(video) Тинереце MAG. Despre mitul „sexul și fotografii” și primii bani câștigați aflați de la tânărul Dragoș Cojocaru

#diez, 9 noiembrie 2018 12:45

După două proiecte fotografice, Тинереце.raw și Бэець by Тинереце, a început un nou capitol în istoria proiectului. E vorba despre Тинереце.mag, revista online care vă va povesti despre oameni interesanți și ideile prin care ei schimbă industriile în care activează. Articolul (video) Тинереце MAG. Despre mitul „sexul și fotografii” și primii bani câștigați aflați de la tânărul Dragoș Cojocaru apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
21:00
Ziua mondială a filosofiei este marcată, anual, în cea de-a treia zi de joi a lunii noiembrie. Prin urmare, în anul 2018, această zi se celebrează pe 16 noiembrie. Cu această ocazie, echipa #diez a selectat 15  citate filozofice ale celor mai iluminate celebrități din istoria omenirii.  Articolul Hai să ne jucăm: „Butoaiele goale fac gălăgie multa”. Ghicește căror oameni iluștri le aparțin citatele filozofice apare prima dată în #diez.
18:45
Chiar dacă e toamnă, noiembrie și aparent tehnologia solară nu ar avea prea mare efect, vorba ceea, putem să ne gândim pentru vară. Este vorba de o adunare unde chișinăuenii își aleg un loc pentru primul nostru arbore solar de unde o să ne încărcăm telefoanele. După asta, puteți vedea din lista de mai jos niște evenimente cu multă muzică. În fine, toate detaliile în ceea ce urmează. Articolul Evenimente: Unde să fugim de noiembrie în ultima zi de lucru din săptămână apare prima dată în #diez.
17:45
Premieră în campionatul Angliei. Susanna Dinnage este noua directoare generală a Premier League și totodată, prima femeie din istoria competiției care ocupă această funcție. Articolul Pentru prima dată în istoria Premier League. O femeie este directoare generală a campionatului Angliei de fotbal apare prima dată în #diez.
17:30
Parlamentul, în ședința de astăzi, a eliberat magistrații Dumitru Visternicean, Elena Covalenco și Iulia Sîrcu din funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție. Articolul Parlamentul a aprobat demisia a trei judecători ai Curții Supreme apare prima dată în #diez.
17:30
Asociația Studenților în Drept lansează proiectul-pilot „Vizită la penitenciar”. Acesta are scopul de a familiariza studenții Facultății de Drept cu activitatea sistemului administrației penitenciare, structura sistemului, precum și scopul său fundamental raportat la realitatea socială. Articolul Studenții de la Drept se pot înscrie într-un proiect unde vor face cunoștință cu activitatea instituțiilor penitenciare apare prima dată în #diez.
17:30
Brass exuberant, piese vii înafara încadrărilor limitative de genuri muzicale, așa sună astăzi Cuibul - cea mai longevivă formație din Republica Moldova. Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari din Moldova. Articolul Muzică jazz, funk și folk. Cuibul – cea mai longevivă formație din Moldova vine cu un concert la Chișinău apare prima dată în #diez.
17:15
Noiembrie își intră tot mai mult în drepturi. După temperaturi joase, cer înnorat și lapoviță, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ninsori pentru acest sfârșit de săptămână.  Articolul Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ninsori. Când vor cădea primii fulgi la Chișinău apare prima dată în #diez.
17:15
Mihăiță Chiriac s-a născut în satul Taraclia, raionul Căușeni. Din 2011 până în 2015 și-a făcut studiile la Colegiul Pedagogic Alexei Mateevici. În perioada anilor 2015-2018 a studiat la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice la specialitatea Pedagogie muzicală, iar în prezent este conducător al ansamblului Liceului Teoretic Natalia Dadiani din Chișinău. Din 2017 deținător și un studio muzical. Articolul (foto, video) Tânărul Mihăiță Chiriac ne povestește cum poți utiliza matematica în muzică și ce înseamnă să lucrezi într-un studio apare prima dată în #diez.
16:45
Vloggera (și neapărat mama a trei copii), Alina Andronache ne spune mai multe despre frici și exagerări, mai ales atunci când vine vorba de permiterea sau nu a copiilor să acceseze internetul. Cum menținem o balanță între a interzice total și a lăsa copilul cu tableta în mână undeva pe canapea și a ne vedea de treabă? Aflăm răspunsul în ceea ce urmează. Articolul (video) Caii Verzi ai Alinei Andronache: Cum utilizăm corect internetul în educarea copiilor? apare prima dată în #diez.
