A fost stabilită cauza prăbușirii elicopterului patronului echipei Leicester City

Cotidianul, 7 decembrie 2018 09:01

Accidentul de elicopter în care şi-au pierdut patronul clubului englez de fotbal Leicester City şi alte patru persoane a fost... Articolul A fost stabilită cauza prăbușirii elicopterului patronului echipei Leicester City apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 30 minute
06:50
FC Liverpool și Tottenham Hotspur au obținut calificări dramatice marți, în Liga Campionilor, în detrimentul unor echipe italiene: Napoli și... Articolul (VIDEO) Surprize și dramatism în Liga Campionilor: Cum s-au calificat Tottenham și Liverpool apare prima dată în Cotidianul.
Acum o oră
06:10
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, susține că Republica Moldova ar trebui să aibă autospeciale de... Articolul Cum argumentează Cavcaliuc necesitatea autospecialelor TOMA apare prima dată în Cotidianul.
Acum 2 ore
05:40
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat marţi că este neclar de ce o rusoaică, Maria Butina, a fost arestată în... Articolul (VIDEO) Reacția ironică a lui Putin în scandalul Butina: „I-am întrebat pe toți. Nimeni nu o știe” apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
22:10
În centrul orașului Strasbourg, unde are loc Târgul de Crăciun, au fost trase mai multe focuri. Preliminar, în urma împușcăturilor,... Articolul (VIDEO) Focuri de armă la Strasbourg: Maia Sandu și Andrei Năstase se află în apropiere de locul unde s-au auzit împușcături apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
17:30
Premierul britanic Theresa May a avut parte de un moment stânjenitor, marți, chiar înainte să fie primită de cancelarul german... Articolul (VIDEO) Moment stânjenitor pentru Theresa May înainte de întâlnirea cu Angela Merkel apare prima dată în Cotidianul.
17:01
Bancnotele de 100 de lei românești lansate de Banca Naţională a României (BNR) pentru Centenar au fost scoase la vânzare... Articolul Cu cât se vând pe internet bancnotele lansate de BNR pentru Centenar apare prima dată în Cotidianul.
17:01
Aproape 60% dintre cetăţenii francezi nu au fost convinşi de preşedintele Emmanuel Macron, care a promis măsuri pentru depăşirea crizei... Articolul Cât de convingător a fost discursul lui Macron de aseară apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Mai mulți oameni de știință de la Wageningen University din Olanda au început în urmă cu 5 ani un experiment... Articolul Ce s-a întâmplat cu legumele plantate de oamenii de știință în solul de pe Marte apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Un monument dedicat lui Aleksandr Soljeniţîn a fost inaugurat marţi la Moscova în cadrul evenimentelor care marchează 100 de ani... Articolul La Moscova a fost inaugurat monumentul disidentului Alexandr Soljeniţîn apare prima dată în Cotidianul.
16:01
În cadrul ședinței de astăzi, 11 decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) l-a desemnat pe Corneliu Gurin, fost procuror general... Articolul Surpriză de la CSM: Corneliu Gurin a fost numit magistrat la Curtea Constituțională apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Plenul Parlamentului European a adoptat marţi, la Strasbourg, o rezoluţie prin care solicită admiterea imediată a României şi Bulgariei în... Articolul Parlamentul European solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Viceprim-ministrul pentru Integrare europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, şi-a parcat neregulamentar maşina pe bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău... Articolul (VIDEO) Mașina lui Leancă, parcată neregulamentar pe bl. Ştefan cel Mare: „Nu e permis, dar am pus semnalul” apare prima dată în Cotidianul.
15:20
Comedia istorică ”The Favourite” a primit cele mai multe nominalizări – 14 – la premiile Critics’ Choice şi este urmată... Articolul (VIDEO) Cele mai bune filme din 2018 în opinia BFCA; „The Favourite” devine favorit și la Oscaruri apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Președintele Igor Dodon a anunțat din sediul PSRM, acolo unde a participat la o ședință a partidului, că socialiștii susțin... Articolul Dodon a anunțat, din sediul PSRM, că susține ideea PD, de reducere a numărului de deputați apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Hyundai este unul dintre puținii constructori care a lansat modele de serie alimentate cu hidrogen, dar ix35 Fuel Cell nu... Articolul Hyundai vrea să ajungă la o producție anuală de 500.000 de vehicule alimentate cu hidrogen apare prima dată în Cotidianul.
