Trei generații de Andrei în familia lui Andrei Năstase: Fiul politicianului a atins majoratul

UNIMEDIA, 13 decembrie 2018 15:00

Andrei Năstase și-a felicitat public fiul, care a împlinit astăzi 18 ani. Liderul Platformai DA a menționat că în familia sa sunt trei Andrei, printre care tatăl său și fiul cel mare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
11:20
Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul ultimelor trei zile se înregistrează blocaje de circulație a transportul public pe bd. Moscova, tronsonul str. Nicolae Dimo - str. Miron Costin, precum şi pe strada Alexandr Puşkin, din cauza automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabilă, sub reţeaua de contact.
11:20
Partidul Democrat a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală în care îl acuză și cere sancționarea lui Andrei Năstase, care ar fi făcut agitație electorală înainte de termenul legale de 30 de zile înainte de alegeri.
Acum 15 minute
11:10
Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul nopții de joi, serviciile municipale au desfășurat lucrări de deszăpezire și lărgire a părții carosabile pe 22 de străzi din capitală. Regia „Exdrupo" a acționat de la ora 21:00, cu 4 autospeciale, în conlucrare cu Inspectoratul Național de Patrulare, pentru a facilita intervenția.
11:10
Lidera PAS, Maia Sandu a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de către Monica Babuc. Sandu spune că declarațiile fostei Ministre a Educației sunt niște aberații pentru a denigra opoziția.
11:10
Uită de bani cash în 2019! Spune adio plăților în numerar, bun venit achitărilor cu cardul! Economisește-ți timpul cu FinComBank S.A. pentru că doar aici poți solicita ONLINE un card bancar pentru tine și pentru copilul tău https://fincombank.com/ro/otkroj-kartu-online/. Tot ce trebuie să faci e să completezi cererea online, iar noi îți oferim cardul în orice sucursală a băncii. Simplu și rapid!
Acum 30 minute
11:00
Moldtelecom continuă să extindă gama de servicii oferite, fiind unicul operator de telecomunicaţii care oferă astăzi împrumuturi băneşti prin serviciul inovator Mcredit. Ştim că ai zilnic o mulţime de necesităţi, precum şi visuri care așteaptă să fie realizate. Credem în tine, credem în visurile tale şi te ajutăm să le dai viaţă, oferind-ţi împrumuturi băneşti instant, fără garanţii, gaj şi certificate. Moldtelecom este operatorul tău de încredere. Iar dacă eşti abonat al companiei, îţi oferim suplimentar 50% reducere la dobânda anuală pentru ca plăcerea ta să fie maximă.
Acum o oră
10:40
Nativii din zodia Vărsător riscă să acutizeze unele dintre cele mai dificile conflicte, cu cei dragi. Poate nu sunt suficient de atenți la ceea ce le cer ei, mai ales fără cuvinte.
10:30
Întregul tiraj al sedanului sport Cadillac CT6-V, una dintre cele mai rare și exclusive mașini americane moderne, a fost achiziționat în câteva ore! Compania va produce doar 275 de exemplare pentru americani și apoi va scoate modelul din producţie.
10:30
UnuldinexecutiviiSamsungsusţinecăApplevalansaanulviitoruniPhonepliabilcarevafolosiundesigncudeschiderespreexterior.
10:30
Underland este un organism viu și, cum îi stă bine unui oraș care tinde să crească inteligent și sustenabil, rețeaua noastră urbană s-a mărit și ea, oferindu-ne mai multe posibilități de distracție. Așa că, cei patru kilometri utilizați la evenimentele anterioare se vor transforma la ediția curentă în cinci kilometri de petreceri și muzică. Unicul festival subteran din lume Underland 2019 - Wine Carnival și-a luat la această ediție și un protector, pe Dragobete, mesagerul iubirii în casă și în suflet, dar și simbolul mult așteptatei primăveri.
Acum 2 ore
10:20
AutorităţilesârbeaureuşitsădejoaceuncomplotpentruuciderealuiVladimirPutincuoziînaintedevizitalideruluirusînBelgrad.
10:10
ParlamentuldelaAtenaaacordatlalimită,miercuriseară,unvotdeîncredereGuvernuluiAlexisTsipras,reconfirmareaîncrederiiînExecutivdeschizândcaleaaprobăriidecătreGreciaaacorduluicuSkopjepentrusoluţionareadisputeiprivindnumeleRepubliciiMacedonia.
10:10
Fosta Ministră a educației, culturii și cercetării, Monica Babuc, a venit cu un mesaj fostei Ministre a educației, Maia Sandu. Asta după ce în presă a apărut informații referitor la o decizie pe care Maia Sandu a luat-o în timpul când se afla în fruntea Ministerului Educației.
