Itinerar scurtat pentru mai multe rute de troleibuz spre suburbii

Deschide.md, 11 ianuarie 2019 14:50

Transportul public circulă pe toate rutele municipale, însă două linii de troleibuz cu itinerar spre suburbii – nr. 31 și nr. 33, spre Sângera și Stăuceni – și-au scurtat traseul până la intrarea în localitate. Totodată, linia de autobuz nr. 31, care circulă până la Vadul lui Vodă, merge doar până în localitatea Budești, iar ruta nr. 46 circulă până la intrarea în comuna Ghidighici, transmite IPN.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 30 minute
14:50
Raportul Promo-LEX a alegerilor parlamentare prezentat azi, 24 ianuarie, prezintă o serie de tendințe îngrijorătoare, în special pe subiecte precum intimidarea observatorilor Promo-LEX, startul prematur al campaniilor electorale, utilizarea resurselor administrative și oferirea cadourilor cu tentă electorală,
14:50
Au fost indentificați indivizii care, în toamna anului 2016, au jefui safeurile uneia dintre filialele FInComBank din Republica Moldova. Deschide.MD vă prezintă în exclusivitate detalii necunoscute până acum despre această adevărată clonă a cunoscutului film „Ocean's 11", pusă la cale de membrii unei grupări internaționale.
Acum o oră
14:20
15 persoane au fost înregistrate în calitate de persoane de încredere ale lui Pavel Filip. E vorba de primari și membri ai Cabinetului.
14:10
Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene pentru a oferi explicații în legătură cu deschiderea la Moscova a așa-numitei reprezentanțe a Transnistriei în Rusia. Diplomatul rus a explicat că oficiul are rolul de fundație non-profit, ce va oferi aistență judiciară locuitorilor din regiunea separatistă. Totodată, oficiul a fost înregistrat la Ministerul Justiției din Federația Rusă.
Acum 2 ore
14:00
Femeia a venit la redacție și mi-a povestit plângând că vecinul ei, un tip de la securitate, i-a luat casa.
13:50
Consilierul președintelui rus Vladimir Putin pe problema enclavelor separatiste, Vladislav Surkov, a fost desemnat „gânditorul” anului. de către revista Foreign policy,
Acum 4 ore
13:00
Liderul PL, Dorin Chirtoacă a anunțat primele nume din lista electorală a formațiunii pe care o conduce. Prima observație importantă este faptul că în ea lipsește fostul președinte Mihai Ghimpu.
13:00
Un volum care conține peste trei mii de descrieri bibliografice despre „Marea unire a românilor de la 1918. Contribuții bibliografice” a fost lansat astăzi, 24 ianuarie, la Biblioteca Națională. Lucrarea este semnată de Maria Sargun, transmite IPN. • Potrivit autoarei, este prima bibliografie a unirii elaborată și editată în spațiul românesc în baza colecțiilor mai multor biblioteci: Biblioteca Națională, Biblioteca Științifică a Academiei de Științe, Biblioteca Științifică a Arhivei Naționale,...
13:00
Remorca unui TIR a derapat de pe carosabil, a distrus gardul unei gospodării și s-a oprit în peretele unei locuințe. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:30, în localitatea Brânza, din raionul Cahul.
12:50
Briefingul de presă comun al Ministerului Apărării și cel de Externe de la Msocova nu a putut convinge SUA că racheta 9М729 corespunde standardelor Tratatului INF.
12:50
Redacția Deschide.MD își exprimă regretul și transmite pe această cale scuze domnului profesor universitar, doctor Dan Dungaciu, pentru apariția numelui domniei sale în articolul "Candu: Opoziția încearca să creeze impresia șipercepția că alegerile parlamentare vor fi fraudate". Din motive exclusiv organizaționale colegii noștri au preluat de la o altă publicație textul unei declarații făcute de președintele Parlamentului în cadrul briefingului PD din data de 22 ianuarie 2019. În cadrul știrii p...
12:40
Statul Israel ar putea să nu mai recunoască diplomele medicilor, eliberate de universitățile de medicină din fostele țări-membre ale URSS. Autorităţile din această ţară vor recunoaşte doar diplomele de licenţă în medicină emise de facultăţile din ţările membre ale Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, din care R. Moldova nu face parte, precum şi cele din instituţiile acreditate de Federaţia Mondială pentru Educaţie Medicală, USMF fiind instituție neacreditată de federația respectivă.
12:30
Copreședinții Blocului electoral ”ACUM Platforma DA și PAS”, Maia Sandu și Andrei Năstase, au semnat astăzi, 24 ianuarie a.c., Codul de conduită privind desfășurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.
12:20
În marja Forumului Economic Mondial de la Davos, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut un schimb de opinii cu Secretarul General al Organizaţiei Naţiunilor Unite, Antonio Guterres.
12:10
Polițiștii din Drochia au fost alertați ieri-seara de către administratorul unui hotel, după ce a găsit într-o cameră cadavrul unui bărbat.
