Preocuparea în Legislativ a deputaților PSRM. Hrenova savurează documentarele cu animale

Deschide.md, 11 octombrie 2018 18:50

De plictiseală sau poate din alte motive, deputata socialistă Elena Hrenova a fost surprinsă astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, în timp ce vizionează un filmuleț cu animale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 12 ore
22:10
Igor Dodon spune că are strategia proprie de politică externă a țării. Șeful statului o numește „politică externăechilibrată”.
21:50
Premierul rus, Dmitrii Medvedev spune că sancțiunile contra Rusiei nu sunt o problemă de „viață sau de moarte” deoarece URSS a trăit sub sancțiuni zeci de ani.
21:20
Australianul Julian Assange, refugiat de şase ani în Ambasada Ecuadorului la Londra, a iniţiat o acţiune judiciară împotriva guvernului de la Quito pentru a protesta faţă de condiţiile sale de viaţă, a anunţat vineri Wikileaks într-un comunicat, citat de AFP.
21:10
O explozie s-a produs la o fabrică de produse pirotehnice din apropierea orașului Sankt Peterburg. Potrivit Ministerului pentru Situații Excepționale două persoane au murit, două au fost rănite, iar una este dată dispărută.
21:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că șeful statului turc, Recep Tayyip Erdoğan i-a mărturisit că nu a cerut nimănui din țara noastră ca profesorii de la Liceul Orizont să fie expulzați.
21:10
Fotbaliştii ruşi Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost puşi joi sub acuzare pentru huliganism şi agresiune, riscând să stea timp de mai mulţi ani în spatele gratiilor, după ce l-au bătut crunt pe Denis Pak, înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului din Rusia, informează agenţia EFE.
20:20
Secretarul american al apărării Jim Mattis şi omologul său sud-coreean Jeong Kyeong-doo au decis să anuleze exerciţiul militar "Vigilant Ace" prevăzut să se desfăşoare în luna decembrie, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a Pentagonului, Dana White, relatează AFP.
20:10
Zeci de persoane şi-ar fi pierdut viaţa vineri într-un accident de tren în statul Punjab din nordul Indiei, potrivit canalelor de televiziune locale, relatează dpa şi Reuters.
20:00
Numărul posturilor de inspecție la frontieră ale Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au fost reduse până la șapte. Decizia autorităților în acest sens a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare.
19:40
Grădinița din comuna Cruzești, municipiul Chișinău, renovată din banii oferiți de România, a fost inaugurată astăzi. Pentru reparația grădiniței, Guvernul de la București a contribuit cu 1,5 milioane de lei.
19:40
Șase localități din raionul Hâncești vor fi mai curate datorită unui serviciu modern de salubrizare și gestionare în comun a deșeurilor. Acesta va deservi cei peste 22.000 de locuitori ai satelor Cărpineni, Mingir, Negrea, Sofia, Bălceana și Voinescu.
19:00
Secretarul american al apărării Jim Mattis şi omologul său sud-coreean Jeong Kyeong-doo au decis să anuleze exerciţiul militar "Vigilant Ace" prevăzut să se desfăşoare în luna decembrie, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a Pentagonului, Dana White, relatează AFP.
18:40
Patriarhul Moscovei și a întregii Rusii, Kirill s-a arătat îngrijorat de dependența tinerilor ruși de gadgeturi. Capul Bisericii Ortodoxe Ruse spune că acestea ar utea avea efect negativ asupra viitorului tinerilor și a țării.
18:40
Zeci de persoane şi-ar fi pierdut viaţa vineri într-un accident de tren în statul Punjab din nordul Indiei, potrivit canalelor de televiziune locale, relatează dpa şi Reuters.
18:30
Douăzeci de salvatori au absolvit un curs de instruire pentru salvarea persoanelor din apă. Lecțiile practice pentru salvatorii IGSU au fost desfășurate de 4 instructori salvatori din Regatul Unit al Marii Britanii. Astăzi specialiștii IGSU dar și colegii din stânga Nistrului au primit certificatele de absolvire a cursului, care s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni la Valea Morilor.
18:20
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a decis prelungirea pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 20.10.2018, a mandatelor administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” S.A..
