15:45
Peperete Art Gallery, Shop & School, un nou centru expozițional permanent și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați. Centrul s-a deschis în februarie, la intersecția străzilor Șciusev intersecție cu Bodoni la Chișinău. Articolul Peperete Art Gallery lansează un apel deschis către artiștii în devenire. Cerințele pe care trebuie să le întrunești apare prima dată în #diez.
15:30
Prim-ministra Viorica Dăncilă le-a spus colegilor europarlamentari din grupul socialist că în România nu există corupție. Mita este doar „o manieră diferită cultural de a mulțumi cuiva”. Articolul „Este o manieră de a mulțumi cuiva”. Ce spune prim-ministra Viorica Dăncilă despre mita din România apare prima dată în #diez.
15:30
Dacă nu ți-ai făcut nici un plan pentru vara aceasta și crezi că va fi una plictisitoare, AIESEC știe soluția. Vino sâmbătă, 23 martie, la evenimentul Global Volunteer Opportunities Day, care este destinat promovării produsului Global Volunteer al organizației AIESEC. Acest eveniment are ca scop informarea studenților despre oportunitățile existente de voluntariat din toate colțurile lumii (China, Regatul Unit, Lituania și multe altele). Articolul Vino la Global Volunteer Opportunities Day și află despre oportunitățile existente de voluntariat din toate colțurile lumii apare prima dată în #diez.
15:00
La America House, lumea nu este divizată. Tinerii nu împart oamenii în buni sau răi, frumoși sau urâți - pentru ei toți sunt minunați, iar ca să vă descoperiți unii pe alții, ești invita să călătorești (imaginar) în jurul Pământului. Articolul De la Bollywood până la Hollywood. America House te invită să călătorești conversațional în cele mai frumoase locuri de pe pământ apare prima dată în #diez.
15:00
Ludmila Adamciuc este o tânără de 23 din Moldova. Ludmila e mămica unei fetițe cu Sindromul Down. Pentru că pe 21 martie este Ziua Internațională a Sindromului Down, tânăra și-a propus să promoveze toleranța față de acești oameni prin intermediul unei provocări colorate. Ludmila îndeamnă lumea frumoasă să-și pună doi ciorapi diferiți, să facă o fotografie și să o publice cu hashtagul #totisuntemdiferiti.  Articolul (foto) În Moldova a pornit o nouă provocare colorată pentru promovarea toleranței față de oamenii cu Sindromul Down apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
14:15
Doi șoferi din Capitală au încălcat mai multe reguli ale circulației rutiere concomitent pentru ca să treacă mai repede la semafor. Aceștia trec la culoarea roșie, merg pe trotuar și la culoarea roșie a semaforului. Articolul (video) Mașini care trec la roșu, merg pe trotuar și sar peste borduri. Scene ca în GTA pe străzile Chișinăului apare prima dată în #diez.
14:15
Situația epidemiologică prin gripă din Moldova este la nivel de intensitate joasă. Săptămâna trecută au fost înregistrate 48 cazuri de gripă sezonieră, inclusiv 11 confirmate de laborator. Articolul Săptămâna trecută au fost înregistrate 48 cazuri de gripă sezonieră. Care este Situația epidemiologică în țară apare prima dată în #diez.
14:00
PSRM a declarat că și-a constituit fracțiunea Parlamentară, iar prima ședință a fost condusă de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a partidului. Articolul PSRM și-a ales președintele de fracțiune în următorul Parlament. Data ședinței încă este neclară apare prima dată în #diez.
14:00
Fericirea este un sentiment care creează dependență, un sentiment reflectat în lucrurile și oamenii care ne înconjoară, de cele mai dese ori aceasta se află sub nasul nostru, chiar dacă suntem obișnuiți să o căutăm în depărtare. Cu prilejul Zilei Mondiale a Fericirii, care este celebrată pe 20 martie, echipa #diez a intervievat mai mulți tineri pentru a afla cum definesc aceștia sentimentul respectiv. Articolul (vox) „Bucuria constă în lucruri simple”. Ce înseamnă pentru tineri fericirea și cum o definesc aceștia apare prima dată în #diez.
13:45
Peste 20 de agricultori din toate colțurile țării își vor aduce roadele la vânzare în Parcul Catedrale duminică în cadrul târgului „Ia Moldova acasă”. Prețul unui kilogram de struguri va fi de 5 lei și se va vinde la ladă. Articolul (foto) În această duminică poți cumpăra cu 5 lei un kilogram de struguri autohtoni. Unde se va desfășura târgul „Ia Moldova acasă” apare prima dată în #diez.
13:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale și Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova (SIS) efectuează percheziții la Serviciului Fiscal de Stat (FISC). Informația a fost confirmată de către Serviciul Fiscal de stat într-o reacție transmisă mass-mediei. Articolul Percheziții la Fisc. Două persoane reținute și alte două luate la audieri apare prima dată în #diez.
