Cazul 10 TV, detalii noi

Jurnal TV, 11 octombrie 2018 15:21

Anatol Ursu, fostul realizator al unei emisiuni de la 10 TV, a făcut public un filmuleț care surprinde momentul când doi angajați ai unei firme de pază au fost chemați la redacție să o ridice pe angajata postului, Alina Panico. În imagini apare și Silviu Tănase, titularul licenței 10 TV, potrivit căruia, Panico n-ar avea ce căuta la televiziune, deoarece nu are un contract de muncă. De cealaltă parte, Alina Panico spune că Silviu Tănase a refuzat să oficializeze angajarea, invocând lipsa de bani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 24 ore
21:30
prezentată de Alina Cujbă
Ieri
12:30
Campania postului nostru de televiziune, „Unde-i miliardul”, vă aduce noi dezvăluiri cu privire la banii furați din sistemul bancar. În ediția de mâine, de la ora 19, a emisiunii „Jurnalul săptămânii”, veți putea urmări cum s-a odihnit Ilan Șor, în 2014, într-o stațiune de lux, pe o peninsula privată. La fel ca și în celelalte cazuri, Șor a cheltuit mii de euro sustrași de la Banca de Economii.
12:10
Un bărbat din regiunea transnistreană a recunoscut, peste o săptămână de la comiterea unui omor, că el este autorul crimei. Asta deoarece... avea mustrări de conștiință. Până s-a predat, însă, a stat ascuns într-o localitate de pe malul drept al Nistrului. Mai multe informații despre acest caz, dar și despre altele, aflați în cele ce urmează.
12:10
Comisia de la Veneţia și-a exprimat îngrijorarea față de modificarea legilor justiției de către Guvernul de la București. În avizul adoptat astăzi, privind amendamentele la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală din România, se spune că schimbările făcute „afectează grav eficienţa sistemului judiciar penal în combaterea infracţiunilor de corupţie, a infracţiunilor violente şi a criminalităţii organizate”.
12:00
Experții în energetică, Sergiu Tofilat și Tudor Șoitu, cer Agenției Nationale pentru Reglementare în Energetică să reducă tariful pentru căldură în Chișinău. Potrivit celor doi, tarifele ar putea fi micșorate cu cel puțin cu treizeci la sută. Reprezentanții ANRE au declarat pentru postul nostru de televiziune că nu comentează declarațiile făcute de către Tofilat și Șoitu.
11:50
Mai mulți oameni, care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul, ne-au sunat sau ne-au scris că sunt obligaţi să iasă duminică la o manifestație organizată de Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Toți sunt angajați ai unor instituții de stat. Unii dintre ei ne-au spus că ar fi amenințați cu demiterea, dacă vor refuza să se conformeze. Pe de altă parte, reprezentanții formațiunii au evitat până în ultimul moment să ofere detalii despre acest eveniment. Abia azi după amiază au plasat pe site un comunicat laconic.
11:50
Cei care controlează Republica Moldova au nevoie să înlăture orice formă de opoziţie, iar dacă lucrurile nu se vor schimba, dezmăţul adevărat va fi după alegerile parlamentare din februarie. Avertismentul a fost făcut de către invitaţii emisiunii Cabinetul din Umbră, la Jurnal TV. Aceștia au argumentat prin exemple de intimidare sau chiar amenințare la dresa oponenților politici. Un caz de ultimă oră este cel al ofițerului în rezervă, Gheorghe Petic.
11:20
Peste 50 de copii au venit la Biblioteca publică din Strășeșnei, pentru a-l omagia pe Dumitru Matcovschi. Detalii - în câteva clipe, la știri.
11:20
Administratorii Bisericii „Sagrada Familia” din Barcelona, unul dintre cele mai cunoscute și vizitate obiective turistice din Spania, au fost obligați să plătească autorităților locale 36 de milioane de euro. Asta pentru că lăcașul de cult a funcționat mai bine de 130 de ani fără o autorizație de construcție.
11:10
Proprietara apartamentului de pe bulevardul Moscova, în care pe 6 octombrie ar fi explodat o butelie de gaz, a fost condusă pe ultimul drum. Femeia de 32 de ani a murit marți la Institutul de Medicină Urgentă. Să-și ia rămas bun au venit rudele, prietenii, colegii, dar și toți cei care au cunoscut-o de mică. Aceştia ne-au spus că nu își pot exprima durerea în cuvinte.
11:00
Uniunea Europeană este foarte atentă la lucrurile care se întâmplă în Republica Moldova și lucrează cu instituțiile de stat cu scopul ca acestea să fie servitorii cetățenilor. Este declarația șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău și a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Cotidianul.md. Peter Michalko a subliniat că speră că pe viitor nu va mai vedea evoluții negative, precum invalidarea alegerilor din Chișinău și consideră că autoritățile trebuie să lucreze în direcția îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul Acordului de Asociere.
11:00
Încă patru oameni au o speranță de viaţă, datorită medicilor de la Spitalul Republican, care au efectuat operaţii complicate de transplant. Un pacient a primit ficat nou, iar altor trei li s-au transplantat rinichi. Intervenții similare așteaptă zeci de oameni, dar medicii spun că se confruntă cu o lipsă acută de donatori.