Acum 24 ore
18:10
Un bărbat și-a dat duhul, după ce mai bine de o săptămână a fost internat în Secția de Reanimare. Acesta a fost bătut cu bestialitate de către colegii de pahar chiar în gospodăria sa din localitatea Racovăț, raionul Soroca.
18:00
Italia intenţionează să interzică utilizarea paharelor, tacâmurilor, farfuriilor şi altor obiecte de unică folosinţă din plastic începând cu ianuarie 2020, a anunţat ministrul Mediului, Sergio Costa, într-un interviu publicat vineri în cotidianul italian La Republica, potrivit dpa.
17:50
Sagrada Familia a primit o amendă de 35 de milioane de euro după ce autorităţile spaniole au descoperit că nu deţine un permis de construcţie, deşi lucrările au început în urmă cu peste 130 de ani, potrivit Times of Malta.
17:30
Chiar dacă finalul de an nu a fost așa cum se aștepta (retragere la New Haven, eliminare în turul 1 la US Open, eliminare în turul doi la Wuhan, retrageri la Beijing, Moscova și Singapore), Simona Halep a fost, totuși, aleasă jucătoarea anului 2018. Românca a cucerit anul acesta trei titluri, printre care și cel mai important al carierei: Shenzhen, Roland Garros și Montreal. Mai mult, Simona a petrecut tot anul pe prima poziție a clasamentului, mai puțin 4 săptămâni, timp în care Caroline Woznia...
17:20
Ziua de sâmbătă, 20 octombrie, este zi lucrătoarea pentru bugetari. Aceștia recuperează ziua de 30 august, când au avut liber înainte de Ziua Limbii, care a fost sărbătoriștă pe 31 august.
17:10
Spionajul rusesc s-a reactivat în Elveția și acțiunile acestuia continuă să crească. Declarații în acest sens a făcut șeful Serviciului de Spionaj al Elveției.
16:40
Astăzi, datorită fondurilor alocate de Guvernul României grădinița din satul Recea, raionul Strășeni, a fost renovată complet.
16:40
Noapte de coșmar pentru o studentă a Universității de Stat din Bălți, după ce fostul iubit a intrat în camera ei pe la balcon și a luat-o la pumni/ În ajutorul femeii a sărit un vecin dintr-o altă cemră. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:30, iar bătăușul este cercetat penal pentru huliganism.
16:40
Partidul Democrat din Moldova anunță printr-un comunicat de presă că organizează duminică, 21 octombrie, începând cu orele 11.00, un eveniment politic la care vor participa membri şi simpatizanţi ai partidului din toată ţara.
16:10
Un bărbat de 62 de la la Bender ani a reclamat dispariţia din propriul frigider a mai multor produse alimentare. Potrivit miliţiei locale, de vină ar fi fiica de 13 ani a celui în cauză.
15:50
Unul dintre cei mai vocali lustruitori de imagine ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, a declarat că trebuie ridicat moratoriul la pedeapsa capitală pentru a reveni la practica din perioada sovietică.
15:40
-Boieri dumneavoastră,trebuie să trecem la economii severe, se impune un regim de austeritate bugetară. Cheltuim prea mult cu ascuţitul săbiilor, de-amu propun să-i tăiem pe turci în trei,să nu-i mai tăiem în patru. Peste vreo lună, iar divan: „Turcii să fie tăiaţi numai în două, pentru economie cu ascuţitul săbiilor!” Altă şedinţă: „Turcii să fie de-amu numa’ înţepaţi putin,sabia să fie trasă uşurel... Datorii externe, n-avem încotro.” -Apoi, boieri dumneavoastră, datoriile externe nu sunt ale...
15:20
Statele Unite ale Americii intenționează să impună noi sancțiuni contra Rusiei din cauza situației din Ucraina. Sancțiunile vor fi impuse o dată în lună sau cel mult o dată la două luni.
15:20
25 de persoane, printre care 3 angajaţi ai Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei mun. Chişinău şi 22 de intermediari şi beneficiari ai serviciilor funcţionarilor, au fost escortate pentru audieri la CNA, după ce domiciliile şi birourile de serviciu ale acestora au fost supuse percheziţiilor. Din numărul total de bănuiţi, şase au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi au fost plasaţi în izolatoarele CNA şi ale Poliţiei. Este vorba despre şeful adjunct al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, doi subalterni de-ai săi, un expert tehnic şi doi intermediari, este menționat într-un comunicat al CNA.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.