Caz înfiorător în Capitală: Minore drogate, șantajate și obligate să se prostitueze

Sputnik, 8 decembrie 2018 23:30

Traficanții de persoane obligau minorele să consume droguri și le obligau să presteze servicii sexuale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
23:40
Capitala Moldovei demult nu mai este un oraș foarte sigur - iată ce pericole te pot paște pe unele străzi ale Chișinăului.
22:30
Igor Dodon a declarat că aceste cazuri de interzicere a accesului în Moldova a jurnaliștilor ruși în țară nu vor rămâne nepedepsite.
Acum 8 ore
22:20
Doi minori sunt cercetați penal pentru că ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil.
21:30
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.
21:20
Un cetățean ucrainean a fost reținut de polițiștii de Frontieră moldoveni după ce a încercat să-i ducă de nas - iată de ce a recurs la acest gest disperat.
21:00
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.
20:50
Președintele țării Igor Dodon a oferit detalii despre accidentul în care a fost implicată o mașină din cortegiul prezidențial.
Acum 12 ore
20:20
Intenția de a forța frontiera Venezuelei cu așa-numitele ajutoare umanitare reprezintă o provocare a SUA prin care este urmărit scopul declanșării unor ciocniri pentru a justifica înlăturarea prin forță a actualului șef al statului, Nicolas Maduro.
19:50
În Spania, Consiliul de miniștri a aprobat Programul de Stimulente pentru Mobilitatea Eficientă și Sustenabilă (Movilidad Eficiente y Sostenible – MOVES), prin care se doreşte sprijinirea cumpărării de autovehicule alternative.
19:20
O tânără din Hâncești a fost violată de proproiul tată timp de doi ani.
18:40
Plecarea studenților peste hotare a devenit una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă universitățile din Republica Moldova. Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova, Grigore Belostecinic, în studioul Radio Sputnik Moldova, a explicat care sunt principalele motive, care îi determină pe tineri să plece peste hotarele țării.
18:10
Un bărbat din Capitală a fost reținut de polițiști după ce a agresat și jefuit un bătrân de 83 de ani.
17:40
Luni, 25 februarie, ora 10.30, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Alegerile parlamentare din Moldova – 2019: opinia observatorilor internaționali”.
17:10
Luni, 25 februarie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă în format video Chișinău – Moscova – Minsk – Tallinn, cu participarea reprezentantului împuternicit al președintelui Federației Ruse pentru protecția drepturilor antreprenorilor, Boris Titov.
16:40
Editorialistul Sputnik reflectează asupra aspectelor care nu au avut loc în campania electorală 2019, ajunsă acum apropie de sfârșit.
16:00
În data de 24 februarie, în Republica Moldova vor fi organizate alegerile parlamentare. Tot în aceeași zi va avea loc și referendumul republican consultativ.
15:30
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.
Acum 24 ore
15:20
Iarna revine în forță: vremea se răcește considerabil – avertizarea meteorologilor.
15:00
Premieră în Moldova - 10 copii care suferă de deformări ale coloanei vertebrale și cutiei toracice vor fi operați gratuit de medicii din țară. Banii vor fi alocați de Compania Națională de Asigurări în Medicină.
14:30
Președintele Dodon a asalutat decizia Misiunii observatorilor americani IRI de a delega aproximativ 50 de observatori pentru monitorizarea alegerilor din 24 februarie.
14:00
Campania electorală, sub lupa lui Igor Volnițchi: ce au făcut bine concurenții electorali, dar și unde au gafat.
13:40
Acțiunile unui copil din municipiul Bălți a provocat mare ajitație printre internauți.
13:00
Un cutremur cu magnitudinea 7.7 a fost înregistrat vineri, la 224 kilometri sud-est de orașul Ambato, Ecuador, anunță serviciul geologice din Statele Unite (USGS).
12:50
Sputnik Moldova prezintă în exclusivitate informația despre modul în care vor vota deținuții din penitenciarele din Moldova la alegerile parlamentare și referendumul din 24 februarie 2019.
12:20
Rădăcina contradicțiilor dintre SUA și Rusia se află în interiorul Americii, consideră ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.
11:50
Un număr impunător de polițiști vor fi antrenați în asigurarea ordinii publice în ziua de duminică, 24 februarie, când în Republica Moldova se vor desfășura alegerile parlamentare și referendumul consultativ.
11:00
48 la sută dintre cercetătorii din țara noastră sunt femei. Doctorul în biologie, Alina Trofim este una dintre cele mai inteligente, ambițioase și creative femei din domeniul științific. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", ea a relatat despre cercetările pe care a reușit să le facă pe parcursul mai multor ani și despre soarta femeii-savant în Moldova.
10:30
La Moscova avut loc prima reuniune a Comisiei româno-ruse pentru diplomația publică, dialog științific și cultural.
09:50
În unele regiuni ale țării, ploaia s-a transformat deja în lapoviță, circulația pe drumuri este dificilă din cauza condițiilor meteo.
09:30
Consilierul prezidențial în domeniul educației, culturii și cercetării a vorbit la Sputnik Moldova despre starea deplorabilă în care se află Academia de Științe a țării.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.