Bărbat în vârstă de 62 de ani este cercetat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat

Democracy.md, 7 decembrie 2018 18:00

Pe direcția localităților Iserlia (R. Moldova) și Petrovsc (Ucraina) polițiștii de frontieră au observat o persoană deplasânde-se confuz spre interiorul țării. Imediat au fost anunțați colegii de la centrul de monitorizare și întreprinse măsurile ce se impun pentru reținerea acesteia. În cadrul audierilor, bărbatul a comunicat că este originar din satul Petrovsk, regiunea Tarutino, Ucraina. Acesta revenea după o „întâlnire” cu prietenii, iar din neatenție a ajuns pe teritoriul Republicii Moldova.Acum, bărbatul în vârstă de 62 de ani este cercetat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, conform art. 362 al. (1) Cod Penal al RM, care prevede o amendă în mărime de până la 750 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Democracy.md

Acum 4 ore
20:10
 Activitatea a fost suspendată timp de 15 minute, începând cu ora locală 11:49 (13:49, ora RM).„Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat. Siguranţa pasagerilor este mereu prioritatea noastră”, au transmis reprezentanţii aeroportului printr-un mesaj postat pe Twitter.Zborul dronelor este complet interzis pe o rază de cinci kilometri în jurul aeroporturilor irlandeze.În luna decembrie, zborurile de pe aeroportul Gatwick au fost suspendate timp de trei zile, după ce mai multe drone au zburat în apropierea pistelor. Peste 1.000 de zboruri au fost anulate sau redirecţionate, afectând peste 140.
Acum 6 ore
19:10
Theresa May trebuie să renunţe la opţiunea ieşirii din UE fără acord, subliniază ministrul muncii, Amber Rudd, cel al justiţiei, David Gauke, ministrul pentru mediul de afaceri, Greg Clark, şi cel pentru Scoţia, David Mundell.Aceştia afirmă că, dacă şefa executivului refuză să renunţe la această opţiune şi să accepte o amânare, vor susţine alături de alţi 20 de membri ai cabinetului planul deputatei laburiste Yvette Cooper de a transfera controlul asupra procesului de Brexit de la guvern la parlament.La sfârşitul lui ianuarie, parlamentarii britanici au votat împotriva amendamentului în acest sens propus de deputata laburistă.Miercuri seara, Reuters a relatat, citând Bloomberg, că până la 15 miniştri britanici din guvernul May ar putea vota împotriva părăsirii Uniunii Europene la 29 martie de către Marea Britanie în eventualitatea în care nu se va ajunge la un acord de Brexit agreat de parlament.
19:00
„Pentru noi este important ca Andruşa, care acum umblă şi urlă de dimineaţa până seara, şi oamenii lui, să meargă cu noi. El oricum va face tot ceea ce îi vor spune oamenii de peste hotare. Acum este cu Maia, dar cred că va fi cu noi. Nu este vorba despre o coaliţie, ci de o încercare de a-i păcăli pe demoni. Chiar dacă Maia va fi forţată să meargă cu ei, trebuie să facem ca ei să nu aibă 51 de voturi”, a declarat Renato Usatîi.Ulterior, într-un live pe Facebook, Usatîi a confirmat veridicitatea acestei înregistrări.Amintim că vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi, a declarat, zilele trecute, în cadrul unor dezbateri televizate, că binomul PAS-PPDA se va destrăma, cel mai probabil, după alegerile parlamentare."Posibil să fie două fracţiuni separate sau poate chiar trei fracţiuni separate pentru că este şi componenta societăţii civile şi din alte partide.
18:50
Potrivit informațiilor de la poliție, funcționarilor electoral le-au fost sechestrate două laptopuri folosite la nstruire. Autoritățile întreprind măsuri pentru eliberarea cetățenilor.Precizăm că poliția a fost împotriva deschiderii secției de votare anume în satul Chircăiești din cauza posibilelor provocări din partea separatiștilor. Decizia finală privind secția 48/10 a fost luată la insistența PSRM.
