Horoscop 12 Ianuarie 2019. Un eveniment important vă aduce neliniște în suflet

UNIMEDIA, 12 ianuarie 2019 09:10

Horoscop12Ianuarie2019Berbec

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 6 ore
23:10
Aproximativ 570 m2 din suprafața totală a unui depozit de mase plastice, amplasat pe strada Gospodarilor 11 din comuna Bubuieci, municipiul Chișinău, a fost distrus, după ce o secție întreagă de prelucrare a polistirenului, dar și acoperișul clădirii au fost cuprinse de flăcări. Cazul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:00.
Acum 8 ore
22:10
Wess Mitchell, asistent al secretarului de Stat american pentru Afaceri europene şi euroasiatice, a anunţat marţi seară că demisionează, la doar 16 luni după preluarea funcţiei, informează cotidianul The Washington Post şi agenţia Associated Press.
21:50
În contextul avertismentelor de schimbare a vremii, cu precipitații abundente, Primăria Chișinău îndeamnă șoferii să evite parcarea automobilelor pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.
21:20
În urma avertizării emisă de Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pentru următoarele zile, care vizează fenomene de ninsori, intensificări temporare ale vântului și temperaturi joase la nivelul întregii țări, angajații inspectoratului Național de Patrulare activează pe trasee permanent pentru menținerea unui climat de siguranță în trafic.
Acum 12 ore
21:00
Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Bujorean, a fost înregistrat la CECE în calitate de concurent electoral independent în circumscripția nr.41.
20:20
O bancă din cartierul de lux Champs Elysees a fost jefuită, marți, un grup de persoane. Hoții au sechestrat timp de câteva ore persoanele prezente în clădire, după care au dispărut cu 30 de seifuri.
20:20
Ion Lazarenco, primul om de pe glob care a reușit să traverseze în înot cele șapte strâmtori, din prima încercare, va fi propus de Guvern la Premiul Nobel pentru Pace. Decizia a fost anunțată astăzi de premierul Pavel Filip, în timpul întrevederii cu sportivul, care prin înot promovează pacea și unitatea.
20:00
Numărul persoanelor care au murit în urma exploziei unei conducte de petrol în statul Hidalgo din centrul Mexicului a ajuns la 94, au anunţat marţi oficiali guvernamentali, relatează Reuters.
19:50
De la începutul sezonului gripal, au fost înregistrate 6 cazuri de deces, confirmate de laborator cu virusul A(H1N1) în Chișinău, Bălți și în raioanele Anenii Noi, Soroca și Glodeni. În majoritatea cazurilor, persoanele s-au adresat tardiv la medic, încercând să se trateze de sinestătător și nu au fost vaccinate contra gripei. Cel puțin despre aceasta anunță Agenția Națională pentru Sănătate Publică.
19:40
O echipă de oameni de ştiinţă de la Institutul de Biochimie şi Biologie Celulară din Shanghai, China, au ajuns la concluzia că febra stimulează funcţionarea sistemului imunitar. Ei au stabilit un interval orar în care trebuie luate medicamentele pentru scăderea acesteia.
19:30
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, au pledat marţi, cu ocazia semnării Tratatului bilateral, pentru intensificarea coeziunii comunitare şi crearea unei armate europene.
19:30
„Asociația nu va renunța niciodată la valorile sale de activitate”, reflectă mesajul directorului Promo-Lex, Ion Manole, care a ținut să comenteze pe pagina sa de Facebook întrevederea care a avut loc la data de 21 ianuarie, cu democrații, Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu.
19:20
Guvernul polonez a aprobat, marți, un proiect legislativ care prevede acordarea de pensii mamelor casnice cu patru sau mai mulți copii.
19:10
Acțiunile întreprinse de autorități privind organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 au fost discutate de președintele Parlamentului, Andrian Candu, cu președintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE), George Tsereteli.
18:50
Autoritatea franceză responsabilă de protecţia datelor private a impus luni grupului american Google o amendă record de 50 milioane de euro pentru încălcarea directivei GDPR (Regulamentul general privind protecţia datelor), informează AFP şi DPA.
18:40
În crearea unui pachet de modificări pentru maşina care o puteţi observa mai jos au fost implicaţi atât bărbaţi, cât şi femei. Acesta este un Ferrari 812 Superfast şi abia acum atelierul german a reuşit să-l modifice la câteva capitole, însă nu este gata complet. O porţie de „adrenalină” care va fi injectată motorului este încă în proces de dezvoltare.
18:40
Fostul premier ucrainean, Iulia Timoşenko, şi-a anunţat marţi candidatura în alegerile prezidenţiale de la 31 martie, în care este favorită, devansându-l pe preşedintele în exerciţiu Petro Poroşenko, potrivit ultimelor sondaje, relatează AFP.
18:20
Se pare că electorala primarului de Hâncești a început mai original decât la ceilalți concurenți. Alexandru Botnari apare într-un video postat pe Facebook cântând piesa „Life is good”.
18:10
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a aprobat marți, 22 ianuarie 2019, hotărârea privind permisiunea prealabilă pentru achiziționarea de către „DOVERIE UNITED-HOLDING AD” a pachetului de acțiuni în mărime de 63,89 la sută din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A, scrie BNM într-un comunicat.
18:10
Un bărbat a fost arestat în Varșovia, după ce a încercat să intre cu mașina în porțile Palatului Prezidențial, potrivit agenției de presă PAP.
17:50
Un șofer de taxi a fost încătușat cu forța de către angajații INP, după ce a fost prins de ANTA fără acte de a transporta pasageri. Incidentul s-a întâmplat astăzi pe strada Trandafirilor din capitală.
17:20
Exclusivitatea oferită de Maserati înseamnă că fiecare dintre modelele sale poate atinge înălțimi care depășesc nivelul superlativ. Acum, Maserati prezintă o ediție limitată a SUV-ului său: noul Levante Vulcano, produs într-o serie de doar 150 de unități pentru piețele europene și asiatice.
17:10
Serviciul ”InfoTrafic” al INP, informează că la moment în capitală sunt înregistrate 2 accidente rutiere, pe următoarele străzi: Armenească 44 și Independenței 30/6.
17:00
CEC a respins contestația lui Alexandr Topolenco, pretendent la calitatea de candidat pe circumscripția nr.36, Ștefan Vodă.
17:00
Orarul de circulație al rutei de troleibuz nr. 8 a fost prelungit până la ora 01:00. Schimbarea parvine în urma unei solicitări către municipalitate din partea unui grup de tineri.
16:50
În Sankt Petersburg, în cartierul Staro Panovo, un TIR cu două remorci a alunecat într-un şanţ când a virat spre pasajul îngust al unui drum. Greutatea totală a autotrenului constituia 48 de tone, iar o singură maşină de teren evident că nu a putut face faţă provocării de a-l tracta.
16:40
Lungmetrajele „Bohemian Rhapsody”, „Green Book” şi „Roma” se numără între cele opt pelicule nominalizate la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar 2019. Nominalizările au fost anunţate astăzi, 22 ianuarie, prin intermediul unui streaming video.
Acum 24 ore
16:00
Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu momentul în care fetița de 9 ani a fost lovită în plin de un Ford. Impactul a avut loc ieri în jurul orei 08:10.
16:00
Astăzi are loc ședința Comisiei Electorale Centrale. Pe ordinea de zi sunt 14 subiecte, printre care și proiectul privind înregistrarea partidului Casa Noastră-Moldova.
15:30
După două săptămâni de comă, mama băiețelului de 12 ani ce a decedat în urma accidentului de la Bozieni, s-a stins și ea din viață ieri, 21 ianuarie, pe patul de spital.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.