Andrian Candu in the US: “5 methods” that Russia uses to destabilize the situation in Moldova

Moldova.org, 6 decembrie 2018 13:20

The Russian Federation is systematically involved in the internal affairs of Moldova and Ukraine, and in order to destabilize the situation, it resorts to cyber attacks, as well as providing financial support to our proletarian parties. A statement in this regard was made by Parliament Speaker Andrian Candu on a televised show during his working […] The post Andrian Candu in the US: “5 methods” that Russia uses to destabilize the situation in Moldova appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 5 minute
16:10
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 8, Florești/ Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
Acum 2 ore
14:50
Republica Moldova va participa, în premieră, la Forumul Economic Mondial de la Davos, care se va desfășura în perioada 22-25 ianuarie. Țara noastră va fi reprezentată de ministrul de Externe Tudor Ulianovschi. Tematica reuniunii din acest an va fi „Globalizarea 4.0: modelarea arhitecturii globale în era celei de-a patra revoluții industriale”. Serviciul de presă MAEIE […] The post Republica Moldova va participa, în premieră, la Forumul Economic Mondial de la Davos appeared first on Moldova.org.
14:30
Președintele Igor Dodon a anunțat astăzi că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. „ Nu voi participa în campania electorală și nu voi aspira la funcția de deputat”, a anunțat președintele Dodon în cadrul unui briefing de presă. El și-a argumentat decizia prin faptul că „poporul moldovenesc i-a încredințat mandatul de președinte, […] The post Președintele Igor Dodon NU va participa la alegerile parlamentare// VIDEO appeared first on Moldova.org.
14:20
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 13, Rezina/ Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
13:50
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 23, Chișinău, sectorul Botanica / Portretele Candidaților appeared first on Moldova.org.
13:30
Liderul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a depus astăzi actele pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral în circumscripția nr.32.  Listele de subscripție includ peste 870 de semnături. Totodată, Dorin Chirtoacă a calificat alegerile parlamentare din 24 februarie drept „cele mai batjocoritoare în adresa democrației”. „Aceste alegeri sunt o bătaie de joc generală în […] The post Dorin Chirtoacă a depus actele pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral în circumscripția nr.32 appeared first on Moldova.org.
12:50
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 22, Ialoveni / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
12:40
La începutul lunii februarie va fi lansată o nouă rută de troleibuz spre orașul Durlești, pentru a rezolva problema asigurării cu transport a călătorilor din localitatea suburbană. Linia circulară nr. 35, cu denumirea: or. Durlești – str. București va fi dotată cu unități de propulsie autonomă. Lungimea totală a liniei este de 18, 4 km […] The post La începutul lunii februarie va fi lansată o nouă rută de troleibuz spre orașul Durlești. Care va fi itinerarul appeared first on Moldova.org.
12:20
Cei mai bogați 26 de oameni din lume au o avere egală cu cea deținută a jumătate de planetă, rezultă dintr-un studiu realizat de Oxfam și publicat înainte de Forumul Economic Mondial de la Davos. Averea miliardarilor din lume crește în fiecare zi cu 2,5 miliarde de dolari, în timp ce veniturile celor mai săraci […] The post Cei mai bogați 26 de oameni din lume au tot atâția bani cât jumătate din populația globului appeared first on Moldova.org.
Acum 6 ore
12:01
Un prezentator al unei emisiuni de televiziune a fost condamnat la un an de închisoare cu executare de un tribunal din Egipt pentru faptul că a intervievat un homosexual în anul 2018, relatează Agerpres. Prezentatorul TV Mohamed al-Gheiti, care s-a declarat de mai multe ori împotriva homosexualităţii, a fost declarat vinovat după ce fusese acuzat […] The post Un prezentator, condamnat la un an de închisoare pentru că a invitat un bărbat gay în emisiunea sa appeared first on Moldova.org.
11:40
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 41, Leova / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
11:20
Pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019 au fost constituite, în total, 2143 de secții de votare. Dintre acestea, 47 de secții de votare au fost organizate pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului (Transnistria), municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni și 125 de secții de votare – peste […] The post Pentru alegerile parlamentare au fost constituite 2143 secții de votare appeared first on Moldova.org.
10:40
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 40, Cimișlia / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
10:20
Un bărbat din raionul Făleşti a fost condamnat la 10 de ani de detenţie pentru violul fiicei sale vitrege, care era minoră. Potrivit probelor prezentate de procurori, totul s-a întâmplat în toamna anului 2018, când bărbatul şi-a lovit şi abuzat sexual fiica, în vârstă de 9 ani. Totul a avut loc în timp ce mama […] The post Un bărbat din Făleşti, condamnat la 10 de ani de detenţie pentru violul fiicei sale vitrege de nouă ani appeared first on Moldova.org.
Acum 8 ore
09:10
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 39, Sărata-Galbenă / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
08:40
Ce înseamnă alegeri corecte? Cum să votezi? Cine poate candida? La aceste întrebări au aflat răspunsuri peste 11.000 de femei, bărbați, tineri, persoane în etate, membri ai comunității romilor din Republica Moldova. Campania de informare a fost desfășurată timp de jumătate de an de mai multe organizații non-guvernamentale, datorită susținerii proiectului PNUD Moldova „Consolidarea democrației […] The post ,,Trezește-ți vecinul și hai la vot!” sau cum a învățat comunitatea romilor mai multe despre drepturile electorale appeared first on Moldova.org.
