Partidul Democrat acuză rivalii politici de încălcarea legislației electorale înainte de alegerile parlamentare

#diez, 7 decembrie 2018 18:15

Partidul Democrat vine cu acuzații către principalii rivali politici. Într-un comunicat de presă aceștia spun că au constat mai multe încălcări a legislației electorale, înaintea alegerilor parlamentare din februarie, din partea PSRM, PAS și PPDA. Articolul Partidul Democrat acuză rivalii politici de încălcarea legislației electorale înainte de alegerile parlamentare apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
08:00
Nunta este un moment special în viața unui cuplu și, de aceea, orice mireasă și orice mire, își dorește ca ziua cea mare să fie spectaculoasă, perfectă, memorabilă. Conceptul de nuntă în aer liber la VATRA reprezintă unul din cele mai spectaculoase momente, căutând să iasă din tiparele nunților standarde. Articolul (foto) Tragere cu arcul, jocuri de minigolf, show de bucate gătite. Sărbătorește o altfel de nuntă la Vatra apare prima dată în #diez.
Acum o oră
07:45
În fiecare localitate din cele 40 din UTA Găgăuzia și raionul Taraclia a fost reconstruit cel puțin un obiect de infrastructură socială. Au fost lansate sau dezvoltate 63 de întreprinderi mici și mijlocii, creându-se peste 180 de locuri de muncă. Articolul (foto) Peste șase milioane de euro din partea UE pentru Găgăuzia și Taraclia. Au fost lansate 63 de întreprinderi și crete 180 de locuri de muncă apare prima dată în #diez.
07:45
Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Asociația Obșteasca „Uniunea Elevilor din Moldova” a decis să organizeze o acțiune de caritate „De Crăciun facem un elev mai bun” pentru cei care au nevoie de susținere și ajutor. Articolul „De Crăciun facem un elev mai bun”. Participă la o acțiune de caritate și ajută pe cei care au nevoie de susținere apare prima dată în #diez.
07:30
Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 16 decembrie ora 18:30, spectacolul „Oscar și Tanti Roz”. Oscar este un copil de 10 ani, nu crede în Moș Crăciun, dar crede în Dumnezeu. Articolul Teatrul Național Eugene Ionesco te invită la un spectacol despre un copil care nu crede în Moș Crăciun apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
07:15
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că miercuri, 12 decembrie 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos. Articolul Fără lumină! Adresele din Chișinău și din întreaga țară care vor fi deconectate miercuri, 12 decembrie, de la energia electrică apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
00:30
UEFA Champions League revine cu ultimele meciuri ale grupelor. Meciul serii a fost jucat în Anglia, unde Liverpool a întâlnit pe teren propriu echipa Napoli. Articolul (video) UEFA Champions League. Liverpool și Tottenham se califică, iar Guerreiro își trece în cont dubla apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
23:00
Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite în atacul armat produs marţi seară în centrul oraşului Strasbourg, a anunţat Poliţia franceză. Articolul (video) Atac armat în apropierea Târgului de Crăciun din Strasbourg. O persoană a murit, iar alte zece au fost rănite apare prima dată în #diez.
22:15
UEFA Champions League revine ultimile meciuri din cadrul grupelor. Galatasaray a întâlnit pe teren propriu echipa FC Porto, iar Lokomotiv Moscow va juca în deplasare în Germania pe terenul echipei Schalke 04. Articolul (video) UEFA Champions League. FC Porto și Schalke 04 se califică în următoarea etapă a Ligii Campionilor apare prima dată în #diez.
21:00
Arevik Evoyan este o tânără de 20 de ani. Ea se ocupă cu meșteșugăritul, deși este lingvist de profesie. Ea țese semne de carte și le vinde. A deprins această muncă de la mama sa. Articolul (video) Being 20. Este lingvistă de profesie, dar a ales meșteșugăritul. Istoria unei tinere din Armenia apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:45
Siguranța copiilor în mediul online este subiectul care a adunat la un loc, la începutul lunii decembrie, aproape șaizeci de pedagogi din 26 de raioane ale Moldovei în cadrul conferinței „Intersecție”. Evenimentul a fost organizat de Centrul Internațional La Strada în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Articolul Mai mulți profesori din țară au discutat despre abuzurile asupra copiilor săvârșite în mediul online apare prima dată în #diez.
