Asociația Medicilor Americani confirmă: Țigările electronice sunt mai puțin toxice

Cotidianul, 11 ianuarie 2019 15:00

Utilizarea țigărilor electronice și efectul acestora asupra sănătății rămâne un subiect important discutat la nivel internațional. Tot mai multe studii... Articolul Asociația Medicilor Americani confirmă: Țigările electronice sunt mai puțin toxice apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 5 minute
14:30
La recepția organizată de Primăria Iași, în Sala Voievozilor de la Palatul Culturii, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, a... Articolul (FOTO) Iohannis și Năstase au discutat la Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Raportul nr. 3 al MO Promo-LEX a alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 prezintă o serie de tendințe îngrijorătoare, în... Articolul Cadouri electorale, puține secții de vot în diaspora și rapoarte financiare incomplete: Perioada electorală continuă să fie afectată de incidente apare prima dată în Cotidianul.
Acum o oră
14:00
Comisia Europeană a publicat joi raportul său anual privind Erasmus+, care arată că numărul de persoane care au participat la... Articolul Tot mai multe persoane aleg programul Erasmus+; Cu cât a crescut suma investită de UE apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Imagini rare au fost surprinse de o echipă de pasionați de astronomie din România. În timpul eclipsei totale de lună,... Articolul (VIDEO) Imagini unice: Momentul în care un meteorit a lovit suprafața Lunii apare prima dată în Cotidianul.
Acum 2 ore
13:20
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, N.2 mondial, s-a calificat joi în finala Australian Open după ce l-a surclasat pe tânărul grec... Articolul Nadal, în finala Australian Open; Ar putea stabili un record unic apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Copreședinții Blocului electoral ,,ACUM Platforma DA și PAS”, Maia Sandu și Andrei Năstase, au semnat astăzi Codul de conduită privind... Articolul Liderii blocului ACUM au semnat Codul de conduită propus de CEC apare prima dată în Cotidianul.
13:00
Cererea de valută depășește oferta după fiecare scrutin electoral. La astfel de scenarii am asistat în anii 2009, 2014 și... Articolul Alegerile parlamentare depreciază leul moldovenesc apare prima dată în Cotidianul.
Acum 4 ore
12:30
Procurorii anticorupție au deferit justiției dosarul în privința fostului președinte al Academiei de Științe (AȘM), Gheorghe Duca, și a soției... Articolul Ex-președintele AȘM, Gheorghe Duca, riscă să stea după gratii apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Cetățenii moldoveni aflați peste hotare vor putea vota și în baza pașapoartelor expirate, în baza unei hotărâri emise de către... Articolul Juristul ACUM: Moldovenii de peste hotare pot vota în baza pașaportului expirat, chiar dacă CEC nu o va permite apare prima dată în Cotidianul.
12:20
Observatorii Asociației Promo-LEX sunt urmăriți de organele de poliție și angajați ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS). Cel puțin... Articolul (VIDEO) Observatorii Promo-LEX, urmăriți de SIS; Cum răspunde Asociația la intimidări, în timp ce PDM și-a rectificat „sugestiile” apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Motorul de căutare pe internet Bing al Microsoft Corp a fost blocat în China, a anunţat compania americană, miercuri, acesta... Articolul Motorul de căutare Bing, blocat în China apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Venezuela se află în pragul unei revoluții. Girul puterilor externe pentru actorii politici implicați este bine delimitat. SUA și UE sunt... Articolul Putin și Erdogan, scut în fața regimului Maduro; Care sunt interesele Rusiei și Turciei apare prima dată în Cotidianul.
11:30
„Vestele galbene” şi-au anunţat miercuri, în Franţa, intenţia de a prezenta o listă proprie cu candidaturi la alegerile pentru Parlamentul... Articolul „Vestele galbene” intenționează să participe la alegerile pentru Parlamentul European apare prima dată în Cotidianul.
11:30
LG vrea să fie primul producător care depășește era ecranului tactil. Compania din Coreea de Sud se pregătește de un... Articolul (VIDEO) Adio TouchScreen: LG prezintă o tehnologie care va revoluționa telefoanele apare prima dată în Cotidianul.
