Mâine rămân fără lumină: În ce localități va fi deconectată energia electrică

UNIMEDIA, 8 noiembrie 2018 22:00

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că vineri, 9 noiembrie 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos:

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
13:10
Dacă duminica viitoare vor fi organizate alegeri parlamentare, patru partide politice ar accede în Parlament. Cel puțin asta arată ultimul sondaj prezentat astăzi de Compania IMAS. Pe primul loc este clasat Partidul Socialiștilor cu un procentaj de 22,1 la sută. Pe locul este se poziționează Partidul Democrat cu 13,7%, urmat de și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr cu 7,1 procente și Partidul Acțiune și Solidaritate cu 6,4%.
13:10
Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a fost invitatul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, acolo unde oficialul a relatat detalii din culisele activităţii instituţiei. Printre altele, ministrul a dezvăluit cât de modernă este poliţia Republicii Moldova, ce salarii au angajaţii, dar şi atitudinea sa faţă de poliţiştii cu burtă şi cei care stau în tufari cu radare.
13:10
Implicarea Partidului Liberal Democrat (PLDM ), dar și a politicienilor Maia Sandu și Andrei Năstase în frauda bancară, ar putea fi investigată de instituţiile europene. O petiţie în acest sens, însoțită de peste 100 de mii de semnături, a fost depusă astăzi, 14 noiembrie, la sediul Delegaţiei UE în Moldova, de către deputatul democrat, Eugen Nichiforciuc.
Acum o oră
12:30
Nu știi ce să faci în weekend? Atunci complexul Etno-Cultural VATRA vine cu un nou proiect „Drumeții Moldova”. Proiectul “Drumeţii Moldova”, propune un program activ, sănătos, interesant și memorabil de plimbări, care presupune promovarea mișcării în aer liber, formarea stilului sănătos de viață prin intermediu celor cinci elemente esentiale ale ei, contactul cu natura etc.
12:20
Conferință de presă organizată de compania de cercetare sociologică [imas] cu tema „Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din Republica Moldova 2016-2018”
Acum 2 ore
12:10
Cheltuielile cu remunerarea muncii ale Bugetului Public Național în 2019 vor constitui aproximativ 14,95 miliarde lei în creștere cu 7% față de anul 2018 sau cu 973 milioane lei. Această majorare este cea mai mică din ultimii ani și ca valoare, dar și ca ritm de creștere. Cel puțin asta susține expertul în politici economice de la IDIS, Veaceslav Ioniță.
12:10
Cehia a votat miercuri împotriva semnării acordului Naţiunilor Unite privind migraţia, urmând exemplul Statelor Unite, Ungariei şi Austriei, relatează site-ul agenţiei Reuters.
12:10
Doi copii cu vârstele de 11 și, respectiv, 13 ani, au fost spitalizați după ce au fost bătuți cu cruzime de către tatăl lor. Incidentul a avut loc într-o localitate din raionul Nisporeni.
11:50
În cazul în care te-ai trezit astăzi cu o notificare pe iPhone conform căreia trebuie să-ți actualizezi datele contului, nu ești singur.
11:40
„Avem nevoie de voi în lupta grea ce se va da în Moldova”, reflectă mesajul liderului PAS, Maia Sandu, către cetățenii republicii plecați peste hotare. În acest sens, dânsa i-a îndemnat să vină acasă și să se implice activ în campania de informare a locuitorilor de la sate.
11:40
Doi șoferi au fost prinși de oamenii legii în timp ce conduceau cu viteză excesivă pe traseele Chișinău-Ungheni și Chișinău-Strășeni. Unul conducea cu 184 km/h, iar al doilea se deplasa cu o viteză de 162 km/h lângă localitatea Cojușna.
11:20
O companie autohtonă care oferă servicii de transport a pasagerilor are mai nou, în parcul de vehicule, o Setra S 531 DT. Pentru mulți dintre cititorii noștri, dar inclusiv și pentru mine câteva zile în urmă, numele acestui model nu sugera multe detalii, însă când am ajuns să-l cunosc în ziua filmărilor lucrurile s-au schimbat!
Acum 4 ore
11:10
Cazul în care un bărbat înghesuie o femeie pentru a putea intra într-un microbuz arhiplin, a ajuns în vizorul Poliției capitalei. În acest sens, șoferul autovehicului urmează a fi tras la răspundere.
10:50
Donald Trump, abia întors de la Paris, unde a sărbătorit pacea împreună cu alţi lideri ai lumii, a atacat virulent Franţa şi pe Emmanuel Macron, insistând asupra ”cotei de popularitate foarte slabe” a acestuia, relatează AFP., conform news.ro.
10:50
Doi oameni încearcă să străbată, fără ajutor, continentul Antarctica. Cei doi bărbaţi care au specializări care cu siguranţă le vor fi de ajutor, vor concura împotriva naturii şi unul împotriva celuilalt, pentru a deveni primul care să străbată Antarctica fără ajutor.
10:50
Serviciul de Informaţii şi Securitate de comun cu Procuratura mun. Chişinău, Oficiul Principal au realizat o operaţiune complexă în cadrul căreia a fost destructurată activitatea unei formaţiuni paramilitare ilegale, care acţiona sub paravanul aşa-numitor jocuri de tip militar-tactic. Descinderile au avut loc concomitent în 13 locaţii din raza municipiului Chişinău.
