Sarcasm de dimineață. Sergiu Sîrbu: „Am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sunt...”

UNIMEDIA, 7 decembrie 2018 10:20

După ce liderul Platformei DA și lidera PAS, au ținut să povestească despre incidentul cu care s-au confruntat privind „roțile deșurubate de la mașină”, iată că deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a venit cu o reacție sarcastică în această dimineață.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
22:10
Cea mai mare bancă elveţiană, UBS, a fost condamnată miercuri la plata unei amenzi de 3,7 miliarde euro, de către un tribunal corecţional din Paris, pentru activităţi bancare ilegale şi fraudă fiscală, informează AFP.
22:00
Ambasada SUA la Chișinău atenționează americanii aflați pe teritoriul Republicii Moldova. Instituția a emis un comunicat prin care reflectă faptul că după alegerile din 24 februarie, ar putea avea loc proteste.
21:30
Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului va monitoriza alegerile parlamentare din 24 februarie pentru a vedea dacă anomaliile de vot înregistrate la alegerile parlamentare din 2014 și cele prezidențiale din 2016 se vor regăsi și de data aceasta. Directorul CReDO, Sergiu Ostaf, a spus, la o conferință de presă la IPN, că din cele peste 2000 de secții de votare deschise la alegerile anterioare, aproape în 40 de secții de votare, din zece raioane, au fost identificate devieri de comportament în desfășurarea alegerilor.
Acum 6 ore
21:10
Mă alătur îndemnului Președintelui Băsescu și vă invit să votați pentru soluția cea mai potrivită - ACUM. Declarația aparține deputatului român și liderului PMP, Eugen Tomac, care a ținut să menționeze faptul că „dacă oamenii onești, cei cărora le pasă de soarta Republicii Moldova, nu vor ieși la vot, peste Prut se poate instaura o dictatură cum nu a mai văzut acest ținut”.
20:50
Reprezentanții celor 22 state membre care fac parte din structura Parchetului European l-au votat azi pe candidatul francez, Jean – Francois Bohnert, pe primul loc, pentru funcția de șef al Parchetului European.
20:40
Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, apar tot mai multe incidente și replicile acide. Inga Grigoriu, dar și alți reprezentanți ai blocului ACUM au fost huiduiți în comuna Sîngera de câțiva locuitori. Mai mult, unul dintre aceștia a manifestat un comportament agresiv.
20:00
Întâlnirea electorală organizată, ieri, de Partidul Democrat la Spitalul raional Călărași a dat peste cap programul de lucru al medicilor. Pe lângă faptul că pacienții au fost nevoiți să stea să aștepte câteva ore bune pe hol, au fost anulate și amânate pentru o altă dată și unele intervenții chirurgicale. Cel puțin despre asta a ținut să ne povestească Margarita Baccelli, mama căreia trebuia să fie supusă unei intervenții chiar în ziua când democrații au venit în vizită.
19:50
Modul de depozitare a fructelor şi legumelor stă la baza păstrării calităţii acestora. Odată contaminate cu germeni, pot provoca toxinfecţii alimentare şi alte afecţiuni.
19:30
Tensimenul moldovean, Radu Albot, a obținut calificarea în runda a doua în proba de simplu a turneului ATP 250 ”Delray Beach Open”!
Acum 8 ore
19:00
Colegul de celulă al omului de afaceri Veaceslav Platon, Alexandru Sîrghi a scris o scrisoare procurorului general, în care a declarat că i s-a propus să-l omoare pe Platon în schimbul libertății sale. De asemenea, Sîrghi susține că în acest caz au fost implicați fostul său avocat și procuror al Procuraturii Anticorupție, Andrei Baeșu. Foștii și actualii avocați ai lui Sîrghi spun că nu știu nimic despre asta, scrie newsmaker.md.
18:30
Campania electorală nu prea s-a făcut simțită întrucât mesajele electorale au fost lansate de politicienii moldoveni înainte de startul oficial al campaniei pentru alegerile parlamentare. Cel puțin asta a menționat într-un interviu la RFI, Victoria Bucătaru, directoarea executivă a Asociației pentru Politică Externă (APE) din Moldova.
