De temut: Peste 240 de aeronave Boeing din lume ar avea senzori defecți

Sputnik, 9 noiembrie 2018 00:30

Accidentul recent al aeronavei indoneziene Boeing 737 a forțat grupul Boeing să analizeze mai atent problemele dispozitivelor de comandă a aeronavelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
23:40
Moscova anunță că acțiunile navei americane în apele teritoriale din Marea Neagră sunt urmărite de vasul de patrulare ”Pâtlivâi” din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră.
Acum 8 ore
21:20
SUA caută motive pentru ieșirea din Tratatul Forțelor Nucleare Intermediare, consideră ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.
Acum 12 ore
20:40
Din anul 2019, ar putea fi modificate condițiile de import în Republica Moldova a mașinilor de mâna a doua.
20:00
Potrivit presei internaționale, la manifestație au ieșit în jur de 10 mii de protestatari. În același timp, pentru a asigura ordinea publică au fost mobilizați 8 mii de oameni ai legii.
19:10
Pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele sate din Căușeni a fost stabilită organizarea a 47 de secții de votare la alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie.
18:50
Cel puțin 66 de persoane și alte zeci de persoane rănite, acesta este bilanțul provizoriu al unor explozii prouse la o conductă care transportă combustibil din Mexic.
18:20
Vladimir Putin respectă ani la rând tradiția de a se scufunda în apa rece în ziua de Bobotează.
18:00
Consilierul juridic în cadrul Centrului de Resurse Juridice Ion Guzun, a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre apelul organizațiilor societății civile, unde acestea își exprimă îngrijorarea privind modificările legislative, prin care a fost exclusă obligativitatea audierii raportului anual al Procuraturii în Parlament.
17:50
Sute de credincioși s-au scăldat de Bobotează în lacul din Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău.
17:40
Sute de credincioși s-au scăldat de Bobotează în lacul din Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău.
16:50
Președintele țării, Igor Dodon, nu a încălcat tradiția de Bobotează nici în acest an și s-a scufundat în apa rece ca gheața.
16:40
Din acest an, în regimul călătorie a moldovenilor în Turcia și a turcilor în Moldova ar putea interveni unele schimbări.
Acum 24 ore
16:00
În perioada 30 ianuarie-3 februarie 2019, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova va organiza cea de-a XVIII-a ediție a Expoziției Naționale "Fabricat în Moldova" 2019. Sloganul celei de-a XVIII-a ediții este: Acasă. Autentic. Autohton.
15:30
Șoferii din Moldova care au provocat accidente rutiere cu rănirea medie a victimelor ar putea fi privați de răspunderea penală. Vezi în ce condiții.
14:30
Din 27 ianuarie, băncile din zona euro întrerup emiterea bancnotelor de 500 de euro. Ce trebuie să știe cetățenii, inclusiv cei moldoveni, care vor rămâne cu bancnote de 500 de euro și după această dată.
13:30
Angajații instituțiilor de forță pot solicita la casele teritoriale de asigurări sociale indemnizațiile adresate familiilor cu copii.
12:40
În Elveția a fost creat, în premieră, un cașcaval roz pentru a răspunde la capriciile unui client din China.
12:40
Cinci mii de polițiști sunt mobilizați, opt blindate ale jandarmilor sunt gata de a fi puse în acţiune în această sâmbătă la Paris, în legătură cu o altă acțiune de protest a "Vestelor Galbene", raportează postul de televiziune BFMTV.
12:00
Psihologul Zinaida Gribincea a expicat, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, avantajele singurătății față de o relație toxică.
11:30
Alexandru Pânzari a decis să vorbească franc atunci când a fost întrebat despre corupția în rândul polițiștilor.
10:50
Guvernul britanic s-a angajat, cu diferite grupuri din parlament, în discuții referitoare la organizarea unui al doilea referendum cu privire la Brexit.
10:00
Literatura oferă acel tezaur spiritual care formează lumea interioară a fiecăruia, iar fără ea viața ar fi seacă și pustie. De această părere este profesoara și scriitoarea Ecaterina Iurcu-Urâtu, care a îndrăgit cuvântul de mic copil.
09:30
Specialiştii bat alarma: atunci când unui elev îi este teamă în permanenţă de şcoală, acesta dezvoltă o fobie şi are nevoie de tratament.
08:40
Din data de 1 ianuarie 2019, au fost anulate toate carnetele de muncă. Șefa de Direcție din cadrul CNAS, Clara Sorocean, a explicat pentru Sputnik ce se va întâmpla în situația în care nu toți cetățenii au reușit să prezinte datele din carnetul de muncă pentru scanare sau dacă au pierdut carnetul.
07:50
Tradiția spune că în ziua de Bobotează e frig și ger de crapă pietrele. Ce arată datele meteorologilor.
06:10
Astăzi, 19 ianuarie, creștinii ortodocși sărbătoresc pe vechi Boboteaza. În această zi nu se spală rufe, fiindcă toate apele sunt sfinţite, şi nu se dă nimic cu împrumut.
Ieri
00:00
Zilele trecute, Ierusalimul a fost acoperit de zăpadă care a căzut pentru prima dată în cinci ani. Pietonii și șoferii au fost avertizați de pericolul furtunii de gheață.
18 ianuarie 2019
21:30
Președintele american, Donald Trump, a anulat plecarea delegației sale la Forumul Economic Mondial din Elveția, de săptămâna viitoare, din cauza crizei legate de shutdown a guvernului SUA, a declarat joi secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, într-un comunicat de presă.
20:30
Ajunul Bobotezei la Catedrala Mitropolitană. ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba Aghesmei celei Mari.
19:50
Moldova trece printr-o perioadă de tranziție care aduce schimbări ce au un impact profund asupra copiilor și a familiilor lor, cauzând deseori probleme în domeniul protecției copilului și a familiei. Sărăcia și migrația contribuie la destrămarea familiilor și la creșterea numărului copiilor lipsiți de îngrijire părintească.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.