Secretele succesului unui acționar, a cărui companie gestionează peste 350 de agenți imobiliari

MoldovaTimes, 8 noiembrie 2018 22:20

A devenit co-proprietar la una dintre cele mai populare companii imobiliare din Florida, London Foster Realty, prin muncă grea și rezultate pe măsură. Vânzările și cumpărările de casă în SUA este pe ordinea de zi a sute de mii de americani, așa că Vasile Țurcan face față acestor necesități și tendințe noi pe piața americană […]

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de MoldovaTimes

Acum 12 ore
22:40
Cetățenii Republicii Moldova au ales duminică, 24 februarie, un nou Parlament al țării pe un mandat de patru ani. Pentru prima dată, alegerile parlamentare în Moldova s-au desfășurat în baza unui sistem mixt: proporțional și majoritar, într-o circumscripție națională și în circumscripții uninominale. Potrivit Codului Electoral, în termen de cinci zile, CEC totalizează rezultatele scrutinului […] The post Cunoaște-ți deputații aleși la alegerile parlamentare din R. Moldova! appeared first on Moldova Times.
22:30
Diaspora din SUA și Canada a avut cea mai slabă prezență la vot. Doar 4622 de cetățeni s-au prezentat la urnele de vot, adică 0.16% din voturile așteptate. Cei mai mulți au votat în Circumscripția 50 Vest – 64.235 de alegători, iar în Circumscripția 49 de Est au votat 7744 de alegători.  Maia Sandu, co-președinta […] The post Rezultatele finale din diasporă: Maia Sandu şi Dumitru Alaiba (ACUM), Gheorghii Para (PSRM) appeared first on Moldova Times.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:40
Pentru a patra oară în carieră, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a anului, de Federaţia Internaţională de Handbal, transmite AgerPress.  Vedeta naţionalei României a devenit astfel prima jucătoare din istorie care primeşte această distinţie de patru ori, după ce a reuşit aceeaşi performanţă în 2010, 2015 şi 2016. Visul copilei Gabi Ursu de […] The post Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2018 appeared first on Moldova Times.
09:00
Avocata moldoveancă din Paris, Svetlana Revineală, îi apără pe concetățenii noștri în diverse dosare penale, dar cel mai important, și-ar dori să investească competențele la îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniul comercial, pentru a le oferi investitorilor străini mai multă siguranță în Moldova. Într-un interviu pentru Moldova Times, ea spune că chiar și în Franța, unii […] The post Dorința imigranților moldoveni de a se eschiva de la plata impozitelor este una vădită appeared first on Moldova Times.
16 martie 2019
11:10
Mihai Sirețanu locuiește în SUA de aproape zece ani. Aici a emigrat împreună cu familia lui, a mers la școală și s-a integrat rapid în noua țară de reședință, care i-a devenit a doua casă. Marea majoritate a timpului, Mihai îl petrece în pivniță unde repară motociclete de epocă, iar acest hobby l-a marcat profunt, […] The post Motocicltele de epocă, o nouă inspirație pentru tinerii migranți în SUA appeared first on Moldova Times.
08:40
Îngrădirea libertății mass-media, presiunile asupra presei independente și concentrarea proprietății în domeniu – sunt doar câteva dintre problemele pe care Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în anul 2018, le constată în Republica Moldova, scrie Media-Azi.md. Presa rămâne sub controlul oligarhic Potrivit raportului, în anul precedent mass-media din țara noastră s-a confruntat cu aceleași […] The post Raport SUA: Presa din Moldova rămâne sub controlul oligarhic appeared first on Moldova Times.
05:40
O tânără cercetătoare din Republica Moldova, stabilită în prezent în Belgia, Cristina Boboc, consideră că naționalismul nu mai este o soluție, este mai degrabă o limitare, făcând referire la migrația concetățenilor noștri peste hotarele țării. Se consideră că locuiește într-un sat global, după aproape zece ani petrecuți în afara țării, iar Moldova ar trebui să fie […] The post Moldova poate fi o țară plină de oportunități, la fel de bine poate fi total sterilă appeared first on Moldova Times.
