foto | Cruzime fără margini! Ce riscă doi tineri din Florești care au jupuit un câine şi au postat imaginile pe internet?

Zugo.md, 7 decembrie 2018 18:10

Un caz teribil a avut loc de curând în raionul Florești, unde doi tineri au decapitat și au jupuit un câine. Mai mult de atât, aceștia și-au împărtășit fapta pe rețelele de socializare, publicând unele fotografii.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
22:50
Mai multe focuri de armă au fost trase în Piața de Crăciun de la Strasbourg.Potrivit bilanțului inițial, cel puțin o persoană a murit și șase au fost rănite în urma atacului. Atacatorul nu a fost prins încă de polițiști, iar autoritățile sunt în alertă maximă.
20:10
După ședința din 11 decembrie curent, Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut publică lista partidelor și organizațiilor social-politice cărora li se permite să participe la alegerile parlamentare.
19:20
Un grav accident s-a produs în această seară în apropiere de Ialoveni. În urma incidentului, o femeie și-a pierdută viața pe loc, din cauza impactului violent.
19:10
Jurnalista Lilia Ojovan, fiind conștientă de impactul pe care îl are asupra celor peste 93.000 de urmăritori pe Instagram, a dat start unei rubrici lunare prin intermediul căreia va recomada cărțile ce au inspirat-o de-a lungul anilor.
18:40
O echipă formată din jurnaliști, dar și actori, au vrut să transmită un mesaj parlamentarilor, dându-le o lecție de viață. Aceștia, pentru ceva timp, s-au transformat în profesori și bucătăreasă și au jucat teatru, inspirându-se din realitatea moldovenească.
18:40
Orașul Ialoveni se pregătește din plin de Crăciun, dovada este pomul, care și-a făcut astăzi apariția în centrul orașului.
Acum 24 ore
17:50
Un nou târg de caritate vine să dăruiască speranță unor copii ce au nevoie de o minune în viața lor. Fete cu inima mare își vor vinde hănuțele în cadrul „Târgului cu vedetele Instagramului”, pentru a-i ajuta pe micuți.
17:20
Corneliu Gurin, procuror general al Republicii Moldova în perioada 18 aprilie 2013 - 1 martie 2016, a fost numit astăzi, de către Consiliul Superior al Magistraturii, în funcția de judecător la Curtea Constituțională.
16:50
Ești elev și ai vârsta cuprinsă între 13 și 16 ani? Studiază limba engleză gratuit și devino participant activ al Programului de Burse „Acces Microscholarship” finanțat de către Departamentul de Stat SUA și coordonat de Academia de Inovare și Schimbare prin Educație.
16:50
Bradul Guvernului Republicii Moldova a fost deja instalat și împodobit cu globulețe. Muncitorii pregătesc amenajarea Târgului, unde, anul acesta, este montat și un carusel în formă de roată, ce are 20 de metri.
16:50
Autorul cunoscutelor romane „De vorbă cu Emma” și „În umbra pașilor tăi”, Vitali Cipileaga, pregătește lansarea celei de a treia cărți. Noul roman se ascunde sub titlul de „Portocale verzi” și descrie incredibila forță vindecătoare a dragostei și legătura puternică dintre om și natură.
15:50
Astăzi a avut loc ședința Consliulului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), în cadrul căreia a participat și președintele țării, Igor Dodon. Ulterior, reprezentanții au făcut declarații despre ce decizii s-au luat în privința alegerilor parlamentare.
15:50
Un om din satul Porumbei, raionul Cimişlia, și-a omorât tatăl în vârstă de 85 de ani. Individul i-ar fi aplicat victimei două lovituri în cap, care au fost letale.
14:30
Partidul condus de Maia Sandu a venit cu o reacție după ce Valeriu Munteanu a anunțat că pleacă din Partidul Liberal și că, în viitorul apropiat, va susține blocul ACUM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.
14:10
Acum câteva minute, un automobil parcat într-o curte din sectorul Râșcani al capitalei a luat foc. La fața locului au ajuns și pompierii, care încearcă să localizeze focul.
13:10
După ce a sesizat CEC cu privire la acțiunile de promovare desfășurate de PSRM, PAS și PPDA, Partidul Democrat se adresează și Consiliului Coordonator al Audiovizualului cu sugestia de a elabora, împreună cu CEC, un cod de conduită pentru perioada electorală.
12:50
Programul „Moldova este casa mea”, inițiat de primarul de Orhei, Ilan Șor, continuă. Astfel, potrivit unui comunicat de presă emis de autoritățile locale, încă 17 persoane s-au întors acasă și vor beneficia de toate facilitățile programului.
12:40
O mamă, a cărei fetiță de doar 10 luni a fost diagnosticată cu surditate neurosenzorială severă și are nevoie de o operație urgentă pentru a-și recăpăta auzul, se adresează tuturor celor ce sunt în stare să-i întindă o mână de ajutor.
12:10
În cadrul briefingului săptămânal al PD, purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari, a declarat că vârstnicii cu pensii mici vor primi ajutorul din partea Guvernului până la sărbători. În acest sens, Ministerul Finanțelor a alocat deja 335 milioane de lei.
11:50
Un bărbat din raionul Hânceşti a fost condamnat la 20 de ani de detenţie pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual, săvârşite asupra fiicei sale minore timp de două luni.
11:40
Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a arătat enervat de decizia luată de Valeriu Munteanu - cea de a pleca din partid și de a susține blocul ACUM, format din PAS, PLDM și PPDA.
11:00
În seara zilei de ieri, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertrați să intervină la lichidarea unui incendiu produs la mănăstirea „Adormirii Maicii Domnului” din satul Japca, raionul Florești.
10:50
Potrivit raportului lunar al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pe 10 decembrie curent, în baza de date a ANOFM erau înregistrate 11.486 de locuri de muncă vacante.
10:20
Valeriu Munteanu, fost ministru al Mediului, a anunțat, în cadrul conferinței de presă susținută astăzi, că părăsește Partidul Liberal și că, în continuare, va susține blocul ACUM.
10:10
„Oricine poate deveni Moș Crăciun pentru o zi” și-au zis studenții USM și, ghidați de Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova (ASUSM), au decis să inițieze campania „Caravana de Crăciun 2018”.
10:10
Mama lui Maxim, bebelușul de un an care a murit la sfârșitul toamnei după ce a fost uitat pe un drum dintr-o localitate din raionul Nisporeni, a vorbit pentru prima dată despre cele întâmplate în cadrul emisiunii „Vorbește Moldova”.
Ieri
20:40
Mama lui Maxim, bebelușul de un an care a murit la sfârșitul toamnei după ce a fost uitat pe un drum dintr-o localitate din raionul Nisporeni, a vorbit pentru prima dată despre cele întâmplate în cadrul emisiunii „Vorbește Moldova”.
20:30
Din cauza ceții și poleiului, mai mulți șoferi au avut astăzi de suferit. Două accidente rutiere în lanț s-au produs pe traseul Chișinău – Ialoveni, fiind implicate 10 mașini.
19:30
Doi arbori fotovoltaici vor fi instalaţi pe Strada Pietonală „Eugen Doga” şi pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală. Locațiile au fost propuse și validate de chişinăuieni, fiind ulterior aprobate de Primăria municipiului Chişinău.
19:30
O mămică din Cimișlia de 30 de ani a avut parte de o naștere mai puțin obișnuită, aceasta aducându-și pe lume copilul acasă și nu la spital. Micuțul nu a mai avut răbdare și a surprins-o pe cea care l-a purtat în burtă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.