16:30
Raperul și actorul Jaden Smith a făcut un coming out în cadrul unui concert susținut pe data de 12 noiembrie. „Vreau să vă spun că Tyler nu dorește să vă zic asta, dar, totuși declar. Tyler este boyfriendul meu. El a fost iubitul meu toată viață mea”. În acele clipe, Tyler the Creator, aflat și el la concert, a început să râdă, apoi a ridicat mâinile dând de înțeles că e o glumă.  Articolul (video) „Tyler este iubitul meu, toată viața a fost iubitul meu”. Jaden Smith, eroul filmului Karate Kid, a făcut coming out apare prima dată în #diez.
16:30
Tinerii care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor (TIC) în cadrul instituțiilor profesional tehnice beneficiază de mai multe oportunități și perspective de angajare, fiind implicați, încă de la o etapă timpurie, într-un proces educațional modern și aliniat cerințelor industriei. Articolul (video) Studiile de calitate asigură toate șansele pentru o carieră promițătoare în domeniul IT apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
16:15
Revista online Тинереце.mag, vine cu o serie de istorii interesante în care vă prezentă poveștile unor oameni entuziaști și ideile prin care aceștia schimbă industriile în care activează. Începând de la primul job și primul salariu și continuând cu detalii care i-au ajutat să evolueze în timp, toate aceste istorii vă pot inspira să faceți lucruri frumoase. Articolul (video) Тинереце MAG. Dragostin Păduraru povestește despre primii săi bani câștigați și jobul de la 15 ani apare prima dată în #diez.
16:15
Titanic este un film epic romantic și de dezastru american lansat în 1997, regizat, scris, co-produs și co-montat de James Cameron. Este o adaptare fictivă a scufundării pachebotului RMS Titanic, care îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet. Aceștia sunt membri ai unor clase sociale diferite și se îndrăgostesc la bordul pachebotului, în timpul călătoriei. Articolul (foto) Actorii din Titanic atunci și acum. Cum arată Rose, Jack, Cal și Ruth peste 21 de ani apare prima dată în #diez.
16:00
Timp de 3 zile, în perioada 3-5 octombrie, Chișinăul a găzduit cea mai mare Conferință Europeană în domeniul sănătății tinerilor. La conferință au fost prezenți profesioniști și experți în domeniul sănătății și dezvoltării adolescenților din peste 30 de țări ale lumii, pentru a aborda cele mai actuale probleme în domeniu, dar și pentru a discuta despre principalele provocări și tendințe la nivel global. Articolul (video) Cu ce probleme se confruntă tinerii din Moldova și cum pot fi acestea depășite. Experții în domeniul sănătății tinerilor vin cu sfaturi utile apare prima dată în #diez.
15:45
Cofetara, Lauren Ko, a început să facă deserturi artistice. Ea se specializează în coacerea plăcintelor cu ornamente geometrice, linii drepte și culori contrastante. Articolul (foto) Modele geometrice, linii drepte și multicolore. O tânără cofetară atrage clienții prin plăcintele sale neobișnuite apare prima dată în #diez.
15:45
Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu” invită copiii cu vârsta de la +8 ani să se înscrie la cursul gratuit de robotică oferit de biblioteca. Articolul (foto) Curs gratuit de robotică la Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Criterii de înregistrare apare prima dată în #diez.
15:30
Elevii din treapta terminală a studiilor liceale sunt în căutarea instituțiilor universitare, care drept profil, contract și oportunități i-ar avantaja. Prin urmare, mulți aleg să emigreze pentru studii de calitate și la un preț accesibil. Dintre țările care au universități cu renume, care pregătesc specialiști pentru piața mondială sunt Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Germania etc.  Articolul (infografic) Topul țărilor cu cel mai mare număr de studenți străini. În Statele Unite învață peste 900 de mii, câți sunt în Moldova apare prima dată în #diez.
15:30
Armenia are o istorie complexă, în ultimii 30 de ani a trecut prin mai multe momente dificile: momente de proteste, adunări în masă, lovitură de stat. Toate aceste evenimente au avut loc cu un singur scop, oamenii și-au dorit să trăiască mai bine, într-o Armenie independentă. Articolul (video) „Proteste, victorii și luptă continuă”. Un mini documentar despre mișcările protestatare în Armenia Post-Sovietică apare prima dată în #diez.
14:30
Moldova participă la Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care se desfășoară, la Iași, România. În perioada 16- 18 noiembrie peste 70 de companii din țara noastră își vor prezenta produsele în cadrul expoziției. Articolul Peste 70 de companii din țară vor participa la cea de-a IV-a ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă” din România apare prima dată în #diez.
