(live) Se dau merele! Are loc gala „Jurnaliștii anului 2018”

#diez, 6 decembrie 2018 18:15

Cea de a XXIV-a ediție a galei anuale „Jurnaliștii Anului” se desfășoară în aceste momente. Tradițional, în fiecare an se oferă premii celor mai buni jurnaliști din presa scrisă, televiziune online și de investigație. Articolul (live) Se dau merele! Are loc gala „Jurnaliștii anului 2018” apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
12:30
Lucrările de renovare a havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica au început, noul obiectiv va deveni unul pietonal. Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 30 iunie. Articolul (foto) În curând veți putea dansa printre jeturile de apă de la „Valea Trandafirilor”. La ce etapă sunt lucrările de renovare a havuzului apare prima dată în #diez.
Acum o oră
12:15
În Chișinău au început lucrările de reparație curentă a străzilor. Intervenția serviciilor municipale de profil vizează prioritar lucrări pe străzile principale din oraș, după care vor fi reparate arterele secundare. Articolul (foto) Peste 20 de milioane de lei au fost alocați pentru reparație curentă a străzilor din Capitală apare prima dată în #diez.
12:00
La Chișinău a fost inaugurat Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”. Centrul va instrui anual peste 1000 de cadre didactice în utilizarea tehnologiilor digitale în școală. Articolul (foto) La Chișinău a fost inaugurat Centrul Național de Inovații Digitale în Educație, „Casa Viitorului” apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
11:45
Revista VIP magazin a organizat, în perioada 1 februarie – 28 februarie 2019, „parada” celor mai atrăgătoare femei din spaţiul public al Republicii Moldova, din domeniile: business, mass-media, showbiz, artă, modeling, viaţa mondenă și alte domenii. Astăzi au fost desemnate câștigătoarele acestui concurs. Articolul (foto) Lista celor mai sexy 100 de femei din Moldova în 2019, potrivit VIP Magazin. Cine este câștigătoarea apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
09:45
Vreau să felicit toți studenții din Moldova care au primit oferte de admitere de la una din cele peste 4700 de instituții acreditate de învățământ superior din Statele Unite. Absolvenții universităților americane au devenit lideri și inovatori în multe domenii din întreaga lume și ar trebui să fiți mândri de invitația de a vă alătura acestui grup special și select de tineri a căror viață va fi schimbată pentru totdeauna de dinamismul, deschiderea și calitatea campusurilor din Statele Unite. Articolul Vă încurajez să vă alăturați celor de peste un milion de studenți internaționali în SUA apare prima dată în #diez.
09:30
Blocul ACUM invită repetat PSRM-ul la discuții pentru a reîncepe procesul legislativ. Potrivit unui comunicat al fracțiunii, blocul pledează pentru evitarea alegerilor anticipate, care vor fi o irosire a banilor publici. Presa ar urma să fie invitată, potrivit acestora doar la începutul discuției cât sunt imaginile protocolare. Articolul Blocul ACUM cheamă repetat PSRM-ul la discuții. „Presa va fi invitată la partea protocolară” apare prima dată în #diez.
09:30
AO „Inovație în Educație” și Prospera Education Hub – teritoriul nonformal al educației pentru copii și adolescenți invită tineri activi și profesori în baza de concurs, pentru un job pe vară. Tinerii sunt invitați să-și depună dosarul de angajare la Prospera Education Hub. Termenul limită este data de 6 mai 2019 Articolul Ești activ și dorești să lucrezi într-un sistem nonformal de educație? Depune dosarul în cadrul proiectului „Școala profesiei de vară” apare prima dată în #diez.
09:30
Programul „Alumni Regional Training — ART 2019”, implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) și finanțat de către Ambasada SUA în Moldova, este spațiul de instruire pentru absolvenții programelor de schimb ale Guvernului SUA. Articolul Ai absolvit unul dintre programelor de schimb ale Guvernului SUA? Înscrie-te și participă la „Alumni Regional Trainings” apare prima dată în #diez.