Acum 24 ore
18:50
În pofida gerului de afară, creștinii ortodocși au intrat în apa rece din lacurile din țară. Potrivit lor, apa sfințită de Bobotează le curăță sufletul și gândurile. Boboteaza la Orheiul Vechi Boboteaza la Orheiul Vechi Geplaatst door Moldova.org op Zondag 20 januari 2019 Ieri, 19 ianuarie, dis-de-dimineață, creștinii ortodocși au partidipat la slujba religioasă. După […] The post Scăldatul de Bobotează, tradiție nemuritoare appeared first on Moldova.org.
18:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 21, Criuleni / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
17:40
Persoanele care se asigură în mod individual pot să achite începând cu 27 decembrie 2018, prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă pentru anul 2019. Până pe 01 aprilie 2019 inclusiv, acestea beneficiază de reduceri în mărime de 75%, 60% și 50% din valoarea primei, care a rămas la nivelul celei de […] The post Cât costă polița de asigurare medicală și de unde o poți cumpăra appeared first on Moldova.org.
16:30
Cea de-a treia zi de luni a anului, care în 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, scrie Mediafax.ro Teoria despre “Blue Monday” (Lunea tristă, […] The post Luni, 21 ianuarie, cea mai deprimantă zi din an: Blue Monday appeared first on Moldova.org.
Ieri
15:00
O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie şi va fi vizibilă şi în România, potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din București, scrie zf.ro. Potrivit site-ului Observatorului Astronomic, eclipsa de Lună care se va produce în noaptea de 20 spre 21 ianuarie este una totală. Luna va […] The post O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie appeared first on Moldova.org.
14:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 20, Strășeni / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
13:20
Comisia Electorală Centrală (CEC) a respins contestația Partidului Democrat din Moldova (PDM), din 15 ianuarie, împotriva blocului electoral ACUM și i-a recomandat PDM să se adreseze în instanța judecătorească, scrie radiochisinau.md CEC a precizat în răspunsul său către PDM că, potrivit Codului Electoral (art. 70 (8)), ”publicitatea electorală în rețeaua internet și prin intermediul telefoniei […] The post CEC a respins contestația PDM împotriva ACUM appeared first on Moldova.org.
12:40
Diaconul Ghenadie Valuța a publicat pe Facebook un selfie cu o bătrână „aflată în gura morții”, făcând referire la tinerii care vin la biserică atunci când ar avea vreo suferință. Cu toate acestea, internauții au criticat fotografia publicată și au menționat că este scârbos ceea ce văd. Diaconul Ghenadie Valuța s-a remarcat în spațiul public […] The post FOTO \ Un diacon din R. Moldova s-a fotografiat cu o femeie „aflată în gura morții” appeared first on Moldova.org.
11:10
Valeriu Popa și-a cumpărat satul natal, Țigănești, raionul Strășeni cu 6 mii de lei în ajunul sărbătorii creștine Sfântul Vasile. Potrivit tradiției, în ajun se scoate satul la vânzare de către precedentul cumpărător, iar doritorii, ca la licitație, propun diferite sume de bani pentru a cumpăra satul. Prima ofertă a fost de 2000 de lei. […] The post Un bărbat și-a cumpărat un sat din Strășeni cu 6 mii de lei appeared first on Moldova.org.
10:30
Preşedintele american Donald Trump a anunţat sâmbătă că a fost stabilit locul unde va avea a doua sa întâlnire cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, fără însă a oferi mai multe detalii, scrie psnews.ro ”Am convenit să ne întâlnim, probabil la finalul lunii februarie. Am ales o ţară, dar vom anunţa numele ei în viitor”, […] The post Trump a stabilit locul unde va avea cea de-a doua întâlnire cu Kim Jong-Un appeared first on Moldova.org.
10:00
Motorola RAZR a fost cel mai de succes smartphone cu clapetă al tuturor timpurilor, reuşind să se impună pe piaţă cu un design „futurist” pentru momentul respectiv şi un corp foarte subţire, transmite Mediafax. În ciuda succesului modelului original şi al modelelor îmbuntătăţite care au urmat, trecerea la smartphone-uri a dus această serie de telefoane […] The post Un telefon legendar va fi relansat sub forma unui smartphone cu preţ de 1.500 de euro appeared first on Moldova.org.
09:00
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 19, Ivancea / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
08:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit pe 19 ianuarie, organizarea secţiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului (Transnistria), municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni, pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019. În acest fel, pentru circumscripția uninominală nr. 47, orașele Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol vor […] The post Câte secții de votare vor fi în Transnistria appeared first on Moldova.org.
19 ianuarie 2019
19:30
La 26 decembrie 2018, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Partidele și persoanele mai mult sau mai puțin cunoscute s-au grăbit să depună documentele pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie 2019. În acest sens, Moldova.org a decis să vă prezinte, în mod aleatoriu, portretele tuturor candidaților […] The post Circumscripția 18, Orhei / Portretele candidaților appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.