18:30
Propagandă sau istorie? Filmul, în general, este o combinație dintre miturile despre Ștefan cel Mare și evenimentele istorice care se întâmplau în acea perioadă. Cel mai mult, însă, sunt observate pe îndelete scenele prost-construite din punct de vedere vizual, jocul nesatisfăcător al actorilor și efectele speciale ieftine. Toate astea formează părerea subiectivă a autorului acestui articol, care pretinde a fi doar o opinie și nu un adevăr absolut, spre deosebire de filmul turnat sub patronajul lui Igor Dodon. Articolul (video) Recenzie #diez: Ce momente deranjează în filmul „istoric” al lui Igor Dodon despre Ștefan cel Mare apare prima dată în #diez.
18:15
În cadrul ședinței de marți, 11 decembrie, Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista celor 46 de partide și organizații social-politice ce au dreptul să participe la alegerile parlamentare din data de 24 februarie 2019.  Articolul (doc) Lista partidelor politice care pot participa la alegerile parlamentare din 2019. Câte formațiuni sunt înregistrate în cursă apare prima dată în #diez.
18:15
Iarna a venit cu temperaturi generoase și decoruri frumoase de sărbători. În oraș s-a deschis deja un târg de Crăciun, iar mai mulți comercianți au împodobit bradul și au pus decorul de sărbătoare. În zilele magiei de Crăciun nu se stă acasă, de aceea #diez îți recomandă câteva evenimente frumoase.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 12 decembrie, o zi frumoasă de iarnă apare prima dată în #diez.
18:00
În cadrul ședinței de marți, 11 decembrie, Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista celor 46 de partide și organizații social-politice ce au dreptul să participe la alegerile parlamentare din data de 24 februarie 2019.  Articolul (doc) Lista partidelor politice care pot participa la alegerile parlamentare din 2019. Câte formațiun sunt înregistrate în cursă apare prima dată în #diez.
17:45
Naționala Moldovei de fotbal Under 21 șia aflat adversarii din grupele preliminare a Campionatului European de tineret din 2021. Tragerea la sorți a avut loc la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia. Articolul Moldova U21 și-a aflat adversarii din grupele preliminare a Campionatului European de tineret din 2021 apare prima dată în #diez.
17:45
Experţii în muzică din Marea Britanie au anunţat că au descoperit formula cântecului „perfect” de Crăciun care poate să ajungă pe primul loc în tradiţionalul top de sărbători din această ţară, informează PA. Articolul (video) A fost descoperită formula cântecului „ideal” de Crăciun. Cum sună piesa aproape perfectă apare prima dată în #diez.
17:30
Cei care au privit Black Mirror cunosc bine cum ar putea arăta în viitor ratingul social. Sperie sau nu, dar ratingurile personale vor conta tot mai mult. Iar dacă vei ajunge la bancă sau vreo instituție de creditare nebancară să obții un credit, primul lucru care îl vor verifica nu este locul tău de muncă sau salariul, ci istoria ta de credit. Articolul Programul care va ajuta Millennials să-și formeze istoria de credit apare prima dată în #diez.
17:00
O expoziţie importantă Game Of Thrones îşi va deschide porţile la Belfast în primăvara lui 2019, potrivit Press Association. Articolul Costume, elemente de recuzită şi decoruri din toate sezoanele Game of Thrones vor fi expuse la Belfast în primăvara anului 2019 apare prima dată în #diez.
17:00
Ești elev în Telenești, Basarabeasca, Dubăsari și Briceni și ai vârsta cuprinsă între 13-16 ani? Studiază limba engleză gratuit și devino participant activ al programului de burse „ACCESS MICROSCHOLARSHIP” finanțat de către Departamentul de Stat SUA și coordonat de către Academia de Inovare și Schimbare prin Educație. Articolul Ești elev în Telenești, Basarabeasca, Dubăsari sau Briceni? Află cum poți studia limba engleză gratuit apare prima dată în #diez.
16:45
Piața muncii este supusă în prezent unor transformări ample, cu schimbări majore în setul de abilități și cunoștințe pe care o persoană trebuie să le dețină pentru a face față noului peisaj economic. Profesiile prezentului și ale viitorului sunt tot mai strâns conectate cu tehnologiile informaționale și comunicațiile (TIC), iar joburile din acest domeniu ocupă primele poziții în toate topurile internaționale privind angajarea în câmpul muncii. Articolul (video) Viitorul unei țări începe de la un sistem educațional de calitate apare prima dată în #diez.
