De temut: Peste 240 de aeronave Boeing din lume ar avea senzori defecți

Sputnik, 9 noiembrie 2018 00:30

Accidentul recent al aeronavei indoneziene Boeing 737 a forțat grupul Boeing să analizeze mai atent problemele dispozitivelor de comandă a aeronavelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
15:10
Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că sumele suportului unic nesolicitate de către beneficiari până joi, 25 aprilie, vor fi restituite de oficiile poştale pe contul corespunzător al Casei Naţionale de Asigurări Sociale şi incluse în plată în luna imediat următoare lunii de gestiune.
Acum o oră
14:30
Trebuie să fiți deosebit de precauți atunci când vă cumpărați produsele pentru masa de sărbătoare – ați putea procura alimente expirate sau de proastă calitate.
Acum 2 ore
14:00
Copii și maturii se vor putea juca cu mai multe specii de animale de la Grădina Zoologică din Capitală.
13:30
Este al 17-lea an consecutiv când în țara noastră va fi adus Focul Haric. O delegație a Mitropoliei Moldovei, condusă de ÎPS Mitropolit Vladimir, va merge în Țara Sfântă, la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, de unde va lua Lumina Sfântă.
Acum 4 ore
13:00
INP și SPIA au demarat astăzi o acțiune comună: îi privește pe toți șoferii.
12:40
O femeie a încercat, împreună cu copilul ei, să traverseze strada Mihai Viteazul din Chișinău, doar că nu la trecerea de pietoni.
12:10
Toate terminalele vamale vor activa fără întreruperi și cu program extins în perioada sărbătorilor pascale și a minivacanțelor.
11:40
Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a ajuns în Federația Rusă cu trenul său blindat.
11:30
Curtea Constituțională se va pronunța asupra faptului dacă este în drept Parlamentul să modifice sistemul electoral la intervale de timp mai mici decât un mandat deplin al Legislativului și dacă pot fi organizate alegeri parlamentare anticipate în baza unui alt sistem electoral.
Acum 6 ore
10:50
În perioada sărbătorilor de Paște, un număr mare de cetățeni vin în Chișinău ca să facă cumpărături sau ca să sărbătorească împreună cu rudele și prietenii. Din această cauză, traficul rutier devine mai intens în regiunea Pieței Centrale și în zonele din apropriere, dat fiind că oamenii merg acolo să facă cumpărături pentru masa de sărbătoare.
10:20
În preajma sărbătorilor pascale oamenii sunt tot mai predispuși să facă fapte bune. Iată de ce pentru al doilea an consecutiv, de Florii, un grup de persoane și-au propus să adune niște fonduri pentru a le aduce bucurie celor mai triști ca noi.
09:40
În perioada 2014-2018 au fost executate doar 19 la sută din totalul mijloacelor alocate, iar lucrările întârzie cu aproximativ 54 de luni.
Acum 8 ore
09:00
Persoane din conducerea Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie au avertizat că politica Theresei May privind imigrația post-Brexit va avea efecte negative îngrijorătoare asupra spitalelor britanice.
08:20
Uneori ai vrea ca, în viață și în politică, toate să se întâmple ca în filme, iar deseori anume așa și se întâmplă. Editorialistul Sputnik menționează că mulți actori, showmeni și umoriști se apucă la un moment dat de politică.
07:50
Internauții din Statele Unite ale Americii au publicat un video șocant pe rețelele de socializare.
Acum 12 ore
06:40
Cea mai potrivită perioadă pentru a admira înflorirea cireșului japonez în Moldova este între 28 aprilie și 6 mai.
05:40
Trenul blindat al liderului nord-coreean Kim Jong Un va sosi la Vladivostok miercuri, urmând să aibă loc întâlnirea dintre Kim și președintele rus Vladimir Putin, a declarat pentru Sputnik o sursă de la căile ferate din Orientul Îndepărtat Rus.
04:50
Un caz neobișnuit a avut loc în orașul Orlando din Florida, Statele Unite ale Americii - oamenii au rămas mască.
Acum 24 ore
00:30
Un video uluitor a ajuns să fie viral pe mai multe rețele de socializare.
23 aprilie 2019
23:40
Pe internet a fost publicat un video care surprind momentul în care se sparge o piscină situată pe acoperișul unui zgârie-nori din Manila.
22:30
În Sri Lanka au avut loc explozii multiple în duminica Paștelui, fiind vizate biserici cu credincioşi catolici, precum și mari hoteluri din Colombo și din alte orașe.
21:30
Un bărbat a furat un cvatrociclu din portbagajul unei mașini care staționa într-o parcare din sectorul Râșcani al Capitalei.
20:50
Din imaginile video putem vedea cum o șoferiță încearcă să înlăture din calea sa un ghiveci enorm din ceramică, care o împiedica să se deplaseze înainte cu Mercedesul.
20:50
Un incendiu a izbucnit în această seară în orașul Versailles, în apropiere de faimosul palat.
20:10
Peste 20 de colective de păpușari din mai multe țări ale lumii (Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Rusia, România, Belarus, Georgia, Kazahstan ș.a) au participat la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Păpuși "Sub căciula lui Guguţă", care s-a desfășurat în perioada 15-22 aprilie, la Chișinău.
19:40
Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat atentatele din Sri Lanka.
19:00
Primarul interimar al Capitalei nu va mai tolera situația când funcționarii cheltuiesc banii publici pentru confortul personal.
18:40
Programul "Fotbal Pentru Prietenie" în Republica Moldova este pentru al doilea an consecutiv promovat în exclusivitate de Sputnik Moldova și federația de profil. Este un proiect care în acest an le oferă copiilor de 12-13 ani posibilitatea de a face parte din tabăra internațională de la Madrid și de a merge la finala Ligii Campionilor. Programul este organizat și inițiat de concernul Gazprom, sub egida FIFA și UEFA.
18:00
Miercuri, 24 aprilie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Bilanțul Festivalului Internațional FESTKAVKAZ 2019”.
18:00
Pasagerii de pe cursa avia Chișinău-Istanbul au trăit momente de groază. Până să aterizeze pe aeroportul din Chișinău, pilotul a schimbat brusc, în câteva rânduri direcția de deplasare, dar și altitudinea la care zbura avionul, potrivit unei persoane care s-a aflat la bordul avionului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.