Screening mamar gratuit pentru femeile din Moldova

Cotidianul, 11 octombrie 2018 18:41

Începând de săptămâna viitoare, trei mașini de mamografie mobile vor merge în toate localitățile rurale din țară pentru a efectua... Articolul Screening mamar gratuit pentru femeile din Moldova apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 4 ore
19:10
Vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, va organiza mâine, 11 decembrie, la ora 10:00, o conferință de presă cu tema... Articolul Valeriu Munteanu ar urma să părăsească Partidul Liberal apare prima dată în Cotidianul.
Acum 6 ore
18:10
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a deținut interimatul funcției de președinte al Republicii Moldova, după ce Igor Dodon a fost suspendat,... Articolul Ce mesaj i-a transmis Candu lui Dodon după ce „a făcut lucrul în locul lui” pentru a cincea oară apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, s-a autosesizat după ce în presă au apărut fotografii cu fisura gravă care a... Articolul Ce spune Gaburici despre fisura de pe un pod din apropiere de Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Un avion Boeing 777 al companiei Emirates a fost încrustat cu diamante. Noul aspect al avionului a fost dezvăluit de... Articolul (FOTO) Avion încrustat cu diamante; Adevărul din spatele imaginii apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Ion Chicu a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Finanțelor, după plecarea lui Octavian Armașu la șefia... Articolul (VIDEO) Ion Chicu, numit ministru al Finanţelor; Dodon îi oferă „suportul” Președinției, iar Filip îi amintește că are „și responsabilitate politică” apare prima dată în Cotidianul.
16:40
Rezultatele studiului „Percepții asupra drepturilor omului în Republica Moldova”, prezentat astăzi, 10 decembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Omului, arată... Articolul (STUDIU) Care este cel mai puțin respectat drept în Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Ţările Uniunii Europene nu intenţionează să renegocieze proiectul de acord pe tema Brexit, a avertizat luni Comisia Europeană, citată de... Articolul Comisia Europeană avertizează Marea Britanie: Acordul Brexit nu va fi renegociat apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
16:10
Doi foști profesori de chimie din Rusia au fost arestați și puși sub acuzare pentru producere și trafic de stupefiante.... Articolul Breaking Bad în Rusia: Doi profesori de chimie, arestați pentru că produceau droguri apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Ritmul de creştere a spaţiilor comerciale din Dubai este atât de mare încât aceste spaţii au început să se extindă... Articolul În Dubai vor fi deschise magazine plutitoare; Ce vor putea cumpăra clienții chiar de pe iahturi sau bărci apare prima dată în Cotidianul.
16:00
Peruanii au aprobat duminică prin referendum interzicerea realegerii membrilor actualului Congres (parlament unicameral), una din cele patru reforme constituţionale anticorupţie... Articolul Țara care a decis, prin referendum, că parlamentarii nu au dreptul să candideze pentru un nou mandat apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Republica Moldova continuă să exporte de patru ori mai mult în UE decât în CSI, iar România rămâne principalul partener... Articolul (GRAFIC) Republica Moldova continuă să exporte de patru ori mai mult în UE decât în CSI; România – principalul partener economic apare prima dată în Cotidianul.
15:20
Valorile termice diurne vor rămâne, în general, peste normele climatologice ale perioadei, iar la nivel de precipitaţii probabilitatea de producere... Articolul (METEO) Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Mai multe loturi de haine și încălțăminte, cu marcajele unor branduri renumite, au fost reținute de echipele mobile ale Serviciului... Articolul Mărfuri contrafăcute de circa 100.000 lei, reținute de echipele mobile ale Vămii apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Experţii în muzică din Marea Britanie au anunţat că au descoperit formula cântecului „perfect” de Crăciun care poate să ajungă... Articolul (VIDEO) Experții în muzică au stabilit cântecul perfect de Crăciun apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
13:40
Noul televizor produs de Samsung are o diagonală de 146 inci (370 cm) și acoperă aproape în întregime un perete.... Articolul (VIDEO) Samsung a lansat „The Wall”: Cu ce inovații vine cel mai mare televizor din lume apare prima dată în Cotidianul.
