Cabinetul din umbră, 8 Noiembrie

Jurnal TV, 8 noiembrie 2018 22:30

Promisiuniabsurde,corupereaelectoratului

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 10 minute
15:20
Real Madrid vrea să se întoarcă în "era galactică". Neymar este jucătorul așteptat de toți fanii Realului.
Acum o oră
14:50
Doi oameni au murit în urma unui incendiu puternic, izbucnit la un hotel din Franța, într-o stațiune montană. Alte 25 de persoane au fost rănite. Patru se află în stare gravă. Cauza producerii nenorocirii încă nu a fost stabilită.
Acum 2 ore
14:30
O femeie în vârstă de 70 de ani a fost tamponată de o mașină la intrare în localitatea Hâjdieni, raionul Glodeni. Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 17:30. În urma traumelor suferite, aceasta a decedat pe loc.
14:20
Barcelona a reușit a şaptea victorie la rând în La Liga. În runda cu numărul 20, catalanii au trecut de Leganes, scor 3-1.
14:00
O femeie din localitatea Scoreni, raionul Strășeni, s-a înjunghiat cu un cuțit, după ce concubinul ar fi învinuit-o că ar avea relații amoroase cu un vecin.
13:30
Aflat joi la Chișinău, ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, a vorbit despre oportunitățile pe care România va încerca să le creeze pentru R. Moldova în perioada în care va deține preşedinţia Consiliului UE.
Acum 4 ore
13:20
Artur Ioniță a fost decisiv pentru echipa sa în campionat. A ajutat-o pe Cagliari să obțină un egal în meciul cu Empoli.
13:10
Prezentat de Stela, Bogdan și Alex
13:00
Un tânăr în vârstă de 29 de ani din raionul Fălești a fost condamnat la zece ani de pușcărie pentru violul fiicei sale vitrege, care era minoră.
12:30
La moment, traseele naționale sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă. Pe drumurile naționale se efectuează continuu lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului, iar circulația rutier este asigurată.
12:10
Prezentată de Aura, Gabi și Beton
12:00
Un copil a fost lovit de o mașină, pe o trecere de pietoni de pe strada Sarmisegetuza, sectorul Botanica al capitalei. Incidentul s-a produs azi dimineață, în jurul orei 08:10.
11:30
Alegerile parlamentare din 24 februarie nu trebuie să ne împartă, nu trebuie să ne dezbine. Cele mai recente presiuni la care sunt supuși candidații ACUM din circumscripții, din partea reprezentantilor PD, ne îngrijorează și ne revoltă, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.
Acum 6 ore
11:00
Cea de-a treia zi de luni a anului, care, în 2019, cade pe 21 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.
10:20
România trebuie să își folosească președinția UE ca să readucă democrația la Chișinău.
Acum 24 ore
02:30
Prezentată de Adrian Prodan
02:30
Prezentată de Anatol Durbală și Constantin Cheianu
20 ianuarie 2019
16:00
Familia lui Ilan Șor a inclus în lista de preferințe și Emiratele Arabe Unite, pe lângă Maldive, Franța, Monaco, Grecia, unde s-a odihnit pe bani de la firme, care au furat „miliardul”. În luna mai 2013, soția fostului bancher și copiii săi au petrecut în Dubai trei săptămâni. Și nu oriunde, ci în unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Trei plăți, în sumă de aproape 120 de mii de dolari, au fost făcute de offshorul lui Ilan Șor Tomton Trade Corp, implicat până peste urechi în frauda bancară de la BEM, Banca Socială și Unibank.
Ieri
14:50
Prezentată de Emilian Crețu
19 ianuarie 2019
22:00
Familia lui Ilan Șor a inclus în lista de preferințe și Emiratele Arabe Unite, pe lângă Maldive, Franța, Monaco, Grecia, unde s-a odihnit pe bani de la firme, care au furat „miliardul”. În luna mai 2013, soția fostului bancher și copiii săi au petrecut în Dubai trei săptămâni. Și nu oriunde, ci în unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Trei plăți, în sumă de aproape 120 de mii de dolari, au fost făcute de offshorul lui Ilan Șor Tomton Trade Corp, implicat până peste urechi în frauda bancară de la BEM, Banca Socială și Unibank.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:30
Prezentată de Alina Mândrilă
11:20
Ei sunt Casper, Yuki, Agny și Wise. Acum, fiecare stă în boxa lui. Dar nu a fost întotdeauna așa. Cristina Jacot este tânăra care i-a salvat de abator.
18 ianuarie 2019
23:20
Prezentată de Beton și Eugenia
22:50
60 de minute cu Vasile Năstase
22:30
Prezentat de Sofia Obadă
20:30
Comunitatea internaţională va urmări cu atenţie alegerile parlamentare din Republica Moldova, iar mai multe țări din UNiunea Europeană îşi vor desemna observatori pentru a monitoriza scrutinul. Declaraţiile aparțin ambasadorilor Olandei, Irlandei, Norvegiei, Finlandei şi Canadei, care s-au întâlnit astăzi cu liderii blocului ACUM Platforma DA şi PAS, Maia Sandu şi Andrei Năstase.
20:20
Știrea despre ninsorile care s-au abătut asupra Republicii Moldova la sfârșitul săptămânii trecute și consecințele acestora a fost cea mai citită pe portalul Jurnal.md în ultimele șapte zile.
20:20
Copreședinții blocului ACUM Platforma DA și PAS au abordat aseară, la câteva emisiuni TV, actualitatea politică. În pofida multiplelor obstacole, Maia Sandu și Andrei Năstase sunt convinși că alegerile din 24 februarie pot genera schimbările dorite de cetățeni.
20:10
Patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce mașina cu care fugeau de poliţie a intrat în coliziune cu un camion, în apropierea orașului Napoli din Italia. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.
20:10
În ajun de Bobotează pe vechi, la Catedrala Mitropolitană din Chișinău a fost sfințită Agheasma Mare. După slujbă, în scuarul Catedralei s-a adunat multă lume, dar mai ordonată, în comparație cu anii precedenți, când unii oameni și-au dat coate pentru o cană de apă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.