Râșcani: Un cadavru carbonizat, depistat de pompieri într-o locuință care a ars; Proprietara nu știe cine e persoana

Jurnal TV, 11 ianuarie 2019 15:00

Cadavrul carbonizat al unei persoane necunoscute a fost depistat într-o locuință care a ars, noaptea trecută, în jurul orei 02:10, în localitatea Pârjota, raionul Râșcani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 8 ore
23:50
Dovlecei și roșii confit
Acum 12 ore
22:40
Val Butnarurealizator Cabinetul din Umbră
22:30
Prezentat de Sofia Obadă
21:10
Rusia a fost obligată să prezinte informații cu privire la executarea unei decizii a Curții Europene a Drepturilor Omului în cauza școlilor cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană. Deși hotărârea Înaltei Curți de la Strasbourg a fost pronunțată tocmai în octombrie 2012, cei 170 de reclamanți nu au primit deocamdată banii datorați de statul rus drept despăgubiri morale. Potrivit Asociației Promo-LEX, subiectul a fost discutat la o reuniune a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei.
21:10
Iar acum aflăm de la Victoria Popa care sunt principalele subiecte ale ediției de mâine a săptămânalului „Jurnal de Chișinău”.
21:10
O mașină a poliției s-a răsturnat în centrul Chișinăului, după ce a lovit violent un autoturism.
21:00
Situație pe cât de amuzantă, pe atât de periculoasă în Statele Unite ale Americii. Mai multe echipaje de poliție au intervenit, după ce pe o autostradă din New York mergea, pe lângă mașinile cu mulți cai-putere, și un vițel.
20:50
Președintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac, a anunțat astăzi că renunță la funcție. Fără multe explicații, Burlac a declarat că plecarea sa este dictată de motive de ordin personal. În locul lui vine fostul ministru adjunct de Interne Ion Țurcan. Candidatura acestuia a fost acceptată aproape unanim de Consiliul Raional Criuleni.
20:40
Prezentat de Cristina Ursachi
20:10
Armele de asalt, similare celor folosite în masacrul de la Christchurch, vor fi interzise în Noua Zeelandă. Anunțul a fost făcut de premierul țării, Jacinda Ardern, care a promis înăsprirea legislației privind armele de foc, după atacul de acum câteva zile.
20:00
Curtea de Apel Bălți a modificat astăzi decizia primei instanței, prin care fostul medic de la Internatul Psihoneurologic din municipiu, Stanislav Florea, a fost condamnat la 13 ani de pușcărie pentru că a violat 16 paciente. Judecătorii i-au mai adăugat doi ani.
20:00
Luaţi la întrebări de către jurnalişti, deputaţii PD şi PSRM s-au declarat pregătiţi de a prelua actul guvernării şi de a lansa propriile candidaturi pentru funcţiile-cheie în stat. În ce format şi în ce alianţă - nu este clar, deocamdată. Doar Pavel Filip a lăsat să se înţeleagă că de dragul evitării unei crize politice, Partidul Democrat ar putea forma o coaliţie chiar şi cu deputaţi cooptaţi din alte fracţiuni. Totodată, Ilan Şor a declarat că partidul pe care-l reprezintă se va afla în opoziţie. Chiar şi aşa, Şor spune că formaţiunea îl va propune pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului.
20:00
Locatarii unui bloc de pe strada Alba Iulia din Chișinău au protestat ieri din nou față de ridicarea unei clădiri chiar lângă casa lor. Oameni au cerut socoteală autorităților locale, dar arhitectul-șef al capitalei, Sergiu Borozan, afirmă că totul este legal. La manifestație a participat și deputatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS Vladimir Bolea, care a spus ca municipalitatea ar fi dat în arendă terenul, care ar costa 500 de mii de euro, cu doar aproximativ 10 mii de lei pe an.
20:00
Marea Britanie ar putea afla astăzi dacă Uniunea Europeană dă curs cererii de a amâna Brexitul până pe 30 iunie. Liderii europeni discută subiectul la summitul UE, desfășurat la Bruxelles. În încercarea de a ieși din impas, premierul de la Londra s-a adresat aseară națiunii și a vorbit despre criza în care s-a pomenit țara. Theresa May a îndemnat Parlamentul să nu mai tărăgăneze Brexitul.
