Sputnik Matinal. 7 decembrie 2018

Sputnik, 7 decembrie 2018 09:10

Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
07:10
Ministrul de Interne al Guvernului italian vede în criza „vestelor galbene” un semn că francezii au înţeles care este rolul adevărat al preşedintelui lor – menţinerea sistemului în funcţiune.
Acum o oră
06:40
Începând cu ziua de miercuri, valorile termice încep să scadă treptat. Iată prognoza meteorologilor pentru miercuri, 12 decembrie.
Acum 2 ore
05:40
A mai rămas o zi până la marea isterie - "furatul porților". Pe 13 decembrie, de Sfântul Andrei, mulți gospodari care au fete nemăritate se vor trezi fără porți.
Acum 8 ore
00:20
Natalia Gordienko a avut parte de o surpriză extraordinară la concertul său aniversar - cine a felicitat-o pe interpretă.
00:20
Focuri de armă la Strasbourg – două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite. Poliția și serviciile speciale sunt pe urmele infractorului.
00:00
Un purtător de cuvânt al premierului britanic a anunţat data până la care va fi supus votului, în Parlamentul britanic, acordul cu privire la Brexit convenit între guvernul Theresei May şi Uniunea Europeană.
11 decembrie 2018
23:50
Au fost făcute publice primele imagini video de la locul tragedie din Strasbourg: în urma focurilor de armă trase în preajma Târgului de Crăciun doi oameni au fot ucişi iar 11 răniţi.
Acum 12 ore
23:00
Autoritățile au anunțat că cel puțin o persoană a fost rănit, iar zece sunt rănte.
23:00
Froţele de ordine franceze au reținut peste 4500 de persoane de la izbucnirea așa-numitelor proteste ale Vestelor Galbene, informează presa locală.
22:40
Natalia Gordienco a avut parte de o surpriză extraordinară la concertul său aniversar - cine a felicitat-o pe interpretă.
22:00
MAE al Georgiei a comunicat că delegația Republicii Moldova deja și-a confirmat participarea la ceremonia oficială.
21:10
Elevi de liceu și studenți de la universități se reunesc pe străzile din Paris marți, protestează împotriva procedurilor de admitere la instituțiile de învățământ superior și taxele de școlarizare.
20:30
Femeile au dat buzna în saloanele de frumusețe pentru a se pregăti de sărbătorile de iarnă.
20:00
Cât de afectat va fi PL de plecarea lui Valeriu Munteanu? Pentru că acesta nu este un membru de rând al formațiunii, ci porta voce a partidului. Oare corabia liberalilor, cu Chirtoacă la timonă, care este împovărat de mai multe dosare penale, se duce tot mai sigur la fund?
19:20
Culmea nesimțirii – unii șoferi de maxi-taxi manifestă un comportament inuman.
19:00
Experții în domeniul muncii și specialiștii din cadrul Sindicatelor au analizat ce impact vor avea schimbările care au intervenit în legislația privind munca zilierilor, iar concluzia este că, în unele aspecte, aceasta îi dezavantajează chiar pe zilieri.
18:50
Începând cu ziua de miercuri, valorile termice încep să scadă treptat. Află cum va fi vremea în ajun de Sfântul Andrei.
18:30
A mai rămas o zi până la marea isterie - "furatul porților". Pe 13 decembrie, de Sfântul Andrei, mulți gospodari care au fete nemăritate se vor trezi fără porți.
Acum 24 ore
18:20
Fenomenul migrației este pe larg întâlnit în Republica Moldova. Satele sunt cel mai grav afectate de acest flagel.
18:00
Zi de naștere sărbătorită pe scenă: date din biografia Nataliei Gordienco, ascensiunea în muzică, fotografii rare și surprizele pe care le pregătește artista pentru aniversarea sa.
17:40
Microbuz în flăcări. Totul s-a întâmplat în curtea unui bloc din sectorul Râșcani.
17:30
Potrivit experților, o astfel de decizie nu este și nici nu poate să aibă un singur factor, și nu ține atât de lucrurile materiale, ci sunt în strânsă legătură cu trăirile sufletești ale omului.
17:10
Ziua Internațională a Munților, celebrată la 11 decembrie, a fost proclamată în 2003 de Adunarea Generală a ONU prin Rezoluția 57/245 și urmărește să încurajeze comunitatea internațională de a organiza evenimente la toate nivelurile pentru a sublinia importanta dezvoltării durabile a zonei montane.importanta dezvoltării durabile a zonei montane.
16:50
Șeful Secției Juridice din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Veaceslav Sârbu, a explicat pentru Sputnik Moldova în ce situații va fi suspendat permisul de conducere, în ce cazuri va fi anulat dreptul de a conduce și în ce circumstanțe șoferul ar putea să-și păstreze permisul de conducere.
16:20
Fost procuror general, desemnat în funcția de judecător la Curtea Constituțională pe un termen de șase ani.
16:00
Patru aeronave ale Forțelor Aerospațiale Ruse au zburat mai bine de 10.000 de km pentru a ajunge pe un aeroport din Venezuela, informează Ministerul rus al Apărării, precizând că acestea au fost escortate o parte de drum de avioane de luptă norvegiene.
15:30
Pentru arheologi orice descoperire este un noroc, însă obiectul găsit lângă Bender poate fi calificat, probabil, drept o senzație.
15:30
Mai mulți elevi din Moldova au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori, care a avut loc în Botswana.
15:00
Ani grei de închisoare pentru un tată care şi-a violat fiica minoră timp de două luni și a amenințat-o cu moartea în cazul în care va povesti altora ce i s-a întâmplat.
14:40
Din informațiile transmise de europarlamentarii români, Olanda ar avea anumite interese în România, care ar condiționa votul în favoarea accesului în spațiul de liberă circulație.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.