13:30
Un fost poliţist rus, care fusese deja condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a 22 de femei, a fost... Articolul Un fost poliţist din Rusia, declarat vinovat de uciderea a 78 de femei apare prima dată în Cotidianul.
13:20
Atunci când o sculptoriţă din Toronto s-a îmbolnăvit în 2013, nu ştia că arta sa era motivul. În ultimii 15... Articolul Modul bizar prin care o sculptoriţă s-a otrăvit cu propria artă apare prima dată în Cotidianul.
13:01
Un grup de membri și simpatizanți ai PAS și Platformei DA au participat luni la un protest în fața Guvernului,... Articolul (VIDEO) Tarabă cu mere în fața Guvernului: „ACUM” acuză puterea că a instituit monopoluri în agricultură apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Președintele Igor Dodon amenință noua componență a Curții Constituționale că va fi schimbată, după ce astăzi acesta a fost suspendat... Articolul Dodon amenință magistrații CC, după ce a fost suspendat, din nou, din funcție: „După parlamentare va fi o nouă componență” apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Ultimele cuvinte ale lui Jamal Khashoggi, sauditul asasinat la 2 octombrie 2018 în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, au fost... Articolul ”Nu pot să respir”, ultimele cuvinte spuse de jurnalistul Jamal Khashoggi apare prima dată în Cotidianul.
12:30
O profesoară care predă teoria muzicii la Universitatea din Michigan, Patricia Hall, a readus la viaţă o piesă aranjată de prizonierii... Articolul (VIDEO) O universitate din SUA a readus la viață muzica prizonierilor din lagărul nazist Auschwitz apare prima dată în Cotidianul.
12:10
O profesoară de liceu din Statele Unite este cercetată penal, după ce pe internet a apărut un videoclip cu aceasta... Articolul (VIDEO) O profesoară din SUA a fost arestată după ce a fost filmată tăindu-i părul unui elev și cântând imnul Statelor Unite apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Șeful statului Igor Dodon este suspendat, din nou, din funcție, după ce a refuzat repetat să promulge legile care au... Articolul Igor Dodon, suspendat din funcţie pentru a cincea oară apare prima dată în Cotidianul.
11:40
Astăzi, 10 decembrie, începe perioada electorală pentru alegerile Parlamentului Republicii Moldova din 24 februarie 2019. Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor... Articolul Azi începe perioada electorală pentru alegerile parlamentului din 24 februarie 2019 apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Decizie de ultima oră a Curţii Europene de Justiţie: Marea Britanie poate revoca unilateral Articolul 50 prin care părăseşte UE,... Articolul Decizie-surpriză despre Brexit. Marea Britanie poate renunţa unilateral la ieşirea din UE apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Ekaterina Tihonova, despre care presa occidentală scrie că ar fi fiica mai mică a președintelui rus Vladimir Putin, a apărut... Articolul (VIDEO) Fiica mai mică a lui Putin a apărut în premieră la TV; Cu ce se ocupă și ce avere fabuloasă are apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Un bărbat pe nume Leon Ianin, care a participat la numeroase castinguri pentru serialele rusești, a hotărât să-i trimită un... Articolul Un șomer din Ekaterinburg i-a trimis un video lui Jason Statham: bărbatul ar putea primi un rol în filmul lui Guy Ritchie apare prima dată în Cotidianul.
11:20
O fisură gravă a apărut pe podul de pe traseul M5, din apropierea localității Budești. Șoferii care traversează podul se... Articolul (FOTO) Fisură gravă pe un pod din apropierea Chișinăului: Mii de automobile circulă zilnic pe el apare prima dată în Cotidianul.
11:01
Cod galben de ceață în toată țara. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare pentru astăzi, 10 decembrie. Conform... Articolul Cod galben de ceață în toată țară; Pe drumurile naționale se circulă în condiții anevoioase apare prima dată în Cotidianul.
11:01
Nu trebuie să fii Shakespeare pentru a prezice reacția unui om normal când observă că i s-a furat portmoneul în... Articolul Oazu Nantoi// Moldovenii și piramida Maslow apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.