13:00
Treisprezece semafoare vorbitoare care îi anunță pe trecători când e verde sau roșu și sunt destinate celor cu vederea slabă au apărut în Chișinău. Dispozitivele au fost instalate la cererea Asociației Nevăzătorilor. Articolul Treisprezece semafoare vorbitoare au apărut la Chișinău. Câte dispozitive vor mai fi instalate până la sfârșitul anului apare prima dată în #diez.
13:00
Reprezentanții mai multor cluburi europene vor participa azi, la sediul UEFA, la o întrunire în care vor fi luate în discuție mai multe schimbări în Liga Campionilor. Una dintre cele mai importante propuneri va fi aceea ca unele partide din cea mai importantă competiție continentală intercluburi să se dispute în weekend.  Articolul Meciuri în weekend și 8 echipe într-o grupă. Ce schimbări ar urma să aibă loc în Champions League apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
12:45
Te entuziasmează ideea de a fi o parte activă în comunitatea ta şi de a face lumea din jurul tău mai bună? Nimic mai simplu, Diaconia recrutează voluntari în cadrul campaniei de Paşti ,,Masa Bucuriei”. Pe 20 aprilie ai posibilitatea să devii Super Eroul unei persoane nevoiașe. Articolul Diaconia te provoacă să devii Super Erou de Paște. Fii voluntar în campania „Masa Bucuriei” apare prima dată în #diez.
12:30
Cu toții cunoaștem gusturile preferate a băuturilor CocaCola, Sprite, Fanta, dar v-ați gândit vreodată la cum ar arăta acestea dacă ar fi personaje din desene animate? Artistul canadian născut în Coreea, Sillvi, a transformat cu măiestrie unele dintre cele mai populare băuturi răcoritoare în eroi al desenelor animante. Articolul (foto) Cum ar arăta băuturile preferate dacă ar fi personaje din desene animate apare prima dată în #diez.
12:15
Organizatorii invită toate persoanele interesate să se înregistreze pentru Seminarul de Impuls pe Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat social, care va avea loc pe 21-27 aprilie 2019 la Centrul de Instruire Ecologică al A.O. EcoVisio din satul Rîșcova, Criuleni. Articolul Tinerii activi interesați de antreprenoriat sunt invitați să participe la Programului Educațional activEco 2019 apare prima dată în #diez.
11:45
În urma unui exigent audit de calitate, Universitatea Tehnică a Moldovei a fost certificată de organismele de certificare a sistemelor de management IQNet (The International Certification Network) şi SRAC (Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii) pentru îndeplinirea integrală a standardelor de calitate academică. Articolul (foto) UTM se aliniază instituțiilor cu cel mai înalt grad de calitate a serviciilor educaționale apare prima dată în #diez.
11:30
În ultimele 24 de ore pompierii au intervenit în 98 de cazuri de lichidare a focarelor de vegetaţie aprinsă. potrivit specialiștilor în perioada menționată de ardere au fost afectate 435 ha de teren. Articolul (foto, video) În ultimile 24 de ore au suferit în urma incendiilor de vegetație peste 400 ha de teren apare prima dată în #diez.
11:30
Cinci garaje metalice amplasate neautorizat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 29/1 au fost evacuate. Construcțiile amplasate neautorizat sunt dezasamblate și evacuate de către ÎMSL Ciocana. Articolul (foto) Zeci de garaje metalice neautorizate urmează a fi evacuate de pe bulevardul Mircea cel Bătrân apare prima dată în #diez.
11:00
Tenismenul moldovean, Radu Albot, a butat cu victorie la turneul ATP Masters 1000 – Miami Open. Competiția are loc în perioada 20 - 31 martie în SUA. Articolul Radu Albot a debutat cu victorie la turneul ATP Masters 1000 – Miami Open. Cine este următorul adversar al sportivului moldovean apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
10:30
A treia ediția a CodeWăy - Mobile Conference revine în forță. În acest an, organizatorii își doresc să facă lucrurile diferit, să transforme o conferință tech în ceva mai mult, o conferință pentru developeri din partea developerilor. Articolul Vino la „CodeWay – The Mobile Conference” și află cum despre programarea pe iOS și Android. Câștigi un maiou la înregistrare apare prima dată în #diez.
09:15
Victor Șuiu este un tânăr model din Moldova. Acesta s-a născut la Fălești, iar ulterior s-a stabilit la Dubai. Carera acestuia a cunoscut un avânt după ce a jucat în reclame alături de Salman Khan și Shahrukh Khan, dar și în același film cu Jackie Chan.  Articolul (foto, video) Un model din Moldova a jucat într-un film cu Jackie Chan. Cine este tânărul apare prima dată în #diez.
09:00
Katerina Begu, devenită populară după ce a interpretat la Vocea Ucrainei „Dragostea din Tei”, a depășit etapa duelurilor. Tânăra a cântat în duet cu Oleksandr Telesco și în cele din urmă, cu toate că antrenorii au apreciat calitățile vocale ale interpretului și piesa l-a favorizat, Dan Balan a ales să meargă mai departe alături de Katerina. Articolul (video) Katerina Begu, tânăra cântăreață din Moldova, trece în următoarea etapă la Vocea Ucrainei. Vezi prestația interpretei apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.