Secretele succesului unui acționar, a cărui companie gestionează peste 350 de agenți imobiliari

MoldovaTimes, 8 noiembrie 2018 22:20

A devenit co-proprietar la una dintre cele mai populare companii imobiliare din Florida, London Foster Realty, prin muncă grea și rezultate pe măsură. Vânzările și cumpărările de casă în SUA este pe ordinea de zi a sute de mii de americani, așa că Vasile Țurcan face față acestor necesități și tendințe noi pe piața americană […]

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de MoldovaTimes

Mai mult de 2 zile în urmă
23:50
125 de secții de votare, dintre care 42 în cadrul misiunilor diplomatice vor fi deschise peste hotarele țării la alegerile parlamentare din 24 februarie. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Guvernului Republicii Moldova. În urma modificărilor aprobate, circa 625 de mii de cetăţeni din diasporă vor putea participa la vot. Totodată, pentru alegerile din […] The post 125 secții de votare peste hotarele Moldovei vor fi deschise doar pentru statistică appeared first on Moldova Times.
17 ianuarie 2019
23:30
În aproape trei ani, o familie de moldoveni din Florida a format o echipă impunătoare de călători, au adunat peste 11 mii de clienți din diferite ţări. Potrivit Nataliei și Igor Guțu, peste 200 de persoane au ajuns la venituri pasive lunare între $500 – $30 000. La dezvoltarea acestui proiect poate participa oricine doreşte […] The post Cum o afacere de călătorii devine una profitabilă pentru o familie de moldoveni?! appeared first on Moldova Times.
21:50
Vă prezint o pereche amuzantă: Angela Stewart, o profesoară de voce la o școală privată de muzică și soțul ei Richard (Rich) Stewart, un șef de Poliție Rutieră la California Highway. Artista și Realistul. Am avut o discuție sinceră și memorabilă în trei despre viață, dragoste, copii, relații inter-rasiale, și ce înseamnă să fii un […] The post Angela și Richard Stewart ne vorbesc despre arta de a conduce un Ferrari appeared first on Moldova Times.
15 ianuarie 2019
23:20
Începând cu 2011, pe 15 ianuarie, la aniversarea zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu, este sărbătorită Ziua Culturii Naționale. Această sărbătoare națională a fost instituită nu numai să sărbătorească ”Luceafărul” poeziei românești, ci și pentru a fi o zi de comemorare, meditație și bilanț asupra culturii românești, a esenței românismului din sufletul fiecărui român. […] The post Dor de Eminescu în diapsora americană appeared first on Moldova Times.
11 ianuarie 2019
05:50
Locuiește în Carolina de Nord de peste 40 de ani și simte că a fost binecuvântată. Nu s-a rupt însă de țara în care s-a născut și este unul dintre românii care demonstrează că voința și bunătatea pot schimba destine. De ani buni, Adriana Henderson este un umăr de sprijin pentru copii români care suferă […] The post “Oamenii pot lumina oameni” – Diaspora americană salvează viețile copiilor români appeared first on Moldova Times.
05:00
Cu optsprezece ani în urmă, călcam pe un tărâm nou, cu vise în bagaj și cu speranța de a se îndeplini. Sunt născută în Timișoara și am terminat liceul de arhitectură, Colegiul “Ion Mincu” din Timișoara. După terminarea liceului, am venit în Chicago să mă alătur părinților mei, care locuiau deja în frumoasa metropolă, plină […] The post Descoperă semnificația ”1+1=1“ cu BIANCA BELEI appeared first on Moldova Times.
9 ianuarie 2019
05:50
M-am întâlnit des cu Boris Krutonog la probe de filmare. E drept, din punct de vedere a breslei din Hollywood, suntem cam același gen de personaj: rus sau est-european, mafiot șmecher, ucigaș cu simbrie, soț adulter, tată agresiv, divorțat fără speranțe, spion, fost spion, acuzat că a fost spion și așa mai departe. Pe acest […] The post MINUTUL DE HOLLYWOOD cu Tudor Petrut: “Doi frați și o reclamă” appeared first on Moldova Times.
05:50
Fiecare femeie, cu siguranță, încă din copilărie, petrece ore în șir în fața oglinzii, făcându-și coafuri și probând din cosmetica mamei. De pe vremea când era o copilă mică, Olgăi Filip i-a plăcut întotdeauna să împletească cosițe păpușilor, să le coafeze, iar prietenii care o vizitau mereu se alegeau cu câteva coafuri, relatează HORA in […] The post Secretele frumuseții, cu Olga Filip appeared first on Moldova Times.
05:50
Dacă încă nu ați auzit de compania Ozone Factory, este una din industria cosmeticii și a frumuseții și trebuie să știți că în spatele ei se află o echipă de moldoveni din SUA. Cum a început toată povestea?! Doar din a patra lună de când a ajuns pe tărâmurile americane, un tânăr moldovean din Florida, […] The post OZONE FACTORY în Miami, leacul pentru recăpătarea frumuseții appeared first on Moldova Times.
