Deputat român, despre frăția PSD-PDM: „Singura Unire care se face în Anul Centenar este unirea penalilor”

UNIMEDIA, 7 decembrie 2018 12:50

Se pare că singura Unire care se face în Anul Centenar este unirea penalilor. Declarația aparține deputatului român, Adrian Dobrovie, care se arată indignat de așa-zisa frăție dintre PSD-PD, menționând că acest lucru reflectă „starea păguboasă în care ne aflăm”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
22:40
Comunistul Veaceslav Nigai, care este și vicepreședintele raionului Căușeni, susține că obiectivul principal al PCRM este ca indemnizația unică la naștere să fie majorată de 5 ori, ceea ce la momentul actual este de 6300 de lei. Declarația a fost făcută astăzi, 18 februarie, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.
22:10
Comunistul Veaceslav Nigai, care este și vicepreședintele raionului Căușeni, susține că obiectivul principal al PCRM este ca indemnizația unică la naștere trebuie să fie mărită de 5 ori, ceea ce la momentul actual este de 6300 de lei. Declarația a fost făcută astăzi, 18 februarie, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.
22:00
În geamurile sediului Partidului Comuniștilor (PCRM) din Soroca ar fi fost trase focuri de armă. Anunțul a fost făcut de deputata PCRM, Elena Bodnarenco, pe pagina sa de facebook. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni.
21:20
Candidatul din partea blocului ACUM pe circumscripția nr.20 Strășeni, Sergiu Litvinenco, susține că nu crede în cifra enunțată de Comisia Electorală Centrală (CEC) precum că în cadrul turului II de scrutin al alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova din 30 octombrie 2016, din numărul cetățenilor Republicii Moldova care stau permanent peste hotare, au participat la votare 138 350 de alegători, iar dintre aceștia doar 175 de alegători au votat folosind acte de identitate expirate.
Acum 6 ore
20:40
În geamurile sediului Partidului Comuniștilor (PCRM) din Soroca ar fi fost trase focuri de armă. Anunțul a fost făcut de deputata PCRM, Elena Bodnarenco, pe pagina sa de facebook. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni.
20:20
Proprietarul rețelei de restaurante „Taxi Blues”, Serghei Enciu, învinuit într-un dosar penal pentru evaziune fiscală de aproape 6 milioane de lei, îndeamnă alegătorii să voteze la parlamentare pentru Partidul Democrat, scrie anticorupție.md.
19:40
La solicitarea primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, ca drumarii ce au lucrat peste program la deszăpezirea orașului când a fost emis Cod Galben de ninsori, să fie premiați, iată că angajații Direcției generale locativ-comunală și amenajare s-au ales pentru luna ianuarie cu salarii aproape duble.
19:00
„Să ajungi numărul 1 este foarte greu, dar să cazi, să te ridici și să ajungi din nou numărul 1, cred că este foarte, foarte greu”. Aceasta este primul gând ce l-a vociferat jurnalista Angela Gonța, după ce a primit trofeul „Omul Anului” la categoria Mass-Media. În acest sens, prezentatoarea TV a susțint un discurs emoționant în fața mulțimii.
Acum 8 ore
18:40
Comisia Electorală Centrală informează că astăzi,18 februarie, s-a dat start tiparului pentru buletinele de vot la alegerile parlamentare din 24 februarie curent în circumscripțiile uninominale.
18:20
Crimă odioasă în satul Crocmaz din raionul Ștefan Vodă. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, omorât după numeroase lovituri cu ciocanul în cap de prietenul de pahar. Tragedia s-a produs astăzi, 18 februarie.
18:00
Audi extinde opţiunile de motorizare pentru SUV-ul său de lux, Q8, prin adăugarea a două versiuni de motor V6. Începând chiar de astăzi, clienții pot comanda modelul cu un agregat puternic TFSI de 3.0 litri, care devine topul de gamă la acest capitol, sau un alt TDI de 3.0 litri.
17:50
Doi copii cu vârstele de 3 și respectiv 4 ani au decedat pe patul de spital, după ce televizorul din locuința acestora ar fi explodat. Cazul a avut loc astăzi, în jurul orei 13:10, în satul Sănătăuca, raionul Florești.
17:50
Prezentăm listele candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru cele 51 de circumscripții uninominale. Termenul limită pentru colectarea numărului necesar de semnături și înregistrarea în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este 24 ianuarie. Astfel, această listă va fi actualizată permanent.
17:20
Serviciul Info Trafic al INP informează că, la această oră, în Chișinău este înregistrat un flux majorat de transport. Astfel, se circulă cu dificultate.
17:10
Consiliul pentru prevenirea discriminării a stabilit ședința de examinare pe cazul regulilor de „dictator” de la un liceu din orașul Ungheni prin care directoarea impune băieții să se tundă. Despre aceasta a anunțat activistul civic Rodion Gavriloi pe pagina sa de Facebook.
