De temut: Peste 240 de aeronave Boeing din lume ar avea senzori defecți

Sputnik, 9 noiembrie 2018 00:30

Accidentul recent al aeronavei indoneziene Boeing 737 a forțat grupul Boeing să analizeze mai atent problemele dispozitivelor de comandă a aeronavelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
00:50
Pe lângă alte caracteristici, ultramoderna navă aeriană are și un nivel redus de vizibilitate pe radar și în diapazon infraroșu.
15 noiembrie 2018
23:30
Politologul Dmirti Ofițerov-Belski comentează declarația răsunătoare a președintelui Comisiei Europene.
Acum 8 ore
22:40
UE a cerut Washingtonului să evalueze implicațiile unei eventuale retrageri a SUA din Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare (INF), a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al președinției austriece a UE.
21:30
Deputații transnistreni au susținut propunerea liderului regiunii privind majorarea în anul 2019 a pensiilor și salariilor angajaților din sfera bugetară cu 7%.
Acum 12 ore
20:20
Ți-a bătut un inspector fiscal la ușă și nu știi cum să te comporți? Serviciul Fiscal de Stat vine cu unele recomandări.
19:50
Iurie Ușurelu menționează că, în 1989, în țara noastră erau peste un milion 200 de mii de bovine. Astăzi avem doar 167 de mii de capete.
19:50
Prim-ministrul Marii Britanii anunță sfârșitul liberei circulației după Brexit și crearea unui sistem de primire a imigranților.
19:30
Moldovenii au predat la Poliție zeci de arme și muniții deținute ilegal, profitând de prevederile legale care îi absolvă de pedeapsa penală.
19:00
Mobbingul sau teroarea psihologică la locul de muncă - un fenomen psihologic întâlnit în toată lumea, mai ales în organizațiile mari, dar nu numai, pentru că genurile de agresiune pe care le acoperă sunt întâlnite inclusiv în alte grupuri. Psihologul Zinaida Gribincea a relatat cum se manifestă mobbingul și cine sunt victimele acestui fenomen.
18:40
În scrisoarea adresată lui Dmitri Kiselev, secretarul general al OSCE a comunicat că urmărește soarta lui Vâșinski în Ucraina.
18:20
Autoritățile le promit studenților condiții mai bune și reguli noi în căminele care aparțin instituțiilor de învățământ de stat.
18:00
Vladimir Putin a declarat că este gata să se întâlnească cu omologul său american, Donald Trump, în marja summitului G20 de la Buenos Aires.
17:30
Joi, 15 noiembrie, fotbaliștii moldoveni vor juca la stadionul din Serravalle cu echipa San Marino în etapa a cincea a grupei Ligii Națiunilor. Meciul va avea loc la 21:45 (ora Chișinăului).
17:30
Autoritățile anunță când vor demara lucrările de construcție și când va fi dat în folosință noul penitenciar de la Bubuieci, pentru care vor fi cheltuiți peste 50 de milioane de euro.
17:00
Prevestesc oare seismele cu magnitudine 5,7-6 grade un cutremur major – specialiștii comentează această teorie.
16:30
Comunitatea Angry Business care dezvoltă afaceri în Republica Moldova a lansat un concurs care va premia ideile de business, chiar și cele mai fanteziste. Zeci de tineri care au inspirație și mult entuziasm nu au decât să elaboreze un plan de afaceri iar câștigătorii vor încasa premii bănești, dar și vor beneficia de consultanță profesionistă.
Acum 24 ore
16:00
În prezent cel mai mic salariu lunar calculat în sectorul bugetar este de 1 200 de lei, iar cel mai mare salariu total lunar calculat în sectorul bugetar - de 35880 de lei.
15:30
Prognoza meteo pentru următoarele zile nu arată prea bine – vremea se răcește considerabil, vor fi înregistrate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
15:00
Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale i-au reținut pe membrii unui grup criminal organizat.
14:40
Președintele moldovean, Igor Dodon, a semnat decretul prin care anul 2019 a fost declarat Anul Familiei.
14:10
Joi, 15 noiembrie, fotbaliștii moldoveni vor juca la stadionul din Serravalle cu echipa San Marino în etapa a cincea a rundei grupului Ligii Națiunilor. Meciul va avea loc la 21:45 (ora Chișinăului).
13:40
După ce ieri Cabinetul de Miniștri condus de Theresa May a aprobat acordul preliminar pe Brexit, președintele Consiliului European, Donald Tusk, a anunțat data semnării acestuia.
13:10
Cetățenii din Moldova și cei din Romania ar putea să vorbească la telefon fără a achita tarife de roaming - iată de când va fi posibil acest lucru.
12:40
Comisia Europeană a publicat textul proiectului de acord privind retragerea Regatul Unit din UE, care cuprinde mai mult de 500 de pagini de text juridic.
12:20
Cetățeanul polonez bolnav psihic care a încercat să pătrundă pe teritoriul Ambasadei Rusiei de la Berlin a fost reținut.
12:20
Poliția din București desfășoare percheziții la trei adrese unde, potrivit datelor de la Oficiul de pașapoarte, locuiesc 15 mii de cetățeni ai Republicii Moldova.
11:20
Mai mulți cetățeni străini au ajuns victimele unui grup criminal - a fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger.
10:50
Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a Republicii Moldova a Fundației ”Open Dialog” a aprobat raportul, care urmează să fie prezentat la una din ședințele viitoare ale Parlamentului.
10:40
Două persoane au sfârșit tragic după ce locuințele în care se aflau au fost cuprinse de flăcări.
10:00
Părinții aflați în concediu de îngrijire a copilului care se vor angaja la serviciu ar putea primi și salariul și indemnizația. Guvernul a aprobat proiectul de lege. Iată de când ar urma să intre în vigoare.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.