VIDEO // Real Madrid, cei mai mulţi jucători în echipa anului 2018 UEFA

Deschide.md, 11 ianuarie 2019 22:00

Real Madrid are cei mai mulţi jucători - 5 - în echipa anului 2018 UEFA, echipă aleasă prin voturile suporterilor, scrie Le Soir.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
12:30
Reprezentantul oficial al Externelor ruse, Maria Zaharova, a declarat că Federația Rusă nu se va implica în procesele postelectorale din Republica Moldova. Totodată, Zaharova a spus că nu ține de competența sa să comenteze dosarele penale ale lui Vladimir Plahotniuc deschise în Rusia și că numirea acestuia în funcții înalte la Chișinău ține de opțiunea poporului din R. Moldova.
12:30
Echipele mobile ale Serviciului Vamal, în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare.au organizat filtre în toată R. Moldova pentru a depista autoturismele înmatriculate în străinătate care au depășit termenul de aflare pe teritoriul țării.
Acum 15 minute
12:20
Dacă mama - judecătoare fiind - poate scrie că Porsche-ul său costă 11 mii MDL, de ce fiica să nu preia pildele care sfidează legea. Fata judecătoarei Mariana Pitic ar fi fost prinsă băută la volan. Potrivit procesului verbal întocmit atunci când tânăra de 20 de ani a fost trasă pe dreapta, aceasta avea 0,28 de mg/l -  concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat. În pofida datelor pe care le-a arătat Dragerul, peste fix două ore s-a întâmplat că tot alcool a dispărut, iar medicul a ajuns l...
Acum 30 minute
12:10
Președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Vladimir Cîssa, anunță că amânarea alegerilor bașcanului autonimiei pentru data de 30 iunie au fost necesare pentru a evita o capcană legislativă în care au putut nimeri autoritățile din autonomie. Solicitat de reporterul Deschide.MD, Cîssa a menționat că, în cazul în care acest lucru nu ar fi avut loc, exista posibilitatea ca alegerile să fie declarate nevalabile.
Acum o oră
11:40
Curtea de Conturi a decis să inițieze auditul la Președinție în luna mai a anului curent iar raportul asupra auditului va fi părezentat în luna septembrie.
11:40
Politicile pentru diaspora, schimbul de bune practici și creșterea gradului de coeziune a politicilor privind țările cu diaspora numeroasă au fost temele de pe agenda reuniunii informale la nivel ministerial organizate astăzi, 18 martie 2019, de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. La evenimentul desfășurat la Palatul Parlamentului și prezidat d...
Acum 2 ore
11:30
Gruparea extremistă Statul Islamic a ameninţat luni că se va răzbuna după atacul de vineri de la două moschei din Noua Zeelandă, soldat cu 50 de morţi, relatează DPA.
11:10
Norvegia are dovezi electronice că forţele ruse au perturbat semnalele Sistemului de Poziţionare Globală (GPS) în timpul recentelor exerciţii de război ale NATO şi a cerut o explicaţie din partea vecinului său estic, a anunţat luni ministrul apărării acestei ţări nordice.
10:50
Presa locală din UTA Găgăuzia a făcut publice imaginile de la camera de bord a mașinii de poliției care a lovit o femeie joia trecută, în localitatea Cazaclia, din raionul Ceadîr-Lunga. Mașina polițiștilor urmărea un alt automobil, al cărui șofer a ignorat solicitarea polițilștilor de a trage pe dreapta și a încercat să dea bir cu fugiții, iar femeia a încercat să-i oprească.
10:40
Avocații au rolul lor în lumea justiției democratice și independente. Ei pot să-și apere clienții, iar privilegiul relației client-avocat e una fără egal, poate cu excepția medicilor și psihiatrilor, care sunt ținuți prin jurământ să nu dezvăluie cele știute din această sursă.
Acum 4 ore
10:20
Rusia a decis să plaseze bombardierele strategice cu capacităţi nucleare Tupolev Tu-22M3 în Crimeea ca răspuns la sistemul anti-rachetă american din România, informează agenţia rusă RIA, făcând referire la declaraţiile unui parlamentar rus, scrie News.ro citând Reuters.
10:10
Reprezentantul special al SUA pentru Venezuela, Elliott Abrams, şi adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, se vor întâlni săptămâna aceasta la Roma pentru a discuta despre criza din Venezuela, potrivit agenţiei Reuters, scrie Mediafax. Venezuela, un stat aliat al Kremlinului, se află într-o criză politică, economică şi socială majoră. Statele Unite şi alte state occidentale îl recunosc pe Juan Guaido, liderul opoziţiei, care în ianuarie s-a folosit de prevederile constituţionale p...
09:40
În data de 15 martie 2019 a avut loc ședința Comisiei pentru alegerea președintelui Academiei de Științe a Moldovei. La ședință au fost prezenți toți membrii Comisiei – acad. Mitrofan Ciobanu (președinte), acad. Gheorghe Cimpoieș, acad. Alexandru Roșca, acad. Mihail Popovici, m.c. Maria Nedealcov și dna Angela Belinschi (secretarul Comisiei). Ordinea de zi a ședinței prevedea examinarea dosarelor candidaților la funcția de președinte al Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Președintele Comisiei pent...
09:40
Alegerile bașcanului Găgăuziei au fost transferate de pe 19 mai pentru 30 iunie. O decizie în acest sens a fost adoptată de către Adunarea Populară, care a operat totodată mai multe modificări în legislația electorală locală, inclusiv cu privire la prezența la urne.
