VIDEO. Dan Bălan, pe scena Palatului Național: Chișinăul e unicul oraș unde am emoții înainte de concert

Agora.md, 8 noiembrie 2018 23:20

„Am așteptat acest concert mult, m-am pregătit mult pentru el, iar faptul că a fost acasă a fost și mai special. La anul ducem concertul și în Japonia, și în Statele Unite și probabil și în Europa – echipa mea pregătește deja acest turneu. Chișinău este de fapt unicul oraș din lume unde am emoții înainte de concert.” Cu acest mesaj și-a întâlnit fanii interpretul Dan Bălan, care a susținut în această seară un concert la Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 30 minute
15:00
Smartphone-ul este în prezent cel mai folosit dispozitiv pentru navigare web şi acces la servicii online de conţinut, însă protejarea acestuia în faţa ameninţărilor informatice continuă să fie tratată cu superficialitate, consecinţa fiind pierderi de fişiere, furtul datelor importante din memoria telefonului şi chiar a banilor de pe cardul de credit. go4it.ro informează despre câțiva pași pentru a te proteja eficient de aceste ameninţări.
14:50
Patru persoane din Republica Moldova și un cetățean al României, membrii unei grupări infracționale, cu vârste cuprinse între 21-43 de ani, sunt suspectați de trafic de ființe umane. Aceștia i-au promis unei tinere de 19 ani un loc de muncă într-un salon de frumusețe din România, dar au adus-o la Viena unde am impus-o să presteze servicii sexuale.
Acum 2 ore
14:00
Înainte de a da startsezonului de vară, în ultima zi a lunii mai la Chișinău va avea loc primaconferință despre Influencer Marketingul din Republica Moldova.
14:00
Cu ocazia Zilei Europei, Delegația Uniunii Europene organizează Orășelul European 2019 unde va fi prezentată cultura și bucătăria țărilor europene. De asemenea, vizitatorii vor putea afla mai multe despre proiectele realizate în R.Moldova cu sprijinul comunității europene.
14:00
Autoritățile se arată convinse că Arena Chișinău va fi finalizată până în luna octombrie a acestui an. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a fost să verifice șantierul.
13:50
Cu ocazia Zilei Europei, Delegația Uniunii Europene organizează Orășelul European 2019 unde va fi prezentată cultura și bucătăria țărilor europene. De asemenea, vizitatorii vor putea afla mai multe despre proiectele realizate în R.Moldova, cu sprijinul comunității europene.
Acum 4 ore
12:50
Nu prea există moldoveni care să nu sărbătorească Paștele. Cel puțin asta arată un sondaj iData potrivit căruia 98% dintre moldovenii din toată țara marchează sărbătoarea Învierii Domnului. cei de la iData au întrebat respondenții dacă țin post, dacă merg la slujba bisericească și câte ouă vopsesc. În unele cazuri, răspunsurile au variat considerabil între mun. Chișinău și satele Moldovei.
12:50
Până la finele lunii mai, pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău va fi deschis un terariu - spaţiu în care vor fi expuse 20 de reptile, printre care 12 șerpi, comunică MOLDPRES. Potrivit directorului adjunct al instituţiei, Sergiu Pânzari, lucrările de amenajare a terariului sunt aproape finalizate, iar acum se lucrează la sistemele de aer condiţionat şi ventilaţie.
12:30
Autorităţile din Sri Lanka au arestat cel puţin 60 de persoane suspectate că ar fi implicate în atacurile teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, a informat preşedintele Parlamentului, Lakshman Kiriella, relatează agenţia Reuters, citată de Mediafax.
12:20
PSRM nu a dat curs invitației ACUM pentru a examina proiectele de lege ce țin de dezoligarhizarea statului. Ulterior, deputații Mihai Popșoi și Alexandru Slusari, au ieșit în fața presei și au declarat că sunt gata să ofere socialiștilor funcția de președinte al Parlamentului, cu o singură condiție: după ce Andrei Năstase va ocupa acest fotoliu atâta timp cât să se voteze pachetul de legi anti-oligarhice.