09:40
A șasea generație a modelului Ford Explorer a fost prezentată cu câteva zile în urmă la un eveniment special din Detroit, înaintea deschiderii propriu zise a Salonului Auto de la Detroit. Pentru ca prezenţa-i la această expoziţie de maşini să nu fie „plictisitoare”, a păstrat special şi a arătat abia acum câteva ore versiunile derivate: Hybrid şi ST.
09:40
Pe parcursul a 24 de ore, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au activat în mod sporit pe întreg teritoriul țării, astfel pe drumurile și traseele din țară se circulă liber.
09:40
Rihanna și-a dat tatăl în judecată și îl acuză că se folosește de numele ei pentru a-și propulsa propria afacere, scrie digi24.ro,care citează BBC.
09:30
După ce Parlamentul britanic a respins acordul pentru Brexit propus de Theresa May, analiștii au spus că criza prin care trece UE și Regatul Unit este în avantajul Rusiei. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat, însă, într-o conferință de presă, că țara sa își dorește o Uniune Europeană unită.
Acum 4 ore
08:50
După ce un polițist de patrulare a refuzat să vorbească în limba rusă cu un șofer din Vulcănești, „fanii” acestui incident s-au împărțit în două tabere. Unii au apreciat gestul polițistului, alții l-au critcat. Deputata Maria Ciobanu, la fel, a reacționat și susține că nu a văzut nimic neobișnuit în acest caz
08:40
În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat mai multe acțiuni ilegale, printre care două treceri ilegale ale frontierei moldo-române și trei persoane au încălcat regimul zonei de frontieră.
08:20
Şi marca auto Infiniti a avut o premieră la Salonul Auto de la Detroit, conceptul unui SUV electric numit QX Inspiration. Scopul principal al creării sale este de a demonstra direcția dezvoltării viitoare a designului mărcii, care se va schimba odată cu trecerea la vehiculele electrice.QX Inspiration este şi primul model Infiniti într-o astfel de caroserie, asupra aspectului căruia a lucrat Karim Habib, fostul designer şef al BMW, care a trecut să lucreze la compania niponă în aceeaşi funcţie din 2017.
08:10
Serviciul ”InfoTrafic” al INP, informează că la această oră flux majorat de transport se stabilește pe mai multe străzi ale capitalei. De asemenea, pe 10 drumuri naționale vor activa mașini INP, dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip ,,RADAR”,
07:50
În legătură cu executarea lucrărilor planificate, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 17 ianuarie 2019 de la orele 09.00- 17.00.
07:30
Premierul britanic Theresa May a declarat, miercuri seara, că i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare să se întâlnească cu ea, pentru a discuta despre Brexit, după ce guvernul ei conservator a obţinut votul de încredere în Parlament.
Acum 6 ore
07:20
Ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleşcanu, întreprinde astăzi, 17 ianuarie, o vizită de lucru în Republica Moldova, la invitația Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.
07:10
Meteorologii anunță pentru astăzi cer noros în toată țară. Minimele termice vor coborî până la -9 grade Celsius.
Acum 12 ore
23:40
Statele Unite îndeamnă autoritățile RM să ia toate măsurile necesare pentru a asigura un proces electoral liber și corect și un rezultat transparent care respectă voința alegătorilor moldoveni. Cel puțin asta se arată pe pagina Departamentului de Stat al SUA.
22:40
Camera Comunelor a respins la limită, miercuri seară, moţiunea de cenzură depusă de opoziţia laburistă la adresa Guvernului Theresa May, care rămâne, astfel, în funcţie şi încearcă să găsească soluţii pentru depăşirea impasului în procedura Brexit.
Acum 24 ore
22:10
Primarul Londrei, Sadiq Khan, un politician laburist, s-a declarat "profund dezamăgit" că Guvernul Theresa May nu a fost demis de Camera Comunelor şi cere organizarea unui nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană.
21:50
Gaik Vartanean este candidatul PSRM la alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripția numărul 51 din SUA și Canada. Astăzi, consilierul municipal a depus listele de subscribție la Comisia Electorală Centrală.
21:30
Problema Unirii Republicii Moldova cu România a fost și este prioritară pentru mai mulți lideri de partide care împărtășesc aceeași viziune. Totuși, aceștia au decis să meargă în alegerile parlamentare din 24 februarie separați. În acest sens, liderul PL, Dorin Chirtoacă, președintele PNL, Vitalia Pavlicenco, dar și cofondatorul Convenţiei Euro-Unioniste, Valentin Dolganiuc, au ținut să explice care ar fi principalele motive pentru care n-au făcut un front comun.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.