Ninsoarea a făcut prăpăd în Capitală

Jurnal TV, 11 ianuarie 2019 21:10

Ninsoarea de astă noapte a fost așteptată doar de către țăranii de la sate. Numai acolo, omătul căzut aduce bucurii. În oraș, însă, orice precipitație devine belea. Mulți pietoni, dar și șoferi, spun că mai bine ar sta acasă, în asemenea zile, decât să piardă timp și nervi. Să urmărim reportajul colegului Călin Jucovschi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 5 minute
11:50
Alte trei cazuri suspecte de rujeolă au fost înregistrate în raionul Ocniţa, la un matur şi doi copii. Două dintre acestea au fost înregistrate după ce presupusele victime ar fi intrat în contact cu persoanele afectate în cazurile confirmate recent în localitate.
Acum 12 ore
23:30
Summit istoric la București
Acum 24 ore
22:50
Prezentat de Dumitru Mișin
22:10
Prezentată de Traian și Nicoleta.
21:10
Prezentat de Cristina Ursachi
21:10
Preznetat de Vasile Luchianu
21:00
O candidată anticorupție a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din Slovacia
20:50
Construcția unui centru comercial la intersecția bulevardului Moscova cu strada Matei Basarab din Chișinău menține starea de indignare a locuitorilor din blocurile învecinate.
20:50
Propunerea funcției de prim-ministru Blocului ACUM Platforma DA și PAS, în schimbul unei alianțe cu Partidul Democrat, nu este decât un nou joc al celei din urmă formațiuni.
20:40
Jurnal Trust Media dezaprobă modul în care a fost selectat măsurătorul de audiențăa
20:40
Şoferii își vor putea parca mașinile pe trotuare dacă vor păstra distanţa de 1,5 metri între ele
20:30
Revoltă în satul Sociteni, raionul Ialoveni.
20:30
Moldindconbank a fost vândută.
20:20
Deputații Blocului ACUM nu au fost lăsați să-l viziteze pe Gheorghe Petic în penitenciar
19:00
Prezentată de Maria Marian
18:10
Un bărbat de 38 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de către o altă persoană în plină stradă.
18:10
Prezentat de Vasile Luchianu
18:00
Un nou protest al Mişcării „Vestele galbene” a degenerat în violenţe la Paris.
18:00
Mii de oameni au protestat din nou, la Belgrad, cerând demisia preşedintelui Aleksandar Vučić [Vucici], pe care îl acuză că subminează libertatea presei.
17:50
Primăria Orhei a fost obligată irevocabil, de Curtea Supremă de Justiţie, să ofere o serie de informații de interes public cerute de Radio Orhei. Astfel, CSJ a menţinut în vigoare deciziile anterioare ale Judecătoriei Orhei și Curţii de Apel Chișinău.
17:50
Trei oameni au murit, iar nouă au fost răniți după ce un individ a deschis focul, azi-dimineață, într-un tramvai din oraşul Utrecht, Olanda. Atacatorul a reușit să fugă de la fața locului, dar este căutat de forțele speciale într-o operațiune contracronometru, care se desfășoară în aceste momente.
17:40
Un bărbat a murit în această dimineață, într-un microbuz de linie, în Chișinău. Omul s-ar fi stins după un atac de cord. Detalii despre acest caz, dar și alte informaţii, aflaţi în continuare.
17:40
Cei 12 elevi de la gimnaziul din comuna Tohatin s-au infectat cu apa de la robinet
16:20
Prezentată de Leanca și Alex
16:00
Un bărbat a deschis focul asupra persoanelor care circulau cu un tramvai din orașul olandez Utrecht. Potrivit presei locale, șapte persoane au fost rănite.
15:30
Elevii din comuna Tohatin, municipiul Chișinău, care au ajuns recent la spital cu intoxicație alimentară, au fost externați. Totodată, școala din localitate și-a reluat astăzi activitatea.
15:00
Un ciclon tropical puternic a devastat regiuni întinse din estul statului Zimbabwe, în urma intemperiilor decedând cel puţin 64 de persoane, iar numeroase locuinţe, poduri şi reţele de electricitate fiind distruse, informează postul CNBC.
14:30
Percheziții la postul vamal Sculeni, dar și la sediul central al Serviciului Vamal, într-un dosar de corupție. În total au fost reținute șase persoane. Printre ele se numără și un șef de direcție de la Serviciul Vamal.
14:30
Pachetul unic de acțiuni al băncii Moldindconbank a fost achiziționat astăzi, în cadrul licitației cu strigare desfășurate pe piața reglementată a Bursei de Valori, de către compania bulgară „Doverie-Invest”.
13:30
Un bărbat de 62 de ani din capitală a murit în drum spre serviciu. Acesta se deplasa cu microbuzul 191, moment în care i s-a făcut brusc rău.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.