14:10
Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, face apel la unitate și cheamă partidele care împărtășesc valorile democratice, se implică,... Articolul Năstase, după plecarea lui Munteanu din PL: „Nu mai negociați viitorul Moldovei” apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Avioane şi militari ruşi au sosit în Venezuela pentru manevre militare comune, a anunţat luni ministrul venezulean al apărării, Vladimir... Articolul Dispute între Kremlin și Washington: Două bombardiere rusești au apărut într-un stat american apare prima dată în Cotidianul.
13:40
O familie de cetățeni ruși a oferit mită în valoare de 37.000 de euro pentru redobândirea cetățeniei românești. Procuratura Anticorupție... Articolul O familie de cetățeni ruși a oferit mită în valoare de 37.000 de euro pentru a obține cetățenia română apare prima dată în Cotidianul.
13:20
În arhivele din Dresda a fost descoprită legitimația de serviciu eliberată de Stasi (serviciul secret și poliția politică a fostei... Articolul (FOTO) A fost descoperită legitimația lui Putin de agent Stasi apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Un polițist din Taraclia a salvat două vieți. Acum câteva zile, ofiţerul de sector al Sectororului de poliţie nr.1, din... Articolul Un poliţist din Taraclia a salvat două vieţi apare prima dată în Cotidianul.
13:01
Grupul auto Volkswagen AG se pregăteşte să realizeze o investiţie majoră în Turcia, ca parte a planului de extindere în... Articolul România pierde șansa de a avea o uzină Volkswagen; Ce țară va alege constructorul german apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) salută decizia lui Valeriu Munteanu, care a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă,... Articolul Reacțiile PAS și PL la anunțul lui Valeriu Munteanu apare prima dată în Cotidianul.
12:20
În perioada august-noiembrie, Agenția pentru Servicii Publice (ASP) a aprobat 1210 denumiri de unități de drept și 803 texte pentru... Articolul „Construim cu stafide” sau hârtie igienică „Realitate”; Ce denumiri și texte publicitare a respins ASP apare prima dată în Cotidianul.
12:01
Partidul Comunist va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, atât pe ​​lista de partide, cât și în circumscripțiile... Articolul PCRM va participa la alegerile parlamentare, dar va boicota referendumul propus de PDM apare prima dată în Cotidianul.
11:50
Două măicuțe care lucrau la o școală catolică din California, SUA, au recunoscut că a deturnat o jumătate de milion... Articolul Două măicuțe de la o școală catolică din California au deturnat 500 000 de dolari și i-au folosit pentru jocuri de noroc și călătorii apare prima dată în Cotidianul.
11:40
A sosit vremea să ne luăm adio de la sonda Voyager 2 care, la fel ca şi geamăna sa, Voyager... Articolul Performanță istorică pentru NASA: Voyager 2 a părăsit Sistemul Solar apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, susține că nepotul său, liderul formațiunii, Dorin Chirtoacă, are dreptate, iar... Articolul Ce spune Ghimpu despre motivele plecării lui Munteanu din PL apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Incendiu la mănăstirea „Adormirii Maicii Domnului”, satul Japca, a raionului Florești. O construcție auxiliară cu suprafața de 350 m2 destinată... Articolul Incendiu la mănăstirea „Adormirii Maicii Domnului”, satul Japca; În interiorul încăperii se aflau slujitorii bisericești apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Cântecul „Bohemian Rhapsody”, ai cărui producători se temeau că nu va avea niciodată succes, întrucât această piesă a trupei britanice... Articolul (VIDEO) Cel mai difuzat cântec din secolul al XX-lea pe platformele de streaming apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Doi arbori fotovoltaici vor fi instalaţi pe strada pietonală Eugen Doga şi pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală. Locațiile... Articolul Unde vor fi instalați cei doi arbori solari apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.