audio, video | O femeie a sunat la 112 și a spus că a fost violată de un membru al PPDA. Avocat: E un dosar fabricat

Zugo.md, 14 octombrie 2018 08:10

Pe 12 octombrie, în jurul orei 15:00, a fost înregistrat un apel telefonic la serviciul 112 de la o locuitoare a orașului Ungheni care afirma că a fost violată de către un bărbat. În urma audierii victimei de 31 de ani, polițiștii au stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 6 ore
19:30
Fostul lider PD, deputatul Marian Lupu, a rămas blocat în Parlamentul European timp de circa 7 ore. Atât democratul, cât și alți oficiali europeni, nu au putu părăsi sediul instituției din cauza atentatului sângeros de la Strasbourg.
19:10
Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor de la Bologna, deschis la inițiativa Partidului „ȘOR” a desemnat miercuri, 12 decembrie, prin tragere la sorți, cei 500 de moldoveni care vor avea posibilitatea să călătorească gratuit în Moldova, în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a-și revedea familiile și pe cei dragi.
Acum 8 ore
19:00
Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor de la Bologna, deschis la inițiativa Partidului „ȘOR” a desemnat miercuri, 12 decembrie, prin tragere la sorți, cei 500 de moldoveni care vor avea posibilitatea să călătorească gratuit în Moldova, în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a-și revedea familiile și pe cei dragi.
19:00
Complexul turistic Villa Resort este situat la două ore de capitala Thailandei şi a fost recent desemnat „cea mai bună vilă din lume” în cadrul Premiilor Boutique Hotel.
Acum 12 ore
16:40
Sărbătoarea de Sfântul Andrei este așteptată cu nerăbdare, an de an, mai ales de fete. Noaptea de 12 spre 13 decembrie este plină de obiceiuri, iar întreaga zi are o mulțime de superstiții pentru poporul moldovenesc.
16:40
Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), începând cu această seară, tot restul săptămânii vom avea parte de ninsori. Iarna, însă, va fi mai darnică cu nordul țării, unde va ninge șapte zile consecutiv.
15:50
Deputatul democrat Artur Reșetnicov, fost șef SIS între 2007 și 2009, a fost desemnat astăzi, de către Guvernul Republicii Moldova, judecător la Curtea Constituțională.
15:20
„Avengers” cunoaște acum o performanță deosebită, iar ultimul film al seriei deja a început să aibă mare succes. Drept dovadă este numărul de 289 de milioane de vizualizări pe care le-a obținut trailerul peliculei.
14:50
Anul 2018 este pe ultima sută de metri și trebuie trăit din plin. Teatrul Geneza Art îți propune să-ți petreci serile frumos, în compania frumoaselor spectacole care vor fi jucate în ultimele zile ale lui decembrie.
14:50
Maia Sandu și Andrei Năstase au transmis 50.000 de semnături colectate de ACUM pentru a cere instituțiilor europene implicarea în investigarea furtului miliardului și pedepsirea celor care se fac vinovați de scurgerea banilor.
14:50
Facultatea Business și Administrarea Afacerilor, din cadrul ASEM, organizează concursul pentru cel mai frumos pom de Crăciun, confecționat de studenți.
12:30
Un bărbat, fiind reținut pentru trafic de influență, ar fi făcut aceeași faptă chiar în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA). Individul ar fi pretins de la colegii lui de celulă o anumită sumă de bani, precum că, în schimb, acesta va influența procurorii anticorupție.
Acum 24 ore
11:20
Cei care dețin un iPhone sunt îndemnați să fie foarte atenți la unele aspecte. Mai mulți oameni au semnalat pe rețelele de socializare că au primit pe telefonul lor fotografii și filmulețe nedorite.
10:40
Focuri de armă au fost trase marți în catedrala din orașul Campinas, din sud-estul Braziliei. Potrivit poliției locale, un bărbat a ucis cel puțin cinci oameni, iar mai apoi s-a sinucis.
