Какая в мире самая безопасная страна для путешествий?

Splendid, 9 noiembrie 2018 18:40

Специалисты составили рейтинг самых безопасных стран для туристов. Лидировала в рейтинге Исландия. Она оказалась самой безопасной по всем параметрам. Далее за ней расположились ОАЭ...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Splendid

Acum 4 ore
12:00
Un martor susține ca i-a văzut în tandrețuri. De când s-a despărțit de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat de presă cu o... Запись Brad Pitt și Charlize Therone? впервые появилась splendid-magazine.md.
Ieri
18:50
Potrivit locatarilor, incidentul a avut loc pe 19 noiembrie. Locuitorii unor blocuri din sectorul Rîşcani al capitalei se plîng că din robinet, în locul... Запись Locuitorii al capitalei se plîng că din robinet a început să curgă apa de o culoare galben acidă впервые появилась splendid-magazine.md.
18:40
După o serie de controverse apărute în China în urma publicării unor înregistrări video de la D&G Casa italiană Dolce & Gabbana a anunţat... Запись Dolce & Gabbana a decis să îşi anuleze o prezentare de modă in China впервые появилась splendid-magazine.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
Vezi cum arată artista fără fond de ten Dianna Rotaru a participat la un experiment ma inedit la o televiziune din România. Artista a... Запись Dianna Rotaru s-a demachiat în fața camerelor de luat vederi! (Video) впервые появилась splendid-magazine.md.
11:30
În Ierusalim şi în munţii din centrul Israelului a început să ningă. Fenomenul este unul neobişnuit pentru capitala Israelului, deşi apariţia zăpezii în ţară... Запись În Ierusalim a nins pentru prima oară după mulţi ani (Video) впервые появилась splendid-magazine.md.
16 ianuarie 2019
12:00
Ce zodii vor fi afectate? Pentru unele semne zodiacale, lucrurile se vor schimba în bine, în timp ce pentru altele schimbările vor fi negative.... Запись Conform astrologiei, 5 zodii își schimbă viața în acest an! впервые появилась splendid-magazine.md.
9 ianuarie 2019
13:10
Roverul chinez de pe partea nevăzută a Lunii şi-a activat sistemele. Roverul chinez de pe partea nevăzută a Lunii şi-a activat sistemele şi este... Запись Ce face robotul plasat de China pe partea nevăzută a Lunii? впервые появилась splendid-magazine.md.
13:00
Pentru bilete la Cupa Mondială 2022. Actriţa Julia Roberts şi soţul ei au plătit, la o licitaţie organizată în scop caritabil de Sean Penn,... Запись Julia Roberts şi soţul ei au plătit 100.000 de dolari впервые появилась splendid-magazine.md.
3 ianuarie 2019
12:30
Află gradul de risc pentru fiecare. De la părinţi nu moştenim doar trăsăturile fizice, ci şi boli cardiovasculare, diabet şi chiar forme de cancer.... Запись Cinci boli care se transmit de la părinţi впервые появилась splendid-magazine.md.
12:20
Ele se învaţă. În general, credem că emoţiile se află în interiorul nostru şi sunt un lucru greu de controlat. Însă specialiştii susţin că... Запись Medici: Oamenii nu se nasc cu emoţii! впервые появилась splendid-magazine.md.
28 decembrie 2018
19:30
Care este motivul? Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne: bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele. Motivul? Nu pentru că... Запись Cercetătorii: „Bărbații înșală chiar dacă își iubesc partenerele” впервые появилась splendid-magazine.md.
25 decembrie 2018
16:40
Cristiano Ronaldo a petrecut alături de partenera sa, Georgina Rodriguez și de cei 4 copii. Le-a transmis tuturor Crăciun fericit! Lionel Messi petrece și... Запись Cum sărbătoresc Crăciunul staruri din fotbal? впервые появилась splendid-magazine.md.
16:40
Modelul german Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani, s-a logodit. Cu muzicianul Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani, chitarist al... Запись Heidi Klum s-a logodit cu muzicianul Tom Kaulitz впервые появилась splendid-magazine.md.
16:40
Mesaj de Crăciun la Vatican. Urarea mea de Crăciun Fericit este una de fraternitate, a spus Papa Francis în mesajul său tradițional rostit în... Запись Papa Francisc: “Diferențele dintre noi reprezintă o bucurie, nu un pericol” впервые появилась splendid-magazine.md.
24 decembrie 2018
19:10
