Statele Unite au suspendat toate zborurile avioanelor militare invizibile de tip F-35

UNIMEDIA, 11 octombrie 2018 18:41

Statele Unite au anunţat, joi, suspendarea tuturor zborurilor interne şi internaţionale cu avioanele de vânătoare F-35, după prăbuşirea unui aparat de zbor la sfârşitul lunii septembrie, conform Pentagonului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
08:40
Ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău din 22 octombrie 2018. Astăzi, pe ordinea de zi a şedinţei au fost incluse mai multe subiecte.
08:40
Vin ploile, cel puțin asta anunță Serviciul Meteorologic de Stat. În următoarele zile se așteaptă ploi de scurtă durată în toate regiunile țării.
Acum 30 minute
08:30
Flux majorat de transport la această oră, se stabilește:
Acum o oră
08:20
În perioada 15 – 21 octombrie 2018, la ”frontiera verde" și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au notificat 203 evenimente, cu documentarea a 203 persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, după cum urmează:
08:00
Noi detalii în cazul accidentului de aseară de pe strada Cuza Vodă, în care o persoană a decedat.
Acum 2 ore
07:40
Agenția Proprietății Publice, în calitate de partener public, a anunțat concursul de selectare a partenerului privat pentru implementarea proiectului de parteneriat public-privat ”Modernizarea și eficientizarea activității filialelor întreprinderii de stat “Gările şi Stațiile Auto”, scrie mold-street.com.
07:30
Capricornii s-ar putea confrunta cu o situație delicată în familie.
07:20
Autoritățile franceze, germane și britanice cer Arabiei Saudite să vină cu dovezi „credibile” privind modul în care a murit jurnalistul Jamal Khashoggi.
Acum 12 ore
21:50
Întrebați de ce au venit la mitingul organizat de Partidul Democrat, unii participanți au spus că susțin inițiativele partidului, alții însă nu prea au știut cum să comenteze. Unii participanți au spus că venit organizat, fără însă să știe cine le-a plătit drumul până la Chișinău.
21:50
O femeie ar fi fost lovită mortal pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al capitalei.
20:50
Câțiva zeci de moldoveni au protestat în orașul Marghera, Veneția, împotriva guvernării din Republica Moldova. În ziua în cae a Chișinău, PDM a organizat o manifestație de amploare. Protestatarii au citit o declarație comună prin care condamnă „compania de teroare politică informațională și morală a populației, faptuită de regimul de guvernare.
20:40
Un grup de moldoveni din Germania au cerut eliberarea lui Gheorghe Petic, reținut pentru 20 de zile într-o dosar de viol care, potrivit acestuia, ar fi o comandă politică. Protestatarii, împreună cu Andrei Năstase, s-au adunat în fața Consulatului Republicii Moldova, unde au spus că condamnă persecutările politice.
20:30
Câțiva zeci de moldoveni au protestat în orașul Marghera, Veneția, împotriva guvernării din Republica Moldova. Protestatarii au citit o declarație comună prin care condamnă „compania de teroare politică informațională și morală a populației, faptuită de regimul de guvernare, în cârdășie cu gruparea financiar-politică Șor”.
Acum 24 ore
19:00
Potrivit fostului ministru al Economiei, Alexandru Muravschi, în PMAN, la mintigul PDM, nu ar fi putut participa 100 de mii de oameni, așa cum au spus organizatorii. Câteva calcule simple arată că în Piață ar fi putut să participe maxim 50 de mii de persoane.
17:30
Adunarea Generală a PDM a trecut de data aceasta fără steaguri UE. „Ne-am adunat aici pentru a merge împreună pe cea de-a patra cale, pe care nimeni nu a avut curajul să pornească până acum. Este vorba despre calea pentru Moldova, care duce spre moldoveni”, a declarat Vlad Plahotniuc de pe scena PDM.
16:50
Cel puţin 17 oameni au murit şi peste 120 au fost răniţi după deraierea unui tren în estul Taiwanului.