18:30
Patru membri ai Parlamentului European au fost reţinuţi, miercuri, după ce au pătruns într-o bază militară din Belgia pentru a protesta faţă de prezenţa bombelor nucleare americane pe teritoriul Europei, afirmă surse citate de site-ul Politico.eu.
18:30
Trupul neînsufleţit al lui Karl Lagerfeld, care a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 85 de ani, va fi incinerat, conform dorinţei creatorului de modă german care a relansat casa de modă Chanel, potrivit Le Figaro.
18:00
Comitetul Reprezentanţilor Permanenţi din cadrul UE (Coreper) a inclus pe lista neagră alţi opt cetăţeni ruşi implicaţi în incidentul din Strâmtoarea Kerci şi a extins valabilitatea acesteia pentru şase luni, până pe 15 septembrie, a declarat miercuri o sursă diplomatică, relatează TASS.
Acum 12 ore
17:20
În Partidul Socialiștilor sunt ipoteze precum că PSRM va fi exclus din cursa electorală. Cel puțin asta a declarat socialistul Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii Alege cu Durbala de la UNIMEDIA.
17:20
Nimic nou sub soare. Cum a început să se încălzească timpul afară, aşa au şi început să se mărească numărul de încălcări în traficul din capitală. O dovadă în acest sens este situaţia deosebit de periculoasă care s-a întâmplat chiar în această după amiază.
17:10
Serviciul InfoTrafic al INP informează că la această oră în capitală se înregistrează ambuteiaje pe mai multe străzi ale capitalei.
17:00
Doverie United Holding AD, proprietarul companiei Doverie-Invest AD ce ar urma să cumpere Moldindconbank a emis un comunicat la Bursa de la Sofia în care susține că încă nu a cumpărat instituţia financiară, scrie mold-street.com.
17:00
De mâine, 21 februarie 2019, se prelungește itinerarul rutei municipale de microbuz nr. 103, până în localitatea Dumbrava din componența comunei Trușeni, anunță Primăria Chișinău.
16:50
În ședința de astăzi, CEC a acreditat un șir de observatori pentru alegerile parlamentare din februarie.
16:50
Nişte imagini virale „circulă” în ultimele zile în aşa-zisul „ru-net”. În regiunea oraşului rusesc Saratov, de pe malul râului Volga, un martor ocular a filmat o situaţie bizară, una care poate fi văzută extrem de rar sau aproape deloc pe tot teritoriul Federaţiei Ruse.
16:50
Unele regiuni ale Australiei vor permite în curând șoferilor să-și diversifice plăcuțele de înmatriculare folosind aşa-zisele emoji. Noua opțiune va fi disponibilă pentru automobiliștii locali începând cu 1 martie 2019.
16:50
Vizita lui Vlad Plahotniuc la Ungheni a coincis cu o serie de măsuri sportie de securitate, transmite publicația locală unghiul.com.
16:40
Banca Națională a Moldovei neagă acuzațiile aduse de omul de afaceri Veaceslav Platon, care este deținut la moment în Penitenciarul nr. 13, în legătură cu plecarea fostului guvernator al BNM, Sergiu Cioclea, și o nouă posibilă fraudă bancară.
16:40
Mall-ul online dă start primăverii: reduceri de până la 70% la toate categoriile de produse.
16:20
O companie din nordul țării - T.B. Fruit Moldova - ar putea primi o amendă record de 13 milioane de lei, dacă se va dovedi că a comis evaziune fiscală în proporții deosebit de mari, transmite Realitatea.md.
16:10
Reprezentanții blocului ACUM susțin că Igor Dodon „a pus pe masa autorităților din Rusia un plan de federalizare a Republicii Moldova”. Despre aceasta a anunțat candidatul ACUM în circumscripția Călărași, Igor Munteanu.
15:50
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că autobuzele de model „ISUZU", ce au fost expuse în PMAN, iar astăzi, 20 februarie, Primăria municipiului Chişinău a semnat contractul de achiziționare a acestora, de fapt, ar fi fost înecate la inundațiile din anii trecuți, din Turcia, iar ele pot fi vândute doar la piese de schimb.
15:50
Prim-prorectorul Academiei de Administrare Publică, Andrei Groza, consideră că limba română a fost prima vorbită de către omenire.
15:50
Reprezentanții mai multor cluburi sportive republicane și municipale și-au manifestat susținerea pentru Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Aceștia au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.