Lumea, aşa cum nu va mai fi niciodată: Imagini video rarisime de acum peste un secol

Sputnik, 9 decembrie 2018 00:40

Bărbaţi stilaţi şi amabili, femei elegante, copii care privesc cu interes la camera de filmat - este New Yorkul din anul 1911.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
12:30
O femeie care a suferit un traumatism la coloană în Israel a fost transportată acasă în siguranță.
Acum o oră
11:50
Până în data de 24 ianuarie, președintele Igor Dodon va decide dacă va candida sau nu pe listele PSRM la alegerile parlamentare. El a vorbit recent la un post privat de televiziune despre existența unor riscuri pentru PSRM legate de intenția sa de a candida la funcția de deputat și a invocat prezența mai multor factori politici. Președintele s-a referit în special la agenda vizitelor sale externe.
Acum 2 ore
11:20
Femeia a făcut un apel la părinţii copiilor din ţara noastră să nu le mai cumpere cadouri scumpe şi să spună că au fost aduse de Moş Crăciun, pentru că alţi micuţi s-ar simţi discriminaţi.
11:10
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", directorul școlii sportive din comuna Stăuceni, Vladimir Chiriță, a discutat despre succesele, realizările și performanțele elevilor în sport.
Acum 4 ore
10:40
Șeful adjunct al întreprinderii ”Spații Verzi” a explicat motivul pentru care vor fi tăiați cei aproximativ 500 de copaci de pe malurile râului Bâc.
10:00
Astăzi vom avea temperaturi joase ale aerului care vor varia între 0 și -5 grade Celsius, însă în următoarele două zile acestea vor fi și mai scăzute.
09:30
Femeia a făcut un apel la părinţii copiilor din ţara noastră să nu le mai cumpere cadouri scumpe şi să spună că au fost aduse de Moş Crăciun, pentru că alţi micuţi s-ar simţi discriminaţi.
09:00
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
Acum 6 ore
08:00
Referendumul republican se va desfășura în aceeași zi cu alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.
07:10
Ministerul Economiei și Infrastructurii a prezentat rezultatele activității desfășurate pe parcursul anului 2018.
Acum 8 ore
05:40
Premierul Pavel Filip a ținut să le arate tuturor că predecesori lui, părinții, buneii, străbuneii, au fost oamenii harnici și gospodari, care au avea în modestele lor case de lut adevărate obiecte de lux.
Acum 24 ore
22:30
Două familii rămase fără locuință în plină iarnă vor primi ajutor din partea Guvernului.
22:30
Catriona Gray, reprezentanta statului Filipine, a devenit Miss Univers 2018.
21:30
Episcopul de Bălți și Fălești, PS Marchel, condamnă soborul de la Kiev și consideră că ceea ce se întâmplă în viața bisericească din Ucraina este o nenorocire pentru poporul credincios.
20:50
Cunoscutul jurnalist și expert media Vladimir Mamontov vorbește de tendința europeană devenită „la modă” de a învinui Rusia de toate relele.
20:00
În cadrul emisiunii ”Intersecții”, interpreta Aura, dar și invitații-surpriză au dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre cariera și viața personală a interpretei.
19:30
Prevederile Legii privind sistemul unic de salarizare în sectorul bugetar, în vigoare din 1 decembrie 2018, se vor aplica la circa 200 de mii de salariați din 2700 de autorități și instituții bugetare.
19:00
Conform recensământului din anul 2014, pe teritoriul Republicii Moldova locuiesc minoritățile etnice precum: ruși, ucraineni, bulgari, romi, armeni, polonezi și evrei.
18:30
Aflat într-o vizită oficială în Ierusalim, Igor Dodon a avut o întrevedere cu ÎPS Theophilos III Patriarhul Ierusalimului şi al Întregii Palestine.
18:00
Ce înseamnă să fii avocat? Mulți ar crede ca această meserie este una destul de ușoară ce-ți poate aduce numeroase beneficii materiale. În realitate lucrurile nu stau chiar așa. Avocatura este o meserie stresantă, viitorul oamenilor depinzând de abilitățile tale de a le susține cauza, de încercarea ta de a-i scăpa de orice urmă de vinovăție.
17:50
Banca Națională a Moldovei a stabilit cursul de schimb valutar pentru ziua de marți, 18 decembrie. Leul moldovenesc cedează în fața dolarului.
13:50
Peste 550 de mii de pensionari vor avea parte, în decembrie, de o surpriză plăcută. Este vorba despre beneficiarii de pensii pentru limită de vârstă, de dizabilitate, de urmaş, pentru vechime în muncă, participanţilor la lichidarea avariei de la Cernobâl, militarilor în termen şi alte categorii de pensii.
13:20
Sondajele de opinie privind intenția de vot a alegătorilor vor putea fi organizate doar în cazul în care vor respecta condițiile impuse de lege.
Ieri
12:40
Serviciul Vamal a anunțat în ce regim de lucru va activa în timpul sărbătorilor de iarnă, atunci când crește vertiginos numărul de traversări ale hotarului.
12:00
O femeie a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău pentru că avea în geantă subtanțe narcotice.
11:40
Sergentul a părăsit postul samavolnic, luând cu el automatul АКС-74 și 120 de cartușe.
11:00
Președintele Igor Dodon se află cu o vizită oficială de lucru în Israel - iată cu cine urmează să discute.
10:30
Două persoane au murit în urma unul grav accident produs în raionul Cimișlia.
10:00
Din cauza poleiului de pe străzi în țară s-au produs accidente, iar zeci de oameni au ajuns la spital cu fracturi după ce au alunecat pe gheață.
09:30
Meteorologii mențin codul galben de ghețuș pe întreg teritoriul țării și anunță că astăzi vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie și ninsoare.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.