18:40
Fostul primar al municipiului Bălți a spus că atâta timp cât nu este pusă pe masă o hârtie cu expertiza medico-legală a acestora, declarațiile lor sunt niște falsuri. Usatîi spune că este gata să le plătească, controalele, analizele personal, adică să le ofere acele 2-3 mii de euro, pentru ca să afle sigur dacă există sau nu urmă de mercur în organismul lor. Medicii îi vor verifica de mercur și droguri.Președintele PN spune că Maia Sandu l-a speriat pe Andrei Năstase și îl amenință pentru ca să nu mai comunice cu Usatîi. „Andrei Năstase a devenit al doilea Filat și nu se deosebește de Dodon. Când îi trebuie lui, e alături (n.r. alături de Partidul Nostru)… în rest, stă la Maia Sandu sub fustă. Năstase nu va muri din cauza la uraniu, Năstase va muri pentru că se va înăduși la Maia Sandu sub fustă, pentru că la Maia e un „duhman” de-acela mare, ca în „akop” pe vremea războiului, când nu prea erau băi.
18:20
Liderul de la Casa Albă a mai declarat, în cadrul unei întâlniri cu cancelarul austriac Sebastian Kurz, că Administraţia SUA ia în considerare impunerea unor tarife vamale la impoturile auto.„Încercăm să ajungem la o înţelegere. Dacă nu ajungem la o înţelegere, vom impune tarife”, a declarat Trump.Marţi, preşedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că Donald Trump a promis că nu va impune taxe suplimentare la importurile de automobile din Europa.
18:10
Iată doar o scurtă retrospectivă a victimizărilor cu scop de PR a tandemului Sandu-Năstase.La sfârșitul lunii iunie a anului trecut, șeful PPDA, Andrei Năstase, a pedalat masiv pe imaginea de victimă, ca să-și crească ratingul. Acesta a declarat la o acțiune de protest că primește mesaje de amenințare și l-a acuzat de intimidare pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc.”La fel ca pe data de 19 iunie, am fost avertizat despre faptul că nu sunt în siguranță. eram pe punctul să mă clarific, e cazul să rămân sau să găsesc niște soluții. Dar eu am decis să rămân”, a declarat atunci Năstase. Au trecut mai mult de opt luni, iar Năstase și azi vine cu acuzații neprobate.În noiembrie 2018, Maia Sandu afirma că prin audierile de la comisia de anchetă „Open Dialog” se urmărește excluderea acesteia din cursa electorală. Replica i-a fost dată de președintele Parlamentului.
18:00
“Opriţi-vă, smintiţilor! În lipsa unei expertize medico-legale şi în lipsa unei cereri depuse la poliţie, eu pot crede şi vă spun cu certitudine că, deocamdată, a fost intoxicată doar opinia publică. Vă rog să trataţi cu foarte multă prudenţă astfel de bombe mediatice. Nu-mi rămâne decât să-mi exprim regretul că oamenii au ajuns, în disperarea lor, să recurgă la asemenea hapuri, ca să vă prindă de suflet şi să vă scoată la vot”, a declarat Sergiu Mocanu.Amintim că Sandu și Năstase au declarat astăzi că suspectează că ar fi otrăviți cu mercur de către democrați.Cu o reacție a venit și deputatul PDM Sergiu Sîrbu. ” Eu tot am găsit metale grele în mine, de toate felurile și am simțit o forță neobișnuită în ultima perioadă, o energie fantastică. Credeam că e adrenalina campaniei electorale, dar, urmărind ce au spus cei din binomul Sandu-Năstase, înțeleg că poate e de la metalele astea.
Acum 8 ore
17:20
În deschiderea reuniunii vor adresa mesaje Președintele Consiliului Național (Parlamentului) al Austriei, Wolfgang Sobotka, Președintele AP OSCE, George Tsereteli, Secretarul general al OSCE, Thomas Greminger, precum și Președintele în exercițiu al OSCE și ministrul Afacerilor Externe al Sloveniei, Miroslav Lajčák.Astăzi, în prima zi a reuniunii, vor avea loc ședințele celor trei comitete generale ale AP OSCE – Comitetul general pentru afaceri politice și securitate, Comitetul general pentru democrație, drepturile omului și chestiuni umanitare, Comitetul general pentru afaceri economice, știință, tehnologie și mediu ambiant. Vor fi discutate o serie de subiecte legate de afacerile politice și de securitate, economie și mediu, precum și drepturile omului și aspecte umanitare.
