Maia Sandu regretă că va candida cu Oleg Brega: „Cred că a fost o lipsă de comunicare”

#diez, 11 ianuarie 2019 11:00

Liderul PAS, Maia Sandu spune că regretă că trebuie să concureze cu Oleg Brega în circumscripția Europei de Vest. Totodată, aceasta spune că îi pare rău și de faptul că nu a putut comunica cu acesta să-i propună o altă circumscripție din țară. Articolul Maia Sandu regretă că va candida cu Oleg Brega: „Cred că a fost o lipsă de comunicare” apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
20:45
Ziua Internațională a Poeziei, pe 21 martie, Julius Meinl continuă misiunea de a face lumea mai bună prin Poezie, îndemnând oamenii să-și redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea sau ceai în cadrul campaniei-manifest „Plătește cu Poezie”. În acest context, vezi mai jos lista celor 32 de localuri din țară,  unde de Ziua Internațională a Poeziei, cafeaua costă versuri. Articolul Lista celor 32 de localurilor din țară, unde de Ziua Internațională a Poeziei, cafeaua costă versuri apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
18:15
Avem soare și vreme bună afară, putem să ne bucurăm, ura! Pe lângă asta, mai avem și o nouă săptămână, ceea ce înseamnă o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 18 martie, cât mai reușită. Articolul Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 19 martie apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
17:30
Două persoane din raioanele Rezina și Cahul sunt bănuite de trafic de copii. Acestea ar fi organizat și transportat 59 de minori în Grecia, sub pretextul participării la un Festival internațional de dans. Ajunși în Grecia, copiii au dansat pe o croazieră privată și în alte localuri, transmite IPN cu referire la Elita TV. Articolul „Distrau călătorii pe croaziere”. Două persoane din Moldova, bănuite de trafic de copii apare prima dată în #diez.
17:15
Deputații ar putea să se convoace, potrivit președintelui Igor Dodon până pe data de 25 martie. Asta ar însemna în decurs de o săptămână. Întrucât în Parlament nici un partid nu a acumulat majoritatea voturilor, aceștia vor trebui să găsească posibilitatea de a forma o coaliție cu alte partide. Problema este că nimeni din ei nu se suportă unul pe celălat. Ori, așa ar vrea ei să credem. Articolul (infografice) Guvern PD + PSRM – ACUM? Șase formule de construire a majorității în Parlament apare prima dată în #diez.
17:15
3151 persoane au fost consultate pe parcursul lunii februarie curent de către 35 de medici oncologi, care s-au alăturat la echipele multidisciplinare, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”. Articolul Peste 3000 de persoane au fost consultate în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”, de către medici oncologi apare prima dată în #diez.
17:00
Elevii de la Liceului Teoretic „Gaudeamus” din Chișinău au hotărât să vadă dacă manipulează sau nu știrile și în ce măsură. Pentru aceasta s-au echipat cu o cameră de luat vederi, un microfon și mult curaj și au ieșit pe străzile din Chișinău. Articolul (video) Ne manipulează sau nu știrile? Cum răspund la această întrebare locuitorii Capitalei apare prima dată în #diez.
16:45
Serviciul Fiscal de Stat anunță că pentru persoanele fizice cetățeni termenul limită de depunere a declarației este data de 2 mai 2019. Articolul Data de 2 mai este termenul limită pentru depunerea declarației pe impozitul de venit pentru persoanele fizice apare prima dată în #diez.
16:30
Polițist de la BPDS „FULGER”, Constantin Dogari, a câștigat medalia de aur la Campionatul Spaniei la Kyokushin Karate „Spanish Open 2019”. Turneul s-a desfășurat în luna aprilie în Barcelona. Articolul (foto) Sportivul moldovean, Constantin Dogari, a câștigat medalia de aur la campionatul „Spanish Open 2019” apare prima dată în #diez.
