În SUA a fost emisă o monedă consacrată întrevederii Putin–Trump, cu trei greșeli

Sputnik, 8 noiembrie 2018 22:20

Magazinul online „Casa Albă” (White House) a bătut o monedă comemorativă dedicată întrevederii dintre președinții Rusiei și SUA – Vladimir Putin și Donald Trump – și a pus-o în vânzare pe site-ul oficial, însă aceasta conține tocmai trei greșeli.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
15:20
Urmăriți în galeria fotografică Sputnik imagini cu eclipsa totală de Lună - fenomenul excepțional numit Super-Luna sângerie a lupului.
Acum o oră
14:50
Agenții de patrulare îi avertizează pe toți șoferii asupra acestui fenomen grav.
Acum 2 ore
14:20
The fact of registration and authorization of users on Sputnik websites via users’ account or accounts on social networks indicates acceptance of these rules. Users are obliged abide by national and international laws. Users are obliged to speak respectfully to the other participants in the discussion, readers and individuals referenced in the posts. The websites’ administration has the right to delete comments made in languages ​​other than the language of the majority of the websites’ content....
14:00
Astăzi, Guvernul de la Londra lansează o aplicaţie mobilă prin intermediul căreia cetăţenii europeni stabiliţi în Regatul Unit pot solicita reşedinţa permanentă.
Acum 4 ore
13:30
Respingerea de către SUA a oricărei limitări a programelor de apărare antirachetă și disponibilitatea de a amplasa arme în Spațiu a atras o reacție dură din partea Moscovei, Ministerul rus de Externe cerând Washingtonului să nu reînceapă cursa înarmărilor din perioada Războiului Rece.
13:00
În total, la alegerile parlamentare și referendumul consultativ din 24 februarie au fost constituite 2143 de secții de votare, dintre care 125 – peste hotarele țării.
12:40
În noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2019 am avut parte de un fenomen astrologic spectaculos. Este vorba de o eclipsă totală de Lună, care a început la ora 04.36, când luna a intrat în penumbra Pământului. Astrologul Sergiu Sumcă a relatat cum vă poate influența viața acest fenomen și care sunt cele mai afectate zodii.
12:00
Săptămâna aceasta intrăm într-o nouă etapă a perioadei electorale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.
11:40
Condiții dificile pentru șoferi – precipitațiile mixte sub formă de ploaie și ninsoare au îngreunat circulația pe mai multe drumuri din țară.
Acum 6 ore
10:50
Ministrul britanic de stat pentru Europa și America, Sir Alan Duncan, a asigurat românii (inclusiv moldovenii care dispun de cetățenie română) că, indiferent de deznodământul procesului Brexit, drepturile acestora vor fi asigurate.
10:30
Ministrul britanic de stat pentru Europa și America, Sir Alan Duncan, a asigurat românii (inclusiv moldovenii care dispun de cetățenie română) că, indiferent de deznodământul procesului Brexit, drepturile acestora vor fi asigurate.
10:00
Bărbatul, judecat anterior pentru violență în familie, va face ani grei de pușcărie pentru fapta sa odioasă.
Acum 8 ore
09:30
Zona seismică Vrancea este deosebit de activă în ultima perioadă – mai multe cutremure au loc aici de câteva zile consecutiv.
09:00
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:50
Unui turist din SUA i s-a interzis pe viață să mai călătorească pe vasul unei companii de croazieră, care operează cel mai mare vas de transport maritim din lume, după ce acesta a sărit în oceanul Atlantic de la etajul 11 al navei.
07:50
Guvernul își propune să eficientizeze procesul de pregătire a cadrelor ştiinţifice și să motiveze tinerii să se încadreze în activitatea de cercetare-dezvoltare.
Acum 12 ore
06:30
Astăzi va deveni aproape clar cine va conduce în următorii șase una dintre cele mai importante instituții din stat.
Acum 24 ore
21:30
Într-un studiul al unor cercetători de la Universitatea din Londra se atrage atenţia că omenirea ar putea evita o catastrofă reducând consumului a două produse. Care sunt acestea.
20:50
Zilierii din Moldova se află în câmpul legal odată cu intrarea în vigoare a Legii privind exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de ziler. Acest statut le impune și unele obligații pecuniare față de stat.
19:40
Peste 10 zile, la Chișinău, va începe un eveniment important care va reuni oameni de afaceri din țară și de peste hotare. Miza este consumatorul din Republica Moldova.
18:50
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au desfășurat un exercițiu de salvare în cazuri de înec în timpul iernii. Aplicațiile practice au avut loc pe plaja lacului Valea Morilor din Chișinău.
18:10
Lina Berda este un nume relativ nou în industria muzicii moldovenești, dar care pas cu pas își face numele auzit tot mai des pe piața muzicală din țara noastră.
17:50
Toate speciile de sturioni sunt protejate în conformitate cu Convenţia privind Comerţul Internaţional cu Specii ale Faunei şi Florei Sălbatice. Toate speciile de sturioni sunt în prezent pe cale de dispariție, de accea în întreaga lume sunt create ferme unde acești pești sunt crescuți în condiții artificiale. O asemenea crescătorie este și în Transnistria.
17:30
Moldova își alege deputații. Pe data de 24 februarie în Moldova vor avea loc alegeri parlamentare. Cetățenii vor alege viitorii deputați pe liste de partid și în circumscripții uninominale.
16:20
În cazul dacă cineva din părți nu recunoaște vina sau vizual prejudiciul este mult mai mare de cât 20 de mii de lei, atunci prezența agentului constatator va fi obligatorie.
15:40
Festivalul Las Luminarias, unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri din Spania, a avut loc într-un sat situat la 100 km nord-vest de Madrid.
Ieri
15:00
Valeriu Căldăraru, directorul executiv al Asociației Naționale a Mediatorilor Comunitari și mediatorul comunitar Silvia Feraru au vorbit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre impactul serviciului de ”mediator comunitar”, instituit de Guvern în 2013.
14:30
Ministerul Finanțelor propune optimizarea procedurii de verificare a valorii declarate în vamă prin operarea completărilor în actul normativ în vederea îmbunătățirii transparenței procesului decizional ce ține de aspectul valoric.
14:00
Chirurgul proctolog Elvira Andon a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, despre cauzele și tratamentul bolilor proctologice.
13:20
Toate speciile de sturioni sunt protejate în conformitate cu Convenţia privind Comerţul Internaţional cu Specii ale Faunei şi Florei Sălbatice. Toate speciile de sturioni sunt în prezent pe cale de dispariție, de accea în întreaga lume sunt create ferme unde acești pești sunt crescuți în condiții artificiale. O asemenea crescătorie este și în Transnistria.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.