10:50
O greșeală strecurată în holdingul de presă controlat de liderul PD Vladimir Plahotniuc dezvăluie modul concertat în care acționează zeci... Articolul (FOTO) LARICS prezintă „lista rușinii”: Publicațiile lui Plahotniuc ce acționează concertat apare prima dată în Cotidianul.
10:40
În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport... Articolul (VIDEO) Consecințele ninsorilor: Salvatorii au tractat ambulanțe, au deblocat autocamioane și au împărțit pâine într-o localitate apare prima dată în Cotidianul.
Acum 6 ore
10:30
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu” precizează, într-un comunicat de presă, că nu a primit nicio... Articolul Reacția USMF la anunțul că diplomele eliberate de instituție nu vor mai fi recunoscute în Israel apare prima dată în Cotidianul.
10:20
Venezuela este în pregul unui război civil! Potrivit BNL News, Garda Naționala din Venezuela a îceput să trgă cu muniție... Articolul (FOTO) Revoluție în Venezuela: Armata a început să tragă în manifestanți. Cel puțin 16 morți apare prima dată în Cotidianul.
10:10
În contextul codului galben de ceață și înghețuri anunțat, Inspectoratul Național de Patrulare informează toți participanții la trafic că în... Articolul Atenție, șoferi: Traseele naționale sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă apare prima dată în Cotidianul.
09:30
Primul mare Grand Slam al anului, cel de la Australian Open 2019, le va aduce sîmbătă, față în față, pe... Articolul Cine sunt jucătoarele calificate în finala feminină de la Australian Open apare prima dată în Cotidianul.
09:20
La 5/17 ianuarie, în Moldova, şi la 24 ianuarie/5 februarie 1859, în Ţara Românească, unioniştii l-au ales ca domn pe... Articolul Cum a fost posibilă Unirea Principatelor Române de la 1859 apare prima dată în Cotidianul.
09:00
Google a raportat recent că a cheltuit o sumă record la nivelul companiei de 21,2 milioane de dolari pe lobby... Articolul Google şi Facebook au cheltuit sume record pe lobby în 2018 pentru a influenţa deciziile guvernului american apare prima dată în Cotidianul.
09:00
FC Barcelona a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de FC Sevilla, în manşa I a... Articolul (VIDEO) Barcelona, aproape de eliminare din Cupa Spaniei; Ce-au pățit catalanii la Sevilla apare prima dată în Cotidianul.
08:40
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit miercuri ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot a încă doi potențiali concurenți... Articolul Încă două partide s-au înscris în cursa electorală; S-a ajuns la 13 concurenți apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
08:30
AC Milan l-a cedat miercuri pe Higuain la Chelsea, dar i-a adus un înlocuitor pe măsură. Polonezul Krzysztof Piatek, cel... Articolul Transferuri spectaculoase pentru Milan: L-a adus pe cel mai în formă atacant din Italia pe o sumă modestă apare prima dată în Cotidianul.
06:40
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit miercuri ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot a încă doi potențiali concurenți... Articolul Încă două partide s-au înscris în cursa electorală; S-a ajuns la 13 concurenți apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
19:50
Sute de taximetrişti protestează în apropierea unuia dintre cel mai mare târguri turistice din Madrid, utilizându-şi maşinile pentru a bloca... Articolul Taximetriştii din Madrid protestează împotriva Uber apare prima dată în Cotidianul.
19:40
Sute de taximetrişti protestează în apropierea unuia dintre cel mai mare târguri turistice din Madrid, utilizându-şi maşinile pentru a bloca... Articolul Sute de taximetrişti din Madrid au organizat un protest împotriva Uber apare prima dată în Cotidianul.
19:30
Reguli mai dure pentru acordarea licenței de doctor celor care au studiat în străinătate. Conform unui document publicat de Ministerul... Articolul Diplomele obținute la universitățile de medicină din Republica Moldova și România nu vor mai fi recunoscute în Israel apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Doi deputați din Grupul Parlamentar Popular European – Ștefan Creangă și Eugen Carpov, președintele Curții de Conturi, Veaceslav Untila, și... Articolul Cine sunt cei patru candidați selectați pentru a deveni directori la ANRE apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.