Intervenţia a fost realizată cu succes duminică. Ursul panda Tuan Tuan, oferit în dar de China Taiwanului, a devenit primul panda din lume căruia... Запись Primul urs panda din lume care poartă un dispozitiv dentar впервые появилась splendid-magazine.md.
18 decembrie 2018
11:10
Actriţa Nicole Kidman a donat jumătate de milion de dolari Banii au fost donati pentru Fondul Fiduciar al ONU pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeii.... Запись Nicole Kidman a donat banii Fondului Fiduciar al ONU впервые появилась splendid-magazine.md.
11:10
Un milionar din Hong Kong a aruncat cu bani de la etajul opt al unei clădiri. Generozitate într-o formă inedită! Bancnote de 100 de... Запись Wong Ching Kit ar fi aruncat de pe clădire echivalentul a 12 milioane de dolari (VIDEO) впервые появилась splendid-magazine.md.
13 decembrie 2018
13:40
„Ungherașul Media” urmează să ofere acces liber la publicații. «Ungheraşul Media», un spaţiu care va facilita educaţia mediatică cititorilor Bibliotecii Naţionale, a fost inaugurat... Запись Acces liber pentru cititori la publicaţiile periodice la Biblioteca Naţională впервые появилась splendid-magazine.md.
13:30
Producţia iPhone nu este afectată de războiul economic declanşat între China şi SUA. Potrivit unor surse citate de jurnaliştii, Apple ia în considerare scenarii... Запись Producţia iPhone ar putea muta în afara Chinei впервые появилась splendid-magazine.md.
13:10
Chiril Gaburici, a convocat astăzi o şedinţă de urgenţă. El a cerut implicarea activă a tuturor instituţiilor responsabile de starea drumurilor naţionale pe parcursul... Запись Şedinţă de urgenţă în legătură cu circulaţia pe drumurile naţionale впервые появилась splendid-magazine.md.
6 decembrie 2018
17:30
In legătură cu demararea lucrărilor de reparație in capital. Toate panourile și dispozitivele publicitare de pe str. Ion Creangă vor fi demontate, în legătură... Запись Dispozitivele publicitare de pe strada Ion Creangă vor fi demontate впервые появилась splendid-magazine.md.
17:20
Demi Moore a fost văzută în public cu iubita sa. Moore a avut numeroase relații cu vedete de la Hollywood, precum Emilio Estevez, Ashton... Запись Nimeni nu bănuia că e lesbiană! впервые появилась splendid-magazine.md.
17:20
Nuanta contrasteaza puternic cu cea de anul acesta. Coraiul cu irizatii aurii — Living Coral — a fost desemnata culoarea anului 2019, au anuntat... Запись A fost aleasa culoarea anului 2019 впервые появилась splendid-magazine.md.
3 decembrie 2018
18:10
Сântăreaţa şi-a serbat ziua de naştere. Diva, care a împlinit vârsta de 37 de ani, a preferat să facă o masă în familie.Cântăreaţa Britney... Запись Britney Spears şi-a serbat ziua în familie впервые появилась splendid-magazine.md.
29 noiembrie 2018
13:40
Iată care sunt cele 3 zodii ce-și vor găsi adevărata fericire în anul care vine. Anul 2019 vă va face să regândiţi mare parte... Запись 3 zodii care își vor găsi fericire în 2019 впервые появилась splendid-magazine.md.
13:10
Este vorba de pădurea de fag din Parcul Naţional Valea Cernei. BBC NEWS a publicat pe pagina online un video reportaj despre o padure... Запись Padurea rara din Romania se dispare (VIDEO) впервые появилась splendid-magazine.md.
13:00
Doar patru obiecte indispensabile. S-a aflat ce obiecte indispensabile are Kate Middleton, soția prințului William al Marii Britanii, în poșetă. În general, în geanta unei... Запись Ce are Kate Middleton în poșetă впервые появилась splendid-magazine.md.
19 noiembrie 2018
20:30
Efectul emoțiilor asupra organismului. Emoțiile sunt sentimente normale, pe care le experimentează orice om și de fapt ele sunt cele care îi fac pe... Запись Știai că emoțiile te pot îmbolnăvi? впервые появилась splendid-magazine.md.
20:30
Cei care nu se vor conforma regulilor riscă amendă de la 18 la 36 de unități convenționale. Agenții economici care nu vor deszăpezi trotuarele din... Запись Agenții economici, care nu vor deszăpezi trotuarele, vor fi amendaţi впервые появилась splendid-magazine.md.
14 noiembrie 2018
17:20
Messi a intrat în istorie. Lionel Messi, autorul a 566 de goluri pentru FC Barcelona, l-a depăşit pe germanul Gerd Muller în clasamentul celor...
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.