Los Angeles 2018: Am vizitat Galpin’s Hall of Customs – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

UNIMEDIA, 7 decembrie 2018 12:50

Galpin Auto Sports (GAS) este divizia de personalizare a reţelei de dealeri Galpin – unul dintre cele mai mari grupuri de distribuitori din America. De la personalizarea de specialitate, gadget-uri care îţi iau minţile și culori care te lasă cu gura căscată, Galpin este locul potrivit pentru ca visele maşinii tale să devină realitate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 2 ore
22:20
Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, susține că i-a propus lui Dorin Chirtoacă să se retragă din cursa electorală în susținerea Partidului Democrația Acasă și crearea unei platforme unioniste pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.
Acum 4 ore
21:40
În ajun de alegeri, pe 23 februarie, se anunță un protest în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei. Participanții la manifestație nu trebuie să fie înarmați cu pancarte și lozinci, ci cu o pereche de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare.
21:20
Pe ultima sută de metri, cu discursuri lăudătoare, liderul Partidul Democrat, Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip și președintele Parlamentului, Andrian Candu, apar într-un nou spot video electoral.
20:50
Co-președintele Blocului Electoral ACUM, Maia Sandu, susține că în ultimile zile de campanie electorală persoanele ce au fost acreditate pentru misiunea de observare în ziua alegerilor parlamentare li se sugerează de către primarii de localități sau șefii acestora să renunțe.
20:40
Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, joi, că pentru a putea combate corupţia este nevoie de un sistem judiciar independent şi de un Guvern curat, precizând că nicio ţară nu este imună la fenomenul corupţiei.
20:20
Se pare că bat clopote de nuntă. Fosta Miss Bikini, Anastasia Fotachi, a dezvăluit că locuiește împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Gabriel Stati, și că deja a făcut cunoștință cu posibilii viitorii socri.
Acum 6 ore
19:50
(update 19:30) După trei ore de negocieri funcționarii au fost eliberați. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de şefului adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc. De asemenea, Cavcaliuc ne-a mai spus că în calculatoarele sechestrate se aflau informații ce asigurau conexiunea direct la baza de date a Comisiei Electorale Centrale, cât și date cu caracter personal ale alegătorilor. În acest sens, autoritățile moldovenești au solicitat CEC-ului să blocheze baza de date de la distanță. Gheorghe Cavcaliuc a menționat că a fost deschisă o anchetă în acest sens și urmează să revină cu detalii.
19:30
Trei persoane, printre care și doi funcționari electorali din Anenii Noi, preşedintele şi secretarul secției de votare cu numărul 48/10, sunt percheziționați de către separatiștii transnistreni la ieșirea din Localitatea Varnița. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu.
19:00
Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, susține că „în politică se fac cei mai mari bani” și din această cauză concurenții electorali cumpără alegătorii cu pachete și concerte. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru moldova.org.
18:40
Primăria municipiului Chişinău informează că joi, au fost puse pe rute primele 13 autobuze noi, marca „ISUZU", achiziționate recent de Î.M. „Parcul Urban de Autobuze" (PUA).
18:00
Primăria municipiului Chişinău informează că de mâine se modifică itinerarul rutei municipale de autobuz nr. 19. Măsura este luată întru eficientizarea serviciilor de transportare a călătorilor, în special a populației din str. Valea Crucii, sectorul Botanica.
18:00
Accident dur în capitală în această după amiază. Traficul a devenit îngreunat pe strada Gheorghe Asachi după ce un sedan Infiniti de culoare neagră a doborât un stâlp de beton care a căzut direct pe carosabil.
Acum 8 ore
17:30
Serviciul Info Trafic al INP informează că, la această oră, în Chișinău este înregistrat un flux majorat de transport. Astfel, se circulă cu dificultate.
17:30
O persoană a decedat după ce un avion de instrucţie şi agrement bimotor DA 42 a aterizat forţat în apropierea aeroportului Tuzla, din cauze necunoscute, scrie Agerpres.
