Va fi sau nu organizat în acest an Târgul de Crăciun: Deciza Guvernului

Sputnik, 8 noiembrie 2018 23:30

Autoritățile vor cheltui peste opt milioane de lei pentru a organiza și în acest an Târgul de Crăciun.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
10:10
Anual, pe 26 aprilie, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale sărbătoresc Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale. Inclusiv şi în țara noastră, Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova organizează manifestări tehnico-ştiinţifice şi informaționale.
Acum 2 ore
09:30
Focul de la Catedrala Notre-Dame de Paris este ultimul din valul de incendieri accidentale sau deliberate ale locaşurilor de cult catolice din Franța în ultimul an - o trecere în revistă a numărului considerabil de biserici catolice incendiate într-un singur an în această ţară.
09:00
”Se uitau toți, se închinau, ziceau: nu ești întreg la cap, cum scrii așa ceva? Cum creștin? Exclus! Nu e voie să spui asta!”
Acum 4 ore
08:30
Dacă e să vorbim pe scurt, acuzațiile din partea Serviciului de Securitate al Ucrainei și a procuraturii pot fi calificate drept manipulări, minciuni și minciuni absurde, consideră directorul portalului RIA Novosti Ucraina, Kiril Vîșinski.
07:40
Începând cu data de 27 aprilie și până pe data de 5 mai, bugetarii vor avea cinci zile de vacanță. Aceste zile coincid cu perioada sărbătorilor de Paște și 1 mai – Ziua internațională a muncii, zi liberă în Moldova.
Acum 6 ore
06:40
Olaga Buzova este un fenomen în ceea ce numim astăzi showbiz: face milioane din cântat, deși nu poate cânta. Un prestigios portal din Rusia încearcă să explice fenomenul.
05:50
Revista „People” a desemnat cea mai frumoasă și seducătoare femeie a anului.
Acum 12 ore
00:40
Identitatea fetei a rămas un mister după ce perechea a fost văzută mergând împreună prin Moscova în 2018, când Depp a fost într-un turneu în capitala rusă cu trupa sa, Hollywood Vampires.
25 aprilie 2019
23:30
În duminica Paștelui, Sri Lanka a fost zguduită de o serie de atacuri coordonate care au provocat 359 de morți și peste 500 de răniți.
22:30
Bucătarii s-au străduit pe cinste și le-au oferit liderilor celor două state un meniu de post, dar și mâncăruri mai fine.
22:00
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, au făcut un schimb de daruri în cadrul întrevederii de astăzi.
Acum 24 ore
21:40
Cum trebuie să procedați în cazul în care ați procurat un apartament într-o clădire care se află în construcție, iar peste o perioadă aflați că proiectul arhitectural al blocului a fost schimbat fără ca să fiți înștiințat.
21:20
Patru membri ai grupării criminale au fost reținuți în Republica Moldova, iar unul – în Italia.
20:50
Până la negocierile cu Kim Jong-un, Vladimir Putin, a avut o ședință de lucru cu guvernatorul ținutului Primorie.
20:10
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", activiștii civici Evgheni Camenscic și Ecaterina Țăruș au vorbit despre obiectivele privind protecția mediului înconjurător, stabilite de mișcarea Extinction Rebellion Moldova.
19:50
Agricultorii din Moldova ar putea primi subvenții de la stat de până la 5 milioane de lei, iar grupurile de producători - până la 7,5 milioane de lei.
19:30
Cum trebuie să procedați în cazul în care ați procurat un apartament într-o clădire care se află în construcție, iar peste o perioadă aflați că proiectul arhitectural al blocului a fost schimbat fără ca să fiți înștiințat.
19:00
Dezvoltarea proiectelor de infrastructură energetică între Nordul și Sudul peninsulei Coreene, care ar spori nivelul de încredere reciprocă, este blocată din cauza unui deficit de suveranitate al Coreei de Sud în raport cu SUA, consideră Vladimir Putin.
18:40
24 aprilie 2019 este ziua care a pus capăt chinurilor diabeticilor. De acum încolo, bolnavii nu vor mai fi nevoiți să aprecieze la ghici nivelul de zahăr în sânge, așa cum au făcut toata viața. În premieră, statul le oferă gratuit dispozitivele medicale necesare pentru măsurarea glucozei.
18:10
O aeronavă a intrat neautorizat în spațiul aerian al Republicii Moldova - Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu o reacție oficială.
18:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost solicitat să se pronunțe în cazul avionului Boeing 737-800 al companiei aeriene BlueBird Airways din Grecia, care a survolat ilegal spațiul țării noastre.
18:00
Exclusiv: La bordul avionului care a încălcat spațiul aerian al țării, în afară de membrii echipajului, erau mai mulți cetățeni din diferite state.
17:30
Un avion ce aparține companiei aeriene Blue Bird Airways, înregistrat în insula Creta, Grecia, a survolat ilegal spațiul aerian al Republicii Moldova și a aterizat pe Aeroportul Chișinau fără permisiunea Autorității Aeronautice Civile. La moment aeronava este arestată.
17:20
O navă aviatică înregistrată pe insula Creta, Grecia a declat fără autorizație de la București, a intrat în mod ilegal în spațiul aerian al Republicii Moldova, după care a aterizat pe aeroportul Chișinău.
17:10
BNM a stabilit cursul valutar pentru ziua de vineri, dar și pentru perioada Sărbătorilor Pascale.
17:10
Pe parcursul perioadei ianuarie - martie, volumul total al transferurilor bancare de mijloace bănești din străinătate în favoarea persoanelor fizice din Republica Moldova a constituit 276,81 de milioane de dolari.
16:50
BNM a stabilit cursul valutar pentru ziua de vineri, dar și pentru perioada Sărbătorilor Pascale.
16:10
Internauții au publicat imagini video înregistrate într-un avion - acestea au devenit virale în scurt timp.
15:40
După ce în mediul online din Republica Moldova a fost vehiculată informația că procesul de acordare a cetățeniei române a fost blocat, Sputnik a solicitat informații la acest subiect de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie din România.
15:00
Norul de praf saharian care a pătruns pe continentul european la începutul acestei săptămâni a adus cu sine și alte fenomene meteo extreme.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.