09:15
Primăria municipiului Chişinău informează că pe 22 aprilie au început lucrările de demontare și evacuare a 10 foișoare amplasate ilegal pe domeniu public al municipiului Chișinău, str. Nicolae Dimo, 32, de către un agent economic. Articolul (foto) 10 foișoare, amplasate ilegal în parc-pădurea de la Râșcani, au fost evacuate apare prima dată în #diez.
09:00
În Republica Moldova a fost înregistrat încă un caz pozitiv de rabie. La începutul lunii aprilie Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat despre un caz de rabie la o vulpe, pe 22 aprilie a fost confirmat al doilea caz pozitiv de rabie, de data aceasta la o pisică.  Articolul Situația epizootică din țară. A fost înregistrat încă un caz pozitiv de rabie în Moldova apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
08:45
Debut reușit pentru Radu Albot în Ungaria! Tenismenul moldovean merge în runda a doua a turneului ATP 250 de la Budapesta. Articolul Radu Albot a obținut prima victorie la ATP 250 Hungarian Open 2019 apare prima dată în #diez.
08:45
La Grădina Zoologică din Chișinău se apropie de sfârșit lucrările de amenajare a „curții de la ţară”, unde vor fi expuse animale domestice mici și diverse păsări. Articolul Grădină zoologică de contact la Chișinău, în premieră. Vizitatorii se vor putea juca cu mai multe animale apare prima dată în #diez.
08:45
Sistemul educațional din țară este unul imperfect, cu multe lacune și ineficient, cred unii elevi din țară. Prin urmare, tinerii cred că sistemul ar trebui să fie ajustat noilor tendințe. Articolul (vox) „Nu aș aprecia elevii cu note” și „Aș anula obligativitatea uniformei”. Ce schimbări în sistemul educațional și-ar dori elevii apare prima dată în #diez.
08:30
Strada Veronica Micle din Chişinău ar putea deveni funcţională. Cel puţin asta îşi propune Centrul de urbanism care a organizat o discuţie cu locuitorii capitalei în acest sens. Articolul Strada Veronica Micle din Chişinău ar putea deveni pietonală. „Acest segment de stradă într-adevăr este unul special” apare prima dată în #diez.
08:15
În capitală vor fi organizate iarmaroace de Paști. Acestea își vor începe activitatea pe 24 aprilie curent și se vor încheia pe 27 aprilie, transmite MOLDPRES. Articolul Iarmaroace de Paști la Chișinău. Unde veți putea procura pască, cozonac și dulciuri apare prima dată în #diez.
07:30
Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită vineri, pe data de 26 aprilie, ora 18:30 la spectacolul ,,Pasărea albastră’’, de Maurice Maeterlinck, în regia Antoninei Dobroliubova din Sahalin, Rusia. Un spectacol care vă îndeamnă să nu căutați fericirea oriunde, pentru că ea se află mereu în interiorul nostru. Articolul Finalizează luna aprilie cu o premieră la Teatrul Național „Eugene Ionescu”. Vino la spectacolul „Pasărea albastră” apare prima dată în #diez.
07:30
Aproximativ 2000 de persoane au participat sâmbătă, 20 aprilie, la campania de salubrizare în curțile de bloc din municipiul Chișinău. Potrivit Ion Burdiumov, șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, alături de autoritățile municipale (DGLCA), campaniei i s-au alăturat voluntari, reprezentanți de ONG-uri, studenți și reprezentanți ai sindicatelor, transmite IPN. Articolul Au făcut curat în curți. Peste 2000 de persoane au participat la salubrizare în municipiul Chișinău apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
20:45
Sujata Setia este o fotografă din Londra. Tânăra cu mare drag își aduce aminte de momentele din copilărie și regretă că nimeni nu i-a făcut fotografii alături de bunicii ei, în cele mai drăguțe momente.  Articolul (foto) Relația dintre nepoți și bunici într-o serie de fotografii desprinse din basme, din perspectiva unei fotografe din Londra apare prima dată în #diez.
19:15
Noua săptămână începe cu soare și cu timp frumos afară. Cu această ocazie, echipa #diez v-a pregătit un șir de evenimente pentru orice plac și vârstă. Articolul Evenimente care nu te vor plictisi. Unde să mergi în Chișinău, marți, 23 aprilie apare prima dată în #diez.
