Cum va fi vremea de Hramul Chișinăului: Iată ce spun meteorologii

Sputnik, 14 octombrie 2018 07:20

Chișinăuienii sărbătoresc astăzi Ziua Orașului - va ține oare vremea cu ei? Prognoza meteo.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
00:40
Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au reținut un conducător auto obraznic.
Acum 2 ore
00:00
Descoperile au fost făcute de sonda OSIRIS-REx trimisă să studieze corpul ceresc care prezintă cel mai mare pericol potențial pentru Terra.
Acum 4 ore
23:00
Nenumărate sunt obstacolele pe care Theresa May trebuie să le depășească pentru a scoate ţara sa din Uniunea Europeană în cele mai bune condiţii. În cadrul vizitei sale la Berlin, pentru discuţii despre Brexit cu Angela Merkel, premierul britanic a întâmpinat probleme la ieşirea din automobil.
22:40
Relațiile moldo-chineze: Care este cel mai solicitat produs moldovenesc pe piața din China.
22:10
Pe terenul Stadionului Republican va fi construit noul sediu al Ambasadei SUA în Moldova.
21:30
Procurorii anticorupție au transmis în judecată cauza penală intentată pe numele unui recidivist.
Acum 6 ore
21:00
La insistenţa procurorilor, patru inspectori de poliție au fost condamnaţi de instanța de judecată.
20:20
Potrivit președintelui Rusiei, Vladimir Putin, memoria vitregiilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să unească și să consolideze statul și societatea.
19:50
Ședința organului consultativ de pe lângă președintele Rusiei a avut loc pe 11 decembrie.
19:20
Oamenii legii i-au venit de hac șoferului obraznic care a a insistat ca un copil ce sângera după ce s-a accidentat chiar în vehiculul acestui șofer să coboare din microbuz.
Acum 8 ore
19:00
Anul 2018 a fost unul de bun augur pentru industria turismului din țara noastră. Pentru industria turistică moldovenească acest an a fost unul remarcabil, deoarece munca enormă efectuată de specialiștii în domeniu, lucrul în echipă și dorința de a exploata împreună și unit potențialul de cooperare, s-au încununat cu succes.
19:00
După ce autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat concepția de reflectare a campaniei electorale, a alegerilor parlamentare și a referendumului consultativ de către mass-media, Comisia Electorală Centrală urmează să adopte un regulament similar, a declarat în studioul radio Sputnik Moldova vicepreședintele CEC Rodica Ciubotaru.
18:30
Specialiștii au anunțat cum va fi vremea joi, 13 decembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei.
18:30
Creștinii ortodocși care sărbătoresc după calendarul Iulian (de stil vechi) îl cinstesc mâine pe Sfântul Andrei. În această seară, în ajunul sărbătorii, fetele nemăritate fac vrăji pentru a-și afla ursitul, în timp ce femeile se ocupă de protecția casei și a gospodăriei pentru tot anul ce va urma.
18:00
În seara de 12 spre 13 decembrie, în Republica Moldova, îl prăznuim pe Sfântul Apostol Andrei. Un obicei neobișnuit caracteristic acestei sărbători, este “furatul porților”.
17:30
Un caz nu doar scandalos, ci și extrem de periculos a avut loc în după amiaza zilei de astăzi, pe trotuarul din strada Calea Ieșilor din Capitală.
17:20
Noul ministru al Finanțelor a anunțat când vor fi achitate salariile majorate conform noii legi privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.
Acum 12 ore
16:50
În data de 13 decembrie, Leul se apreciază cu opt bani în raport cu moneda unică europeană. Altfel stau lucrurile în privința dolarului american - detalii.
16:20
Regulamentul de organizare și funcționare a ANRE va fi revizuit conform prevederilor legale din Pachetul Energetic III.
15:50
Cei trei candidați la funcția de membru al CCA au fost selectați în cadrul unui concurs public desfășurat de Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media.
15:20
Cabinetul de Miniștri a aprobat candidatura lui Artur Reșetnicov pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un termen de 6 ani.
15:10
Vineri, 14 decembrie, va avea loc ultima ședință a Parlamentului din sesiunea de toamnă-iarnă. La ședință va veni premierul Pavel Filip cu un raport de activitate.
14:50
UUrmăriți galeria foto Sputnik cu cele mai spectaculoase momente din cadrul concertului prezentat de Natalia Gordienco de ziua sa de naștere.
14:20
Ofițerii CNA au ”descins” miercuri în Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia - află care este motivul.
13:50
După un cutremur minor produs în această dimineață, Vrancea a fost zguduită în amiaza zilei de miercuri de un seism important.
13:50
Încă din vremuri de demult, în noaptea Sfântului Andrei, fetele de măritat obișnuiau să recurgă la diverse acte de divinație pentru ași afla norocul și soarta în dragoste.
13:20
Atacul sângeros care au avut loc marți seară la Strasbourg s-a soldat cu trei morți și 14 răniți, dintre care șapte sunt în stare gravă, a declarat miercuri prefectura Bas-Rhin.
12:50
Un fost premier român susține că moldovenii nu au gaz, deocamdată, din România, din cauza guvernelor de la București.
Acum 24 ore
12:00
Din totalul de 46 de partide și organizații social-politice din Moldova, 25 vor trebui să reconfirme mandatul conducătorului dacă vor dori să participe la alegerile din 24 februarie 2019.
11:30
Vestea vine, potrivit BBC, după ce conservatorii pro-Brexit sunt din ce în ce mai încrezători că ar putea lansa o moțiune de cenzură asupra Guvernului May.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.