Sputnik Matinal. 7 decembrie 2018

Sputnik, 7 decembrie 2018 09:10

Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
23:20
Tineri din Moldova și România se vor întâlni la Iași pentru a descoperi noi idei de afaceri - detalii.
Acum 2 ore
22:30
Germania nu este interesată de sancțiunile antirusești, această decizie fiind una strict politică, a declarat ministrul german al Economiei și Energeticii, Peter Altmaier.
Acum 4 ore
21:30
Filmul regizorului moldovean, Eugen Damaschin, "Beautiful Corruption" (Frumoasa corupție) a fost nominalizat la premiile Academiei Ruse de Film "Nika".
21:30
Autoritățile centrale vor putea monitoriza situația fiecărui copil în situație de risc printr-un sistem informațional unic.
21:10
În urma ciocnirilor între susținătorii secesiunii Cataloniei și forțele de ordine au fost rănite 28 de persoane.
20:40
În pofida unor pretenții reciproce, SUA și Rusia nu trebuie să ajungă la o criză asemenea celei din Caraibe din anii 60 ai secolului XX, a declarat Vladimir Putin.
20:10
Duminică, 24 februarie, în Moldova vor avea loc alegerile parlamentare ordinare. Sputnik Moldova vă prezintă cum trebuie să se desfășoare procedura de completare a buletinului de vot.
Acum 6 ore
19:50
Directorul executiv al Congresul Autorităților Locale din Moldova, Viorel Furdui a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre fenomenul suprapunerii atribuțiilor viitorilor deputați aleși pe circumscripțiile uninominale și a competențelor reprezentanților administrațiilor publice locale.
19:20
Un moldovean și un român au fost prinși în timp ce pescuiau ilegal în apele de frontieră.
18:40
Te-a impus șeful să participi la întruniri electorale? Iată cum trebuie să procedezi pentru ca să nu-ți pierzi locul de muncă.
18:30
Un tânăr a intrat in mai multe subsoluri din Capitală și a furat bunuri pe care le vindea la prețuri simbolice.
18:10
Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău a emis un ordin prin care interzice, începând de astăzi, 21 februarie 2019, colectările de bani în școlile și grădinițele din Capitală.
Acum 8 ore
18:00
Acoperișul unei stații din Capitală riscă să cadă. Această se clatină și prezintă pericol pentru trecători.
17:30
Important! Ce trebuie să cunoști despre camerele de supraveghere care vor fi instalate în secțiile de votare.
17:10
May a salutat progresele în discuțiile sale cu UE pentru organizarea Brexit. Totul s-a întâmplat la finalul unei întrevederi la Bruxelles cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.
16:40
Implementarea reformei administrativ-teritoriale va începe imediat după alegerile parlamentare, afirmă deputatul Elena Bodnarenco.
16:20
Baba Dochia începe să-și scuture cojoacele. De vineri, vremea se schimbă radical, va cădea lapoviță care se va transforma treptat în ninsoare. Temperatura aerului va scădea cu opt grade Celsius.
16:10
În circumscripția națională vor fi aleși 50 de deputați în baza votului reprezentării proporționale. În circumscripțiile uninominale vor fi aleși 51 de deputați în baza votului majoritar, câte unul de la fiecare circumscripție.
Acum 12 ore
15:50
Potrivit datelor Ambasadei Republicii Moldova în Grecia, circa 7924 de moldoveni au permis de şedere în această ţară, iar 1080 deja au depus cerere în acest sens.
15:20
Doi indivizi intrau în casele oamenilor și furau tot ce le era la îndemână.
14:50
Șeful statului consideră că decizia autorităților din Moldova de a le interzice unor jurnaliștilor ruși să intre în țara noastră este nejustificată.
14:30
Poliția de frontieră a explicat motivul pentru care i-a fost interzis accesul în Moldova jurnalistă de la „Rossia 1”.
13:50
În noaptea de miercuri spre joi, mai mulți chișinăuieni din sectorul Botanica al Capitalei nu au avut parte de liniște. Oamenii legii au verificat informația cu privire la o bombă care ar fi fost plasată într-un cazinou din bulevardul Dacia.
13:20
Angajații IGSU al MAI au fost solicitați pentru a stinge două automobile staționate în sectorul Botanica din Chișinău.
13:20
Rezidenții AU-Haidhausen din Munchen au alertat poliția după ce au auzit împușcături pe stradă.
12:50
Interpreta Cristina Pintilie își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista a dezvăluit pentru Radio Sputnik Moldova cum a fost surprinsă dis-de-dimineață de familia sa și cum își va petrece ziua.
12:30
Pedeapsă mai aspră pentru inculpatul care și-a omorât doi prieteni într-un apartament din sectorul Botanica.
12:00
Secretarul de stat pentru cooperare bilaterală și multilaterală, Tatiana Molcean, efectuează o vizită de lucru la New York, Statele Unite ale Americii. Ea a făcut o declarație cu privire la criza din Ucraina.
11:30
Pe parcursul zilei de 21 februarie, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului nord-vestiс în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.
Acum 24 ore
10:50
Reprezentanța diplomatică a SUA în Moldova atenționează cetățenii americani aflați pe teritoriul țării noastre în privința eventualității unor acțiuni de protest în contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.