Protest în preajma Ateneului Român

Jurnal TV, 11 ianuarie 2019 21:10

În timp ce la Ateneul din București se desfășura ceremonia de preluare a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, câteva sute de oameni participau în preajmă la o manifestație pro-UE și anti-PSD. Nici ninsoarea și gerul nu i-au împiedicat pe protestatari să-și spună păsul în stradă. Totuși, forțele de ordine nu le-au permis să se apropie prea mult de Ateneu. Așa că manifestanții au stat peste drum, lângă Biblioteca Centrală Universitară.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 15 minute
13:00
Agenţia Internaţionala pentru Energie a anunţat că industria petrolieră a Venezuelei riscă să intre în colaps ca urmare a crizei economice şi a crizei energiei electrice din această ţară, informează CNN.
Acum o oră
12:40
Două persoane din raioanele Rezina și Cahul sunt bănuite de trafic de copii. Acestea ar fi organizat și transportat 59 de minori în Grecia, sub pretextul participării la un Festival internațional de dans. Ajunși în Grecia, copiii au dansat pe o croazieră privată și în alte localuri.
12:30
Prezentat de Stela, Bogdan Dascal și Alex Marcoci
Acum 2 ore
12:10
Echipa de candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare include cele mai multe personalități politice care au contribuit și vor contribui decisiv la păstrarea și consolidarea vectorului european al Republicii Moldova. Este opinia copreședintelui blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.
11:50
Alte trei cazuri suspecte de rujeolă au fost înregistrate în raionul Ocniţa, la un matur şi doi copii. Două dintre acestea au fost înregistrate după ce presupusele victime ar fi intrat în contact cu persoanele afectate în cazurile confirmate recent în localitate.
Acum 24 ore
23:30
Summit istoric la București
22:50
Prezentat de Dumitru Mișin
22:10
Prezentată de Traian și Nicoleta.
21:10
Prezentat de Cristina Ursachi
21:10
Preznetat de Vasile Luchianu
21:00
O candidată anticorupție a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din Slovacia
20:50
Construcția unui centru comercial la intersecția bulevardului Moscova cu strada Matei Basarab din Chișinău menține starea de indignare a locuitorilor din blocurile învecinate.
20:50
Propunerea funcției de prim-ministru Blocului ACUM Platforma DA și PAS, în schimbul unei alianțe cu Partidul Democrat, nu este decât un nou joc al celei din urmă formațiuni.
20:40
Jurnal Trust Media dezaprobă modul în care a fost selectat măsurătorul de audiențăa
20:40
Şoferii își vor putea parca mașinile pe trotuare dacă vor păstra distanţa de 1,5 metri între ele
20:30
Revoltă în satul Sociteni, raionul Ialoveni.
20:30
Moldindconbank a fost vândută.
20:20
Deputații Blocului ACUM nu au fost lăsați să-l viziteze pe Gheorghe Petic în penitenciar
19:00
Prezentată de Maria Marian
18:10
Un bărbat de 38 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de către o altă persoană în plină stradă.
18:10
Prezentat de Vasile Luchianu
18:00
Un nou protest al Mişcării „Vestele galbene” a degenerat în violenţe la Paris.
18:00
Mii de oameni au protestat din nou, la Belgrad, cerând demisia preşedintelui Aleksandar Vučić [Vucici], pe care îl acuză că subminează libertatea presei.
17:50
Primăria Orhei a fost obligată irevocabil, de Curtea Supremă de Justiţie, să ofere o serie de informații de interes public cerute de Radio Orhei. Astfel, CSJ a menţinut în vigoare deciziile anterioare ale Judecătoriei Orhei și Curţii de Apel Chișinău.
17:50
Trei oameni au murit, iar nouă au fost răniți după ce un individ a deschis focul, azi-dimineață, într-un tramvai din oraşul Utrecht, Olanda. Atacatorul a reușit să fugă de la fața locului, dar este căutat de forțele speciale într-o operațiune contracronometru, care se desfășoară în aceste momente.
17:40
Un bărbat a murit în această dimineață, într-un microbuz de linie, în Chișinău. Omul s-ar fi stins după un atac de cord. Detalii despre acest caz, dar și alte informaţii, aflaţi în continuare.
17:40
Cei 12 elevi de la gimnaziul din comuna Tohatin s-au infectat cu apa de la robinet
16:20
Prezentată de Leanca și Alex
16:00
Un bărbat a deschis focul asupra persoanelor care circulau cu un tramvai din orașul olandez Utrecht. Potrivit presei locale, șapte persoane au fost rănite.
15:30
Elevii din comuna Tohatin, municipiul Chișinău, care au ajuns recent la spital cu intoxicație alimentară, au fost externați. Totodată, școala din localitate și-a reluat astăzi activitatea.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.