17:10
Astfel, pentru asigurarea securității, în egală măsură, a tuturor concurenților electorali, în perioada 25 ianuarie – 19 februarie 2019,  au fost antrenați în serviciu peste 4 602 polițiști  care au asigurat ordinea publică la 2934 întruniri electorale  desfăşurate pe teritoriul țării, la care au participat în total circa  21 4728 persoane.Totodată acțiunile polițiștilor au fost axate la prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acțiuni care ar putea periclita buna derulare a întâlnirilor în teritoriu ale concurenților electorali cu alegătorii.
16:50
“Peste 2.000 de persoane lucrează ȋntr-o fabrică din Ungheni care produce echipamente pentru industria auto. Investitorii olandezi au venit ȋn Republica Moldova ȋn 2010 și spun că, ȋn tot acest timp, niciodată nu au primit mai multă deschidere și sprijin din partea unei guvernări, cum s-a ȋntâmplat ȋn ultimii ani. Inclusiv datorită reformei fiscale, ei au în plan să se extindă și să construiască o nouă hală. Astfel de mărturii din partea oamenilor de afaceri sunt foarte importante, pentru că ele nu sunt făcute doar aici, ci și ȋn statele din care provin”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe facebook.În opinia lui Plahotniuc, astfel de exemple sunt cel mai bun mod de a ne promova pe plan extern și de a atrage noi investitori.“Companiile nu aleg să meargă ȋntr-o altă țară doar pe baza unor promisiuni frumoase, ei aleg locuri ȋn care au exemple concrete de succes”, a conchis Plahotniuc.
16:40
”Reformele adoptate de guvernul Republicii Moldova sunt forța motorică ce dau un imbold pozitiv businessului moldovenesc. Astfel climatul de business favorabil permite dezvoltarea și obținerea performanțelor de lungă durată”, se arată într-o postare pe pagina oficială a Darwin de pe Facebook.Tot astăzi, și angajaţii magazinului UNIC din Capitală și-au exprimat aprecierea reformelor implementate de guvernarea PDM şi îşi exprimă speranţa că schimbările în bine vor continua şi după alegerile din 24 februarie.“Agenții economici ne mărturisesc că această creștere se datorează și reducerii presiunii asupra lor, dar și reducerii birocrației. Noi ne bucurăm de comercianți mai fericiți, angajați mai mulțumiți și ne dorim să vedem cât mai multe așa schimbări în bine și să vă vedem în număr cât mai mare în Centrul nostru!”, se conţine într-un mesaj al angajaţilor de la UNIC, postat pe Facebook.
16:20
Prioritară este ruta nr. 5, aceasta fiind prima rută unde vor fi înlocuite autobuzele vechi cu autobuze noi, spune şeful direcţiei transport, Vitalie Butucel.  Ruta nr. 5 face legătura cu sectorul Ciocana al capitalei- un sector în dezvoltare, unde s-a construit mult în ultima perioadă şi unde sunt multe familii tinere, declară Butucel.„Intenţionăm să  restabilim ruta nr. 19, care va acoperi sectorul Rîşcani, de la circ până la bulevardul Gagarin, pe strada Albişoara şi vom ajunge în sectorul Botanica, unde vom acoperi tronsoane neacoperite în acest moment: strada Sarmizegetusa, Cuza Vodă şi strada Valea Crucii”, a menţionat şeful Direcţiei Transport.De altfel, din aceste 25 de autobuze noi, unele vor merge în locul autobuzelor vechi de pe ruta 26.„Cu cele şase autobuze crae vor veni ulterior va fi rezolvată problema transportului public pe strada Testimiţeanu”, mai spune Vitalie Butucel.
