Preocuparea în Legislativ a deputaților PSRM. Hrenova savurează documentarele cu animale

Deschide.md, 11 octombrie 2018 18:50

De plictiseală sau poate din alte motive, deputata socialistă Elena Hrenova a fost surprinsă astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, în timp ce vizionează un filmuleț cu animale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 4 ore
01:00
Observatorul OSCE Aleksandr Kobrinski la alegerile parlamentare din Republica Moldova, despre încălcările căruia a scris Deschide.MD, a fost suspendat din activitatea sa de observator la alegerile din 24 februarie. Acesta a îndemnat spre renunțarea la vectorul pro-european în favoarea celui eurasiatic, fapt care a încălcat normele legale cu privire la observatorii electorali.
Acum 6 ore
23:10
Noul XC90 dispune de un sistemul avansat de frânare cu recuperarea energiei cinetice care este cuplat cu motorul termic și creează un nou sistem de propulsie electrificat integrat, sub noua denumire ”B”. Acest nou motor electrificat aduce economii de până la 15% și scăderi de emisii în condiții reale de condus.
Acum 8 ore
22:40
Peste 2.000 de persoane, dintre care trei sferturi în Europa, au primit în luna februarie pensii acordate unor foşti colaboratori ai regimului nazist sau unor persoane înrolate în mod forţat, a transmis vineri agenţiei France Presse Ministerul german al Muncii, scrie agerpres.ro. • Deputaţii belgieni au votat, săptămâna aceasta, o rezoluţie prin care solicită guvernului să pună capăt acordării de către Germania de astfel de pensii. În Belgia, numărul beneficiarilor este de 18.În total, în jur de...
22:10
Peter Tork, basistul trupei pop americane The Monkees din anii 60 şi 70 care a încercat să-i imite pe Beatles, a murit joi la 77 de ani, a declarat sora sa Anne Thorkelson ziarului The Washington Post, scrie agerpres.ro. Ea nu a precizat nici cauza decesului şi nici locul în care a murit muzicianul. • În 2009, el a fost diagnosticat cu cancer oral, dar mai târziu a reuşit să se recupereze şi să cânte din nou alături de Monkees, în 2012. Însă, după patru ani, Tork a abandonat din nou grupul fără...
21:40
Orice vis poate să devină realitate. Chiar și acela care pare imposibil. Iar Mercedes-Benz are dovada. Un mecanic orb a urcat la volan și a condus pentru prima dată în viața lui.
21:10
Imaginile au fost surprinse de copilot, îl vedem pe comandantul avionului cu ochii închişi şi capul plecat. Cazul a stârnit indignarea opiniei publice, mai ales că cel surprins trăgând un pui de somn la manşă este unul dintre cei mai experimentaţi piloţi ai companiei, cu o vechime de 20 de ani.
Acum 12 ore
20:40
Parlamentul European s-a distanțat de 4 eurodeputați, care ar urma să participe ca observatori ai alegerilor din R. Moldova. Potrivit politico.eu, cei 4 sunt acuzați de legături cu Ilan Shor, condamnat pentru fraudă bancară masivă. Cei patru sunt eurodeputatul italian Fulvio Martusciello,, austriaca Barbara Kappel, românul Laurențiu Rebega și bulgarul Nikolay Barekov,  Ca urmare, delegația oficială a PE pentru monitorizarea alegerilor din R Moldova este condusă de Rebecca HARMS (Greens/EFA, Germ...
20:10
Moştenitorii lui Michael Jackson dau în judecată HBO şi cer 100 de milioane de dolari ca daune pentru filmul documentar concentrat asupra celor doi bărbaţi care susţin că muzicianul i-a molestat sexual când erau copii, arată Variety.
19:40
O biserică din Florida a atras atenţia cu o slujbă săptămânală la care participă "enoriaşi" mai puţin obişnuiţi - câini, relatează vineri UPI.
19:30
Alegerile parlamentare și referendumul consultativ din 24 februarie 2019 vor fi monitorizate de 4188 de observatori. Potrivit unui comunicat al Comisiei Electorale Centrale, dintre aceștea, 776 sunt observatori internaționali.
19:30
Copiii cu deformări ale coloanei vertebrale și ale cutiei toracice vor beneficia de operații de corecție anatomică. Cheltuielile vor fi acoperite din fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală.
19:10
Pentru prima oară în istorie două femei vor călători în spaţiu anul acesta şi vor fi două astronaute ale agenţiei spaţiale americane NASA, a informat joi una dintre ele, Christina Koch, citată de EFE. 'Am înţeles că noi două (împreună cu Anne McClain) avem ca misiune un voiaj spaţial. Nu ştiu în ce măsură a informat oficial despre acest lucru NASA', a declarat Koch, la o conferinţă de presă din 'Oraşul Stelelor', din afara Moscovei.
