(video) Тинереце MAG. Despre mitul „sexul și fotografii” și primii bani câștigați aflați de la tânărul Dragoș Cojocaru

#diez, 9 noiembrie 2018 12:45

După două proiecte fotografice, Тинереце.raw și Бэець by Тинереце, a început un nou capitol în istoria proiectului. E vorba despre Тинереце.mag, revista online care vă va povesti despre oameni interesanți și ideile prin care ei schimbă industriile în care activează. Articolul (video) Тинереце MAG. Despre mitul „sexul și fotografii” și primii bani câștigați aflați de la tânărul Dragoș Cojocaru apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 15 minute
15:45
În programul de studii 2019 a început prima etapă de implementare a proiectului de responsabilitate ecologică şi socială „ORAŞ CURAT CU E-DEŞEU RECICLAT” – pentru o Moldovă mai curată şi mai competitivă. Instituțiile de învățământ eco-responsabile se pot înscrie în cadrul proiectului. Articolul Instituțiile de învățământ sunt invitate să participe în cadrul proiectului „Oraș curat cu E-deșeu Reciclat” apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
15:30
Winetours Moldova te invită în fiecare weekend să explorezi noi destinații turistice, să deguști vinuri deosebite și să cunoști oamenii talentați care le făuresc. Articolul Winetours Moldova te invită să descoperi în acest weekend Vinăria Poiana, o adevărată bijuterie în inima Codrilor apare prima dată în #diez.
Acum o oră
15:15
Transportul public din Capitală urmează a fi dotat cu sistem de monitorizare și poziționare. În următoarele două săptămâni „Regia Transport Electric“ urmează să elaboreze caietul de sarcini în acest sens. Articolul Transportul public din Capitală va fi dotat cu sistem GPS. Anunțul a fost făcut de directorul RTEC apare prima dată în #diez.
15:00
În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 21-25 ianuarie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos. Articolul „Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
14:45
Naționala Moldovei de fotbal U-18 a debutat cu victorie în meciul împotriva echipei similare din Israel la tradiționalul turneu internaţional „Cupa Dezvoltării”. Tricolorii au câștigat meciul cu scorul final de 2-1. Articolul (video) Naționala Moldovei de fotbal U-18 a debutat cu victorie la turneu internaţional „Cupa Dezvoltării” apare prima dată în #diez.
14:45
60 de tineri pasionaţi de IT au studiat gratuit domeniul testării software în cadrul proiectului smartTest powered by Orange Systems, IT hub-ul Orange Moldova. Scopul acestuia este de a contribui la asigurarea competențelor-cheie pentru viitor într-un mod accesibil și distractiv. Articolul (foto) „Digitalizarea este provocarea acestui secol”. SmartTest, powered by Orange Systems și-a desemnat finaliștii apare prima dată în #diez.
14:30
Marele Premiu al Tombolei de Cadouri Enter și-a găsit stăpânul. În data de 20 ianuarie, la Chișinău, la noul store Enter Next (bd. D. Cantemir 6) s-au extras norocoșii, care au plecat acasă premiați pe măsură. Articolul (foto) Cine a câștigat Marele Premiu de la Enter, un automobil Ford Focus apare prima dată în #diez.
14:15
Un fenomen spectaculos a putut fi observat noaptea trecută, acolo unde a fost senin. În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, a avut loc așa-numitul fenomen „SuperLuna sângerie a lupului”, o combinaţie între o eclipsă totală de Lună şi o SuperLună, care a fost vizibil în America de Nord şi de Sud, în anumite părţi din Europa şi puţine regiuni din Asia. Articolul (foto) În această noapte a avut loc „SuperLuna sângerie a lupului”. Cum s-a văzut fenomenul în întreaga lume apare prima dată în #diez.
14:15
Președintele țării, Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie într-o conferință de presă. Totodată acesta a anunțat că va susține în acest scrutin Partidul Socialiștilor. Articolul Igor Dodon a anunțat că nu va participa la algerile parlamentare din 24 februarie, dar va susține Partidul Socialiștilor apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
13:30
„Dezinformarea ca instrument de propagandă: tendințe și impact regional” - o conferință regională cu această temă se va desfășura la Chișinău, fiind organizată de Asociația Presei Independente (API) în cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS! Articolul La Chișinău va avea loc conferința regională „Dezinformarea ca instrument de propagandă: tendințe și impact regional” apare prima dată în #diez.
13:30
Una din seriile desene animatului „Mașa și Ursul” a devenit cel mai vizionat episod al unui film de animație de pe YouTube. Seria „Receta Catastrofei” a acumulat peste 3 miliarde de vizualizări. Articolul (video) Un episod al desenului animat „Mașa și Ursul” a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness. Câte vizualizări a adunat acesta apare prima dată în #diez.
13:00
Mijlocașul naționalei Moldovei de fotbal, Artur Ioniță, a pasat decisiv în ultimul meci din cadrul Seriei A. Sportivul a pasat pentru Leonardo Pavoletti care a deschis scorul în minutul 36. Articolul (video) Fotbalistul moldovean, Artur Ioniță, a pasat decisiv în ultima etapă din Campionatul Italiei apare prima dată în #diez.
12:45
Astăzi, 21 ianuarie, este cea de-a treia zi de luni a anului și este considerată a fi „Blue Monday” sau Lunea tristă. La această concluzie a ajuns un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Tot astăzi, este marcată și Ziua mondială a îmbrățișărilor. Este vreo legătură dintre aceste două sau nu, am încercat să aflăm mai jos. Articolul Contraste de 21 ianuarie: Astăzi este cea mai deprimantă zi din an și Ziua mondială a îmbrățișărilor apare prima dată în #diez.