03:20
Fiecare femeie, cu siguranță, încă din copilărie, petrece ore în șir în fața oglinzii, făcându-și coafuri și probând din cosmetica mamei. De pe vremea când era o copilă mică, Olgăi Filip i-a plăcut întotdeauna să împletească cosițe păpușilor, să le coafeze, iar prietenii care o vizitau mereu se alegeau cu câteva coafuri, relatează HORA in […] The post Secretele frumuseții, cu Olga Filip appeared first on Moldova Times.
5 ianuarie 2019
01:10
M-am întâlnit des cu Boris Krutonog la probe de filmare. E drept, din punct de vedere a breslei din Hollywood, suntem cam același gen de personaj: rus sau est-european, mafiot șmecher, ucigaș cu simbrie, soț adulter, tată agresiv, divorțat fără speranțe, spion, fost spion, acuzat că a fost spion și așa mai departe. Pe acest […] The post MINUTUL DE HOLLYWOOD cu Tudor Petrut: “Doi frați și o reclamă” appeared first on Moldova Times.
5 ianuarie 2019
23:50
Fundalul românesc al Irinei Negulescu este însoțit de emoții și inspiră culorile prin tablourile sale. Stabilită în San Diego, continuă să fie îndrăgostită de roșu, albastru și gri. Culorile sunt narcotice, te pot duce înapoi la patrimoniul nostalgic românesc. Acestea sunt culorile ei preferate și le folosește în majoritatea picturilor. La o vârstă fragedă, Irina, […] The post Un suflet liber care pictează enigmatic visele unei copilării appeared first on Moldova Times.
06:50
Alegerile parlamentare din 2019 se apropie, iar diaspora este încă apatică, pentru că numărul de înregistrări este destul de mic. Pentru diasporă au fost acordate trei mandate la alegerile parlamentare din 2019, care urmează să fie desfășurate în baza sistemului mixt pe 24 februarie. Diaspora va avea un rol decisiv în alegeri, pentru că pentru […] The post SUA și Canada vor fi reprezentate de un deputat în Parlamentul R. Moldova appeared first on Moldova Times.
03:00
Vă prezentăm pe cei doi avocați, un român și un american, care au făcut o echipă bună în avocatură. Ambii reprezintă imigranții români în cazurile de imigrări în California și Illinois. Este vorba despre Lavinia E. Vladu și Robert A. Perkins. Ironic sau nu, vor vorbi în revista HORA in America despre provocările legale prin […] The post Sfaturile avocaților: ce e bine să știi dacă divorțezi de un cetățean american? appeared first on Moldova Times.
3 ianuarie 2019
20:20
Sunt mulţi români care lucrează la Google, la nivel mondial. Angajatul ideal este omul potrivit la momentul potrivit. Poate sună derizoriu, dar nu este deloc aşa. Este foarte important să fii la momentul potrivit cu C.V.-ul, care niciodată nu este o pagină goală, cum ar fi cel al lui Mihai Maruseac, relatează HORA in America. […] The post Descoperă ce aspirații au românii ingineri de la Google appeared first on Moldova Times.
30 decembrie 2018
02:40
Moldova poate deveni cu timpul un jucător important pe piața internațională a vinurilor. Pe piața americană, vinurile moldovenești sunt tot mai mult solicitate la diverse expoziții, iar experții rămân impresionați de tradițiile moldovenești, de calitatea și mai ales de stilul vinurilor din Moldova, relatează revista HORA in America. Doar pe parcursul ultimului an, peste 20 […] The post Americanii au consumat într-un an jumătate de milion de litru de vin moldovenesc appeared first on Moldova Times.
28 decembrie 2018
00:10
“Sunt o visătoare incurabilă, un om care încearcă în fiecare zi să aducă o schimbare pozitivă în viața personală și, în același timp, în viața celor din jurul meu. Pasiunea mea a fost întotdeauna să pun un zâmbet pe buzele spectatorilor și să-i fac să uite de probleme”, așa se destăinuia Alina Fierra revistei România […] The post MINUTUL DE HOLLYWOOD cu Tudor Petruț, despre muzică și voie bună appeared first on Moldova Times.
28 decembrie 2018
23:50
A fi șofer de camion în SUA e o meserie stresantă, în general. Sezonul de sărbători aduce, cu certitudine, mai mult stres, ești prins între dorința de a petrece mai mult timp cu familia acasă și nevoia de a menține afacerea la cote financiare rezonabile. În ediția din ianuarie a revistei HORA in America, consultantul […] The post “O, ce veste minunată!” pentru  șoferii de camioane în SUA appeared first on Moldova Times.
24 decembrie 2018
07:40
Ana Bivol a moștenit de la tatăl ei darul pentru muzică. Profesorii din Chișinău i-au descoperit talentul și au îndrumat-o să aplice pentru studiile de master în orașul vânturilor, Chicago, la DePaul University School of Music. Tânăra violonistă este mândră de turneele pe care le-a avut până la acest moment în multe orașe vestite din […] The post De vorbă cu Ana Bivol: “Niciodată nu m-am gândit să renunț la muzică” appeared first on Moldova Times.