17:30
Eveniment inedit la Liceul Teoretic „Mălăiești”, comuna Bălăbănești, raionul Criuleni. Administrația instituției a organizat „Istoria, reflectată în aplicații digitale”, iar cu această ocazie a a avut loc concursul lucrărilor digitale. În cadrul acestuia, elevii și-au demonstrat cunoștințele atât în istorie, cât și în tehnologii. Articolul (foto) Elevii de la Liceul Teoretic „Mălăiești” au reflectat istoria prin intermediul aplicațiilor digitale apare prima dată în #diez.
17:00
În perioada 22-29 aprilie, la Teatrul Național Mihai Eminescu vor fi jucate 3 spectacole, printre care și pentru copii. Teatrul este locul în care întreaga familie poate veni și să se culturalizeze. Articolul Ce spectacole vor fi jucate în această săptămână la Teatru Național „Mihai Eminescu” apare prima dată în #diez.
16:45
Echipa Acces Imobil a reamenajat o cupolă din parcul „La Izvor”. 10 persoane, timp de 8 ore, au lucrat pentru ca să reînnoiască acest loc unde vizitatorii parcului vor putea să se odihnească. Articolul (foto) A fost reînnoită de zece persoane în opt ore. Cum arată cupola renovată din Parcul „La Izvor” apare prima dată în #diez.
16:15
Metodologia de înscriere în clasa întâi va fi modificată astfel încât copiii născuți în perioada 1 septembrie – 31 decembrie să poată fi înscriși la școală din primul tur al admiterii. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, informează moldpres. Articolul Metodologia de înscriere a copiilor în clasa I va fi modificată. Micuții născuți după 1 septembrie vor putea fi înscriși în turul I apare prima dată în #diez.
15:30
Dacă vocea care cântă cântecul de final al episodului din această seară Game of Thrones vă va părea familiară sau inconfundabilă, da, să știți că este Florence & the Machine, scrie tabu.ro. Articolul (video) „Mereu am dorit să-i auzim vocea în serialul nostru”. Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones  apare prima dată în #diez.
13:30
Pavel Cebanu s-a retras din funcția de președinte al Federației Moldovei de Fotbal. Acesta a fost președinte al FMF pe parcursul din anul 1997 până în prezent. Articolul După 22 de ani de activitate, Pavel Cebanu se retrage din funcția de președinte al Federației Moldovei de Fotbal apare prima dată în #diez.
13:15
Din toamnă, locuitorii capitalei vor putea circula cu troleibuze de model nou. Municipalitățile au anunțat că până la sfârșitul lunii septembrie, anul curent, primăria va pune în funcțiune primele două troleibuze articulate noi.  Articolul (foto) Modele noi de troleibuze vor circula în Capitală. Când vor apărea acestea pe străzile din Chișinău apare prima dată în #diez.
Ieri
07:45
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne astăzi fără apă la robinete, în scopul executării lucrărilor planificate de branşare a apeductului nou-construit din str. I.Creangă, 1. Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne astăzi fără apă la robinete. Care sunt adresele vizate apare prima dată în #diez.
01:45
Au reușit să ajungă în final, să cucerească publicul din Ucraina și să câștige concursul. Dan Bălan, alături de concurenta din echipa sa au ieșit învingători în cel de al 9-lea sezon „Vocea Ucrainei”. Articolul (video) Concurenta antrenată de Dan Bălan a câștigat sezonul 9 de la „Vocea Ucrainei” apare prima dată în #diez.
21 aprilie 2019
21:15
Exit-pollurile arată că Vladimir Zelenski este învingătorul celui de al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina. Acesta conduce detașat cu 73% din voturi (acumulate până la ora 18:00). Articolul Cine este Vladimir Zelenski? Zece lucruri despre noul președinte al Ucrainei, conform exit-pollurilor apare prima dată în #diez.
20:30
Rezultatele preliminare din a doua rundă a alegerilor prezidențiale din Ucraina îl arată învingător pe Vladimir Zelenski. Potrivit datelor acumulate până la ora 18:00, Zelenski a acumulat peste 73% din voturile alegătorilor. Articolul Rezultatele primului exit-poll: Zelenski câștigă alegerile din Ucraina cu 73% din voturi apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.