16:00
Mustafa Çankaya este un fotograf din Istanbul care lucrează la Aeroportul Atatürk. În martie 2018 acesta pornit proiectul „100 de țări, 100 de fețe”, iar până în prezent acesta a realizat peste 100 de portrete a persoanelor din 77 de țări. Articolul (foto) „100 fețe, 100 țări”. Un fotograf din Turcia realizează portretele călătorilor care trec pe la Aeroportul Atatürk apare prima dată în #diez.
16:00
Fostul Procuror General al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, a fost numit judecător la Curtea Constituțională. De mai mult timp, fotoliul celui de-al șaselea judecător la CC a fost liber, de aceea, Corneliu Gurin urmează să-l ocupe în viitorul apropiat. Articolul (video) Fostul procuror general „european”, Corneliu Gurin, a devenit al șaselea judecător la Curtea Constituțională apare prima dată în #diez.
15:45
40 de cadre didactice, participante în Programul eTwinning Moldova, au beneficiat de instruire în domeniul utilizării aplicațiilor digitale în cadrul Școlii de Toamnă eTwinning Plus, ediția 2018, genericul „Parteneriate Educaționale eTwinning și Integrarea Curriculară”. Articolul Școala de toamnă eTwinning Plus 2018 a reunit 40 de profesori de pe ambele maluri ale Prutului apare prima dată în #diez.
15:30
Sărbătorile vin pe străzile din Capitală cu multe luminițe, miros de brad și globulețe strălucitoare. Echipa #diez a făcut o selecție a celor mai frumoși brazi din Chișinău, unii mai țepoși și verzi, alții artificiali, unii cu leduri, alții cu jucării făcute manual.  Articolul (foto) Îmbrăcați în straie de sărbătoare, țepoși sau artificiali. Cum arată cei mai frumoși brazi din Capitală apare prima dată în #diez.
15:30
Parlamentul European a aprobat marţi o rezoluţie prin care se cere admiterea fără întârziere a României şi Bulgariei în zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o largă majoritate de către europarlamentari. Articolul România şi Bulgaria ar putea fi primite în zona Schengen, în curând. Raportul a fost aprobat de către Parlamentul European apare prima dată în #diez.
15:00
Edu-Art vă invită să participați la o expoziție retrospectivă bazată pe lucrări din colecții private și arhivă personală. Cursul curatorial va fi condus de Lilia Dragneva. Articolul Descoperă colecții și arhive personale basarabene în cadrul unui curs gratuit de Artă Contemporană apare prima dată în #diez.
14:45
Deși au existat numeroase studii despre dragoste, aceasta rămâne una dintre cele mai misterioase lucruri din istoria omenirii. Artiștii au abordat dragostea în mai multe feluri. Prin muzică, filme, poezii, desene.  Articolul (foto) Senzualitate și pasiune în scenele intime ale cuplurilor. Cum arată dragostea desenată cu creionul apare prima dată în #diez.
14:00
Conducerea PSRM a menționat că nu va participa la referendumul consultativ din ziua alegerilor Parlamentare, din 24 februarie 2019. Totuși, aceștia susțin reducerea numărului de deputați, dar cred că exercițiul din ziua alegerilor nu va avea finalitate. Anunțul a fost făcut de către Președintele țării, Igor Dodon, oficial, ne-membru de partid, dar neoficial „lider-neformal”. Articolul Fiind neafiliat politic, președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că PSRM nu va participa la referendumul consultativ apare prima dată în #diez.
13:45
Revista online Тинереце.mag, vine cu o serie de istorii interesante în care vă prezentă poveștile unor oameni entuziaști și ideile prin care aceștia schimbă industriile în care activează. De data aceasta, Тинереце.mag a realizat un nou experiment. Au hotărât să afle ce se ascunde în gențile unor oameni. Articolul (video) Тинереце MAG. Interpreta Elena Karafizi a deschis geanta și a arătat tot ce poartă în aceasta apare prima dată în #diez.
13:30
Partidul Democrat a înaintat o scrisoare către CEC și CCA, prin care solicită să elaboreze un cod de conduită pentru toate partidele din Republica Moldova. Inițiativa, prezentată ca o noutate de PDM în cadrul brieffing-ului de astăzi este de fapt o practică obișnuită care s-a instituit și în anul 2014. Aceeași practică de fapt s-a instituit la majoritatea scrutinelor electorale, iar un Cod de Conduită a semnat și fruntașa PDM, Valentima Buliga, în 2011, când a candidat la primăria Chișinăului. Articolul PD vor ca toate partidele să semneze un cod de conduită. S-au semnat astfel de coduri la toate scrutinele de după 2009 apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.