19:50
Blocul ACUM Platforma DA și PAS va înregistra mâine în Parlament opt inițiative legislative prin care își propune scoaterea statului din captivitate. Printre acestea se numără proiectele privind investigarea furtului miliardului și implementarea ”Legii Magnițki”. Deputații Blocului ACUM îi îndeamnă pe ceilalți aleși să le voteze.
19:40
Parlamentul de legislatura a zecea a fost oficial format. Astăzi s-a desfășurat ședința, fiind constituite trei fracțiuni - a PSRM, a PD și a Partidului Șor. Deputații Blocului ACUM Platforma DA și PAS au declarat că vor anunța formula de activitate în zilele următoare. Întrucât nu există o majoritate parlamentară, s-a anunțat pauză. La ședință au fost și incidente. Vedeți detalii, în continuare.
19:30
În timp ce în fața Parlamentului oamenii cereau justiție corectă, pe același bulevard Ștefan cel Mare și Sfânt, nu departe de legislativ, câțiva polițiști se răfuiau cu un bărbat cu dizabilități, care ar fi încercat să blocheze traficul rutier.
19:00
Prezentată de Maria Marian
Acum 24 ore
17:40
Prezentat de Vasile Luchianu
17:40
Securitate sporită pentru șeful PD la ședința de constituire a noului legislativ. Deși nu are nicio funcție în stat, Vladimir Plahotniuc a fost păzit de ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat când a ajuns în curtea din spate a Parlamentului. El a fost adus cu un Mercedes, care era escortat de o altă mașină de teren de aceeași marcă. Mai mult, zona a fost izolată și câteva persoane în civil au coordonat întreaga operațiune, iar după ședință, Plahotniuc a părăsit în grabă Parlamentul, evitând întrebările jurnaliștilor.
17:40
Un individ de origine senegaleză, care a incendiat ieri un autobuz şcolar la periferia orașului Milano din Italia, a fost acuzat de răpire, tentativă de ucidere în masă şi terorism. Asta după ce a stropit cu benzină autocarul, în care erau 51 de elevi, și i-a dat foc. A vrut să pedepsească astfel Europa pentru politicile privind imigranţii, spun anchetatorii. Din fericire, copiii nu au fost grav răniți.
17:40
Câteva persoane, care rămân deocamdată necunoscute, au tras dintr-o armă pneumatică într-un troleibuz de pe linia 2 și au spart un geam al vehiculului.
17:40
Un tânăr de 23 de ani din satul Purcari, raionul Ștefan Vodă, a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătaie un vecin de 39 de ani. Crima ar fi fost comisă la beție.
17:20
Prima ședință a noului Parlament a fost precedată de o acțiune de protest. Mai mulți oameni au răspuns apelului deputaților Blocului ACUM Platforma DA și PAS și au venit în fața legislativului, dezaprobând condamnarea la închisoare a doi activiști ai Platformei DA - Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari. În replică, prim-ministrul în exercițiu, Pavel Filip, a declarat că ”problemele nu se rezolvă în stradă, ci prin discuții”.
16:50
Conaționalii din Italia și-au dat întâlnire la o șezătoare în care au promovat tradițiile și obiceiurile de acasă cu plăcinte calde, izvar și multă dispoziție. Iar ansamblul folcloric "Mărgăritare basarabene" a avut grijă ca muzica și voia bună să fie ca-n Moldova.
16:10
Curtea de Apel Bălți înăsprește pedeapsa aplicată fostului medic al Internatului Pshihoneurologic din oraș, acuzat că a violat 16 paciente.
16:00
Prezentată de Gabi și Beton
15:50
Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Maia Sandu, a avut la Bruxelles discuții cu mai mulți oficiali europeni cu care a discutat despre situația postelectorală din Republica Moldova, precum și despre „abuzurile comise de instituțiile controlate de regimul oligarhic împotriva cetățenilor”.
15:00
Blocul ACUM Platforma DA și PAS a prezentat proiectul de declarație a Parlamentului cu privire la recunoașterea caracterului captiv al statului Republica Moldova și îndeamnă deputații noi aleși să-l voteze.
14:30
Prima zi de muncă la Parlament a fost destul de „productivă” pentru reprezentanții partidului Șor. În timp ce Ilan Șor s-a legănat aproape toată ședința în fotoliul de deputat, adjuncta sa, Marina Tauber, s-a dat în spectacol.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.