17:00
Start de sezon cu scântei la propriu în NASCAR. În timpul desfăşurării cursei Daytona 500 de acum câteva ore de peste ocean, cea care este şi prima etapă a campionatului american, s-au produs cinci spectaculoase în ultimele 20 de tururi.
17:00
Comunitatea watchdog.md scrie că Federația Rusă s-ar implica în alegerile parlamentare din Moldova prin „produse mediatice de propagandă”. Opinia a fost descrisă într-un articol institulat „«Спросите у Додона» – De ce se implică Rusia în alegerile din 2019 în Republica Moldova?”.
Acum 12 ore
16:50
Doi copii sunt căuați de către autoritățile din regiunea trasnistreană, după ce au plecat ieri de acasă și nu s-au mai întors.
16:50
În contextul, informațiilor apărute în presă referitor la majorarea tarifelor la gazele naturale și energia electrică, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că este un fals care are ca scop inducerea în eroare a consumatorului. „ANRE nu a discutat și nici nu are în plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife”, se arată într-un comunicat de presă.
16:40
Comunistul Veaceslav Nigai, care este și vicepreședintele raionului Căușeni, a vorbit explicat de ce președintele PCRM, Vladimir Voronin nu participă în alegerile Parlamentare.
16:30
Membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au avertizat public, în cadrul ședinței din 15 februarie, opt posturi de televiziune pentru că au reflectat necorespunzător începutul campaniei electorale. Posturile Prime TV, Publika TV, Canal 2, Canal 3, Accent TV, NTV Moldova, Orhei TV și Televiziunea Centrală au fost sancționate în urma examinării primului raport de monitorizare al CA. Autoritatea a monitorizat în total 13 posturi de televiziune, perioada primului raport fiind 25 ianuarie – 3 februarie 2019.Moldova 1, Jurnal TV și RTR Moldova au fost atenționate pentru abateri mai mici.
16:20
Plamen Milanov Stefanov, cetăţeanul bulgar care administrează, prin intermediul unei companii înregistrate în Dubai, „Loteria Naţională”, joc pus pe post în fiecare duminică la Prime TV, care aparţine lui Vladimir Plahotniuc, este judecat în R. Moldova pentru „confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false”. Acesta este căsătorit de 10 ani cu o moldoveancă şi gestionează la Chişinău mai multe afaceri din domeniul farmaceutic. În ultimii ani, firmele au obţinut milioane de lei din contracte cu statul. Bulgarul este implicat şi în două litigii financiare cu foştii săi asociaţi, scrie ZdG.md
16:10
Enzo Anselmo Ferrari, fiul lui Alfredo și Adalgisa, s-a născut la Modena la 18 februarie 1898. Ca un copil, el şi-a arătat o pasiune neînfrânată pentru autoturisme (tatăl său, la urma urmei, a avut un atelier auto) și ca un adult el a mers pe care l-a făcut nu doar unul dintre cei mai grandioşi constructori de maşini, ci şi unul dintre reprezentanţii la nivel mondial ai spiritului italian. El a fost de asemenea una dintre cele mai influente personalități ale secolului XX.
15:50
Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019, cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma Selecţiei Naţionale a României, scrie Agerpres.
15:40
Schimbările climatice reprezintă "o ameninţare existenţială" pentru toate ţările, avertizează miniştrii de Externe ai ţărilor Uniunii Europene, pledând pentru măsuri de contracarare a încălzirii globale.
15:30
Un minor în vârstă de 16 ani, locuitor al raionul Cimişlia, şi-a pus capăt zilelor cu o haină legată de ușa de la intrare în domiciliu. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat ieri, în jurul orei 23:54.
15:20
Candidatul independent de pe circumscripția nr.51 SUA Canada, Viorel Savva, a anunțat într-un live pe Facebook că se retrage din cursa electorală.
15:00
Patru partide politice ar accede în Parlament. Cel puțin asta arată ultimul sondaj prezentat astăzi de Compania IMAS. Pe primul loc este clasat Partidul Socialiștilor cu un procentaj de 26 la sută, urmat de Partidul Democrat cu 19,4%, blocul ACUM- 16,8% și Partidul ȘOR cu 7,5 la sută.
14:50
Igor Dodon, Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Ilan Șor sunt politicienii care se bucură de cea mai mare încredere și apreciere din partea cetățenilor. Cel puțin asta arată ultimul sondaj prezentat astăzi de Compania IMAS.
14:50
Lucrările de construcție a conductei Ungheni – Chișinău au demarat astăzi și anume pe șos. Balcani. la eveniment au participat prim-ministrului Pavel Filip și a vicepremierului român pentru implementarea parteneriatelor strategice, Ana Birchall. Cei doi au au îngropat simbolic o Capsulă a Timpului. Prin conducta Iași-Ungheni s-au livrat câte aproape 1 milion de m3 de gaze pe an. Asta înseamnă că Ungheniul și alte câteva localități din apropiere au avut în ultimii ani gaz românesc. După implementarea fazei a doua și investiții de 93 milioane de euro, gazoductul Ungheni-Chișinău de 120 de km va putea asigura țara noastră cu tot volumul necesar de gaze naturale.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.