16:10
Carolin Minciuc scrie că orie producător, precum este și Isuzu are mai multe tipuri de transport. În cazul de față, avem Citibus și CitiPort. Este suficient de a căuta pe google sintagmele  „Citiport+ISUZU+price” și „CitiBus+ISUZU+Price” rezultatul va fi că CitiBus sunt mai ieftine decât CitiPort, precum un Mercedes B-klass e mai ieftn decât un S-klass, precum o Toyota Auris e mai ieftină decât Toyota Camry, precum un VW Polo e mai ieftin decât VW Touareg.Portalul de știri moldstreet.md a publicat astăzi o știre în care scrie că un autobuz de marcă Isuzu în Tajikistan costă 85700 de euro, iar pentru Republica Moldova, un autobuz costă 130 de mii de euro. Totuși, aceștia nu au specificat că de fapt este vorba de două modele diferite de autobuze.
Acum 12 ore
15:40
Nici fratele său, Sergiu Groza, nu este mai breaz. Acesta a încercat, în cadrul unor dezbateri electorale, să justifice faptul că șase deputați PSRM dețin cetățenia română, deși aduc la orice pas acuzații României. Iritat de întrebare, Groza a făcut aluzie la o înjurătură rusească„Având cetățenia Gondurasului, eu nu mă transform în gonduras. Trebuie să țineți cont că, având cetățenie românească, eu nu mă transform în român”, a spus Groza, citat de Ziarul Naţional.De asemenea, candidatul socialiștilor a declarat pe ton arogant că deputații socialiști au obținut cetățenia înainte să ajungă în Parlament, ceea ce, în opinia lui, nu este oportunism.„Cetățenia românească a fost primită de un șir de persoane din R. Moldova pentru a avea posibilitatea să slujească peste hotare”, a spus acesta.
15:20
Procesul se desfășoară conform unui grafic prestabilit la toate cele trei tipografii contractate de CEC pentru tipărirea buletinelor de vot.Potrivit CEC, colaboratorii inspectoratelor de poliție teritoriale asigură escorta buletinelor de vot de la tipografie până la sediul consiliilor electorale de circumscripție și paza acestora până în ziua votării.
15:20
„Vă rog, în spiritul echilibrului jurnalistic, să mediatizați și cazul meu. Eu tot am găsit metale grele în mine, de toate felurile și am simțit o forță neobișnuită în ultima perioadă, o energie fantastică. Credeam că e adrenalina campaniei electorale, dar, urmărind ce au spus cei din binomul Sandu-Năstase, înțeleg că poate e de la metalele astea. Am fost otrăviiiit!!!”, a scris Sergiu Sîrbu, într-o postar epe Facebook.Sîrbu mai spune că cei doi fruntaşi PAS-PPDA sunt penibili şi intoxică populaţia cu minciuni.“Ceea ce fac Maia Sandu și Andrei Năstase se numește otrăvirea în masă a populației cu minciuni și false falsificări. Dacă nu au cu ce să se prezinte în fața oamenilor, dacă nu au realizat nimic pentru ei, au ales să facă circ, insultând inteligența populației”, mai scrie Sergiu Sîrbu.Declaraţia penibilă a liderilor PAS şi PPDA i-a pus pe jar pe internauţi şi jurnalişti.
15:00
"Oameni buni, prea mulți avem în Parlament, care nu fac nimic. Mulți deputați, care promit foarte multe, dar cum ajung la putere, uită de promisiunile lor. Avem o șansă unică să scăpăm de ei, dar pe cei pe care-i numim, să le cerem socoteală. Dacă nu se isprăvesc, retragem mandatul. Eu votez pentru Referendum, eu votez pentru Moldova", a declarat Moscovici, într-o intervenţie live pe FacebookAmintim că cel mai recent sondaj "Vox Populi", realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, arată că 72 la sută dintre moldoveni pledează pentru reducerea numărului de parlamentari.
14:50
Pentru cei care nu cunosc ce este o substanță non-radioactivă, trebuie să cunoașteți că din cele mai vechi timpuri oamenii se însărcinau cu mercur. Din analizele de laborator, se pare că Andrei Năstase a mai fost însărcinat cu această substanță magică începând cu anul 2015, adăugând constant în kilograme. Surprinzător, dar spre deosebire de Năstase, Maia Sandu a pierdut din kilograme, ajungând la 47.Cea mai evidentă simptomă a însărcinării cu mercur este nivelul scăzut al funcțiilor cognitive al liderilor ACUM. La Maia Sandu această simptomă s-a evidențiat în perioada când dânsa a ocupat funcția de Ministru al Educației.Însărcinarea cu mercur este un proces de lungă durată și caracteristic în special femeilor. Iar faptul că și Năstase a rămas acum însărcinat demonstrează regula generală precum că orice regulă generală are cel puțin trei abateri.
