Mâine rămân fără lumină: În ce localități va fi deconectată energia electrică

UNIMEDIA, 8 noiembrie 2018 22:00

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că vineri, 9 noiembrie 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos:

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
15:40
În acest weekend, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au activat în mod sporit în scopul prevenirii încălcărilor RCR și a accidentelor rutiere, cu informarea participanților la trafic despre riscurile la care se expun atunci când încalcă regulile de circulație.
Acum o oră
15:10
Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina. Între cei doi există un conflict mai vechi, spun surse judiciare, scrie mediafax.ro.
15:10
Modelul Anastasia Fotachi nu mai este singură. Se pare că bruneta și-a găsit jumătatea, iar cel care i-a furat inima este omul de afaceri Gabriel Stati.
Acum 2 ore
14:50
Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a depus astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție, semnăturile pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.
14:50
„Dezinformarea ca instrument de propagandă: tendințe și impact regional”- o conferință regională cu această temă se va desfășura la Chișinău, fiind organizată de Asociația Presei Independente (API) în cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!
14:50
60 de tineri pasionaţi de IT au studiat gratuit domeniul testării software în cadrul proiectului smartTest powered by Orange Systems, IT hub-ul Orange Moldova. Scopul acestuia este de a contribui la asigurarea competențelor-cheie pentru viitor într-un mod accesibil și distractiv. Programul online s-a desfășurat în perioada 1 noiembrie 2018 – 15 ianuarie 2019 și a reunit atât angajați ai companiei, cât și participanți din extern, entuziaști ai domeniului IT. Peste 220 de tineri au aplicat la smartTest, iar în rezultatul unei probe online, cei mai buni 60 dintre aplicanți au fost desemnaţi participanți ai proiectului.
14:40
În anul 2018, numărul miliardarilor în lume a crescut până la 2028, iar în ultimii zece ani numărul acestora s-a dublat, potrivit unui raport a organizațieie de caritate Oxfam.
14:40
În Turcia, un şofer orb a accelerat un automobil sport Honda NSX de nouă generaţie până la o viteză de 244 km/h. Experienţa unică pentru acest bărbat a fost organizată pe un aerodrom, după ce a lăsat doar un singur comentariu la un filmuleţ de pe Youtube.
14:30
Apelul special a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, către cetățenii țării cu privire la desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile Parlamentului Republicii Moldova.
14:30
Un prezentator al unei emisiuni de televiziune a fost condamnat la un an de închisoare cu executare de un tribunal din Egipt pentru faptul că a intervievat un homosexual în anul 2018, relatează Agerpres.
14:10
Doi bărbați, ambii în vârstă de 29 de ani, originari din Strășeni și Călărași, au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de jaf. Anterior, aceștia au mai fost judecați pentru furt, tâlhărie, șantaj.
14:10
Vânzările grupului Renault sunt în creștere cu 3.2%! Cifra este inclusă în raportul anual de vânzări, compania făcând şi o menţiune importantă despre rezultatele vehiculelor realizate de mărcile Jinbei și Huasong ale companiei de tip joint venture Renault Brilliance Jinbei Automotive Co., Ltd., care au fost integrate pe 1 ianuarie 2018.Pe piețe de comercializare echivalente cu cele din 2017, volumele Groupe Renault scad cu 1.2% pe o piață mondială care la rândul său scade cu 0.3%! În Europa, vânzările sunt stabile (+0.5 %).
14:00
Potrivit fostului director al Consiliului de Administrație al Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, Victor Parlicov, actualul concurs pentru suplinirea mai multor funcții de directori la ANRE are drept scop numirea unor persoane loiale guvernării, iar numele acestora ar putea fi decise până la începerea campaniei electorale.
14:00
Parlamentul, în parteneriat cu Comunitatea evreiască din Moldova și Guvernul Republicii Moldova, organizează pe 29 ianuarie curent o serie de evenimente dedicate comemorării victimelor Holocaustului.
14:00
Dumitru Alaiba a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală listele de semnături colectate în susținerea sa pentru a candida pe circumscripția nr.51, SUA, Canada.
14:00
Guvernul britanic lansează luni o aplicaţie pe telefonul mobil pe care rezidenţii europeni instalaţi în Regatul Unit îşi pot depune cerearea pentru a rămâne în ţară după Brexit, relatează AFP.
Acum 4 ore
13:40
