Itinerar scurtat pentru mai multe rute de troleibuz spre suburbii

Deschide.md, 11 ianuarie 2019 14:50

Transportul public circulă pe toate rutele municipale, însă două linii de troleibuz cu itinerar spre suburbii – nr. 31 și nr. 33, spre Sângera și Stăuceni – și-au scurtat traseul până la intrarea în localitate. Totodată, linia de autobuz nr. 31, care circulă până la Vadul lui Vodă, merge doar până în localitatea Budești, iar ruta nr. 46 circulă până la intrarea în comuna Ghidighici, transmite IPN.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 8 ore
22:50
"Ca să fie foarte clar. Regretăm și condamnăm ceea ce i s-a întâmplat lui Sergiu Sârbu. Orice agresiune este condamnabilă, fie în raport cu un deputat, fie fată de un cetățean simplu. Pe de altă parte, obsesia PD-ului de a învinui blocul ACUM în tot ce li se întâmplă, inclusiv pentru incidentul de mai sus, dincolo de faptul că este o fantasmagorie, denotă frică și disperare. Este adevărat - ACUM este începutul sfârșitului lor. Politic desigur, or, lui Sergiu Sârbu îi doresc să se facă bine cât m...
Acum 12 ore
21:20
Angajații Parlamentului par să fi luat în calcul faptul că nu toți deputații noi aleși cunosc imnul R.Moldova. De aceea, în punga cu materiale informative despre activitatea legislativă, le-a fost pusă și o variantă tipărită a imnului de stat. Aceasta a putut fi observată astăzi pe masa mai multor deputați prezenți la ședință.
21:00
Vacanța pe care artistul Nicolae Botgros și soția sa au preconizat-o în 2016 s-a transformat într-un șir de procese în instanțele din R. Moldova.
20:50
Vacanța pe care artistul Nicolae Botgros și soția sa au preconizat-o în 2016 s-a transformat într-un șir de procese în instanțele din R. Moldova.
20:40
Moscova ar fi împotriva unei coaliții dintre Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și Partidul Democrat (PD), dar ar agrea o alianță dintre socialiști și Blocul „ACUM”, scrie publicația rusească Komersant, care face trimitere la surse din instituțiile de stat ale Federației Ruse. „Surse demne de încredere, responsabile de Moldova, dintr-o structură de stat rusească, sub protecția anonimatului a comunicat, la fel ca un alt interlocutor care știe nemijlocit poziția administrației președinte...
20:30
 Momentul când automobilul Toyota a efectuat manevra de virare la stânga, fără a acorda prioritate automobilului de poliție, a fost surprins și de o cameră de monitorizare a traficului rutier. Din imagini se vede cum automobilul a virat la stânga chiar în momentul în care Duster-ul poliției, ce se deplasa pe drum cu prioritate și venea din partea opusă, se implicase să traverseze intersecția. Șoferul Duster-ului a încercat să evite impactul, iar în consecință automobilul s-a răsturnat. Un poliți...
20:10
Concertul „Omul bun şi pomul copt” este parte a unui proiect, dedicat zilei de 27 martie 1918, zi în care Sfatul Ţării a votat unirea Basarabiei cu România. Astfel, după mai bine de un secol, mai mulţi artişti de pe ambele maluri ale Prutului vor cânta împreună. • „Să cântăm folclorul, folkul românesc şi alte genuri de muzică şi să ajungem în cât mai multe oraşe, reunindu-ne până la sfârşit într-o orchestră mare, comună, cu instrumentişti de pe ambele maluri”, a spus organizatoarea Ana Lucia Cul...
19:50
Astăzi a avut loc prima ședință a Parlamentului nou ales, iar amplasarea deputaților în sala a stârnit curiozitatea opiniei publice. Câteva din observațiile făcute de jurnaliști au fost faptul că Maia Sandu și Andrei Năstase stau la „doi deputați distanță”, sau că PD-ul și-a concentrat nucleul dur în rândul 4, dar și faptul că Dumitru Diacov a rămas în același fotoliu ca și în legislatura trecută. Dincolo de asta, reporterii acreditați la Parlament au răsfoit prin memorie pentru a vedea cine a luat locul celor mai sonore nume din legislatura trecută.
19:10
Partidul Democrat din Moldova își exprimă indignarea față de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu, vicepreședinte PDM, de către extremistul recidivist Pavel Grigorciuc. „Considerăm că acest act josnic a fost posibil în condițiile în care Blocul ACUM și-a început activitatea parlamentară utilizând și încurajând în mod deschis violența de limbaj în politică și actiunile agresive. Mai mult, Blocul ACUM l-a folosit astăzi pe interlopul Grigorciuc pe post de mercenar la așa-zisul protest din fața Parla...
19:00
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. În cadrul discuțiilor, părțile au făcut un schimb de opinii privind cooperarea comercial-economică dintre cele două state, identificarea noilor posibilități de dezvoltare a relațiilor bilaterale, inclusiv prin inițierea proiectelor investiționale în diferite domenii.
19:00
Marina Tauber, din fracțiunea Partidului ȘOR, i-a fost discipolă unuia dintre deputații blocului ACUM – Lilian Carp. După ce blonda a făcut show-uri, astăzi, în Parlament, fostul ei profesor a declarat că-i pare rău că Tauber „a degradat în halul în care este". „Eu cunosc un loc foarte bun pentru Marina Tauber. Eu regret, că fata asta a degradat în halul care este, fiindcă o cunosc de foarte mult timp, fiindu-i și profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie, după bunul merit; ea este în...