05:30
Despre moldoveanul genial de la NASA nu s-a vorbit încă în presa moldovenească, pentru că preferă să păstreze discreție maximă. L-am descoperit, însă, și este unul dintre cercetătorii de top ai NASA, unde explorează o relație de dragoste dintre Pământ și Lună, adică este un pământean atras zilnic de energia Lunii, se relatează în noua […] The post “În algoritmii moldoveanului de la NASA”, pe paginile revistei “HORA in America” appeared first on Moldova Times.
01:10
Tortura în închisori, corupția, justiția selectivă și detenția arbitrară sunt cele mai grave probleme care pun în pericol drepturile și libertățile cetățenești în Moldova, se arată într-un raport publicat recent de Departamentul de Stat al SUA, relatează DW.  Reacția șefului Legislativului de la Chișinău, Andrian Candu, a fost una neverosimilă. El a sugerat că liderii […] The post Moldova este blamată pentru tortură, oameni uciși în arest și corupție la nivel înalt appeared first on Moldova Times.
15 martie 2019
21:30
Corupția este ”endemică” în România iar durata proceselor este excesivă. Sunt doar două dintre problemele semnalate de Departamentul de Stat al SUA în legatură cu modul în care România a respectat drepturile omului în 2018, relatează Radio Free International.  Problemele ce vizează drepturile omului includ corupţia la nivel oficial şi violenţa poliţiei împotriva romilor. Raportul […] The post Departamentul de Stat al SUA: Corupția este ”endemică” în România appeared first on Moldova Times.
21:00
Băuturile din inima României, “Bran”, sunt recunoscute pentru aromele sale bogate, iar acum îşi caută locul și pe piaţa americană. Până a ajunge pe masa fiecărui român din America, acestea au făcut cale lungă, tocmai din Satu Mare și sunt atestate încă din 1969. Femeia de afaceri din Florida, Mariana Ionescu, a mizat pe buna […] The post 6 mii de sticle de țuică “Bran” trec în fiecare an oceanul din România appeared first on Moldova Times.
14 martie 2019
22:10
New York | Doina Calcea | În Moldova a absolvit facultatea de Turism, apoi facultatea de Drept. Deși părinții își doreau să urmeze o carieră în medicină, Lorena Eni a ajuns model cotat la New York. Tânăra este stabilită în zona metropolitană de doi ani. A apărut pe coperțile câtorva reviste internaționale, în alte zeci […] The post O tânără moldoveancă a devenit imaginea brandului Annie Couture appeared first on Moldova Times.
00:20
Are un spirit artistic și este mereu visător, dar cu o solidă ancorare în realitate.Acesta este felul în care îți formezi caracterul, iar caracterul unui om devine, într-un fel, destinul său. Discutăm în această ediție cu Cristian Coldea, pe care l-ați remarcat, cel mai probabil, la evenimentele comunității românilor din Los Angeles. Visul lui nu […] The post Cristian Coldea: “Live like a monk and work like a rockstar” appeared first on Moldova Times.
12 martie 2019
22:20
CHICAGO | Doina Calcea | De patru ani, Stela Dropca este stabilită cu traiul în Chicago, cea mai concentrată regiune de români din SUA. Dorința de a reveni în această țară o avea de pe vremurile când a ajuns să lucreze acum zece ani, foarte întâmplător, la o familie de americani, care erau agenți imobiliari. Această […] The post Cum construiești o relație în business bazată pe încredere, cu Stela Dropca appeared first on Moldova Times.
11 martie 2019
07:50
China a devenit a doua piață cea mai mare pentru exportul de vinuri din Moldova în 2018, reprezentând aproximativ 17% din exportul total de vinuri, potrivit datelor publicate miercuri la Conferința Națională de Vinicultura din capitala Republicii Moldova. Valoarea exporturilor de vinuri moldovenești a atins 168 milioane USD, în creștere cu 11% față de media […] The post China a devenit a doua piață pentru vinul moldovenesc, după România, cu 10 milioane USD appeared first on Moldova Times.