10:50
Reducerile fierbinți, promoțiile exclusive și premiile valoroase i-au atras ca un magnet, la Shopping MallDova, pe mii de oameni care au țintit cele mai bune prețuri din această toamnă. Mega branduri vestimentare, de parfumuri și cosmetice, bijuterii şi accesorii sau cele dedicate copiilor au afișat în Noaptea Reducerilor prețuri mai mici cu până la 80%. Cei mai norocoși cumpărători, care au achitat cu cardul bancar MasterCard și-au recuperat investițiile după ce au câștigat premii valoroase în cadrul celor 5 tombole organizate pe parcursul evenimentului.
10:50
Întreprinderea de Stat „Administraţia de Stat a Drumurilor”, autoritate aflată în subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii, a început pregătirea drumurilor din țară pentru perioada de iarnă 2018-2019. Activităţile de administrare şi întreținere sunt efectuate prin intermediul a 12 întreprinderi rutiere de exploatare a drumurilor.
10:30
Încă o ședință de judecată în dosarul de huliganism deschis după ce un grup de persoane au tuns forțat doi tineri la o benzinărie din Călărași a fost amânată. Motivul constituie lipsa avocatei inculpatului Sergiu Buruiană, condamnat la 22 de ani și cinci luni de închisoare pentru omorul unui tunisian în Italia. Buruiană, adus silit la sediul Călărași al Judecătoriei Strășeni, după ce anterior a refuzat repetat să fie escortat în fața instanței, și-a ascuns fața de camera de filmare și a evitat să răspundă la întrebările reporterului ZdG.
10:20
Caz șocant în Fălești. O tânără de 22 de ani a născut un bebeluș mort, după care i-a aruncat corpul în veceul din curtea casei.
10:20
Ministerul de Interne are nevoie de aceste autospeciale TOMA, destinate dispersării protestatarilor. Cel puțin asta a ținut să menționeze Alexandru Jizdan în cadrul unei emisiuni televizate.
10:00
Existau informaţii că noul Range Rover Evoque ar fi trebuit să-şi facă debutul la Salonul Auto de la Paris din octombrie, însă nu a fost să fie. Land Rover a decis să-l prezinte în cadrul unui eveniment special, care se va desfăşura în oraşul Londra, exact peste o săptămână.
10:00
Kiev, Ucraina. 25 iulie 2016, ora opt și jumătate seara. Afaceristul moldovean Veaceslav Platon este pus la pământ și încătușat de către organele de forță ucrainene. Arestul are loc la doar nouă ore după ce șeful Procuraturii Anticorupție din Chișinău anunțase că Platon a fost dat în căutare internațională, fiind învinuit de implicare în „furtul miliardului” — cel mai mare jaf bancar din istoria Republicii Moldova, scrie rise.md.
09:50
Google nu califică drept atac informatic incidentul în care sute de prefix-uri IP folosite pentru accesarea serviciilor companiei au fost redirecţionate, însă pune sub semnul întrebării coincidenţa prin care operatorul China Telecom, controlat de guvernul chinez, a ajuns să perpetueze o eroare propagată de la unul dintre nodurile de comunicaţie din Africa, prin care Google direcţionează traficul de date la nivel global.
09:40
Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” lansează astăzi nota „Riscurile pentru economia națională în cazul reducerii orelor de funcționare a grădinițelor”, semnată de Constanța Popescu, director de program „Economie politică și advocacy”. Potrivit expertului scurtarea eventuală a orelor de funcționare a grădinițelor – va reduce disponibilitatea forței de muncă de a lucra în sectorul privat, astfel determinând venituri mai mici în familiile cu copii și în bugetul de stat, dar și noi riscuri pentru investitorii străini și economia națională.
09:40
Patru copii, cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani, și o femeie în vârstă de 62 de ani, au fost spitalizați după ce au fost atacați de un Rottweiler.
09:40
Primăria municipiului Chişinău informează că din 19 noiembrie 2018, în capitală se deschide noua rută de troleibuz nr. 34 „str. Ciuflea - satul Truşeni".
09:40
Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, împlineşte astăzi de 70 de ani. Cu prilejul acestei aniversări, Casa Regală a publicat două fotografii deosebite, care îl prezintă pe Prinţul de Wales alături de soţie, copii, nurori şi nepoţi.
Acum 6 ore
09:10
O femeie originală din Republica Moldova, care licra în Italia, în calitate de îngrijitoare, în vârstă de 29 de ani, a fost salvată la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii din localitatea italiană Pisa, din mâinile unui cetățean macedonean. Acesta a sechestrat-o într-un apartament pentru circa două săptămâni, timp în care a obligat-o să bea alcool, să se drogheze, ca mai apoi să o violeze.
09:10
Fără ca să-l scoată în faţa fotografilor spion şi fără ca să organizeze un eveniment grandios, britanicii de la Aston Martin anunţă startul unui sezon de teste cu primul său SUV din istorie. Încă o dată ni se confirmă că va fi numit DBX, precum conceptul său, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în 2015.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.