19:00
Partidul Democrat din Moldova își exprimă indignarea față de agresarea deputatului Sergiu Sîrbu, vicepreședinte PDM, de către extremistul recidivist Pavel Grigorciuc. „Considerăm că acest act josnic a fost posibil în condițiile în care Blocul ACUM și-a început activitatea parlamentară utilizând și încurajând în mod deschis violența de limbaj în politică și actiunile agresive. Mai mult, Blocul ACUM l-a folosit astăzi pe interlopul Grigorciuc pe post de mercenar la așa-zisul protest din fața Parla...
18:40
Statele Unite au iniţiat joi, prin transferul a peste 300 de militari în Germania, o serie de teste privind noua strategie de mobilizare rapidă a trupelor în Europa în scopul suplimentării efectivelor pentru descurajarea unei posibile agresiuni a Rusiei.
18:20
Activistul Pavel Grigorciu a fost audiat de oamenii legii și reținut pentru 72 de ore, după ce astăzi l-a luat la pumni pe deputatul PDM, Sergiu Sârbu. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Alexei Grosu, șeful Inspectoratului de Poliție Buiucani.
18:10
UPDATE// 17:55 // Momentul când automobilul Toyota a efectuat manevra de virare la stânga, fără a acorda prioritate automobilului de poliție, a fost surprins de o cameră de bord a unui alt automobil implicat în trafic. Din imagini se vede cum automobilul a virat la stânga chiar în momentul în care Duster-ul poliției, ce se deplasa pe drum cu prioritate și venea din partea opusă, se implicase să traverseze intersecția. Șoferul Duster-ului a încercat să evite impactul, iar în consecință automobilu...
18:10
Când descreieratul ăla a tras în fereastra troleului, eu eram înăuntru, alături de o bătrână semiadormită și de o tânără mamă cu un copil în brațe. Am auzit o izbitură în fereastră și am tresărit.
Acum 24 ore
17:30
(UPDATE 17:20) „Pacientul ramâne internat în Sectia Neurochirurgie. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral care nu prezintă pericol pentru viață”, a declarat pentru Deschide.MD Cristina Gorea, purtătorul de cuvînt al Institutului de Medicină Urgentă.
17:30
Un mașină de teren de marca Dacia Duster alPoliției Capitalei s-a răsturnat la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, în proximitatea sediului Serviciului de Informații și Securitate.
17:10
(UPDATE 17:01) Pavel Grigorciuc a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru audieri. Despre acest lucru a anunțat chiar Grigorciuc într-un live pe pagina sa de Facebook. În imaginile video se vede că acesta este în preajma mai multor polițiști iar alături este și avocatul lui Veaceslav Platon, Eduard Rudenco.
17:10
Cascadă de bere pe o stradă din Manchester, Marea Britanie, după ce un rezervor în care se aflau sute de litri de bere s-a spart.
17:00
(UPDATE 16:30) Grigorciuc recunoaște faptul că l-a lovit pe Sergiu Sîrbu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook el anunță că, de fapt, deputatul l-ar fi provocat, iar el i-a răspuns cu o simplă lovitură cu palma peste obraz.
16:50
Căpitanul avionului care s-a prăbuşit luna aceasta în Etiopia nu ar fi utilizat simulatorul de zbor pentru noul Boeing 737 MAX 8 înaintea zborului, a declarat un coleg al acestuia, citat de Reuters.
16:20
Deputatul Sergiu Sârbu a fost internat în stare gravă. A fost bătut într-o cafenea de Pavel Grigorciuc.
16:10
Două avioane de vânătoare ruse de tip Suhoi Su-27 au interceptat o aeronavă americană de bombardament strategic de tip B-52H deasupra Mării Baltice, a anunţat joi Ministerul Apărării de la Moscova, care susţine că aeronava americană se îndrepta spre spaţiul aerian al Rusiei.
16:00
Prim-ministrul și șeful fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că pauza luată de Legislativ ar trebui să fie folosită cu înțelepciune și fracțiunile ar trebui să înceapă discuțiile cu privire la formarea unei majorități parlamentare. Totodată, premierul a criticat refuzul blocului ACUM de a se așeza la masa de negocieri cu democrații, dând de înțeles că reprezentanții PPDA și PAS sunt mai degrabă preocupați de declarații, nu și de obținerea unor rezultate concrete.
16:00
Deputatul Sergiu Sârbu a fost internat în stare gravă. A fost bătut într-o cafenea de Pavel Grigorciuc.
15:40
Într-unul dintre interviurile dinaintea meciului Moldova – Franța, fostul căpitan al Naționalei, antrenorul Alexandru Spiridon, a spus că vrea să demonstreze prin acest meci că fotbalul n-a murit în Moldova.
15:30
Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase spune că cele opt inițiative legislative ale blocului vor fi înregistrate în parlament în conformitate cu procedurile și legislația în vigoare. În același timp Năstase spune că așteaptă ca aceste inițiative să fie votate de oricare deputat, indiferent de apartenența politică.
15:00
Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, reacționează la acțiunile vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a venit azi la ședința Parlamentului cu un parasolar pentru a se proteja de mercurul cu care ar fi fost infectat Andrei Năstase.
14:50
Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, reacționează la acțiunile vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a venit azi la ședința Parlamentului cu un parasolar pentru a se proteja de mercurul cu care ar fi fost infectat Andrei Năstase.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.