16:30
O balenă care a fost găsită moartă pe o plajă din sud-estul Filipinelor avea în stomac 40 de kilograme de plastic, a informat luni presa locală preluată de EFE. Articolul În stomacul unei balene moarte au fost găsite 40 de kilograme de plastic apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
15:45
Curtea nu e doar spațiul din jurul casei. Și nici parcare. E un mod de viață! Vecinii, prietenii, primele victorii, scrânciobul în care te-ai dat huța, pisica care se încălzește la soare, bara la care tatăl te-a învățat să te ridici… E locul în care trăiesc amintirile noastre, dar și ale copiilor noștri. Frumusețea acestor amintiri depinde de atitudinea, inspirația, dar și de implicarea fiecăruia dintre noi. Articolul (foto) Înapoi în copilărie. Studenții de la UTM au propus planuri de reconstrucție a curților vechi din Chișinău apare prima dată în #diez.
15:30
La Chișinău au început lucrările de reconstrucție a pasajului subteran de lângă Aeroportul Internațional Chișinău. Într-un comunicat oficial, responsabilitatea pentru această modernizare și-a luat-o Avia Invest, directorul căruia a fost ales în Parlament pe lista Partidului ȘOR. Articolul (foto) „Va costa 1,5 milioane lei”. Pe banii cui va fi modernizat pasajul subteran de lângă Aeroport apare prima dată în #diez.
15:30
Serviciul Fiscal de Stat continuă să desfășoare activități de aducere în cadrul legal a persoanelor fizice și juridice care oferă în chirie bunuri imobile cu scopul de a asigura un nivel înalt de conformare al acestora. Articolul Sute de proprietari au dat în chirie apartamente fără a achita impozitele la stat. Ce penalități riscă apare prima dată în #diez.
15:15
Fiecare oraș din Moldova se deosebește față de celelalte nu doar prin arhitectură, cultură sau istorie, ci și prin expresii (slanguri), semnificația cărora alți moldoveni nu o vor înțelege. În prima ediție, echipa #diez a decis să colecteze câteva slanguri din întreaga țară și, totodată, vă prezintă descifrarea acestora. Articolul (foto) „La starușkă”, „Șa Fălești” sau „La 40 de ani se ridică?”. Dicționarul slangurilor din Moldova apare prima dată în #diez.
15:00
O tânără naistă din Moldova a obținut primul loc la un festival de muzică din România. Este vorba despre Adriana Babin, care a participat la concursul de muzică populară pentru copii şi tineri „Florile Ceahlăului”, unde a uimit jurații și publicul cu talentul său. Articolul (video) O tânără naistă din Moldova a obținut primul loc la un festival de muzică populară din România apare prima dată în #diez.
15:00
Compania Doverie-Invest din Bulgaria a achiziționat 3 173 751 de acțiuni ale băncii de importanță sistemică Moldindconbank, ca pachet unic. Compania din Bulgaria a achiziționat pachetul la valoarea de 764 048 815,74 lei. Articolul „„Doverie-Invest” a achiziționat acțiunile Moldindconbank. Ce sumă a achitat compania din Bulgaria apare prima dată în #diez.
14:15
Astăzi, 18 martie, a început înscrierea la Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a VII-a. Acesta se va desfășura în perioada 19-28 august și este destinat atât copiilor din diasporă, cât și celor din Moldova. Articolul 120 de tineri din diasporă și din Moldova vor participa în acest an la Programul DOR. Cum te poți înscrie la cea de a V-a ediție apare prima dată în #diez.
14:00
Deputații ACUM vor sta alături de deputații Partidului Șor în noua legislatură, potrivit schemei amplasării făcută publică de către deputatul ACUM Sergiu Litvinenco. Astfel, PSRM va ocupa ca și acum din sectorul 1 al sălii, plus 7 locuri din centru, iar la cealaltă extremă vor sta cei din blocul ACUM și doi independenți. Articolul Ilan Șor, „făcut sandwich” între PDM și blocul ACUM. Cum vor fi repartizate locurile în noua legislatură apare prima dată în #diez.
13:45
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță lista proiectelor câștigătoare în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2019. În total, pentru participare la concurs au fost depuse 56 de proiecte. Articolul (doc) Lista proiectelor câștigătoare în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2019. Bugetul alocat este de 7 milioane de lei apare prima dată în #diez.
13:45
Compania Boeing a lansat cel mai lung avion din lume, Boeing 777X. Avionul a fost prezentat angajaților companiei pe 13 martie, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la fabrica din Everett, Washington. Articolul (video) Compania Boeing a lansat cel mai lung avion din lume. Cum arată acesta apare prima dată în #diez.