10:50
Doi soți, de 66 și 64 de ani, din satul Munteni, raionul Cimișlia, au fost găsiți morți în casa lor. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Cristina Vicol, tragedia a avut loc ieri, în prima jumătate a zilei.
00:20
60 Minute cu Vasile Năstase 19 Octombrie
00:20
prezentat de Sofia Obadă
19 octombrie 2018
22:20
prezentat de Vasile Luchianu
22:20
prezentată de Gabi și Beton
16:30
După privatizarea controversată a companiei ”Air Moldova”, Platforma Demnitate și Adevăr dă alarma și în cazul altor întreprinderi de stat, care au fost scoase la licitație. Membrii formațiunii afirmă că cele mai importante companii urmează să fie vândute pe bani mărunți. ”Sunt făcute alte scheme de îmbogățire ilicită”, afirmă reprezentanţii Platformei DA.
16:30
Un bărbat din raionul Grigoriopol, în vârstă de 33 de ani, a fost internat în Secţia Reanimare a spitalului orăşenesc după ce a fost înjunghiat în piept de către concubina sa.
16:20
Vladimir Plahotniuc şi colegii lui din Partidul Democrat sunt nişte laşi, deoarece îi obligă pe medici, profesori şi funcţionari publici să participe la întruniri electorale. Declaraţiile au fost făcute de către liderii Partidului Acţiune şi Solidaritate în contextul unui eveniment, pe care PD-ul îl pregăteşte pentru ziua de duminică, când formaţiunea ar urma să-şi lanseze candidaţii pentru alegerile parlamentare.
16:20
După ce în august 2015 au tăiat panglica la un teren de fotbal, pentru care s-au cheltuit peste cinci milioane de lei, autorităţile au decis să mai construiască unul.
16:10
Recep Erdogan a acceptat să vină la Chişinău numai după ce puterea de aici i-ar fi satisfăcut moftul ca profesorii de la Liceul Orizont să fie expulzaţi din Republica Moldova în Turcia. Astfel a comentat evenimentul președintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii ”Ora Expertizei” la Jurnal TV. ”Asta ne dă de bănuit ce anume vrea să construiască această guvernare”, a subliniat Maia Sandu.
16:10
Copii și adulți cu drapelul Turciei în mâini și portrete uriașe ale lui Erdogan pe străzi și clădiri, inclusiv pe fațada Casei de Cultură din Comrat. Așa l-au întâmpinat astăzi locuitorii din autonomia găgăuză pe președintele turc. Iar pentru a ajunge în Comrat din Chișinău, Recep Tayyip Erdogan a zburat cu unul dintre elicopterele cu care a venit din Turcia. El a fost însoțit de Igor Dodon, la inițiativă căreia a venit în Republica Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Deputaţii puterii evită să comenteze investigaţia Jurnal TV privind vacanţele de lux ale lui Ilan Şor, plătite cu banii sustraşi din sistemul bancar, sau achitarea de către Şor a studiilor fiului lui Iurie Leancă. Unii parlamentari nu văd nicio problemă în faptul că instituţiile de drept nu au reacţionat în niciun fel şi spun că ei nu au vreo atribuţie în acest sens.
16:00
Președintele Platformei Demnitate și Adevăr se află într-o vizită de lucru în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington. Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, Andrei Năstase a avut o serie de întâlniri cu înalți funcționari. În cadrul întrevederilor, el a prezentat evoluțiile politice recente din Republica Moldova și a solicitat susținere în combaterea derapajelor și acțiuni concrete din partea autorităților americane, în contextul mandatului diplomatic pe care-l va exercita în curând noul ambasador al SUA la Chișinău.
15:50
Introducerea în Constituție a sintagmei ”integrare europeană” a eşuat. Au fost ”pro” doar 54 de deputați ai majorității parlamentare. Deputaţii PL și PLDM au părăsit ședința în momentul votului, afirmând că nu vor să facă jocurile guvernării. În replică, Andrian Candu a declarat că examinează posibilitatea organizării unui referendum pe subiectul integrării europene, poate chiar în ziua alegerilor parlamentare. Într-un comentariu pentru Radio Europa Liberă, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a subliniat că în relațiile cu Republica Moldova contează Acordul de Asociere şi așteaptă ca autoritățile de la Chişinău să respecte pe deplin valorile incluse în acest document.
15:40
Locuitorii capitalei vor putea procura începând de mâine fructe și legume direct de la producător. Primul iarmaroc de toamnă va fi deschis în sectorul Râșcani al capitalei.
15:10
Chiar dacă traficul rutier și circulația pietonilor a fost blocată ieri în centrul capitalei, inclusiv în preajma Președinției, pe clădire au fost observați și lunetiști, care au fost mobilizați să îi asigure securitatea liderului de la Ankara. Imaginile au fost surprinse de reporterii portalului anticorupție.md.
15:01
Jurnalistul Jamal Khashoggi, care a dispărut pe 2 octombrie, după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, ar fi fost torturat, iar apoi - ucis. Despre acest lucru vorbește un oficial turc, citat de publicația britanică Middle East Eye.
15:01
Maurizio Sarri şi-a făcut lista de cumpărături pentru perioadade mercato din iarnă. Pentru că Morata nu convinge, antrenorul italian vrea să îi găsească un înlocuitor.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.