În SUA a fost emisă o monedă consacrată întrevederii Putin–Trump, cu trei greșeli

Sputnik, 8 noiembrie 2018 22:20

Magazinul online „Casa Albă” (White House) a bătut o monedă comemorativă dedicată întrevederii dintre președinții Rusiei și SUA – Vladimir Putin și Donald Trump – și a pus-o în vânzare pe site-ul oficial, însă aceasta conține tocmai trei greșeli.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
12:50
Totul a pornit de la o depăşire pe care şoferul unui autoturism de model Skoda a vrut să o facă în localitatea Cârlig din judeţul Iaşi.
Acum o oră
12:30
Comisia Electorală Centrală a aprobat, miercuri, în cadrul unei ședințe extraordinare, bugetul pentru alegerile parlamentare și cele locale care vor avea loc în Moldova în 2019.
12:10
Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie.
Acum 2 ore
11:40
În octombrie Rusia a atins un nou record privind nivelul de extragere a petrolului, se spune în raportul din noiembrie al OPEC.
Acum 4 ore
11:00
Anual, la 14 noiembrie, este marcată Ziua Mondială a Diabetului Zaharat.
10:30
Doi studenți din Chișinău au decis să-și pună în aplicare abilitățile obținute la facultate pentru un scop mai puțin nobil: comercializarea drogurilor cu folosirea tehnologiilor de comunicații moderne și efectuarea plăților electronice. Ei au înființat chiar și un magazin online.
09:40
Autoritățile bat alarma și declară război alimentelor nesănătoase - iată ce acțiuni urmează să întreprindă.
Acum 6 ore
09:00
Date alarmante. Numărul bolnavilor de diabet zaharat crește de la un an la altul. Vezi cum poate fi prevenită maladia.
09:00
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:30
Ministrul Imigrației din Marea Britanie, Caroline Nokes, a avertizat că după o dată-limită cetăţenii europeni, inclusiv moldovenii cu cetățenie română, nu vor mai avea drept de muncă în Regatul Unit.
07:40
Biserica Ortodoxă îi cinstește astăzi pe cei care sunt cunoscuți ca patronii spirituali ai medicilor, sfinții doctori fără de arginți Cosma și Damian.
Acum 8 ore
06:30
Directorul Asociației Internaționale a Păstrătorilor râului Nistru „Eco-Tiras” explică ce reprezintă în realitate izvoarele din Moldova a căror apă este atât de apreciată de populație.
05:50
Medicii atrag atenţia că folosirea „după ureche” a suplimentelor alimentare şi a medicamentelor pentru stimularea şi creşterea imunităţii la copii pot avea efecte dezastruoase.
Acum 12 ore
04:30
Experții francezi vor elabora împreună cu specialiștii Facebook o serie de măsuri de combatere a postărilor jignitoare și celor care promovează un „discurs de ură”.
01:40
Un alt corp ceresc misterios, de această dată - în formă de torpilă sau rachetă, este pe cale să traverseze Sistemul Solar.
00:30
Cristina Romanschi a oferit un interviul în exclusivitate pentru Sputnik Moldova, în care a povestit despre experiența pe care a avut-o într-o universitate din Olanda.
Acum 24 ore
23:30
Odată cu schimbarea condiţiilor climaterice, Poliţia Capitalei a iniţiat acţiunile profilactice de identificare, depistare şi acordare a sprijinului necesar persoanelor fără loc permanent de trai.
22:30
Persoanele care au venituri mici vor putea beneficia de  compensații la plata serviciilor comunale.
22:00
Specialiștii de la Academia de Științe a Rusiei propun să fie realizat un proiect în domeniul inteligenței artificiale ale cărei rezultate vor contribui la asigurarea securității Federației Ruse, inclusiv la sporirea capacității de luptă a Forțelor Armate, contracararea terorismului și protecția contra situațiilor excepționale ce țin de calamitățile naturale sau care au un caracter tehnogenic.
21:20
Episcopul Ioan de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a oferit un interviu În exclusivitate pentru Sputnik Moldova.
20:40
Peste 300 de mii de oameni au fost evacuați în California. Donald Trump a anunțat stare de urgență.
20:10
Una dintre cele mai vechi practici din lume, creşterea oilor, poate fi o afacere profitabilă şi în secolul al XXI-lea.
19:40
Deputatul Valentina Buliga a oferit un comentariu pentru Sputnik Moldova legat de pensiile pe care ar trebui să le primească pensionarii noștri stabiliți cu traiul în străinătate, dar și de propunerea Guvernului de a introduce un mecanism de control prin prezentarea ”certificatului de viață”.
19:20
În cadrul ședinței festive prilejuite de Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare, care a avut loc în data de 9 noiembrie, dirijorul și violonistul Nicolae Botgros, director artistic și prim-dirijorul Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii”, a fost distins cu titlul onorific de Doctor Honoris Causa al AȘM.
18:50
Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Putin și Trump nu au discutat la Paris despre un schimb de vizite
18:30
Din 1 decembrie și până la alegerea componenței noului Legislativ, deputații vor avea competențe și puteri limitate.
18:00
Orașele Bălți, Cimișlia și Cahul sânt cele mai transparente localități din Republica Moldova, iar Strășeni, Fălești și Cahul - cele mai transparente raioane din țară în anul 2018. Acest clasament realizat de Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” împreună cu INEKO Slovacia a fost prezentat în cadrul unei conferințe publice.
17:30
Membrii Comisiei Electorale Centrale se întrunesc miercuri în ședință pentru aprobarea bugetului pentru anul 2019.
17:00
Peste o tonă de carne de porc a fost adusă ilegal în țară prin regiunea transnistreană - detalii
16:40
Euro se depreciază, iar moneda națională se întărește: un paradox care urmează să fie explicat de specialiști.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.