/VIDEO/ Ninsorile abundente au creat dificultăți în orașul Bălți

Tvn, 11 ianuarie 2019 21:01

Și la Bălți ninsorile abundente din ultimele zile au provocat probleme. Pe unele sectoare se The post /VIDEO/ Ninsorile abundente au creat dificultăți în orașul Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 30 minute
11:30
O femeie din Republica Moldova, în vârstă de 58 ani, a fost arestată în Iași, The post O femeie din Republica Moldova a fost arestată în România pentru că vindea țigări de contrabandă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 2 ore
10:50
Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) a anunțat concurs de proiecte pentru programele de The post CNAM oferă 1.5 milioane de lei pentru două proiecte ce urmează a fi aplicate în nordul și sudul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 4 ore
09:50
În ultimele 24 de ore pompierii au intervenit în 98 cazuri de stingere a focarelor The post /VIDEO/ Noi incendii de vegetație în țară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
19:10
Un salon de frumusețe pentru cei mici funcționează cu succes la Bălți. Acesta a fost The post /VIDEO/ La Bălți funcționează un salon de frumusețe pentru copii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Situație alarmantă pe un segment al râului Răut, în preajma satului Mărculești, raionul Florești, unde, The post VIDEO/ Situație alarmată pe Răut, în localitatea Mărculești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:10
În luna februarie, peste 3000 de persoane au fost consultate de medicii oncologi în cadrul The post Campania „Un doctor pentru tine” a realizat peste trei mii de consultații oncologice appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
În primele două luni și jumătate ale anului 2019 s-a atestat o descreștere a numărului The post Alexandru Pînzari: Numărul accidentelor rutiere și a infracționalității a scăzut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Persoana care a săvârșit o crimă la începutul săptămânii trecute la Bălți a fost reținută The post Bărbatul care a omorât un pensionar la Bălți a fost reținut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Perchiziții matinale la Vama Sculeni, ofițerii CNA au reținut cinci persoane. Trei inspectori vamali de The post Percheziții la punctul vamal Sculeni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
11:30
Un bărbat în vârstă de 55 ani din satul Ocnița, raionul Ocnița, a ajuns la The post Explozie într-o gospodărie din satul Ocnița appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Un bărbat în vârstă de 38 ani, din orașul Bălți, a ajuns la spital în The post Un bărbat din Bălți a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Cadavrul unei femei în vârstă de 44 ani a fost găsit într-o fântână din satul The post Cadavrul unei femei a fost găsit într-o fântână din Drochia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17 martie 2019
21:20
Un bărbat, în vârstă de 48 ani, a murit după ce a fost lovit mortal The post Sfârșit tragic pentru un bărbat din Glodeni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:50
O femeie din raionul Florești și-a pus capăt zilelor după ce s-a certat cu fiica The post O femeie și-a pus capăt zilelor după o certă cu fiica sa appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
ANSA pune la dispoziţie câteva instrumente de a depune reclamaţii pe numele agenţilor economici în The post Petițiile de încălcare a drepturilor consumatorului pot fi depuse și online appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 martie 2019
13:30
De multe ori ne plângem că bateria telefonului se descarcă foarte repede. Dar de câte The post Care aplicații consumă cel mai mult bateria unui iPhone appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Raioanele Glodeni și Râșcani vor fi asigurate cu apă potabilă de calitate în urma unor The post Mai multe localități din nordul țării vor fi asigurate cu apă potabilă datorită unor proiecte susținute de România appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
În 2018, Republica Moldova a exportat 1 716 tone de carne moldovenească, cu 13 la sută The post În 2018, Republica Moldova a exportat peste o mie tone de carne appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 martie 2019
18:10
Premiile acordate la retragerea din activitatea sportivă vor fi majorate până la 50 mii lei. The post Premii mai mari pentru activitatea sportivilor care se retrag din sport appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:10
Burse mai mari pentru elevi și studenți. Guvernul a decis indexarea burselor cu 4,9%. Decizia The post Guvernul a decis indexarea burselor cu 4,9% appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
Economia Republicii Moldova este în continuă creştere. Produsul Intern Brut a crescut în 2018 până la The post Economia Moldovei, în continuă creştere. Produsul Intern Brut a înregistrat o majorare de patru la sută appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
WhatsApp va beneficia de o nouă funcție. Aceasta va fi preluată direct din motorul de The post WhatsApp va avea o nouă funcție appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Partidul Democrat din Moldova a invitat din nou reprezentanții blocului ACUM la negocieri. De această The post PDM a invitat din nou blocul ACUM la negocieri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Persoanele decorate cu „Ordinul Republicii” vor putea primi alocațiune lunară. Astfel, persoanele decorate cu „Ordinul The post Cetățenii decorați cu Ordinul Republicii vor primi indemnizații appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Valorile calității aerului atmosferic, cât și radioactivității mediului s-au încadrat în limetele normelor admisibile și The post Precizările Agenției de Mediu privind pretinsele scurgeri radiologice de la Uzina metalurgică din Râbnița appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
Gazprom a majorat prețul gazelor naturale livrate în Republica Moldova. De la începutul anului, prețul The post Gazprom a majorat prețul gazelor imoprtate în Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14 martie 2019
19:30
Ziua bună se cunoaște de dimineață… dacă este organizată și planificată. Acestea sunt „ingredientele” unei The post /VIDEO/ Oamenii, care-și planifică ziua, sunt cu un pas mai aproape de succes appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:40
Curtea Constituțională a validat joi, 14 martie, rezultatele referendumului republican consultativ, care s-a desfășurat odată The post Curtea Constituțională a validat rezultatele referendumului consultativ din 24 februarie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
Un bărbat în vârstă de 35 ani din municipiul Bălți s-a ales cu proces verbal, The post Un bărbat din Bălți a prezentat la vamă un act fals appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:40
O grupare infracțională specializată în fabricarea și comercializarea clandestină a băuturilor alcoolice destructurată la Bălți. The post /VIDEO/ Alcool contrafăcut depistat la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.