14:15
Consiliul Coordonator al Audiovizualului a solicitat modificarea spotului realizat de Inspectoratul General de Poliție în cadrul campaniei „Alege viața”. Până acesta nu va fi modificat, CCA nu permite difuzarea acestuia la TV. Articolul (video) „Pare prea direct”. CCA a refuzat difuzarea la TV a campaniei sociale „Alege Viața” apare prima dată în #diez.
14:15
Regulamentul privind funcționarea căminelor din subordinea instituțiilor de învățământ de stat, care prevede îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de funcționare a acestora a fost aprobat astăzi, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri.  Articolul Calculatoare conectate la internet, mașini de spălat și sală de sport. Ce prevede regulamentul actualizat privind funcționarea căminelor apare prima dată în #diez.
14:00
Eşti student şi te caracterizează excelenţa? Performanţa ta academică merită cunoscută, recunoscută şi apreciată! Moldova Agroindbank te îndeamnă să te înscrii în Programul „Burse de Merit” 2018 – pentru cei mai buni studenţi ai ţării, ediţia a XXIII-a, organizat de Centrul de Informaţii Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA şi al Orange Moldova. Articolul Înscrie-te la Programul „Burse de Merit”, ediţia a XXIII-a. Poţi beneficia de una dintre cele 50 de burse a câte 12 000 de lei apare prima dată în #diez.
14:00
Satul Chirsova, o localitate populată compact de etnici bulgari și găgăuzi, situată în Autonomia Găgăuză din Republica Moldova, și-a propus prin intermediul unui proiect să reducă și să elimine numărul cazurilor de violență în familie în următorii doi ani. Proiectul prevede, crearea unui serviciu de asistență pentru victimele violenței din regiune. Articolul (foto) Fără violență în familie în următorii doi ani. În satul Chirsova va fi creat serviciul de asistență pentru victimele violenței apare prima dată în #diez.
13:30
Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a Republicii Moldova a Fundației ”Open Dialog” a definitivat și aprobat raportul de activitate. Anunțul a fost făcut de Președintele Comisiei de anchetă, Igor Vremea, în cadrul unui briefing de presă, susținut după încheierea ședinței comisiei, care a avut loc în această seară. Articolul (doc, video) La ce întrebări a căutat răspuns comisia de anchetă în cazul Fundației „Open Dialog” apare prima dată în #diez.
13:00
Serviciul Fiscal de Stat adresează un mesaj de atenționare către toți contribuabilii. FISC-ul avertizează cetățenii că în cazul în care aceștia sunt verificați de un inspector fiscal, să fie atenți la următoarele aspecte: Articolul Cum vă dați seama că sunteți verificat de către un inspector fiscal fals. Ce acte trebuie să prezinte acesta și cum anunțați autoritățile apare prima dată în #diez.
13:00
Îți plac jocurile video? Toți amatorii de sporturi electronice pot participa la primul campionat național de Counter-Strike: Global Offensive, organizat de Federația de Sporturi Electronice din Moldova. Articolul Ești fan al sporturilor electronice? Participă la primul campionat național de Counter-Strike și câștigă premii în valoare de 20 mii de lei apare prima dată în #diez.
12:15
Ce fel de schimbări de prețuri pentru imobililele noi au loc în toamna – 2018 în capitala Moldovei? Articolul Care este prețul mediu pentru un metru pătrat al unui nou apartament din Chișinău la sfârșitul lunii octombrie 2018 apare prima dată în #diez.
12:00
Banca Națională a Moldovei a anunțat că rata inflației se va micșora până la sfârșitului anului până la pragul de 1.9% urmând ca de anul viitor (2019) evoluția acesteia să fie ascendentă. Articolul Banca Națională a Moldovei a anunțat că rata inflației se va micșora până la sfârșitului anului până la pragul de 1.9% apare prima dată în #diez.
11:45
Poliţia australiană se află în căutarea a trei tinere „fermecătoare” care au furat mai multe vibratoare dintr-un magazin erotic, transmit publicaţiile The Sun şi Perthnow.com.au. Articolul Trei tinere sunt căutate de poliție după ce au furat mai multe vibratoare dintr-un magazin erotic apare prima dată în #diez.
11:30
Irina Rimes a lansat noul său single. „Nu știi tu să fii bărbat”. Aceasta este o piesă de suflet, pe care artista a compus-o și care se va regăsi pe cel de-al doilea album al Irinei, intitulat „Cosmos”. Articolul (video) „Nu știi tu să fii bărbat”. Irina Rimes a lansat un videoclip pentru noua sa piesă apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.