Locul de refugiu pentru oamenii străzii

Tvn, 11 ianuarie 2019 21:10

Este un colac de salvare pentru oamenii străzii mai ales în aceste zile geroase. Vorbim The post Locul de refugiu pentru oamenii străzii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 30 minute
00:10
Un bărbat a fost lovit de un taxi pe str. Kiev din Bălți, în apropiere The post foto | Bărbat lovit de un taxi în Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 6 ore
18:50
Un cuplu din satul Camenca, raionul Glodeni, și-a pierdut viața în rezultatul unui incendiu produs The post Două vieți răpite de un incediu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 8 ore
17:00
Femeile din Moldova sunt supărate foc pe lidera PAS, Maia Sandu, care nu a acceptat, The post /VIDEO/ Penibil! Tinerele mame, insultate de ortacii Maiei Sandu, în cel mai josnic mod cu putinţă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
Până în 2030, în Republica Moldova vor fi realizate 17 proiecte de infrastructură în valoare The post Investiții de 1 miliard de euro pentru Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
15:00
Astăzi se împlinesc zece ani de la moartea lui Grigore Vieru, după ce a suferit The post Un deceniu fără Grigore Vieru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
La alegerile parlamentare din 24 februarie curent vor fi deschise 125 de secții de vot The post /DOC/ Peste hotare vor fi deschise 125 de secții de vot la alegerile din 24 februarie, cele mai multe în Italia, România, SUA și Rusia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Scrutinul din 24 februarie va fi urmărit de 11 experți electorali și 28 de observatori The post Alegerile parlamentare vor fi monitorizate de experți OSCE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Jaf într-un oficiu a unei instituții de creditare nebancare din Bălți. S-a întâmplat în după The post /VIDEO/ Jaf fără arme la Bălți. A luat banii și a plecat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
11:20
Două persoane în vârstă de 71 și 74 ani, și-au pierdut viața în urma unui The post Un incendiu din raionul Glodeni a răpit viața a două persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:10
Recital de muzică clasică de Bethoven și Brahms la Universitatea din Bălți. Spectacolul a fost The post /VIDEO/ Recital de muzică clasică la Universitatea din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Mulți dintre locuitorii orașului Bălți, care beneficiază de agent termic de la rețeaua centralizată de The post /VIDEO/ Locuitorii din Bălți, nemulțumiți de sumele mari din facturile pentru căldură appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Bradul din Piața Vasile Alecsandri din Bălți a fost demontat în această după amiază. La The post /FOTO/ Bradul din municipiul Bălți a fost demontat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Bună ziua și bine v-am regăsit la Paragraf. Emisiunea în care deschidem paranteze și dezbatem The post VIAȚA DE DUPĂ PEREȚII CENTRULUI PERINATOLOGIC appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Traficul ilicit de mărfuri la frontieră a crescut cu 51 la sută în 2018. în The post Traficul ilicit de mărfuri peste hotare a crescut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Toată opera lui Mihai Eminescu va fi disponibilă printr-o aplicație pe telefonul mobil. Aceasta a The post Opera lui Mihai Eminescu devine aplicație pentru telefonul mobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
De la începutul sezonului rece în Republica Moldova au fost înregistrate peste 130 cazuri de The post Numărul cazurilor de infecții respiratorii a crescut cu 12% appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Tragedie într-un sat din raionul Soroca, după ce niște hoți au intrat în casa unor The post Jaf cu victime în raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Sfârșit tragic pentru doi bărbați din Bălți și Fălești. În cazul de la Bălți, bărbatul The post Doi bărbați au fost înjunghiați mortal la Bălți și Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
Mai bine de 77 la sută din infracțiunile comise pe teritoriul municipiului Bălți sunt descoperite The post IP Bălți a prezentat bilanțul pentru 2018 appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:50
Aproximativ 70% din exporturile Republicii Moldova ajung în Uniunea Europeană, pe când livrările în țările The post Exporturile Republicii Moldova în țările CSI continuă să scadă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Patru raioane din nordul țării s-au ales cu noi șefi la Inspectoratele de Poliție. Vorbim The post /FOTO/ Cine sunt cei patru noi șefi ai Inspectoratelor de Poliție din nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:30
Liberalizarea comerțului cu Uniunea Europeană a făcut ca mierea de albini produsă în Republica Moldova The post Mierea de albini din Republica Moldova, solicitată în UE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Elevii de 16 şi 17 ani din Ţările Parteneriatului Estic, inclusiv din Republica Moldova, care The post Elevii din Moldova pot primi burse UE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
O bună parte dintre vârstnicii cu venituri mai mici de 1589 de lei şi-au ridicat The post Mai mulţi pensionari, militari şi persoane cu dizabilităţi şi-au ridicat deja pensiile majorate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
Din cauza condițiilor meteorologice în orașul Bălți s-au produs trei accidente rutiere. Toate accidentele au The post /FOTO/ În dimineața de miercuri în Bălți au s-au produ trei accidente rutiere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Prim-ministrul Pavel Filip a participat, în seara zilei de ieri, la serata de creație a The post Prim-ministrul Pavel Filip a participat la serata de creație a maestrului Eugen Doga appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Trei primari din raionul Străşeni acuză Asociaţia Promo-LEX de falsificarea datelor în cel mai recent The post Trei primari din raionul Străşeni acuză Promo-LEX de falsificarea datelor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 ianuarie 2019
22:30
De ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, Sergiu Burlacu, președintele organizației Bălți a Partidului The post Cadourile originale pentru doi politicieni de stânga făcute de ziua lui Eminescu de către un unionist appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Merg în Africa de Est pentru a ajuta copiii refugiați din Sudanul de Sud în The post /VIDEO/ Voluntari din Bălți merg în Uganda să deschidă zece școli appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:10
Aproape 20 de persoane din Bălți s-au ales cu traume și fracturi după ce au The post Aproape 20 de persoane din Bălți s-au ales cu traume după ce au căzut în stradă din cauza ghețușului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.