16:30
O reporteră de la Ziarul de Gardă și un reporter de la portalul diez.md au fost împiedicați să se apropie de mitingul PDM. Un polițist le-a îngrădit trecerea și a spus că „e zonă verde”.
15:30
Gestul unui şofer din capitală a devenit viral pe o reţea de socializare. Zeci de oameni i-au văzut isprava care a fost înregistrată de propria-i cameră de bord. Conducătorul auto a demonstrat că nu îi este indiferent de ce se întâmplă în trafic, dar şi abilităţi excelente în arta şofatului.
15:30
Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, a fost huidută de un grup de oameni în Veneția, unde partidul a organizat un concert pentru diaspora din Italia.
15:20
Unii internauți au decis să interpreteze cu umor Adunarea Generală a Partidului Democrat. Și de data aceasta, pe rețelele de socializare au apărut meme-uri cu manifestanții din Piață, dar și cu liderii democrați.
14:40
Vlad Plahotniuc a fost și el prezent la Adunarea Generală a PD, organizată astăzi în PMAN. La începutul manifestației, liderul PD s-a aflat în mulțime, alături de Andrian Candu și Pavel Filip, și a făcut poze cu susținătorii partidului. Ma târziu, Plahotniuc a urcat pe scenă unde a susținut un discurs, cu prompterul în față.
14:20
Primarul comunei Cotul Morii, Lucia Guștiuc a fost unul din oficialii care au vorbit de pe scena PDM la mitingul din Piața Marii Adunări Naționale. La o distanță de trei ani, primarul comunei mulțumește doi politicieni diferiți, astăzi inamici politici, pentru ajutorul oferit în dezvoltarea localității.
14:10
Echipajele de salvatori intervin duminică în estul Chinei pentru a aduce la suprafaţă 22 de muncitori rămaşi captivi într-o mină în urma unei explozii produsă în subteran.
13:20
Poliția anunță că s-a pierdut un copil de aproximativ 4 ani, în zona de centru a capitalei. La moment se află în siguranță în spatele scenei din Piața Marii Adunări Naționale.
13:00
Contramanifestanți au fost surprinși la mitingul organizat de PDM. Aceștia scandau „Jos Plahotniuc” și „Rușine”.
13:00
Au fost publicate primele imagini video preluate de pe camerele de supraveghere, în timpul atacului tânărului de 18 de ani din colegiului din orașul Kerci, Crimeea. Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!
12:50
Fondatorul comunității automobilistice „Smotra.ru”, popularul vlogger şi street racer Erik Davidovich Kituashvili, cunoscut şi sub numele de Davidich, a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru fraudă și spălare de bani. Cu câteva ore înainte de pronunţarea sentinţei, acesta a fost găsit vinovat de delapidarea unei companii de asigurări.Un post de televiziune din Federaţia Rusă a realizat o transmisiune online a şedinţei de judecată.
12:40
O jurnalistă de la portalul de știri Agora a fost îndepărtată de ofițeri de securitate în timp ce a încerca să adreseze întrebări lui Andrian Candu, Pavel Filip și Vlad Plahotniu, care discutau înainte de mitingul PDM. Jurnalistei i s-a spus că trebuie să părăsească „zonă securizată, unde se află persoane protejate”, transmite Agora.
12:30
O jurnalistă de la portalul de știri Agora a fost îndepărtată de ofițeri de securitate în timp ce a încerca să adreseze întrebări lui Andrian Candu, Pavel Filip și Vlad Plahotniu, care discutau înainte de mitingul PDM. Jurnalistei i s-a spus că trebuie să părăsească „zonă securizată, unde se află persoane protejate”, transmite Agora.
12:00
Organizatorii mitingului PDM spun că la manifestație participă circa 100 de mii de oameni. Primarul din Cotul-Morii, Lia Guștiuc, a declarat de pe scena PDM că se bucură să se afle „alături de cei o sută de mii de oameni din Piață”.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.