04:10
Cu o băutură delicioasă și răcoritoare, plăcințele moldovenești, internet rapid și o ambianță europeană, oamenii de faceri din Malden, Sergiu Parfeni și Octavian Balațel, încearcă să atragă tot mai mulți clienți din zonă. Ce îți trebuie să fii mai fericit decât să vii la Bikeeny Caffe, să lucrezi la laptop pentru câteva ore, comentează pe […] The post Plăcințele moldovenești în stilul Bikeeny Caffe în Massachusetts appeared first on Moldova Times.
10 martie 2019
22:00
Americanii mereu gândesc pe termen lung și, pentru că știi că viitorul este incert, vrei să ai un plan de rezervă pentru a putea face față cu demnitate oricăror circumstanțe. Te-ar putea interesa atunci o asigurare de viață care îmbină mai multe avantaje. Sorin Dina și-a înființat propria companie de asigurări, SAV Insurance, și ne […] The post O agenție de asigurări în SUA nu se zidește peste noapte appeared first on Moldova Times.
8 martie 2019
01:00
Designerul și artista Alexandra Popescu-York și-a prezentat cea mai recentă colecție de rochii la Couture Fashion Week, așa că pe 16 februarie a fost din nou înconjurată de cele mai distinse modele. Spectacolul de modă a lăsat impresia unui adevărat instinct de compoziție și culoare, așa cum îi reușește de fiecare dată româncei designer, relatează […] The post Ce se ascunde în spatele colecției Mystic, creată de un designer iscusit român din NYC? appeared first on Moldova Times.
00:10
Seattle | Irina VanPatten Totul s-a întâmplat într-o zi foarte neobișnuită, cu o ocazie fericită, de fapt, la nunta vărului meu, aici în America. Adică, a doua zi după nuntă, când duminica ne-am strâns flămânzi la bucătărie după o noapte de dans și veselie. Era prea multă mâncare rămasă, două frigidere pline. ”Așa se fac nunțile […] The post Umoristică despre femei și bărbați cu Grișa la HORA in America appeared first on Moldova Times.
7 martie 2019
04:10
Află de la avocata Anastasia Iorga cum poate un cetățean al Statelor Unite ale Americii, care și-a obținut cetățenia prin naturalizare sau un rezident permanent să își aducă copii în Statele Unite ca rezidenți permanenți. Baltimore | ANASTASIA IORGA | Această solicitare este foarte des întâlnită și imediat întrebată de cetățenii americani, care și-au dobândit […] The post Află cum copiii tăi pot deveni rezidenți permanenți în SUA? appeared first on Moldova Times.
03:00
Astăzi vom discuta cu unul dintre cei mai bogați români din Chicago, care a reușit să acumuleze venituri greu de imaginat. Este brokerul cel mai solicitat în serviciile de transport pentru Amazon. Este vorba despre Ovidiu Astalus, care deține 16 companii în finanțări, truck-uri, logisitică și alimentație. La doar 33 de ani a angajat peste 260 […] The post În America “câinii nu stau cu colaci în coadă” appeared first on Moldova Times.
5 martie 2019
00:50
Românii din California au un prilej în plus să viziteze una dintre cele mai pitorești zone din Los Angeles, Huntington Beach, pentru că de curând s-a lansat și cafeneaua Surf Cafea, proprietarii căreia sunt o familie româno-americană. Ideea de afacere a înflorit în sufletul Andreiei Moyes încă din 2016. Mereu a visat să servească turiștii […] The post Surf Cafea, cu iz românesc și flori de trandafiri în Huntington Beach appeared first on Moldova Times.