18:50
Cel puţin o persoană a murit, iar altele sunt rănite în urma unui incident armat produs vineri la frontiera Venezuelei cu Brazilia, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Associated Press.
18:40
Cel puţin o persoană a murit, iar altele sunt rănite în urma unui incident armat produs vineri la frontiera Venezuelei cu Brazilia, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Associated Press.
18:20
Alexandru Brînză, candidatul Partidului Liberal în Circumscripția nr. 16 Ungheni, s-a retras din cursa pentru un fotoliu în Parlament, informează expresul.md „..A fost o decizie asumată pe care am luat-o din considerentul că actualul scrutin este unul dintre cele mai murdare de interese obscure. Am făcut-o deoarece nu am avut magazine sociale ca Șor, nu am avut colete cu paste și cartofi, cu șampanie, nu am fost un guraliv care a tot vorbit despre Unire ca acum să uite de acest sfânt ideal..”, s...
18:00
Pretinsul minister al securității de stat din Transnistria (fostul KGB) recomandă cetățenilor din stânga Nistrului să-și sporească vigilența în ziua de duminică, 24 februarie, din cauza provocărilor ce pot apărea în contextul alegerilor parlamentare din Republica Moldova.
18:00
Serviciul Protecție și Pază de Stat a publicat imaginile video cu momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul SPPS din coloana oficială a președintelui Igor Dodon. Înregistrările sunt de pe camera de bord a Volkswagenului Touareg din gestiunea SPPS.
17:50
Cadavrul unui bărbat a fost lăsat într-un sicriu deschis în mijlocul unui cimitir din sudul Rusiei, după ce o văduva lui nu a avut bani să plătească o grupare mafiotă care luau bani pentru a permite înmormântarea.
17:00
De pe moneda oficială a Kazahstanului - tenge - vor dispărea înscripțiile în limba rusă.
16:50
Mii de oameni s-au adunat, miercuri, la un templu local, din satul Mathakondapalli, în apropiere de Bengaluru. Localnicii au cerut permisiunea să organizeze un dans tradițional cu 100 de tauri, dar autoritățile au refuzat din motive de siguranță.
16:20
Misiunea de Observare (MO) Promo-LEX a lansat cel de-al cincilea raport de monitorizare a alegerilor parlamentare din 2019. Ca și în rapoartele precedente, MO a constatat mai multe probleme, printre care: utilizarea resurselor administrative, intimidare și prezența discursului instigator la ură și discriminare în mesajele concurenților, oferirea cadourilor cu tentă electorală, dar și amplasarea publicității în locuri neautorizate.
16:20
În cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 va fi creată o Celulă guvernamentală pentru asigurarea bunei desfășurări a acestora. O dispoziție în acest sens a fost semnată de prim-ministrul Pavel Filip.
Acum 24 ore
15:40
Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de loaclitatea Stejăreni, din raionul Strășeni.
15:40
Numai mâine nu-i poimâine, dragii mei! E drept că nici azi parcă nu-i ieri și nici alaltăieri, dar… cu învățatul din erorile trecutului e cam greu la noi. Se zice că deșteptul învață din greșelile celorlalți, mediocrul – din cele proprii (apoi numește asta „experienţă de viaţă”), iar prostul nu învață niciodată.
15:30
Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni.
15:20
Președinția anunță că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat astăzi
15:00
UPDATE( ora 14:49): Comisia Electorală Centrală a votat excluderea europarlamentarului român Constantin-Laurențiu Rebega și a europarlamentarei austriece Barbara Kappel din lista observatorilor internaționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. Decizia a fost votată unanim de membrii CEC prezenți la ședință.
14:50
Scandal în Parlamentul Japoniei, după ce ministrul responsabil cu organizarea Olimpiadei de la Tokio, Yoshitaka Sakurada, a întârziat trei minute la o ședință parlamentară. Ministrul și-a cerut public scuze, însă și așa Opoziția a cerut demisia acestuia.
14:20
Comunitatea românească din Sydney s-a reunit pentru a celebra opera și personalitatea marelui poet Mihai Eminescu, la inițiativa Academiei Australiano-Române de artă, cultură și știință și în prezența ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a E.S. Nineta Bărbulescu, ambasadorul României în Australia și Noua Zeelandă, și a Consulului General al României la Sydney, Iulian Nițu. Evenimentul “130 de ani de nemurire” a adus laolaltă români și australieni deopotrivă, artișt...
14:00
Peste 9.000 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer Statelor Unite să vândă Canadei statul american Montana în schimbul sumei de un trilion de dolari, aceşti bani urmând a fi folosiţi pentru a reduce datoria naţională
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.