12:30
Locuitorii din orașul Durlești în curând vor putea ajunge la Chișinău cu transportul public. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei. Conform acestuia, ruta de troleibuz nr. 35 se află în faza de testare deja de o săptămână. Articolul Când locuitorii din Durlești vor putea ajunge cu troleibuzul până la Chișinău și care este problema rutei nr. 35 apare prima dată în #diez.
12:00
În dimineaţa zilei de luni, la linie au fost emise 311 troleibuze şi 89 autobuze. Transportul public circulă pe toate rutele municipale. În capitală se circulă în condiții de iarnă, iar serviciile de profil lucrează pentru depășirea situațiilor problematice, în conlucrare cu Inspectoratul Național de Patrulare. Articolul Care este situația în Chișinău privind deszăpezirea și circulația transportului public apare prima dată în #diez.
12:00
Tot mai des auzim despre datele personale din mediul virtual, protecția acestora sau cum nu reușim să facem față tendințelor informaționale și să securizăm ceea ce ne aparține. Articolul Află cum un click poate proteja sau nu datele personale din mediul online apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
11:30
Comisia Electorală Centrală informează că, pentru alegerile Parlamentului Republicii Moldova și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019, au fost constituite, în total, 2143 de secții de votare. Articolul Câte secții de votare au fost constituite în Republica Moldova pentru alegerile parlamentare din 24 februarie apare prima dată în #diez.
11:15
Ce înseamnă alegeri corecte? Cum să votezi? Cine poate candida? La aceste întrebări au aflat răspunsuri peste 11.000 de femei, bărbați, tineri, persoane în etate, membri ai comunității romilor din Republica Moldova. Articolul (foto) „Trezește-ți vecinul și hai la vot!” sau cum a învățat comunitatea romilor mai multe despre drepturile electorale apare prima dată în #diez.
11:15
Mai mulți reprezentanți ai diasporei contestă modul și locurile unde au fost deschise secții de vot peste hotare. În cazul circumscripției numărul 51, cazul Canadei, în orașul Calgary și Edmonton, aflate în partea de vest a Canadei s-au înregistrat prealabil în total peste 400 de persoane iar cele mai aproape secții deschise în Ottawa, Montreal și Toronto sunt la peste 3000 de km, sau peste frontiera dintre Canada Și Statele Unite. Articolul Unde autoritățile au deschis secții de vot în diasporă, deși nimeni nu s-a înregistrat prealabil apare prima dată în #diez.
10:45
Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la moment de față, traseele naționale sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă. Articolul Atenție! Cum se circulă la această oră pe drumurile naționale și care este lista traseelor înzăpezite apare prima dată în #diez.
10:15
În 2019, lanțul de cinematografe Patria intenționează să introducă câteva inovații în sistemul de servicii pentru clienți săi, iar una dintre aceste schimbări constă în facilitarea procurării biletelor.   Articolul Biletele pentru cinematografele Patria vor putea fi procurate online apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
08:45
Acum câteva minute a început ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău. Articolul (live) Ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău. Astăzi se discută despre deszăpezire și situația epidemiologică apare prima dată în #diez.
08:00
În sala de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău a apărut un perete viu. Astfel, de acum încolo, pasagerii pot admira și pipăi o mică grădină verticală. Articolul În sala de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău a apărut un perete viu. Câte soiuri de plante au fost folosite apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
07:45
Ecaterina Andronescu a declarat că vrea să schimbe prevederile legale privind repetenţia în clasele primare şi să ofere posibilitatea învăţătorului de a lăsa repetent un copil, prin schimbarea legii. Ministrul Educaţiei mai precizează că este o greşeală această prevedere din lege. Articolul Ministra Educației din România vrea ca elevii din clasa I să poată fi lăsaţi repetenţi: „Ajung în clasa a-VIII-a și nu știu a scrie bine” apare prima dată în #diez.
07:30
Tenismenul moldovean, Radu Albot, a fost eliminat în turul doi la turneul de Mare Șlem de la Australian Open. Articolul Radu Albot a părăsit turneul de Mare Șlem de la Australian Open apare prima dată în #diez.
07:15
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”. Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete. Care sunt adresele vizate apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
19:30
Un designer vestimentar din Ucraina a creat o pereche de „jeanşi asimetrici”. Articolul (foto) Un nou tip de blugi a stârnit controverse printre internauți. Costă aproape 400 de dolari apare prima dată în #diez.
18:00
Cea de-a treia zi de luni a anului, care în 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerată a fi „Blue Monday” sau Lunea tristă. La această concluzie a ajuns un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Articolul Mâine vom trăi „cea mai deprimantă zi” din acest an. Cum a apărut și ce înseamnă „Blue Monday” apare prima dată în #diez.
16:45
Peste 350 de sportivi au participat duminică, 20 ianuarie, pe teritoriul orășelului vinicol subteran al Combinatului de vinuri de calitate Mileștii Mici la cursa de alergare „Mileștii Mici Wine Run 2019”. Printre participanții la competiție s-au numărat atât atleți amatori, cât și sportivi profesioniști din Moldova și din străinătate. Articolul (foto) „Mileștii Mici Wine Run 2019”. Cine sunt primii trei finaliști în rândul bărbaților și a femeilor apare prima dată în #diez.
16:15
O bancă de la Valea Morilor a fost vandalizată în această dimineață. Un internaut a surprins în câteva imagini cum aceasta a fost aruncată pe gheață. Fotografiile au fost publicate pe o rețea de socializare. Articolul (foto) Bancă vandalizată la Valea Morilor. Aceasta a fost aruncată pe gheață apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.