5 martie 2019
22:10
Sergiu Pașca, un profesor asistent în psihiatrie și științe comportamentale de la Universitatea Stanford, este unul dintre beneficiarii programului Ben Barres Early Career Acceleration Awards, un program finanțat la inițiativa lui Chan Zuckerberg (CZI), organizație filantropică creată de Facebook. Românul a primit un premiu în valoare de 2.5 milioane dolari pentru a face o cercetare […] The post Un cercetător român de la Universitatea Stanford s-a ales cu 2.5 milioane USD appeared first on Moldova Times.
1 martie 2019
10:30
CALIFORNIA | Violeta Stoica Fiecare poveste de dragoste este o poveste de viață, iar din povești se țese viața. Fiecare om are povestea sa de viață, iar eu le găsesc pe toate fascinante. Imaginați-vă că un bărbat și o femeie, fiecare cu povestea sa unică, se întâlnesc, se plac și se îndrăgostesc.  Ce-i face pe oameni […] The post Viața țesută din povești de dragoste, cu VIOLETA STOICA appeared first on Moldova Times.
06:50
O violonistă româncă de excepție, care a cucerit inimile multor muzicieni americani. Los Angeles Times o descrie pe Irina Mureșanu drept o violonistă care strălucește prin interpretări pline de lirism și nuanțe colorate, relatează HORA in America.  Crede că muzica îi face pe oameni mai buni. A câștigat inima publicului cu performanțele sale “irezistibile” și pline […] The post 4 strune în jurul lumii, cu IRINA MUREȘANU la HORA in America appeared first on Moldova Times.
06:30
Ion Roga este interpretul care nu își imaginează viața fără muzică, îndeosebi cea populară. S-a născut într-o familie unde muzica lăutărească a fost mereu auzită în casă și apreciată. Înainte de a ajunge în Chicago, Ion Roga nu a făcut o decizie ușoară, iar chiar dacă este departe de locurile natale, îi unește și îi […] The post “Inima mea e Moldova!”! Din Chicago, cu Ion Roga appeared first on Moldova Times.
28 februarie 2019
02:00
HORA in America, CHICAGO: Odată cu sosirea mult-așteptatei primăveri tocmai în Chicago, au apărut și mărțișoarele de toată frumusețea, confecționate manual de moldoveanca Olga Gudima. Totul a început acum trei ani după o vizită în Moldova. Pentru prima dată a brodat un papion în stil etnic. Pentru luna martie, din tradiții a creat o mică […] The post Papioanele și mărțișoarele Olgăi Gudima, la mare căutare în SUA appeared first on Moldova Times.
27 februarie 2019
23:00
HORA in America, CHICAGO: Odată cu primăvara în Chicago, au apărut și mărțișoarele de toată frumusețea, confecționate manual de moldoveanca Olga Gudima. Totul a început acum trei ani după o vizită în Moldova. Pentru prima dată a brodat un papion în stil etnic. Pentru luna martie, din tradiții a creat o mică afacere de mărțișoare, […] The post Papionii și mărțișoarele Olgăi Gudima, la mare căutare în SUA appeared first on Moldova Times.
06:00
Dumitru Alaiba, noul deputat care va reprezenta diaspora din SUA și Canada în Parlament a spart tăcerea după câteva zile de la alegeri și le-a mulțumit tuturor susținătorilor care au parcurs sute de km pentru a se prezenta la urnele de vot.  Potrivit lui, această victorie a fost posibila pentru că oameni de diferite religii, […] The post Dumitru Alaiba: “Fiecare vot a fost o istorie, noi am reușit” appeared first on Moldova Times.
26 februarie 2019
19:50
Pentru toți cei care intenționează să achiziționeze o proprietate în 2019, acum e timpul ideal să-ți pregătești dosarul, în special pentru cumpărătorii care sunt “self-employed”. Nimeni nu vrea să mai stea un an în chirie cu costuri de mii de dolari, când poți să cumperi o proprietate și să beneficiezi de toate avantajele care le […] The post Fii atent cum îți calculezi taxele dacă vrei să-ți cumperi o casă în SUA appeared first on Moldova Times.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.