Cazul 10 TV, detalii noi

Jurnal TV, 11 octombrie 2018 15:21

Anatol Ursu, fostul realizator al unei emisiuni de la 10 TV, a făcut public un filmuleț care surprinde momentul când doi angajați ai unei firme de pază au fost chemați la redacție să o ridice pe angajata postului, Alina Panico. În imagini apare și Silviu Tănase, titularul licenței 10 TV, potrivit căruia, Panico n-ar avea ce căuta la televiziune, deoarece nu are un contract de muncă. De cealaltă parte, Alina Panico spune că Silviu Tănase a refuzat să oficializeze angajarea, invocând lipsa de bani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 5 minute
02:00
Prezentată de Maria Marian
02:00
Au mai ramas 4 zile pana la alegerile parlamentare. Alegeri care vor avea loc in baza sistemului mixt, un sistem despre care alegatorii inca stiu prea putin sau deloc. Dar, de rezultatele exercitiului electoral din aceasta duminica depinde viata noastra pentru urmatorii 4 ani. Care sunt prognozele electorale si scenariile postelectorale?
Acum 4 ore
00:00
Prezentată de Gabi și Beton
00:00
Nici o zi fără intimidări şi provocări. Candidatul Blocului ACUM Platforma DA şi PAS în circumscripţia 33, Andrei Năstase, a fost bruiat aseară de mai mulţi tineri, susţinători de-ai lui Constantin Ţuţu, în timpul unei întâlniri electorale în oraşul Codru. Unii dintre aceştia au dat dovadă de un comportament evident provocator, au dat muzica la maximum în boxele maşinii pentru a bruia discursurile şi au arătat semne obscene susţinătorilor Blocului ACUM. În replică, unul dintre polițiștii prezenți la întrevedere a spus că nu a intervenit pentru... a nu încălca dreptul la libera exprimare.
20 februarie 2019
22:30
Acum 6 ore
21:30
Prezentat de Vasile Luchianu
20:30
Prezentată de Constantin Cheianu
20:30
Ședință de judecată în dosarul Șor, care urma să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Cahul, a fost amânată pentru luna aprilie. Acest lucru a fost cerut de către avocatul lui Ilan Șor, Iulian Balan, care a motivat cu implicarea clientului său în campania electorală. La Cahul s-a deplasat reprezentanții comunității civice „Occupy Guguță”, care au cerut ca ședința să aibă loc oricum, chiar în absența lui Șor.
20:30
În plină campanie electorală, cei 44 de candidați pentru funcția de președinte al Ucrainei se întrec la capitolul promisiuni. Din motiv că în cursă a intrat un număr record de oameni, fiecare încearcă să fie cât mai original pentru a se face remarcat şi să facă angajamente ieşite din comun. Astfel, unii îi asigură pe alegători că vor legaliza aşa-numitele „droguri uşoare” sau că vor avea frigiderul plin în fiecare zi. Alţii merg însă chiar până la pretenţii teritoriale faţă de unele ţări, inclusiv faţă de România.
20:20
Prima ediție a unui concurs al celor mai originale sănii s-a desfășurat într-un sat de lângă orașul Tambov, Rusia. Unii nu au uitat nici în aceste condiții despre armată și război sau despre alimentele preferate. Astfel, la linia de start s-au aliniat 39 de "vehicule" de iarnă în formă de... tanc sau avion, dar și corabie de piraţi sau tractor. Alții au făcut sănii care semănau cu o bucată mare de cașcaval ori salam. Mai multe imagini vedeți în cele ce urmează.
20:10
Unii concurenți electorali și-au continuat activitățile de campanie. Urmăriți în continuare un bilanț al zilei din acest punct de vedere.
20:10
Prezentat de Vasile Luchianu
Acum 8 ore
19:50
Medicii Spitalului Raional Criuleni și-au lăsat pacienții să aștepte pe holuri și au mers, în timpul programului, la deschiderea oficială a maternității, la care au participat și membri ai Partidului Democrat, inclusiv Andrian Candu. Mai apoi, s-a desfășurat o întrunire electorală cu aceștia. Șeful instituției medicale a afirmat însă că evenimentele ar fi avut loc în timpul pauzei de prânz, care durează o oră, iar de pacienți care ar fi așteptat pe coridoare nu ar fi auzit. Totuși, martorii îl contrazic pe directorul spitalului.
19:50
Centrul pentru Jurnalism Independent și Asociația Presei Independente au prezentat cel de-al patrulea raport privind comportamentul mass-media în campania electorală. Experții au monitorizat, în perioada 9 ianuarie - 16 februarie, 12 posturi TV cu acoperire națională și regională.
