Preocuparea în Legislativ a deputaților PSRM. Hrenova savurează documentarele cu animale

Deschide.md, 11 octombrie 2018 18:50

De plictiseală sau poate din alte motive, deputata socialistă Elena Hrenova a fost surprinsă astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, în timp ce vizionează un filmuleț cu animale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 2 ore
23:40
Majoritatea membrilor Partidului Conservator îşi menţin încrederea în premierul Marii Britanii, Theresa May, arată rezultatele votului desfăşurat miercuri seară.
Acum 4 ore
23:10
Cupa Mondială de Fotbal s-a situat pe primul loc în topul celor mai numeroase căutări online realizate în acest an pe motorul Google, a anunţat marţi compania americană, potrivit căreia clasamentul global din 2018 a fost însă dominat de starurile decedate în ultimele 12 luni, informează AFP.
22:30
Furnizorii grupului american Apple Inc. vor analiza mutarea producţiei telefoanelor iPhone din China în altă ţară, dacă tarifele impuse de SUA pentru produsele electronice importate vor creşte exploziv, însă deocamdată compania americană nu are planuri referitoare la o mutare, au declarat miercuri pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar, scrie Agerpres.
22:10
Dezavantajul pentru şoferi este că abonamentele la maşini sunt mai scumpe decât cumpăratul sau chiar leasingul.
21:40
Angajatorii vor stabili și vor plăti indemnizațiile adresate familiilor cu copii pentru angajații a căror calitate se încadrează în condițiile Legii cu privire la secretul de stat. Modificări în acest sens Guvernul a aprobat în mai multe regulamente în vigoare, transmite IPN.
21:40
Kenya a renunţat la imaginile cu preşedinţi de pe monedele sale emise recent, în încercarea de a preveni glorificarea acestora, informează BBC.
Acum 6 ore
21:10
Volkswagen a confirmat că a vândut publicului între 2006 şi 2018 aproximativ 6.700 de modele pre-serie ca maşini rulate, deşi acestea nu îndeplineau normele din Europa şi SUA, fiind destinate testelor şi expoziţiilor de profil, informează Car Throttler, care citează publicaţia germană Handelsblatt.
20:50
Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au reținut un tânăr și un minor, suspectați de omorul femeii din localitatea Vișnevca, Cantemir, comis în noaptea de luni spre marți. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Ion Iachimov, șeful INI, care a declarat că aceștia ar fi omorât femeia după ce au furat țigări și produse alimentare din magazinul victimei.
20:40
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost inclusă de ESPN într-un top al sportivilor care au dominat disciplinele lor în 2018.
20:30
„Verificați internetul, băieții spun că e o pană”, a zis președintele Dodon înainte de sesiunea de întrebări și răspunsuri de pe rețeaua de socializare „Odnoklassniki” ce a avut loc în seara zilei de 11 decembrie. Igor Dodon a avut dreptate, internetul a căzut de cel puțin 7 ori în timpul transmisiunii în direct. Internetul a căzut chiar în momentele când președintele răspundea la niște întrebări foarte importante pentru el - amnistia migrațională pentru muncitorii moldoveni din Federația Rusă.
20:10
„Verificați internetul, băieții spun că e o pană”, a zis președintele Dodon înainte de sesiunea de întrebări și răspunsuri de pe rețeaua de socializare „Odnoklassniki” ce a avut loc în seara zilei de 11 decembrie. Igor Dodon a avut dreptate, internetul a căzut de cel puțin 7 ori în timpul transmisiunii în direct. Internetul a căzut chiar în momentele când președintele răspundea la niște întrebări foarte importante pentru el - amnistia migrațională pentru muncitorii moldoveni din Federația Rusă.
19:50
Parlamentul European a adoptat miercuri bugetul pe 2019 al Uniunii Europene, punctul final al unor negocieri de sfârşit de an dificile şi care au necesitat o nouă propunere a Comisiei Europene după un blocaj între eurodeputaţi şi statele membre, transmite AFP, scrie Agerpres.
19:40
Michael Cohen, fostul avocat al preşedintelui SUA Donald Trump, a fost condamnat miercuri după-amiază la trei ani de închisoare, informează CNN.
Acum 8 ore
19:20
Cancelarul german Angela Merkel a declarat, în timpul unui discurs în Bundestag, că Rusia a refuzat desfășurarea unei misiuni OSCE în strâmtoarea Kerci și Marea Azov, transmite TASS.
