Ilan Șor îl atacă pe Igor Dodon: Timp de doi ani se tot plânge că nu are împuterniciri

Moldova.org, 11 ianuarie 2019 15:01

Liderul Partidului Politic ȘOR a lansat astăzi un val de critici în adresa președintelui țării Igor Dodon, în care îl acuză că acela nu și-a îndeplinit promisiunea făcută exportatorilor moldoveni privind deblocarea livrărilor spre Rusia. El a relatat într-o conferință de presă că nu va aștepta până când președintele Dodon va soluționa această problemă și […] The post Ilan Șor îl atacă pe Igor Dodon: Timp de doi ani se tot plânge că nu are împuterniciri appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 5 minute
14:40
Un părinte din capitală a fost nevoit să achite 7500 lei, dublu decât prețul  stabilit inițial, pentru tratamentul stomatologic al copilului său. Deși a achitat costul tratamentului, bărbatul a reclamat cazul la Poliție. Astfel, angajații de la Inspectoratul de Poliție Centru  au sesizat Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței privind iscarea unui conflict între […] The post Un părinte a fost nevoit să achite 7500 lei pentru tratamentul stomatologic al copilului. Ce a făcut bărbatul appeared first on Moldova.org.
Acum o oră
14:00
Candidatul la funcția de deputat în circumscripția nr. 51 SUA și Canada, Alexandrin Patron, a fost înregistrat oficial în cursa electorală. Grupul de inițiativă în susținerea acestuia a reușit să colecteze peste 850 de semnături. Într-o postare pe Facebook, Alexandrin Patron menționează: „A doua etapă completată cu succes”. Acesta menționează că în următoarea perioadă va […] The post Alexandrin Patron, înregistrat oficial în cursa electorală pe circumscripția nr.51, SUA și Canada appeared first on Moldova.org.
Acum 2 ore
13:40
Astăzi, 24 ianuarie, este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat și a participanților la referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019. Astfel, până la ora 17.00, organele electorale, CEC și consiliile electorale de circumscripție uninominale (CECEU), vor recepționa documentele pentru înregistrarea candidaţilor la funcția de deputat în circumscripția […] The post Este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat appeared first on Moldova.org.
13:30
În aceeași zi cu alegerile parlamentare din 24 februarie se va desfășura și un referendum. Cetățenii vor trebui să răspundă la două întrebări: „Sunteţi pentru reducerea numărului deputaţilor din Parlament de la 101 la 61?” și „Sunteţi pentru ca poporul să poată revoca (demite) deputaţii din funcţie dacă nu îşi îndeplinesc corespunzător obligaţiile sale?” Pentru […] The post VOX // „Da’ cu ce ocazie?” Ce cunosc moldovenii despre referendumul din 24 februarie appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
12:40
Piața valutară din Moldova este strict influențată de alegeri. Cererea de valută depășește oferta după fiecare scrutin electoral: 2009, 2014 și acum 2019. Astfel, în 2008, cererea și oferta de valută s-au egalat la nivel de 2,4 miliarde USD, iar în an electoral 2009, cererea a fost cu 400 milioane USD mai mare, scrie expertul […] The post Veaceslav Ioniță: A treia oară consecutiv electorala crește cererea de valută appeared first on Moldova.org.
12:00
Procuratura Anticorupție a anunțat astăzi că a transmis instanței de judecată spre examinare, cauza penală în privința ex-președintelui Academiei de Științe din Moldova și soției acestuia – fost rector al Universității Academiei de Științe, fiindu-le incriminat excesul de putere și depășirea atribuțiilor de serviciu, săvârșite în perioada de timp cuprinsă între 1 ianuarie 2011 și […] The post Dosarul în privința fostului președinte al Academiei de Științe și soției acestuia, trimis instanței de judecată appeared first on Moldova.org.
11:50
Un preot din Bucovina i-a uimit pe cercetători cu descoperirea sa. De 15 ani, parohul bisericii Pătrăuţi din Bucovina studiază de unul singur modul în care razele soarelui se proiectează prin ferestrele lăcaşului de cult, ctitorit de Ştefan cel Mare. Concluziile la care a ajuns i-au impresionat pe oamenii de ştiinţă. A ascultat cu uimire […] The post Descoperire unică într-o biserica din Suceava, ctitorită de Ştefan cel Mare. Preotul i-a uimit pe cercetători appeared first on Moldova.org.
