Top 19 biblioteci electronice din Rusia unde puteți citi și descărca cărți gratuit

#diez, 11 ianuarie 2019 15:45

Să citești e încă la modă. Acum fiecare dintre noi își poate îmbogăți listele de cărți citite grație bibliotecilor electronice gratuite care îți oferă o gamă imensă de cărți în toate limbile. Echipa #diez vă sugerează 19 site-uri unde puteți citi cărți din literatura rusă, literatura universală în cu și fără traducere. Avantajele acestor biblioteci este că puteți descărca cărțile în orice format. Articolul Top 19 biblioteci electronice din Rusia unde puteți citi și descărca cărți gratuit apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 5 minute
10:45
Medicul pediatru, Mihai Stratulat, care candidează pe circumscripția uninominală 26, pe listele Partidului Democrat din Moldova, la alegerile parlamentare din 2019, a fost înregistrat de Consiliul Electoral al Circumscripției 26. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Articolul A doua oară cu noroc. Mihai Stratulat a fost înregistrat în cursa electorală apare prima dată în #diez.
10:45
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a desfășurat, în perioada 18-20 ianuarie, un nou program de instruire în domeniul educației media pentru profesorii de la treapta gimnazială. Instruirea, la care au participat 24 de cadre didactice din Chișinău și din suburbiile capitalei, a fost organizată în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din mun. Chișinău. Articolul 24 de profesori din Chișinău și din suburbii au fost instruiți de CJI cum să predea educația media la gimnaziu apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
09:15
Eurovision Song Contest este una dintre cele mai populare competiții de muzică din întreaga lume. Concursul are loc anual, în fiecare primăvară, începând cu 1956. De-a lungul existenței sale unele țări au reușit să obțină mai mult victorii, altele, însă, nu au acumulat nici una. Articolul (foto) Lista țărilor care nu au câștigat vreodată concursul Eurovision Song Contest apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
08:15
Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susţine mobilitatea academică internaţională pentru a oferi suport doctoranzilor şi cadrelor academice universitare în facilitarea accesului la resursele care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social şi educaţional în ţara de reşedinţă. Articolul Studenţii doctoranzi pot participa la programul Civil Society Scholar Awards care oferă finanțări de până la 15 mii de dolari apare prima dată în #diez.
07:30
Germanul Gustav Gerneth a devenit cel mai bătrân bărbat din lume după decesul lui Masazō Nonaka, la vârsta de 113 ani şi cinci luni, pe 20 ianuarie, în locuinţa sa din Ashoro, din nordul Japoniei, potrivit Associated Press. Articolul Un german a devenit cel mai bătrân om din lume. Ce vârstă are bărbatul apare prima dată în #diez.
07:15
Circa 1095 de medici de familie au solicitat atribuirea practicii medicului de familie, dintre care 46 au depus cerere pentru exercitarea independentă a profesiunii de medic de familie, 17 - pentru înființarea Cabinetelor individuale ale Medicului de Familie și 29 au optat pentru Centre a Medicilor de Familie. Articolul Peste 40 de medici au depus cereri pentru exercitarea independentă a profesiunii de medic de familie apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
21:00
În centrul Chișinăului se ridică un adevărat monument arhitectural, care va găzdui un hub creativ „ARTICOR”. Aici copiii, tinerii, adulții, dar și tinerii în etate vor avea posibilitatea să-și dezvolte propriile start-upuri. Deschiderea acestui centru inovativ va avea loc în primăvara acestui an. „Creative Hub” își propune să devină un motor al inovației care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului creativ și stimulează schimbul de know-how și de idei. Articolul (foto) La Chișinău va fi deschis primul hub inovativ din țară, dedicat industriilor creative. Cum va arăta clădirea apare prima dată în #diez.
19:30
De câteva zile pe rețelele de socializare, internauții moldoveni, spun că tot mai des văd figuri de dinozauri prin oraș. Aceștia sunt transferați la diverse centre de distracții pentru copii, din Capitală. Astăzi, o asemenea figură a fost surprinsă pe o trecere pentru pietoni. Articolul (video) „Chiar și ei știu cum să treacă strada”. Un dinozaur a fost surprins pe o trecere de pietoni din Chișinău apare prima dată în #diez.