12:00
În sectorul Râșcanial capitalei este deschis primul magazin de caritate din R. Moldova „Mesto”.Aici oamenii pot aduce haine, jucării, încălțăminte şi cărți de care nu mai aunevoie, iar banii din vânzări merg în scopuri caritabile. Magazinul nu are anumite reguli de selectare a lucrurileaduse de oameni, singura condiție este să fie într-o stare bună și reciclabile.
12:00
PSRM nu a dat curs invitației ACUM pentru a examina proiectele de lege ce țin de dezoligarhizarea statului. Ulterior, deputații Mihai Popșoi și Alexandru Slusari, au ieșit în fața presei și au declarat că sunt gata să ofere socialiștilor funcția de președinte al Parlamentului.
Acum 6 ore
11:00
Doi tineri au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi răpit și șantajat un bărbat de 31 ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu. Aceștia l-au dus într-o pădure de la Ciocana și l-au bătut, l-au amenințat cu arma și au cerut înapoi o pretinsă datorie. 
10:40
Se spune că de sărbători nicăieri nu-i mai bine ca acasă, fapt confirmat de un sondaj realizat de compania Magenta Consulting. Potrivit cercetării, 87% dintre cetățenii R. Moldova sărbătoresc Paștele acasă – cu familia, rudele sau prietenii, în timp ce 11% merg la țară sau în ospeție. Cei care nu stau acasă de Paște sunt în mare parte din mediul urban (41% sunt din Chișinău), iar ¾ au vârsta de până la 50 de ani.
10:40
Să administrezi un colectiv de peste 250 deangajați nu este atât de ușor, însă deloc imposibil. Cel mai dificil probabileste să-i motivezi să se implice în campanii, în programe educative desănătate, în activism civic, să-i fidelizezi pentru ani în șir. Asta fac cei dela „Trigor AVD” SRL, una dintre cele mai mari companii din sfera serviciilor dedistribuție și logistică din Republica Moldova. Viorica Ataman, manager resurseumane din această companie, ne-a povestit despre ce înseamnă pentru eiimplicare și dedicație și cum să motivezi oamenii să „iasă din fișa de post” șidin obligațiile de birou măcar pentru câteva ore.
10:40
Uniunea Europeană va continua cooperarea cu noul Guvern care va reieși din actualul proces politic. Declarația a fost făcută de către șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, în cadrul unui interviu pentru IPN. Oficialul european a precizat că această cooperare urmează să se bazeze pe îndeplinirea acelor condiții care au fost comunicate Republicii Moldova în anii precedenți. 
10:30
Unul dintre teroriştii implicaţi în atentatele desfăşurate duminică în Sri Lanka a studiat în Marea Britanie şi Australia, a informat miercuri ministrul Apărării, Ruwan Wijewardene, relatează Mediafax.
10:00
Doar două persoane din 100 nu sărbătoresc Paștele, se arată într-un sondaj realizat de compania Magenta Consulting. La fel ca în România, de altfel, moldovenii petrec sărbătorile Pascale într-o proporție de 98%. În același timp, în SUA această zi se serbează de către 84% dintre americani – și doar jumătate dintre aceștia merg la biserică.
09:50
O însoțitoare de vagon, angajată la CFM, i-a oferit șefului de tren 7.000 de euro ca să-și scape fiul de pedeapsă într-un caz de trafic de droguri. Bărbatul, care se cunoștea cu un om al legii, a promis că va rezolva problema. Într-un final, însă, toți trei au ajuns pe mâna Procuraturii Anticorupție. 
Acum 8 ore
08:30
Arabia Saudită a executat marţi 37 de cetăţeni condamnaţi de „terorism” - o rară execuţie în masă în regat, la trei ani după cea a zeci de persoane care a precipitat întreruperea relaţiilor cu Iranul, relatează AFP.Execuţiile de marţi au avut loc în şase regiuni, şi anume în capitală, la Riad, în oraşele sfinte Mecca şi Medina, în regiunea sunnită Al-Qassim (centru), regiunea Assir (sud) şi în Provincia de Est, unde se concentrează minoritatea şiită, potrivit Ministerului de Interne.
08:30
Preşedintele rus Vladimir Putin a asistat la lansarea unui nou tip de submarin, care urmează să fie echipat cu viitoare drone submarine nucleare - o armă apocaliptică ce poate provoca un tsunami devastator, relatează The Associated Press, citată de news.ro.