14:20
Paparazzi au urmărit-o, ieri, pas cu pas pe Ducesa de Sussex. Astfel, în prima parte a zilei, Meghan a luat masa cu co-starul din Suits, buna ei prietenă Abigail Spencer, într-un local exclusiv din New York, preferat chiar şi de către Donald Trump.Ulterior, Meghan şi-a făcut apariţia la hotelul Upper East Side, acolo unde prietenele ei apropiate i-au organizat un baby shower. Îmbrăcată într-un outfit all-black, Meghan părea fericită de reîntâlnirea cu prietenele ei, dar şi de faptul că are parte de un baby shower.De altfel, pregătirea a fost în toi, în dimineaţa respectivă, la hotelul Upper East Side. Zeci de buchete de flori, aranjamente şi baloane au fost aduse pentru baby shower-ul lui Meghan. Paparazzi au reuşit să fotografieze chiar şi o parte din cadourile primite de aceasta, printre care şi un pătuţ deosebit.Apoi, rând pe rând, celebrităţile au început să-şi facă apariţia.
14:00
„Un asemenea atac este total reprobabil și fără precedent. Considerăm că perioada electorală nu este o scuză pentru astfel de atacuri, care afectează imaginea companiei noastre. Reafirmăm că autobuzele destinate Primăriei Municipiului Chișinău sunt noi și în perfectă stare de funcționare, iar prețul pe care primăria îl va plăti este unul bun, sub prețul cu care astfel de autobuze sunt vândute în regiunea noastră geografică”, se conţine într-un comunicat al companiei citate.“Vom cere instanței ca domnul Chirtoacă să ne plătească un prejudiciu echivalent cu valoarea unui autobuz nou, iar după plata acestui prejudiciu ne angajăm să donăm Capitalei Republicii Moldova un nou autobuz”, se mai spune în comunatul citat.Contractul de livrare a 31 de autobuze de tip CITIPORT a fost semnat ieri de către reprezentantul companiei cu conducerea Parcului Urban de Autobuze. Valoarea contractului este de 78 de milioane de lei.
13:30
Într-un comunicat de presă, poliţia îndeamnă concurenții electorali, precum și susținătorilor acestora, să manifeste un comportament responsabil în cadrul întrunilor electorale, să se abțină de la provocări.„Avem sesizări privind diverse încălcări practic de la fiecare partid, am aplicat sancțiuni reprezentanților direcți sau indirecți de la aproape toate partidele care desfășoară activități electorale. Dar au fost și multe sesizari sau prezentări în mass media privind presupuse cazuri de încălcări care s-au dovedit false”, se conţine în comunicatul IGP.De asemenea, Poliţia cere să fie informată din timp în privința evenimentelor electorale publice, pentru evitarea incidentelor. „În acest sens, la nivel national, Politia a luat încă de zilele trecute decizia de a spori efectivele de polițiști care asigură bună desfășurare a evenimentelor electorale publice”, se mai spune în comunicatul IGP.
13:20
„Ȋntre 2016 și 2018, raionul a beneficiat de fonduri importante de la Guvern, au fost reparați 150 km de drumuri și s-au făcut numeroase investiții ȋn infrastructura medicală, cea din ȋnvățământ și cultură. Bugetarii cu care ne-am văzut azi ne-au spus și ei că salariile sunt mai mari și condițiile de lucru mai bune. Am susținut mereu că sistemul public din Moldova trebuie să devină unul profesionist, eficient și modern, pentru a putea oferi servicii de calitate cetățenilor. După acești ani de guvernare PDM, vedem că suntem mai aproape de ceea ce ne-am propus”, a scris politicianul pe Facebook.Vlad Plahotniuc a precizat că Ungheni este un loc drag pentru el, pentru că tatăl său se trage de aici, din satul Costuleni.