18:45
O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 22 ianuarie, cât mai reușită. Articolul Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 22 ianuarie apare prima dată în #diez.
18:15
Compania „Air Moldova” vine cu noutăţi bune la începutul acestui an, oferindu-le pasagerilor oportunitatea organizării şi planificării propriei vacanţe. Din 23 mai 2019, va fi lansată noua cursa regulată Chişinău – Salonic cu durata zborului de 1 ora si 35 min. Articolul Air Moldova lansează o nouă cursă spre Grecia, direct din Chișinău apare prima dată în #diez.
18:00
Și acest an a început cu magie și cadouri pentru cei 259 de copii din familii social vulnerabile din diferite regiuni ale țării. Această minune a fost posibilă datorită campaniei de caritate organizate de LG Electronics Moldova, care a avut grijă să aducă un strop de fericire pe fețele copiilor, organizându-le o vizită la Circul din Chișinău. Articolul (foto) O campanie de caritate a adus zâmbetul pe fețele a 259 de copii. Vizita la circ le-a demonstrat că magia există apare prima dată în #diez.
17:15
Alte 18 computere noi au fost oferite pentru 2 școli din raionul Fălești, Gimnaziul „Eugen Coșeriu” din satul Catranîc și Gimnaziul „Diomid Gherman” din satul Risipeni. La eveniment a participat secretarul de stat în domeniul educației, Angela Cutasevici. Articolul Alte 18 computere noi au fost oferite pentru 2 școli din raionul Fălești apare prima dată în #diez.
17:15
26 de participanţi vor evolua în cadrul audiţiilor LIVE ale selecţiei naţionale Eurovision 2019. Membrii Comitetului de organizare a show-ului naţional au verificat dosarele depuse de participanţi. Astfel, din cei 28 de interpreţi, care şi-au exprimat intenţia de a concura pentru un bilet în Tel Aviv, 26 au fost admişi la etapa audiţiilor LIVE. Articolul Lista celor 26 de concurenți care vor participa în cadrul audiţiilor LIVE ale selecţiei naţionale Eurovision 2019 apare prima dată în #diez.
17:00
26 cei mai bogați oameni din lume au atâți bani cât au 3,8 miliarde dintre cei mai săraci pământeni. Este comparaţia făcută de cel mai nou raport al ONG-ul britanic Oxfam, care militează împotriva sărăciei. Articolul Cei mai bogaţi 26 de oameni ai lumii deţin tot atâți bani cât jumătate dintre cei mai săraci pământeni apare prima dată în #diez.
16:45
Valeriu Popa și-a cumpărat satul natal, Țigănești, raionul Strășeni cu 6 mii de lei în ajunul sărbătorii creștine Sfântul Vasile. Potrivit tradiției, în ajun se scoate satul la vânzare de către precedentul cumpărător, iar doritorii, ca la licitație, propun diferite sume de bani pentru a cumpăra satul, simbolic. Articolul (video) Tradiții de iarnă: Un bărbat și-a cumpărat un sat din Strășeni cu șase mii de lei apare prima dată în #diez.
16:15
Primul caz de rujeolă din 2019 a fost înregistrat de specialiştii de la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică la un copil din municipiul Chişinău. Articolul Un copil din Chișinău, întors recent dintr-o călătorie, a fost diagnosticat cu rujeolă. Acesta este primul caz din 2019 apare prima dată în #diez.
16:15
Autoritățile capitalei vor procura 32 de autobuze noi. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău Articolul Autoritățile din Chișinău vor procura peste 30 de autobuze noi. Pentru acestea au fost alocate 80 de milioane de lei apare prima dată în #diez.
16:00
Teatrul Excelsior din Bucureşti a primit certificatul din partea Guinness World Records pentru cea mai mare gradenă rotativă din lume, construită special pentru spectacolul „Vlaicu Vodă”. Articolul (video) Un teatru din România a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness. Ce record a reușit să înregistreze apare prima dată în #diez.
15:45
În programul de studii 2019 a început prima etapă de implementare a proiectului de responsabilitate ecologică şi socială „ORAŞ CURAT CU E-DEŞEU RECICLAT” – pentru o Moldovă mai curată şi mai competitivă. Instituțiile de învățământ eco-responsabile se pot înscrie în cadrul proiectului. Articolul Instituțiile de învățământ sunt invitate să participe în cadrul proiectului „Oraș curat cu E-deșeu Reciclat” apare prima dată în #diez.
