Cum va fi vremea de Hramul Chișinăului: Iată ce spun meteorologii

Sputnik, 14 octombrie 2018 07:20

Chișinăuienii sărbătoresc astăzi Ziua Orașului - va ține oare vremea cu ei? Prognoza meteo.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
23:30
Partidul președintelui francez, Emmanuel Macron, propune interzicerea ridiculizării persoanelor care vorbesc cu accent.
Acum 12 ore
22:20
Un nume celebru se pregătește să revină în cea mai prestigioasă întrecere automobilistică, dar purtat de fiul celui care a scris istorie în această competiție.
21:10
În timp ce Marea Britanie și UE declară că doresc să ajungă la un acord, se fac pregătiri pentru situaţia în care nu se va încheia un acord până la momentul când Regatul Unit va ieşi din UE pe 29 martie 2019.
20:40
A fost instituită Reprezentanța Permanentă a Republicii Moldova pe lângă Organizația Mondială a Turismului.
20:00
Patriarhul Kiril al Rusiei consideră că majoritatea ortodocșilor susțin decizia Bisericii Ortodoxe Ruse privind întreruperea comuniunii euharistice cu Patriarhia Constantinopolului.
19:20
Italia se dovedeşte a fi mai eurosceptică ca oricând. Acestea sunt datele unui nou sondaj care arată că majoritatea italienilor vor ca ţara lor să iasă din blocul european, din care fac parte 28 de state-membre.
18:40
Luând cuvântul la ședința plenară a clubului de dezbateri „Valdai" de la Soci, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat că SUA subminează credibilitatea dolarului ca valută mondială de rezervă. „Prietenii americani își taie craca de sub picioare. Ei subminează credibilitatea dolarului prin acțiunile lor (aplicarea sancțiunilor — n. red.). Aceasta este o greșeală tipică a imperiului. Acesta nu este un cuvânt de ocară, însă imperiul întotdeauna crede că poate admite și unele mici greșeli,...
18:10
Moldova și NATO: Președintele Igor Dodon a discutat cu membrii delegației Adunării Parlamentare a NATO despre principiul-cheie care stă la baza politicii interne și externe a țării.
Acum 24 ore
17:30
Expertul în domeniul securității, veteran al grupului antitero „Alfa”, locotenent-colonel în rezervă, Andrei Popov a expus câteva versiuni referitor la motivul care l-a provocat pe elevul de la colegiul din Kerci să dezlănțuie acel masacru.
17:00
Bucurie mare în Parlamentul Republicii Moldova. Un deputat a născut.
16:20
Toți angajații din instituțiile de stat sunt scoși sâmbăta aceasta la muncă, potrivit unei decizii de Guvern.
15:50
Mai mulți funcționari de la Primăria Chișinău, printre care și un șef, au fost reținuți astăzi de ofițerii CNA în cadrul mai multor dosare de corupție.
15:40
Summitul Franța, Rusia, Turcia și Germania privind Siria va avea loc pe 27 octombrie la Istanbul, a declarat serviciul de presă al președinției turce.
15:00
Mii de oameni au venit în piața din centrul orașului pentru a-și lua rămas bun de la victime.
14:30
Doi ofițeri de poliție au fost răniți în timpul unei operațiuni în Kirchheim an der Weinstraße, o municipalitate din Germania, după ce au răspuns la un apel de urgență.
13:50
În centrul Capitalei s-a produs un accident grav, iar o mașină a fost deteriorată în proporție de 60 la sută.
13:20
Un bărbat din Capitală, aflându-se într-un apartament, nu a putut rezista ispitei și a comis această faptă rușinoasă.
12:50
Proiectele planurilor şi programelor din diferite domenii vor fi supuse evaluării de mediu.
12:10
În această cauză, sunt vizaţi funcţionari ai Primăriei Chişinău, intermediari, dar şi beneficiari ai serviciilor acestora.
11:40
Două persoane au fost reținute într-un dosar de corupție.
11:20
Ruslan Codreanu a vorbit despre perchezițiile efectuate de CNA la Primăria Chișinău. Primarul interimar spune că nu este mirat de aceste descinderi.
10:50
Alimentația este unul dintre subiectele cel mai des abordate în discuțiile despre un mod de viață sănătos, dar multe persoane nu conștientizează cât de importantă este de fapt alimentația corectă. Mai mult decât atât, alimentația necorespunzătoare poate duce la schimbarea greutății corporale, precum și la apariția unor boli cronice.
10:50
Aceste încăperi datează de secole. Ce vor să facă un grup de istorici și arhiologi timp de 12 luni.
10:40
Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile primăriei pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.
10:20
Săptămâna trecută, deputații au votat o inițiativă ce prevede ca judecătorii să fie aleși de către popor. Lucru care nu este salutat de către toți magistrații și vă spunem și de ce.
09:50
Jurnalistul Dragoș Dumitriu explică de ce românii au boicotat referendumul pentru redefinirea familiei.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:50
Prim-ministrul Luxemburgului Xavier Bettel a criticat dur planurile privind extinderea acordului de tranziție legat de Brexit, avertizând-o pe Theresa May că 29 martie este „sfârşitul jocului” pentru Marea Britanie.
08:30
În perioada 18 – 25 octombrie în țara noastra este marcată ” Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane”.
07:40
Rusia își restabilește rapid bunele relații cu statele europene, nu și cu Comisia Europeană, care rămâne în captivitatea unor țări care nu doresc o relație bună cu Moscova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.