09:20
Polițiștii din Iași au ridicat, în vederea confiscării, 574 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă efectuată de o cetățeancă a R. Moldova. Oamenii legii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au depistat o femeie, de 58 de ani, din Republica Moldova, în timp ce ar fi oferit spre vânzare țigarete susceptibile a proveni din contrabandă, scrie Bună Ziua Iași. Cele 574 de țigarete au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, femeia este bănuită de comi...
09:10
Compania „Doverie-Invest” S.A. din Bulgaria a intrat oficial în posesia pachetului majoritar de la Moldincondbank. Deși acest lucru nu pare ieșit din comun, luând în calcul achizițiile din sectorul bancar din ultimii ani, în același timp, această tranzacție pune punct „carierei” de raider a lui Veaceslav Platon în sistemul bancar din Republica Moldova. „Carieră” care a lăsat urme adânci în acest sistem și care a sugerat titlurile din presa internațională în care se regăsesc denumirile de „Laundromatul rusesc”, „Laundromatul Troika” și „Furtul miliardului”. Toate aceste scheme nu doar au dus „faima” Republicii Moldova în lume, dar s-au soldat și cu zeci arestări, litigii internaționale și sechestre pe mai mult de 2/3 din sistemul bancar.
08:50
Două bombardiere capabile să transporte arme nucleare și rachete de croazieră au fost trimise în Europa. Aparatele SUA vor staționa la o bază a Forţelor Aeriene Regale din Marea Britanie.
Acum 6 ore
08:30
În fiecare an, în perioada 1 ianuarie-30 aprilie, persoanele fizice plătitoare de impozite pot direcționa 2% din acestea către o organizație non-guvernamentală sau cult religios din țară odată, cu depunerea declarației cu privire la impozitul pe venit. Ca urmare a reformei fiscale din toamna anului 2018 și modificării pragurilor de impozitare salariale, în 2019, direcționarea a 2% se va realiza prin completarea a două declarații cu privire la impozitul pe venit, transmite IPN. Centrul de Resurse...
08:30
Marea Britanie a încheiat luni cu Islanda și Norvegia un acord comercial prin care se va permite continuarea schimburilor comerciale în cazul în care se va ajunge la un Brexit fără acord, a anunțat secretarul de stat pentru Comerț Internațional, Liam Fox, citat de Reuters, scrie Mediafax. „Am ajuns la un acord cu Islanda și Norvegia prin care vom putea continua să asigurăm accesul companiilor britanice în Spațiul Economic European în cazul în care vom părăsi Uniunea Europeană fără un acord”, a d...
Acum 24 ore
21:40
Ministrul de externe al Lituaniei, Linas Linkevičius​, a declarat după o discuție pe tema R. Moldova cu colegii săi din UE, la Bruxelles, că printre ei există îngrijorări legate de deznodământul încă necunoscut al alegerilor din R. Moldova și de viitorul reformelor democratice moldovene. Reuniunea de la Bruxelles, având pe agendă evoluțiile din R. Moldova de la precedenta întrunire în acest format, din urmă cu un an, nu a avut ca scop luarea vreunor decizii referitoare la politica față de Chișin...
21:00
Familia australianului inculpat în atacul la două moschei, vineri, de la Christchurch, soldat cu 50 de morţi, este „zdrobită“ de faptele sale, a declarat bunica sa la televiziuna australiană, relatează AFP.
20:40
Republica Moldova este un partener cheie în Parteneriatul Estic, de aceea Uniunea Europeană va urmări îndeaproape discuţiile privind formarea guvernului. şi implementarea Acordului de Asociere R Moldova - UE.
20:20
Zilele trecute, deputatul ales pe listele „ACUM”, Igor Munteanu, a declarat că lucrurile din cadrul blocului electoral merg spre înființarea a două fracțiuni. Examinând din punct de vedere juridic, divizarea blocului i-ar aduce o pierdere din punct de vedere al reprezentativității, și avantaj din punct de vedere logistic.
19:50
Președintele Klaus Iohannis, a semnat luni decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Bruxelles, la 6 februarie 2019, informează Administrația Prezidențială într-un comunicat remis CaleaEuropeană.ro. Decretul semnat de șeful statului a fost posibil după ce Senatul a ratificat, săptămâna trecută, cu unanimitate de voturi – 96 – în calitate de Cameră decizională, proiectul de lege pentru r...
19:30
Intrat în premieră pentru tenisul moldovenesc în top 50 mondial, Radu Albot nu are timp de odihnă.
19:10
Asteroidul a explodat pe 18 decembrie 2018, deasupra peninsulei Kamchatka din Rusia, eliberând o energie echivalentă cu 173 de kilotone de TNT.
18:50
Cincisprezece transportatori au fost amendați, iar alți 12 au fost lăsați fără plăcuțe de înmatriculare în urma unor controale desfășurate, duminică seara, la punctele de trecere a frontierei de stat Leușeni, Sculeni și Costești. Transportatorii au fost sancționați pentru transport ilicit de mărfuri și persoane în traficul internațional, transmite IPN. • Într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii, se spune că în urma verificărilor au aplicate amenzi în valoare de apr...
18:20
Românca Cristina Neagu a fost desemnată „cea mai bună jucătoare a anului 2018” de către Federația Internațională de Handbal Neagu devine astfel prima sportivă care a câștigat titlul de patru ori,
17:50
Marea Britanie poate cere teoretic o amânare a Brexitului chiar în ultimul moment, 'cu o oră înaintea' separării programate la miezul nopţii pe 29 martie, a declarat luni, sub rezerva anonimatului, un înalt responsabil european pentru France Presse.
17:40
În ultimii 3 ani, în Republica Moldova au fost înregistrate 405 cazuri de intoxicații acute neprofesionale exogene cu pesticide, în urma cărora 14 persoane au decedat, informează Moldpres.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.