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus astăzi, 21 ianuarie, listele de subscripție la CECE nr.32, pentru înregistrarea în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Ex-primarul capitalei va candida în circumscripția nr. 32 din capitală.
13:40
Mai sunt patru zile până la începerea oficială a campaniei electorale, în Chișinău însă au apărut deja billboard-uri cu imaginile candidaților Partidului Democrat din circumscripții. Sub paravanul referendumului consultativ, candidații PDM își promovează imaginea.
13:20
Drumurile sunt un factor important pentru dezvoltarea ţării şi a regiunilor. Ele stimulează investiţiile, facilitează circulaţia oamenilor şi accesul la infrasturctura socială. Drumurile calitative contribuie la un nivel sporit al securităţii oamenilor şi asigură economii pentru sectorul public, agenţii economici și cetăţeni. Astfel, banul public investit eficient în infrastructura drumurilor asigură o plus valoare economică şi socială, scrie CPR Moldova.
13:10
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus astăzi, 21 ianuarie, listele de subscripție la CECE nr.32, pentru înregistrarea în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Ex-primarul capitalei va candida în circumscripția nr. 32 din capitală.
12:30
Milioane de oameni își postează fotografii de acum 10 ani alături de cele actuale, în cea mai nouă provocare lansată pe Facebook, Instagram și Twitter, #10yearchallenge. Aceste imagini ar putea fi folosite și în alte scopuri, avertizează jurnalista Kate O'Neill într-un articol scris pentru Wired.
12:30
O nouă întrecere pe o distanţă de 402 metri pentru stabilirea celei mai rapide maşini. De această dată, colegi de-ai noştri din Marea Britanie au comparat la performanţe noile Porsche Cayenne şi Range Rover Sport SVR facelift.
12:20
(update 12:00) Ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor a afost amânată pentru data de 20 februarie. (update 11:45) Ilan Șor a sosit la Curtea de Apel din Cahul, scăldat în aplauze și îmbrățilări de la susținători.Astăzi, 24 ianuarie, a avut loc nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel din Cahul. Sute de susținători ai primarului degrevat de Orhei s-au adunat în fața instanței și scandează: Ilan, salvatorul Moldovei”, „Libertate lui Ilan Șor”, „Ilan, suntem alături”. De menționat că cazul este examinat cu ușile închise.
12:20
Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei confirmă faptul că la Moscova a fost înregistrat Fondul de dezvoltare al relațiilor sociale și culturale „Transnistria”. Potrivit MAE al Rusiei, astfel de instituții au fost inființate la Moscova și anterior.
12:10
Jaf armat într-un magazin din sectorul Botanica. Un bărbat necunoscut a intrat și a amenințat vânzătoare cu un pistol pentru ai da toți banii din casă.
12:00
(update 11:45) Ilan Șor a sosit la Curtea de Apel din Cahul, scăldat în aplauze și îmbrățilări de la susținători.Astăzi, 24 ianuarie, a avut loc nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel din Cahul. Sute de susținători ai primarului degrevat de Orhei s-au adunat în fața instanței și scandează: Ilan, salvatorul Moldovei”, „Libertate lui Ilan Șor”, „Ilan, suntem alături”. De menționat că cazul este examinat cu ușile închise.
Acum 6 ore
11:50
(update 11:45) Ilan Șor a sosit la Curtea de Apel din Cahul, scăldat în aplauze și îmbrățilări de la susținători.Are loc nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel din Cahul. Sute de susținători ai primarului degrevat de Orhei s-au adunat în fața instanței și scandează: Ilan, salvatorul Moldovei”, „Libertate lui Ilan Șor”, „Ilan, suntem alături”. De menționat că cazul este examinat cu ușile închise.
11:50
IREX Europa, organizație civică din Franța, și partener național al Fondului Ucrainean pentru Femei pune în aplicare o inițiativă care își propune să sprijine și să consolideze abilitățile de advocacy la femeile tinere, promovarea drepturilor femeilor în țara lor. Această inițiativă va dura 2 ani, cu participarea a 5 țări din Eurasia și cu sprijinul Uniunii Europene.
11:50
Exerciţiile bilingve nu îi fac pe copii mai inteligenţi, conform unui studiu efectuat de o echipă internaţională de oameni de ştiinţă, publicat în cea mai recentă ediţie a jurnalului ştiinţific Plos One.
11:40
Ai obosit de proceduri bancare complicate? Ești în grabă și vrei să trimiți rapid o sumă de bani? Clickpay.md este o platformă online modernă și inovativă, care permite transferuri de bani de la card la card, folosind atât numărul cardului, cât și numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail a destinatarului!
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.