17:20
Nămolul de la Stația de epurare din Chișinău va fi deshidratat mecanic, prin centrifugare, anunță Primăria Chișinău. În acest scop, au fost puse în funcțiune 2 centrifugi care vor activa în regim non-stop, iar sedimentul de la apele uzate va fi prelucrat mai rapid, fără fermentate, astfel că în Chișinău nu va mai fi resimțit mirosul specific. De asemenea, a fost depășită etapa de deshidratare prin saci geotube.
17:00
Cea mai mare fabrică de Nutella din lume, aflată în Franţa, şi-a suspendat temporar activitatea, din cauza unei probleme de calitate. Ar fi vorba despre o bacterie prezentă într-unul dintre ingredientele de fabricare pentru Nutella şi Kinder Bueno.
16:50
Polițiștii de frontieră au descoperit 520 g de masă vegetală care urma să fie introdusă în Republica Moldova. Aceasta a fost ascunsă în două cutii tetrapac.
16:50
La aproape un de la prezentarea modelului RS 5 Sportback exclusiv pentru piaţa din SUA şi Canada, Audi Sport anunţă că acceptă de astăzi comenzi pentru această maşină în Germania, dar şi în alte țări europene. Modelul cu cinci uși de înaltă performanță combină designul excepțional și utilitatea zilnică ridicată cu performanțe maxime.
16:50
Noul Audi SQ5 a primit încă un motor puternic V6 sub capotă, unul turbo diesel, la fel ca şi predecesorul său de succes din prima generație. Un compresor acţionat electrică asigură că cuplul maxim este disponibil pentru SUV-ul sportiv de la mici turaţii, iar un sistem mild hybrid îmbunătățește în continuare eficiența.
16:20
Activitatea pe aeroportul din Dublin a fost suspendată temporar joi, după ce o dronă a pătruns în spaţiul aerian, fiind primul incident de acest gen de pe un aeroport irlandez, relatează Reuters.
16:20
Compania S.C. BMC TRUCK S.A. din România, participantă la licitația privind procurarea 31 de autobuze pentru Chișinău, scrie că licitație este una „ilegală” și acuză Pimăria Chișinău de minciuni în privința motivelor invocate pentru care a fost aleasă compania Unipay.
16:00
După ce avocații lui Veaceslav Platon a menționat că nu și-au văzut clientul de trei săptămâni și că nu pot afla dacă acesta e viu, Administrația Națională a Penitenciarelor a ținut să vină cu unele detalii și precizări.
Acum 12 ore
15:40
Rectorul Academiei de Științe Economie a Moldovei, Grigore Belostecinic, a spus că Pavel Filip „merită să ne reprezinte în Parlament”.
15:20
Un bărbat de 48 de ani din Grătiești a decedat, după ce a căzut de pe acoperișul casei sale. Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 11:30.
15:00
Ungaria a acceptat sute de refugiaţi cu origini maghiare proveniţi din Venezuela în baza unui program guvernamental care include o misiune umanitară locală, a informat joi site-ul index.hu, relatează Reuters.
14:50
La Emisiunea Electo-Bot a fost invitat Mihai Popșoi, candidatul din partea Blocului ACUM pe circumscripția uninominală nr. 32, care include suburbiile Bubuieci, Budești, Ciorescu, Colonița, Cricova, Cruzești, Ghidighici, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Vadul lui Vodă și Vatra.
14:30
Briefing de presă susținut de candidatul Partidului Politic „ȘOR” pe circumscripția nr. 50 Europa de Vest, Tatiana Platon.
14:30
Democratul Sergiu Sîrbu le-a răspuns Maiei Sandu și lui Andrei Năstase, după ce liderii ACUM au spus că au suspiciuni că partidul de la guvernare i-ar fi otrăvit cu mercur.
14:20
Autoritățile germane au anunțat despre confiscat active de circa 50 de milioane de euro, din Germania și Letonia, sub forma de bani și patru imobile. Acestea ar fi aparținut unor figuranți a unui dosar de spălare de bani, legat cu „laundromatul rus”, scrie RBK.
14:20
Totul trebuie făcut la timpul potrivit. Nu mai aștepta luni, săptămână nouă, anotimp sau an mai bun pentru a schimba ceva spre bine.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.