10:20
S.A. „Apă-Canal Chişinău” a avertizat că mai mulți locuitori ai capitalei vor rămâne fără apă timp de câteva ore, în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor.
10:00
Un incendiu a fost provocat ieri seară, în jurul orei 22:35, într-un bloc locativ din capitală. În urma deflagrației, proprietarul apartamentului, care a fost cuprins de flăcări, a fost ars de viu.
Ieri
22:50
Mai multe focuri de armă au fost trase în Piața de Crăciun de la Strasbourg.Potrivit bilanțului inițial, cel puțin o persoană a murit și șase au fost rănite în urma atacului. Atacatorul nu a fost prins încă de polițiști, iar autoritățile sunt în alertă maximă.
20:10
După ședința din 11 decembrie curent, Comisia Electorală Centrală (CEC) a făcut publică lista partidelor și organizațiilor social-politice cărora li se permite să participe la alegerile parlamentare.
19:20
Un grav accident s-a produs în această seară în apropiere de Ialoveni. În urma incidentului, o femeie și-a pierdută viața pe loc, din cauza impactului violent.
19:10
Jurnalista Lilia Ojovan, fiind conștientă de impactul pe care îl are asupra celor peste 93.000 de urmăritori pe Instagram, a dat start unei rubrici lunare prin intermediul căreia va recomada cărțile ce au inspirat-o de-a lungul anilor.
18:40
O echipă formată din jurnaliști, dar și actori, au vrut să transmită un mesaj parlamentarilor, dându-le o lecție de viață. Aceștia, pentru ceva timp, s-au transformat în profesori și bucătăreasă și au jucat teatru, inspirându-se din realitatea moldovenească.
18:40
Orașul Ialoveni se pregătește din plin de Crăciun, dovada este pomul, care și-a făcut astăzi apariția în centrul orașului.
17:50
Un nou târg de caritate vine să dăruiască speranță unor copii ce au nevoie de o minune în viața lor. Fete cu inima mare își vor vinde hănuțele în cadrul „Târgului cu vedetele Instagramului”, pentru a-i ajuta pe micuți.
17:20
Corneliu Gurin, procuror general al Republicii Moldova în perioada 18 aprilie 2013 - 1 martie 2016, a fost numit astăzi, de către Consiliul Superior al Magistraturii, în funcția de judecător la Curtea Constituțională.
16:50
Ești elev și ai vârsta cuprinsă între 13 și 16 ani? Studiază limba engleză gratuit și devino participant activ al Programului de Burse „Acces Microscholarship” finanțat de către Departamentul de Stat SUA și coordonat de Academia de Inovare și Schimbare prin Educație.
16:50
Bradul Guvernului Republicii Moldova a fost deja instalat și împodobit cu globulețe. Muncitorii pregătesc amenajarea Târgului, unde, anul acesta, este montat și un carusel în formă de roată, ce are 20 de metri.
16:50
Autorul cunoscutelor romane „De vorbă cu Emma” și „În umbra pașilor tăi”, Vitali Cipileaga, pregătește lansarea celei de a treia cărți. Noul roman se ascunde sub titlul de „Portocale verzi” și descrie incredibila forță vindecătoare a dragostei și legătura puternică dintre om și natură.
15:50
Astăzi a avut loc ședința Consliulului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), în cadrul căreia a participat și președintele țării, Igor Dodon. Ulterior, reprezentanții au făcut declarații despre ce decizii s-au luat în privința alegerilor parlamentare.
15:50
Un om din satul Porumbei, raionul Cimişlia, și-a omorât tatăl în vârstă de 85 de ani. Individul i-ar fi aplicat victimei două lovituri în cap, care au fost letale.
14:30
Partidul condus de Maia Sandu a venit cu o reacție după ce Valeriu Munteanu a anunțat că pleacă din Partidul Liberal și că, în viitorul apropiat, va susține blocul ACUM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.