11:20
Salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport de pe traseele țării. De ajutorul salvatorilor a fost nevoie pe drumurile din raioanele Râșcani, Ungheni, Hâncești, Șoldănești, Edineț, Soroca. Călărași, Rezina, Cahul, UTA Găgăuzia, dar și municipiul Chișinău. Astfel, angajații IGSU au avut misiunea de a tracta un autobuz […] The post Mai multe camioane și două ambulanțe au rămas blocate în zăpadă. Salvatorii au adus pâine într-o localitate// VIDEO appeared first on Moldova.org.
11:20
Este creativ și carismatic – ingrediente esențiale, care, combinate cu talentul său culinar, îl transformă în favoritul clienților, al învățăceilor și al telespectatorilor. Dar Marian Danu este mai mult decât atât – un antreprenor care a construit un brand recunoscut și câteva afaceri de succes. Iar pentru viitor are planuri și mai mari. Ce a […] The post (VIDEO) Rețeta succesului dezvăluită de Marian Danu. Află ce planuri de viitor are faimosul bucătar appeared first on Moldova.org.
11:00
Un colonel de poliție, decorat cu ordinul de stat „Credință Patriei” și cu o înaltă distincție bisericească, a făcut o gaură în bugetul Ministerului de Interne. Timp de un an, angajatul cu epoleți a prezentat în contabilitatea instituției de forță mai multe documente fictive legate de deplasările de serviciu pe care le-a făcut pe ruta […] The post RISE: Călătoriile camuflate ale unui colonel appeared first on Moldova.org.
Acum 8 ore
08:20
Şcolile din România vor fi închise vineri, 25 ianuarie, din cauza gripei, au decis ministerele Sănătăţii şi Educaţiei. Elevii vor avea astfel patru zile libere la rând, întrucât 24 ianuarie este declarată oficial zi liberă. Specialiștii au declarat a două săptămână cu caracter epidemic. Numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut din nou cu […] The post Școlile din România vor fi închise vineri appeared first on Moldova.org.
07:50
Un tânăr din Republica Moldova a fost reținut de oamenii legii din Italia, după ce și-a încuiat sora mai mică în mașină și a plecat la un club de noapte. Mama copiilor, îngrijorată că copiii nu răspund la apelurile telefonice, a sunat la Poliție. Cazul a avut loc în orașul italian Terni. Întâi pizza și […] The post Un moldovean, reținut în Italia: și-a încuiat sora în mașină și a plecat la un club de noapte. Mama a sunat la Poliție appeared first on Moldova.org.
07:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 25, Chișinău, sectoarele Centru, Botanica / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
07:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 32, Chișinău, Suburbii Nord / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
Acum 24 ore
20:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 31, Chișinău, sectorul Ciocana, Râșcani / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
19:00
Peste 30 de autogări vor fi complet modernizate în următorii trei ani. Vor fi reabilitate atât clădirile administrative, platformele și parcările aferente autogărilor, cât și infrastructura adiacentă – grupurile sanitare, sistemele de canalizare și aprovizionare cu apă, rețelele de iluminare. De asemenea, vor fi construite rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități și vor fi […] The post Peste 30 de autogări din țară vor fi complet modernizate în următorii trei ani appeared first on Moldova.org.
18:10
Unul dintre cele mai bogate state europene, unde deja trăiesc circa 30.000 de români, a anunţat că, din luna mai 2019, îşi va deschide larg porţile pentru românii care vor să muncească, eliminând toate restricţiile existente. Astfel, începând cu sfârşitul lunii mai 2019, Elveţia va elimina toate restricţiile pentru cetăţenii români care vor să muncească […] The post Un stat european îşi deschide larg porţile pentru românii care vor să muncească. Salariile ajung şi la 6.000 euro appeared first on Moldova.org.
18:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 16, Ungheni/ Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
17:30
Ștefan Creangă, Veaceslav Untila, Octavian Calmîc și Eugen Carpov sunt candidații selectați pentru funcțiile vacante de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Comisia economie, buget și finanțe a desfășurat, astăzi, interviul de selectare candidaților. Cei 4 candidați, care au obținut cel mai mare punctaj la concurs, vor fi propuși […] The post Ștefan Creangă, Veaceslav Untila, Octavian Calmîc și Eugen Carpov vor fi propuși pentru funcțiile vacante de director ANRE appeared first on Moldova.org.