19:00
Modelul de management al deșeurilor din orașul Riga ar putea servi drept exemplu pentru dezvoltarea domeniului similar din municipiul Chișinău. Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, aflat în deplasare în Letonia, a vizitat întreprinderea municipală „Getlini Eko” a orașului Riga și s-a arătat impresionat de modul de gestionarea serviciului public de colectare, depozitare și prelucrare a deșeurilor din țara gazdă.
18:50
Aproape o tonă de ciocolată care provenea de la o fabrică de praline a inuntat, miercuri, străzile din Werl. Pentru ca "lava dulce" să fie adunată, au fost mobilizate serviciile de urgență.
18:30
Căpitanul navei militare ucrainene „Berdeansk”, capturată de Rusia în Marea Neagră la 2 noiembrie, a spus că el este responsabil de tot ce s-a întâmplat la bordul vasului în acea zi.
18:10
În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Institutul Cultural Român a amplasat, în orașul Ashford din Marea Britanie, un monument dedicat Reginei Maria, figură emblematică pentru istoria României. Dezvelirea statuii, a avut loc pe 12 decembrie.
18:10
În luna noiembrie 2018, rata anuală a inflației a constituit 0,9%, mai puțin cu 0,3 puncte procentuale față de cea din luna precedentă. Similar ultimelor 6 luni, aceasta se află sub limita inferioară a intervalului de variație de ±1,5 puncte procentuale de la ținta de 5,0%.
18:00
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei, în cadrul ședinței din 12 decembrie 2018, în urma deliberărilor a adoptat hotărârea de a menține rata de bază aplicată la principalele operațiuni de politică monetară la nivelul actual de 6,5% anual
17:50
Şeful guvernului spaniol, Pedro Sanchez, i-a acuzat miercuri pe secesioniştii catalani că se fac vinovaţi de „minciuni” şi de „manipulare” la fel ca susţinătorii Brexit-ului în Marea Britanie, informează AFP, potrivit agerpres.
17:50
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat miercuri, cu 215 voturi „pentru”, 8 - „împotrivă” şi 3 abţineri, Declaraţia privind dimensiunea parlamentară a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, pe care România o va exercita în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019.
17:50
Președintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM) Iurie Leancă l-a primit în vizită pe Victor Ponta, președintele partidului Pro România.
17:50
O notificare privind produsele din tutun şi produsele conexe, o descriere detaliată a acestora și o listă cu cantitatea tuturor ingredientelor utilizate în procesul de fabricare a produselor respective va fi necesar să fie incluse de către producătorul sau importatorul care intenționează să plaseze pe piață produse noi din tutun care nu arde, produse conexe noi sau produse din tutun cu compoziția modificată, se arată într-un editorial al Monitorului Fiscal. • Ministerul Sănătății, Muncii și Prot...
17:40
Organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică ar putea fi reglementată de un nou Regulament de activitate. Comisia economie, buget și finanțe, a decis, în ședința de astăzi, să propună plenului Parlamentului aprobarea Regulamentului în noua redacție.
Acum 12 ore
17:20
Cetăţeanul francez considerat autorul atacului de marţi seara de la Strasbourg a fost închis în Germania în 2016 şi în 2017 pentru furt şi anul trecut a fost expulzat în Franţa, a declarat miercuri o purtătoare de cuvânt a Biroului pentru anchete penale al poliţiei germane, BKA, transmite Reuters.
17:10
Soţia unui funcţionar al Serviciului federal de reglementare în domeniul auto are 66 de automobile. Când le-au descoperit, autorităţile i-au demis consortul.
16:50
Ministerul Afacerilor Externe salută adoptarea de către plenul Parlamentului European a unei rezoluţii prin care solicită admiterea imediată a României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, punctând faptul că aceasta reconfirmă faptul că ţara noastră este pregătită pe deplin pentru aderare.
16:50
Tamara Andruşca a fost numită în funcţia de director al CNAM...
16:50
Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au reținut doi minori, suspectați de omorul femeii din localitatea Vișnevca, Cantemir, comis în noaptea de luni spre marți. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Ion Iachimov, șeful INI, care a declarat că aceștia ar fi omorât femeia după ce au furat țigări și produse alimentare din magazinul victimei.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.