08:00
În anul 2019, PIB-ul Moldovei va creşte cu doar 2,5%, cel mai scăzut nivel din anul 2015, ajungând la 205 mliliarde de lei în expresie nominală, se arată în studiul „Tendinţe în economia Moldovei” elaborat de experţii de la Institutul Naţional de Cercetări Economice (INCE).Aceasta va fi cea mai mică din anul 2015, arată studiul. Totodată prognoza INCE este una dintre cele mai pesimiste, în condiţiile în care FMI, Guvernul şi Banca Mondială au prognozat o creştere economică mai mare de 3,5% pentru 2019, scrie Mold-Street.com.
07:20
O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința, după ce a petrecut ultimii 27 de ani în stare vegetativă. Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz, în 1991, scrie 
Acum 24 ore
22:50
Chiar dacă Republica Moldova nu va avea în viitorul apropiat un Parlament funcțional, alegerile locale vor putea fi organizate. Declarația a fost făcută de către fostul președinte al Legislativului, Andrian Candu, în cadrul unui interviu pentru realitatea.md. Potrivit sursei citate, Curtea Constituțională se va expune asupra unor mecanisme prin care fiecare cetățean din țară să-și aleagă primarii.
22:40
Accesul la informație, dreptul la reglementări clare, dar și  dreptul la un tratament corect și profesionist. Sunt câteva dintre cele 8 drepturi esențiale ale întreprinderilor din țara noastră în raport cu instituțiile de stat. Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova a lansat o declarație în acest sens. Potrivit președintelui AIM, David Smith, o astfel de declarație este necesară pentru că multe companii din Republica Moldova fie nu știu cum să-și apere drepturile, fie se tem să o facă.
22:10
Accesul mașinilor personale va fi interzis pe teritoriul cimitirului „Sfântul Lazăr”. Anunţul a fost făcut de administraţia Combinatului Servicii Funerare Chişinău, iar prevederea intră în vigoare începând cu data de 1 mai. Directorul instituției municipale, Ludmila Boțan a precizat că săptămâna viitoare, în zilele de luni și marți, mașinile personale vor putea intra pe teritoriul cimitirului.
21:40
Aterizarea pe Aeroportul International Chișinău a uneiaeronave a companiei Air Moldova, care venea de la Istanbul, s-a lăsat cu osperietură zdravănă pentru pasageri. Mai mult, unii călători au avut nevoie deasistență medicală, scrie newsmaker. Potrivit sursei citate, din dialogulpilotului cu controlorul traficului aerian, publicat de Runway 08, reiese căpilotul ar fi ignorat indicațiile controlorului, iar înainte de aterizare aînceput să piardă brusc din înălțime. Aceeși sursă notează că în legătură cu acestincident Air Moldova a pornit o anchetă internă.
21:10
Pasiunea pentru albine dar și dorința de a reuși să-și dezvolte o afacere acasă l-au inspirat pe Ivan Chiriac să creeze produse din miere și săpunurile artizanale cu diferite adaosuri naturale. Le știe proprietățile pe îndelete și niciun cumpărător nu pleacă de la el fără câteva sfaturi prețioase, scrie ea.md. Ivan a participat la primul târg stradal din acest an, marca YardSale care s-a desfășurat în scuarul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău. 
20:30
Uniunea Europeană va continua cooperarea cu noul Guvern care va reieși din actualul proces politic. Declarația a fost făcută de către șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, în cadrul unui interviu pentru IPN. Oficialul european a precizat că această cooperare urmează să se bazeze pe îndeplinirea acelor condiții care au fost comunicate Republicii Moldova în anii precedenți. 
19:10
Profesorii din Polonia au intrat în a treia săptămână de grevă. Aproximativ 2.000 de cadre didactice au protestat în fața ministerului învățământului din Varșovia. Profesorii cer majorarea cu 30% a salariilor, în condițiile în care un profesor cu grad didactic câștigă aproximativ 816 euro lunar. Demonstrații similare au avut loc și în alte orașe poloneze, iar activitatea în școli și grădinițe a fost suspendată din 8 aprilie, scrie presa internațională.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.