06:50
“Sara Crăciunului nost,  Mare bucurie a fost,  Și-a fost bucurie-n lume,  De-i așa mare minune. “ După cum frumos spune și colinda, sărbătoarea Nașterii Domnului este o mare bucurie și una dintre cele mai frumoase sărbători creștine ale românilor. Tradițiile și obiceiurile de Crăciun, așa cum au fost păstrate din moși strămoși, îl bucură pe […] The post Sărbătoarea de Crăciun a românilor din “Orașul Îngerilor” appeared first on Moldova Times.
06:10
Șezătoarea “SORCOVA VESELA” a devenit un obicei în Sacramento, iar șezătorile par basme rupte din poveștile bătrânilor. Cei care au prins aceste obiceiuri vechi, păstrează cu nostalgie doar amintirile, afirmă Mariana Mikesell, un lider al comunității de moldoveni din acest oraș, care știe să unească oamenii în jurul torsului lânii, la țesutul covoarelor, croșetatului și […] The post SORCOVA VESELA în Sacramento, de la lume adunate! appeared first on Moldova Times.
13 decembrie 2018
04:30
Întâlnirea Violtei Stoica cu Dolores Cannon, inițiatoarea tehnicii QHHT, despre care vă vorbește în această revistă, i-a schimbat în totalitate viața. La acea vreme, protagonista noastră se lupta cu stările de depresie, cauzate de moartea mamei sale după lupta cu cancerul. Anume această practică spirituală a înaripat-o și acum îi ajută pe alții să lupte […] The post Stările de depresie, căutările spirituale și efectele hipnozei appeared first on Moldova Times.
7 decembrie 2018
02:10
Alexandru Savoiu, originar din București și absolvent în topul celor 1 la sută al Colegiului Național Tudor Vianu,  a devenit azi un investitor și antreprenor, care ne uimește prin abilitatea și curajul său de a revoluționa lumea tehnologiei financiare (fintech). După o intensă experiență în gestionarea fondurilor de investiții de miliarde de dolari, este tot […] The post Călătoria românului bancher de la Wall Street spre inteligența artificială de la Stanford appeared first on Moldova Times.
6 decembrie 2018
03:30
De douăzeci de ani, Florin și Nineta Cristea locuiesc în Los Angeles, ani în care și-au dedicat viața celor cinci copii, ca să-și poată realiza visele muzicale. Florin din Cluj Napoca, iar Nineta din Caransebeș, au emigrat pe căi diferite în SUA, iar America i-a unit inimile ca să zidească cea mai prețioasă capodoperă a […] The post LILIAC BAND sparge cortina prin muzică și dedicație de familie appeared first on Moldova Times.
02:40
Pentru Anna Maria Candraman, visul de a ajunge în New York a devenit realitate acum 6 ani când viața ei a luat o întorsătură de 360 grade. De atunci s-a îndrăgostit de această metropolă, cutreieră zilnic străzile aglomerate pe tocuri înalte și îmbrăcată la patru ace! A lansat chiar și o piesă despre orașul care […] The post New York-ul văzut  de la înălțime, cu Anna Maria Candraman appeared first on Moldova Times.
3 decembrie 2018
01:50
De 20 de ani este avocată cu renume. Marina Andrei a făcut cale lungă de la București spre Los Angeles ca să ajute noii imigranți în SUA să-și legalizeze șederea. Este membră a Baroului din statul California, unde s-a mutat în 2003. Nu era sigură dacă îi va reuși să-și continue cariera într-o țară cu […] The post Cum puteți obține o viză de imigrant în SUA pentru soț/soție, copii, părinti? appeared first on Moldova Times.
29 noiembrie 2018
10:50
Designer român, stabilit în Statele Unite ale Americii de aproape 31 de ani, Radu Muntean continuă să uimească publicul cu cele mai fantastice proiecții de automobile. Radu Muntean este un designer iscusit de mașini auto, și nu oricare, dar care oferă proiecții pentru cea mai populară companie de mașini din lume, Tesla. S-a născut la […]
28 noiembrie 2018
05:10
Echipa de fotbal FC Moldova din Chicago, după aproape zece ani, își adună trofeele pe pământul American, iar mai nou, s-a clasat pe prima poziție în Liga din Chicagoland. Echipa se antrenează săptămânal, iar în fiecare an adună un palmares de trofee. Oamenii care lucrează împreună pot învinge, fie că luptă împotriva unei apărări, sau […]
04:50
“Mâine este tardiv. Astăzi este deja prea târziu,” obișnuia să îmi spună tatăl meu când eram doar o copilă. A fi în momentul de față prezent, este de fapt cel mai greu. Mintea noastră ori se perindă prin trecut – și de acolo ni se trag dezamăgirile și depresiile- sau  fuge în viitor, de unde […]
03:40
După șapte ani de când a ajuns în SUA, Claudiu Giorgioni a adus cu sine un colț de Românie, din Timișoara, orașul Lugoj, de unde este originar, ca peste cinci ani să deschidă cea mai populară locație de pe aplicația Yelp, restaurant și magazin în stil românesc. Restaurantul te atrage să descoperi toate obiectele vechi […]
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.