15:30
Winetours Moldova te invită în fiecare weekend să explorezi noi destinații turistice, să deguști vinuri deosebite și să cunoști oamenii talentați care le făuresc. Articolul Winetours Moldova te invită să descoperi în acest weekend Vinăria Poiana, o adevărată bijuterie în inima Codrilor apare prima dată în #diez.
15:15
Transportul public din Capitală urmează a fi dotat cu sistem de monitorizare și poziționare. În următoarele două săptămâni „Regia Transport Electric“ urmează să elaboreze caietul de sarcini în acest sens. Articolul Transportul public din Capitală va fi dotat cu sistem GPS. Anunțul a fost făcut de directorul RTEC apare prima dată în #diez.
15:00
În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 21-25 ianuarie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos. Articolul „Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână apare prima dată în #diez.
14:45
Naționala Moldovei de fotbal U-18 a debutat cu victorie în meciul împotriva echipei similare din Israel la tradiționalul turneu internaţional „Cupa Dezvoltării”. Tricolorii au câștigat meciul cu scorul final de 2-1. Articolul (video) Naționala Moldovei de fotbal U-18 a debutat cu victorie la turneu internaţional „Cupa Dezvoltării” apare prima dată în #diez.
14:45
60 de tineri pasionaţi de IT au studiat gratuit domeniul testării software în cadrul proiectului smartTest powered by Orange Systems, IT hub-ul Orange Moldova. Scopul acestuia este de a contribui la asigurarea competențelor-cheie pentru viitor într-un mod accesibil și distractiv. Articolul (foto) „Digitalizarea este provocarea acestui secol”. SmartTest, powered by Orange Systems și-a desemnat finaliștii apare prima dată în #diez.
14:30
Marele Premiu al Tombolei de Cadouri Enter și-a găsit stăpânul. În data de 20 ianuarie, la Chișinău, la noul store Enter Next (bd. D. Cantemir 6) s-au extras norocoșii, care au plecat acasă premiați pe măsură. Articolul (foto) Cine a câștigat Marele Premiu de la Enter, un automobil Ford Focus apare prima dată în #diez.
14:15
Un fenomen spectaculos a putut fi observat noaptea trecută, acolo unde a fost senin. În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, a avut loc așa-numitul fenomen „SuperLuna sângerie a lupului”, o combinaţie între o eclipsă totală de Lună şi o SuperLună, care a fost vizibil în America de Nord şi de Sud, în anumite părţi din Europa şi puţine regiuni din Asia. Articolul (foto) În această noapte a avut loc „SuperLuna sângerie a lupului”. Cum s-a văzut fenomenul în întreaga lume apare prima dată în #diez.
14:15
Președintele țării, Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie într-o conferință de presă. Totodată acesta a anunțat că va susține în acest scrutin Partidul Socialiștilor. Articolul Igor Dodon a anunțat că nu va participa la algerile parlamentare din 24 februarie, dar va susține Partidul Socialiștilor apare prima dată în #diez.
13:30
„Dezinformarea ca instrument de propagandă: tendințe și impact regional” - o conferință regională cu această temă se va desfășura la Chișinău, fiind organizată de Asociația Presei Independente (API) în cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS! Articolul La Chișinău va avea loc conferința regională „Dezinformarea ca instrument de propagandă: tendințe și impact regional” apare prima dată în #diez.
13:30
Una din seriile desene animatului „Mașa și Ursul” a devenit cel mai vizionat episod al unui film de animație de pe YouTube. Seria „Receta Catastrofei” a acumulat peste 3 miliarde de vizualizări. Articolul (video) Un episod al desenului animat „Mașa și Ursul” a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness. Câte vizualizări a adunat acesta apare prima dată în #diez.
13:00
Mijlocașul naționalei Moldovei de fotbal, Artur Ioniță, a pasat decisiv în ultimul meci din cadrul Seriei A. Sportivul a pasat pentru Leonardo Pavoletti care a deschis scorul în minutul 36. Articolul (video) Fotbalistul moldovean, Artur Ioniță, a pasat decisiv în ultima etapă din Campionatul Italiei apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.