(foto) În atenția cetățenilor care au nevoie de ajutor sau se află în situații de risc: În Chișinău a fost instalat un cort mobil de asistență

UNIMEDIA, 11 ianuarie 2019 15:00

Serviciul Meteorologic de Stat a emis Cod galben de ninsori abundente. În acest sens, Inspectoratul General de Carabinieri a instalat un cort mobil de asistență pentru cetățeni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 12 ore
22:10
Avocatul activistului Pavel Grigorciuc, Eduard Rudenco, s-a prezentat la comisariatul de poliție Buiucani pentru a fi martor la incidentul cu implicarea deputatului Sergiu Sîrbu, însă i s-a înmânat o citație pentru audiere în calitate de suspect, scrie NewsMaker.
22:10
Blocul ACUM a ajuns în Parlament cu cel mai mare număr de deputați tineri. Aceștia au povestis despre prima zi în noul Legislativ și au declarat că simt o mare responsabilitate în noua funcție
21:50
Naționala Franței a filmat un video despre călătoria spre Chișinău, unde a ajuns astăzi pentru meciul cu naționala Moldovei, în cadrul campionatului Euro 2020.
21:10
Deputatul Sergiu Litvinenco spune că blocul ACUM condamnă agresiunea față de deputatul Sergiu Sîrbu însă respinge acuzația PD precum că blocul ar fi instigat la ură, fapt care ar fi o cauză a incidentului.
21:00
Fostul liberal și candidatul pe circumscripția Orhei din partea blocului ACUM nu exclude că Republica Moldova ar putea să treacă prin alegeri anticipate.
20:40
Altercația dintre Pavel Grigorciuc și Sergiu Sîrbu, în urma căreia acesta a fost spitalizat cu traumatism cranio-cerebral, a avut loc la terasa unui local din capitală, situat în apropiere de Parlament.
19:50
Un automobil al Inspectoratului Național de Patrulare a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs pe bd Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Serghei Lazo. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.
19:50
Cea mai scumpă maşină nouă din lume, viitorul prim SUV electric Skoda, noua generaţie Supra, noul model al celor de la Koenigsegg, cel mai puternic VW de serie actual, cea mai rapidă maşină italiană electrică, primul X3 plug-in hybrid, noul AURUS Senat şi multe alte maşini au fost aduse la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Le-au văzut şi colegii de la AutoBlog.MD şi s-au bucurat de noile culmi atinse de constructorii auto.
19:50
Reprezentanții Partidului Democrat au scris că PD este „indignat” de agresarea lui Sergiu Sîrbu de către activistul Pavel Grigorciuc și acuză blocul ACUM că „a încurajat violența în politică”.
19:40
Un automobil al Inspectoratului Național de Patrulare a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs pe bd Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Serghei Lazo. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.
19:30
Un concert cu genericul „Omu' bun și pomu' copt”, susținut de formația Mircea Rusu Band din România și Valy Boghean Band din R. Moldova, va avea loc luni, 25 martie, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău, informează MOLDPRES.
19:30
Inspectoratul General al Poliție anunță că a inițiat o cauză penală pe numele lui Pavel Grigorciuc pe faptul infracțiunii de huliganism. Conform legislației, acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 5 ani, scriu reprezentanții poliției.
19:20
Pe strada Serghei Lazo din capitală au fost instalate trei piese de mobilier urban, create de Atelierul de design Mihai Stamati.
18:30
Dumitru Alaiba a spus că astăzi a aflat că potrivit unui regulament al Parlamentului, un deputat nu are dreptul să vină cu banere în ședință și a declarat că această regulă este o încălcare a libertății de exprimare.
17:40
Un accident s-a produs în centrul capitalei, la intersecția străzii Serghei Lazo cu bulevardul Ștefan cel Mare. În urma impactului o mașină a Poliției s-a răsturnat.
17:30
(update) Deputatul Sergiu Sîrbu a fost internat în spital în urma investigației medicilor. Informația a fost oferită pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al Spitalului de Urgență, Cristina Gorea, care a menționat că starea democratului nu este gravă. Sîrbu a suferit o comoție cerebrală, care nu prezintă pericol pentru sănătatea acestuia.Deputatul Partidului Democrat ar fi fost bătut într-o cafenea din centrul capitalei de către activistul Pavel Grigorciuc.
17:30
Un accident grav s-a produs în centrul capitalei, la intersecția străzii Serghei Lazo cu bulevardul Ștefan cel Mare.
17:30
Cel puțin 11 persoane au murit, după ce o clădire în construcție s-a prăbușit, marți, în sudul Indiei.
17:30
Aston Martin a început să construiască prototipuri ale hipercarului Valkyrie. Primul, complet funcțional, a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva şi cu această ocazie britanicii dezvăluie cifrele complete de performanţă livrate de către unitatea de propulsie hibridă pe care o are.
Acum 24 ore
17:00
Deputatul Partidului Democrat ar fi fost bătut într-o cafenea din centrul capitalei de către activistul Pavel Grigorciuc.
17:00
Activistul Pavel Grigorciuc a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Buiucani, după ce l-a bătut pe deputatul Sergiu Sîrbu. Cel puțin, aceasta reflectă dintr-un video postat pe pagina sa de Facebook.
16:50
Activistului Pavel Grigorciuc a venit cu prima declarație după incidentul în care l-a atacat pe deputatul Sergiu Sîrbu. Astfel, Grigorciuc susține că recurs la acest gest după ce democratul l-ar fi insultat.
16:40
Deputatul Partidului Democrat ar fi fost bătut într-o cafenea din centrul capitalei de către activistul Pavel Grigorciuc.
16:40
Vicepreședintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat, Ion Harghel, a venit cu o reacție după ce deputatul PD, Segiu Sîrbu, a fost bătută într-o cafenea din capitală.
16:20
Andrei Năstase susține că „este prematur să discutăm, la momentul de față, despre funcții, fotolii și scaune. Totuși, deputatul ACUM a ținut să menționeze că Platforma DA și PAS au o candidatură pentru această funcție.
16:20
Deputatul Partidului Democrat ar fi fost bătut într-o cafenea din centrul capitalei de către activistul Pavel Grigorciuc.
16:00
Deputatul din partea Blocului Electoral ACUM, Octavian Țâcu, a declarat că pentru dânsul pregătirile pentru prima ședință a noului Parlament a fost cel mai simplu exercițiu.
15:50
Naționala Franței a ajuns a Chișinău. Campionii mondiali au ajuns la bordului unui Boeing și vor sta la un hotel bine cunoscut din centrul capitalei.
15:30
Anul acesta, Volvo Cars a decis pentru prima dată să facă accesibile cunoștințele sale în ceea ce privește siguranța într-o librărie digitală centrală și îndeamnă industria auto să o folosească cu scopul de a face drumurile mai sigure pentru toată lumea.Despre aceasta şi altele a anunţat acum câteva ore în cadrul conferinţei speciale Volvo Cars Moment.
15:20
Naționala Franței a ajuns a Chișinău. Campionii mondiali au ajuns la bordului unui Boeing și vor sta la un hotel bine cunoscut din centrul capitalei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.