17:10
Doi ofițeri de investigație din sectorul Ciocana au fost reținuți și plasați în izolatorul CNA, fiind bănuiți de corupere pasivă și trafic de influență. Reținerea celor doi a avut loc în urma descinderilor la Inspectoratul de Poliție Ciocana efectuate astăzi de către procurorii anticorupție și angajații SPIA. Conform materialelor procesului penal, denunțătorul a sesizat Serviciul […] The post Doi polițiști de la IP Ciocana, reținuți și plasați în izolatorul CNA appeared first on Moldova.org.
16:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de ceață, polei și ghețuș. Avertizarea este valabilă pentru ziua de 24 ianuarie. Astfel, meteorologii atenționează că noaptea și dimineața pe 24 ianuarie se va produce ceaţă cu vizibilitatea de 200 metri şi, mai puţin, polei, ghețuș. În ceea ce privește valorile termice ale aerului, în zona […] The post Atenție! Cod Galben de ceaţă, polei, ghețuș appeared first on Moldova.org.
16:20
Candidatul Partidului Democrat în circumscripția nr.4, Râșcani, Iurie Urzică, s-a adresat în instanța de judecată cu solicitarea de a-l exclude din campania electorală pe contracandidatul său din PSRM pe circumscripția electorală Râșcani, Vladimir Mizdrenco. Anunțul a fost făcut de Partidul Socialiștilor, care a declarat că solicitarea democratului este bazată pe un motiv inventat, precum că […] The post Candidatul democrat din Râșcani a cerut în instanța de judecată excluderea din cursa electorală a candidatului din PSRM appeared first on Moldova.org.
16:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 29, Chișinău, sectoarele Centru, Râșcani / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
15:30
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 15, Călărași/ Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
Ieri
14:20
Patru persoane au fost transportate la spital, după ce o dubă în care se aflau şase cetăţeni străini a fost implicată într-un accident, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DE581, în localitatea Creţeşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, pe fondul unui carosabil acoperit […] The post Accident în Vaslui. O dubă în care se aflau şi cetăţeni ai R. Moldova s-a răsturnat appeared first on Moldova.org.
14:00
Promo-LEX solicită Guvernelor Republicii Moldova și Federației Ruse, precum și instituțiilor internaționale să monitorizeze situația respectării dreptului la libera exprimare și întrunire. Promo-LEX solicită eliberarea din detenție a persoanelor deținute la Tiraspol, doar pentru că au încercat să organizeze și au participat la un protest pașnic. Apelul survine după ce la 2 iunie 2018, la […] The post Promo-LEX solicită eliberarea din detenție a persoanelor deținute la Tiraspol appeared first on Moldova.org.
13:10
Co-președinta Blocului ACUM Maia Sandu a anunțat astăzi că va ataca în instanță decizia Comisiei Electorale Centrale privind stabilirea secțiilor de votare pentru diasporă. Maia Sandu a declarat la o conferință de presă că la adoptarea acestei hotărâri au fost încălcate prevederile Codului electoral. Aceasta pentru că la stabilirea numărului și amplasării secțiilor de vot […] The post Blocul electoral ACUM a atacat în instanță hotărârea CEC privind secțiile de vot peste hotare// VIDEO appeared first on Moldova.org.
12:30
Partidul Nostru a fost înregistrat în cursa electorală. Comisia Electorală Centrală a înregistrat astăzi lista candidaților pe circumscripția națională a formațiunii. Partidul Nostru este al șaptelea concurent electoral în circumscripția națională înregistrat. Până acum la nivel național au mai fost înregistrați: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor și Mișcarea Populară […] The post Partidul Nostru, înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare appeared first on Moldova.org.
12:30
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 28, Chișinău, sectorul Râșcani / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
12:10
Transportatorii de mărfuri și-ar putea programa traversarea frontierei începând cu cea de-a doua jumătate a anului curent. Serviciul Vamal inițiază o aplicație în acest sens, cu sprijinul financiar al Programului USAID pentru Reforme Structurale în Moldova (Programul RSM). La prima etapă, Serviciul Vamal va beneficia de asistența metodologică a unui expert al Programului RSM, care […] The post Transportatorii de mărfuri și-ar putea programa traversarea frontierei din a doua jumătate a anului appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.