12:00
Procuratura Anticorupție anunță într-un comunicat de presă că a finalizat urmărirea penală și a transmis instanței de judecată spre examinare, cauza penală în privința ex-președintelui Academiei de Științe din Moldova și soției acestuia - fost rector al Universității Academiei de Științe, fiindu-le incriminat excesul de putere și depășirea atribuțiilor de serviciu, săvârșite în perioada de timp cuprinsă între 1 ianuarie 2011 și 30 iunie 2016, cu cauzarea daunelor considerabile.
12:00
Siteul Ministerului pentru românii de pretutindeni a publicat un mesaj transmis de ministrul Natalia Elena Intotero, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. „Când românii dau mână cu mână, nu există forță care să îi împiedice să își îndeplinească visurile. Când toți cei cu inima română simt și gândesc la fel, nimic nu se poate pune în calea destinului pe care vor să și-l croiască în lume și în istorie. Astăzi, la 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, se cuvin...
11:50
Societatea pe Acțiuni „Tutun CTC” a fost vândută, pe 11 ianuarie fiind încheiat și contractul de vânzare a celor 90,81% din acțiuni care aparțineau statului.
11:10
Comuniștii nu încetează să ne uimească. După ce au publicat anteior lista candidaților în ordine alfabetică, acum aflăm că în această listă sunt și cupluri. Astfel doi soți sunt de nedespărțit chiar și în campania electorală, figurând unul după altul pe lista cu concurenți electorali pe circumscripția națională, adică soția nr. 14 iar soțul nr. 15.
11:10
Junii "unioniști" care și-au anunțat candidaturile la aceste alegeri parlamentare comit o gravă eroare, scrie Ion Mischevca într-o postare pe pagina personală de Facebook.
Acum 6 ore
10:40
Judecătoria Obolonski din Kiev s-a pronunțat în dosarul în care este judecat fostul președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, scrie paginaderusia.ro. Curtea l-a găsit vinovat de înaltă trădare, complicitate în schimbarea frontierei de stat și declanșarea războiului. Hotărârea curții susține că vinovăția lui Ianukovici este complet dovedită. Procuratura a cerut condamnarea lui Ianukovici la 15 ani de închisoare. Verdictul instanței a fost pronunțat în lipsa condamnatului, care se află pe teritor...
10:20
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă să intervină în situațiile pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport de pe traseele țării. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații.
10:20
Peste 250 de companii au iniţiat negocieri pentru transferarea sediilor din Marea Britanie în Olanda, din cauza Brexit, a anunţat miercuri seară Guvernul olandez, conform site-ului cotidianului britanic The Independent, potrivit mediafax. Unele companii multinaţionale au anunţat deja relocarea în Olanda, pentru a menţine accesul la piaţa Uniunii Europene după producerea Brexit. Printre firmele care şi-au mutat sediile în Olanda se numără Sony şi Panasonic. Michiel Bakhuizen, purtătorul de cuvânt...
10:10
O minoră din Leova a fost obligată de către o persoană necunoscută, cu care a făcut cunoștință pe o rețea de socializare, să înregistreze un film în care ea să apară în situații indecente. Filmullețul a fost postat pe un site porno, iar ulterior imaginile au ajuns și pe Instagram.
09:20
Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 24 ianuarie 1859, a fost un moment luminos în istoria românilor. Deşi conjunctura europeană nu favoriza apariţia unui stat românesc independent şi suveran la confluenţa geografică a intereselor marilor puteri ale vremii, forţele progresiste şi patriotice din Moldova şi Ţara Românească au reuşit, cu viziune şi consecvenţă, şi cu sprijinul unor naţiuni prietene din concertul european, să impună, prin dubla alegere a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o sol...
09:20
Primăria Chişinău informează că traficul rutier pe străzile capitalei se desfășoară în condiții de iarnă. La linie au ieșit 311 troleibuze și 84 de autobuze. Transportul public circulă pe toate liniile prevăzute, fără abateri de la program.
Acum 8 ore
08:50
Forţele de securitate din Venezuela au folosit gaze lacimogene pentru a dispera mulţimea de protestatari care au încercat miercuri să blocheze o autostradă din Caracas, pe fondul creşterii presiunii asupra preşedintelui Nicolas Maduro, relatează site-ul agenţiei Reuters.
08:10
24 ianuarie 1859 este data la care a avut loc Mica Unire. Unirea Principatelor Române, sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român.
Acum 24 ore
22:10
Valul de frig care a lovit Statele Unite și Canada în ultimele zile a dus la înghețarea celebrei cascade Niagara, scrie Libertatea. Miile de turiști care și-au programat excursia chiar în această perioadă, au fost încântați de spectacolul la care au asistat. Emma Grafham a declarat pentru CNN că a simțit că este în „castelul Elsei din Frozen”. „Erau niște scări care aveau un strat atât de gros de gheață pe ele, încât părea că Elsa, tocmai a ridicat mână și a creat niște trepte, așa cum face în f...
21:50
Doi români au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Franţei. Ovidiu Malişevschi şi Bogdan Alexandrescu s-au asociat şi au deschis un resturant în centrul orașului, Ibrik Kitchen, scrie „Adevărul". Localul a fost inclus recent de revista Vogue în topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Franţei. Cei doi chefi români au fost remarcaţi şi de cotidianul Le Figaro, transmite www.ziarulromanesc.de, preluat de Ro...
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.