13:30
CNA desfășoară în aceste momente percheziții la Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie din cadrul MAI. Informația a fost confirmată de consiliera Ministerului Afacerilor Interne, Alina Zbancă. Articolul Percheziții la Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie din cadrul MAI. Un angajat este cercetat în trei cauze penale apare prima dată în #diez.
13:15
Un avocat din Federația Rusă a fost rămas de telefonul mobil chiar în timp ce se afla în instanța de judecată. Acesta a participa la ședința de pronunțarea verdictului în cazul unui dosar penal. Articolul Un avocat a rămas fără telefonul mobil chiar în instanță. Acesta a fost furat de un complice al clientului său apare prima dată în #diez.
12:45
Una dintre cele mai importante reviste financiare internaţionale „Global Banking &Finance Review” a desemnat cele mai bune bănci comerciale ale anului la nivel global, iar MAIB a devenit laureata titlului „Cea mai bună bancă comercială din Moldova”, 2019. Articolul Moldova Agroindbank a primit distincția „Cea mai bună bancă comercială din Moldova”, 2019 apare prima dată în #diez.
12:45
Centrul Internațional „La Strada” relansează platforma informațională migratiesigura.md. Portalul a fost creat acum 4 ani, iar astăzi este relansat  -   cu o identitate specifică, într-o formulă mai prietenoasă pentru vizitatorii site-ului,  cu conținuturi adaptate noilor tendințe din domeniul migrației, exploatării prin muncă și traficului de persoane. Articolul „La Strada” relansează platforma informațională migratiesigura.md. Sfaturi de care poți beneficia dacă planifici să emigrezi apare prima dată în #diez.
12:45
Un zgârie-nori inspirat de Coloana Infinitului a sculptorului român Constantin Brâncuşi, care va funcţiona ca o clădire de birouri, a fost inaugurat în Shanghai, China, potrivit archdaily.com. Articolul (video) În China a fost inaugurat un zgârie-nori inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși apare prima dată în #diez.
12:30
Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins azi la punctul vamal Sculeni. În urma perchezițiilor au fost reținute cinci persoane, printre care trei vameși și șeful unei direcții din cadrul Serviciului Vamal. Aceștia sunt suspectați de corupere pasivă, trafic de influență și complicitate la corupere pasivă. Articolul CNA au descins la punctul vamal Sculeni. Cinci persoane au fost reținute, fiind suspectate de corupere pasivă apare prima dată în #diez.
12:30
Naționala de junioare U-15 a Moldovei a debutat cu o victorie categorică la turneul internațional din Singapore. În partida inaugurală, selecționata pregătită de Glad Bugariu a trecut de Cambodgia, scor 5-0. Articolul (video) 5-0 pentru Moldova. Naționala de fete U-15 a debutat cu o victorie categorică la turneul internațional din Singapore apare prima dată în #diez.
12:15
Elevii din comuna Tohatin, municipiul Chișinău, care au ajuns recent la spital cu intoxicație alimentară, au fost externați. Totodată, școala din localitate și-a reluat astăzi activitatea. Articolul Elevii au fost externați, iar școala și-a reluat activitatea. Detalii noi despre cazul de intoxicație din comuna Tohatin apare prima dată în #diez.
12:15
De Ziua Internațională a Poeziei, pe 21 martie, tradițional Julius Meinl continuă misiunea de a face lumea mai bună prin Poezie, îndemnând oamenii să-și redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea sau ceai în cadrul campaniei-manifest „Plătește cu Poezie”. Articolul Ziua în care cafeaua costă versuri. „Plătește cu Poezie” și câștigă o călătorie la concertul interpretului Tom Odell apare prima dată în #diez.
12:00
139 de elevi din clasele a IX-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară, au participat la cea de-a 56-a ediție a Olimpiadei Republicane la Chimie. Concursul s-a desfășurat în perioada 14 – 17 martie 2019, în incinta Universității de Stat din Moldova. Articolul (doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Chimie. Lista celor mai buni elevi chimiști din Moldova apare prima dată în #diez.
12:00
Ieri, 17 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au intervenit în satul Ocnița după ce a avut o deflagrație a unei butelii de gaz a explodat. Articolul Deflagrație la Ocnița. Explozia unei butelii de gaz a distrus 30 % din suprafața unei locuinței apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.