19:40
Tarifele pentru gazele naturale au fost majorate, iar facturile vor fi expediate consumatorilor după alegerile parlamentare. Este supoziția oamenilor de rând, care comentează în spațiul virtual o posibilă creștere a prețului gazului. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică declară că nu este vreo decizie privind schimbarea politicii tarifare. În același timp, experții în energetică afirmă că deoarece există o creștere a prețului de achiziție, întrebarea trebuie pusă altfel - când va avea loc această scumpire?
19:30
Compania Apriori Wine, în stil eco
19:30
Politicienii intră în biserică, lasă mii de lei și fac agitație electorală printre enoriași. În plină campanie pentru alegerile din 24 februarie, într-un lăcaș de cult a fost surprins și Valerian Cristea, adjunct al lui Ilan Șor la Primăria Orhei, care a adus și daruri pentru localnici, contrar legislației. Secvențele au fost filmate în satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia. Reprezentanții Partidului Șor au refuzat să comenteze subiectul.
19:00
Şapte copii au murit după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, într-o localitate din Canada. Pompierii au avut nevoie de aproximativ o oră să stingă focul.
19:00
Avalanșă puternică pe o pistă de schi, într-o stațiune din Elveția. Mai mulți oameni care se odihneau în zonă au fost acoperiți de zăpadă.
19:00
Ședința în cel de-al doilea dosar deschis pe numele lui Vladimir Filat, programată pentru astăzi, a fost amânată, pentru că a lipsit avocatul fostului premier, Victor Munteanu. Colegul acestuia din urmă, Tudor Osoianu, a precizat doar că ședința a fot amânată pentru ultima zi a lunii februarie.
18:50
O tânără de 30 de ani a amenințat astăzi că se aruncă în gol de la etajul nouă al unui bloc de pe strada Ismail din Chișinău. Imaginile cu femeia care stă pe un aparat de aer condiționat au fost postate pe o rețea de socializare.
18:40
Prezentat de Vasile Luchianu
18:40
În spatele firmei bulgare, care ar urma să cumpere Moldindconbank, stă Vladimir Plahotniuc, declară afaceristul Veaceslav Platon. Potrivit acestuia, banca a fost scoasă la vânzare pentru un alt jaf de proporții. ”Iată motivul demisiei guvernatorului BNM Sergiu Cioclea”, scrie Platon într-o postare pe Facebook. Șeful PD nu a reacționat la acuzații.
18:40
Un poliţist de frontieră de 34 de ani, care se deplasa de la Vama Leușeni spre Chișinău cu mașina de serviciu, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt automobil, care venea din direcția opusă. Impactul a avut loc în această dimineață, iar autoturismele au fost avariate grav. Informații suplimentare aflați din următorul grupaj de știri.
Acum 12 ore
16:10
Seară fără golurile în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Echipele calificate se vor decide în manșa retur.
16:00
Reprezentanţii Preşedinţiei române a Consiliului şi ai Parlamentului European au ajuns la un acord informal cu privire la un regulament care va spori securitatea cărţilor de identitate ale cetăţenilor Uniunii Europene.
15:40
În plină campanie electorală, cei 44 de candidați pentru funcția de președinte al Ucrainei se întrec la capitolul promisiuni. Din motiv că în cursă a intrat un număr record de oameni, fiecare încearcă să fie cât mai original pentru a se face remarcat şi să facă angajamente ieşite din comun. Astfel, unii îi asigură pe alegători că vor legaliza aşa-numitele „droguri uşoare” sau că vor avea frigiderul plin în fiecare zi. Alţii merg însă chiar până la pretenţii teritoriale faţă de unele ţări, inclusiv faţă de România.
15:30
Nava Hayabusa 2, lansată de Japonia, va trage cu gloanţe într-un asteroid. Vehiculul spaţial va ajunge la suprafaţa corpului spaţial Ryugu pe 22 februarie. Acesta are un diametru de aproximativ 1 km.
15:20
Gianni Infantino intenționează să schimbe formatul Campionatului Mondial al Cluburilor. Președintele FIFA dorește înființarea unei noi competiții în loc, însă inițiativa sa se lovește de un refuz categoric din partea reprezentanților UEFA și a cluburilor de pe continent.
15:00
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să iasă masiv la vot, oriunde s-ar afla, pentru că doar prezența masivă la vot este în măsură să înfrângă incorectitudinea noului sistemul electoral.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.