13:20
Potrivit denunțătorului, bănuitul i-ar fi dat asigurări că ar avea influență asupra membrilor Comisiei de examinare a Agenției Servici Publice şi că îi poate determina să-l favorizeze la susţinerea probelor teoretice şi practice.Pe circumstanţele denunţate, DGT Sud a CNA a pornit o urmărire penală pentru trafic de influenţă, iar bărbatul a fost prins în flagrant chiar în biroul său de seviciu în timp ce primea 450 euro, transmişi sub controlul CNA. În urma  percheziţiilor efectuate la biroul suspectului a fost găsită şi suma de bani transmisă anterior.Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare  cu aplicarea unei amenzi în mărime de până la 4000 unităţi convenţionale.Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.
12:20
Totodată conform informaţiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că tinerii au pătruns în cel puţin trei locunţe din com. Budești și Cruzești, pe parcursul lunilor noiembrie 2018 – ianuarie 2019, de unde au sustras mai multe bunuri materiale mijloace bănești, sac de box. Ulterior poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate la domiciliile  acestora cît și în unitățile de transport, forțele de ordine au ridicat bunuri ce urmează a fi examinate si stabilită   proveniența lor.În cadrul audierilor indivizii şi-au recunoscut vinovăţia comunicând forțelor de ordine că pătrundeau în locuințele situate la sol prin forţarea geamurilor din termopan când proprietarii nu se aflau acasă.Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun.
11:20
Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:08. La fața locului pentru lichidarea arderii a intervenit un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Botanica. Ajunși, pompierii au stabilit că în timpul staționării două autovehicule de model „Range Rover” și „Hyundai Accent” s-au incendiat. Salvatorii au reușit lichidarea flăcărilor la ora 01:36. În urma incendiului au ars salonul și secțiunea motorului la ambele automobile. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. O versiune preliminară înaintată de pompieri ar fi aducerea sursei de aprindere din exterior. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimile 24 de ore salvatorii au intervenit în 41 situații de risc.
Acum 24 ore
10:20
  Astăzi 21 februarie Condiția atmosferică Temperatura aerului °C Pr. atmosf. Mm/Hg Viteza vânt.
09:40
Ratele oficiale de schimb – Banca Națională a Moldovei la data: 21.02.2019, transmite...
09:30
Măsura este luată pentru a satisface necesitățile de asigurare cu transport public a populației din zonă.Astfel, ruta municipală de microbuz nr. 103 se extinde și va activa după cum urmează:Tur: de pe str. Liviu Deleanu pe șos. Balcani, în raza satului Dumbrava: str. Durlești, str. Ioan Botezătorul;Retur: în raza satului Dumbrava: str. Ioan Botezătorul, str. Teilor, str. Sfântul Gheorghe, str. Durlești, șos. Balcani, str. Liviu Deleanu și în continuare pe traseul stabilit.Menționăm că pe ruta municipală de microbuz nr. 103 „str. Arheolog Ion Casian Suruceanu – satul Dumbrava (str. Ioan Botezătorul)” vor activa 50 unități de transport.
Ieri
20:00
„Suntem recunoscători că în ultimii ani au fost făcute reforme bune, care ne permit să ne concentrăm pe activitățile mai bune pentru clienți”, scrie Mihalachi, într-o postare pe Facebook.Anterior, și omul de afaceri Serghei Enciu, proprietar al reţelei de cafenele Taxi Blues, şi-a îndemnat colegii să voteze pentru PDM la alegerile parlamentare din 24 februarie.„Vreau să susţin PDM, deoarece doresc ordine în ţară şi condiţii bune pentru business. Le sunt recunoscător democraţilor pentru faptul că în 2018 au avut iniţiativa de a scădea impozitele cu până la 10%”, a scris Enciu, într-o postare pe Facebook.Și rețeaua de magazine Nr.1 și-a anunțat susținerea pentru Partidul Democrat din Moldova.”Ne bucurăm să constatăm că reformele fiscale din ultima perioadă sunt un sprijin real pentru ca întreprinderea noastră să continue să se dezvolte.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.