Cazul 10 TV, detalii noi

Jurnal TV, 11 octombrie 2018 15:21

Anatol Ursu, fostul realizator al unei emisiuni de la 10 TV, a făcut public un filmuleț care surprinde momentul când doi angajați ai unei firme de pază au fost chemați la redacție să o ridice pe angajata postului, Alina Panico. În imagini apare și Silviu Tănase, titularul licenței 10 TV, potrivit căruia, Panico n-ar avea ce căuta la televiziune, deoarece nu are un contract de muncă. De cealaltă parte, Alina Panico spune că Silviu Tănase a refuzat să oficializeze angajarea, invocând lipsa de bani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 2 ore
21:20
Prezentată de Maria Marian
21:20
Prezentat de Cristina Ursachi
21:20
Acum, de dragul oamenilor necăjiți
21:10
Opoziția extraparlamentară insistă ca guvernarea să ia atitudine față de producătorii de mere, care în acest an au suportat pierderi colosale, pentru că nu au avut unde să-și vândă producția. În semn de solidaritate cu aceștia, un grup de politicieni ai viitorului bloc electoral ACUM a pichetat clădirea Guvernului, cerând lichidarea monopolului la mere și nuci. Nimeni din cadrul executivului Filip nu a ieșit să dea o replică manifestanților.
21:10
În întreaga lume este marcată Ziua Internațională a Drepturilor Omului. Mai puțin în Republica Moldova, unde majoritatea cetățenilor afirmă că drepturile omului de aici sunt, cel puțin, nerespectate. Mai toți cei intervievați vorbesc de abateri în domeniile educație, protecția socială și sănătate.
21:10
Șoferii care s-au obișnuit, de ani buni, să parcheze pe trotuarele din centrul Chișinăului, nu pot renunța cu una, cu două, la deprindere. Cei aproape 80 de piloni instalați săptămâna trecută pe o porțiune a bulevardului Ștefan cel Mare nici că ar exista. Autoritățile locale spun că asta se întâmplă pentru că proiectul se află încă în fază de implementare.
21:10
O nouă amânare în dosarul vânătorii din Pădurea Domnească, dosar care de mai bine de trei ani este la Curtea de Apel Bălți. Pentru astăzi erau programate pledoariile, doar că acestea au fost reprogramate pentru anul viitor. Avocatul lui Gheorghe Crețu, singurul condamnat în acest dosar, nu a fost în măsură să vină la proces.
21:01
La fel cum o face la fiecare sfârșit de an, echipa Jurnal TV își propune să ajungă la inimile tuturor oamenilor care așteaptă Crăciunul cu nerăbdare! Aşa cum v-am obişnuit deja, în prag de sărbători, postul nostru de televiziune va lansa un colind nou. Iată câteva crâmpeie de la repetiții.
21:01
Clipe de groază pe o stradă din Hong Kong. Un autobuz școlar a intrat cu viteză într-un grup de pietoni. Doi oameni au murit, iar alți 12 au fost răniţi.
21:01
Liderii viitorului bloc electoral ACUM își continuă activitățile. Într-un interviu pentru portalul Oficial, președintele Platformei Demnitate și Adevăr a abordat mai multe subiecte de actualitate, fiind încrezător că 24 februarie 2019 va reprezenta un nou început pentru Republica Moldova. Iar președinta Partidului Acțiune și Solidaritate a discutat cu locuitorii din Comrat și Ceadâr-Lunga.
21:01
Președintele Franței, Emmanuel Macron, va prezenta în această seară evaluarea pagubelor în urma protestelor organizate de așa-zisele „veste galbene” din acest weekend, dar și ce masuri vor fi întreprinse. Acestea vor fi primele comentarii publice ale lui Macron după patru săptămâni de demonstraţii antiguvernamentale la nivel naţional, care s-au transformat din nou sâmbăta trecută în violenţe.
21:01
Ancheta comisiei parlamentare în cazul "Open Dalog", îndreptată împotriva a două dintre cele mai importante partide din Republica Moldova, este o formă de presiune politică, consideră unii oficiali de la Washington. Statele Unite îşi vor formula concluziile privind scrutinul parlamentar nu doar în baza celor întâmplate în ziua alegerilor, dar şi a evenimentelor de dinaintea alegerilor. Declaraţiile au fost făcute de către asistentul adjunct al Departamentului de Stat pentru Estul Europei, George Kent, în cadrul unui interviu pentru portalul newsmaker.md.
20:50
Un șofer în vârstă de 51 de ani a ajuns cu autocamionul său într-un copac. Asta după ce nu ar fi ținut cont de condițiile climaterice și a derapat de pe traseu.
20:50
Un tânăr de 18 ani a urcat la volan fără permis de conducere și în stare de ebrietate. Inspectorii au observat că un automobil circulă haotic pe o strada din Chișinău și au încercat să-l tragă pe dreapta. Șoferul însă a ignorat semnalul și a apăsat pe accelerator. Tânărul a fost oprit abia la Anenii Noi.
20:50
Un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare și o ambulanță au fost implicate într-un accident rutier. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.
20:50
Jurnal TV a lansat o campanie deosebită. Păstrăm titlul vechi de "Moş Crăciun există, Moş Crăciun eşti tu", dar mai adăugăm unul - "Acasă de Crăciun". Vorbim aici despre copiii lipsiţi de grija părintească, care-şi petrec zilele şi nopţile în centrele de plasament. Prima poveste este a fraţilor Lâsâi, trei băieți și o fată, care își imaginează doar cum arată o familie completă.
20:50
Astăzi a început, oficial, perioada electorală pentru alegerile Parlamentului. Potrivit unui comunicat al Comisiei Electorale Centrale, perioada electorală va dura cel mult 90 de zile și se va finaliza odată cu data confirmării, de către Curtea Constituțională, a rezultatelor alegerilor din 24 februarie. Candidații se vor putea înregistra în cursă de pe 26 decembrie.
Acum 6 ore
17:50
Prezentat de Vasile Luchianu
16:50
Prezentată de Gabi și Beton
16:40
O grupare criminală, specializată în traficul de ființe umane, recruta victime din familii social-vulnerabile şi din zonele rurale și, prin diferite metode, le constrângeau să presteze servicii sexuale. Victimele, printre care și minore, erau încuiate în apartamente în capitală și forțate să se drogheze și să se prostitueze.
Acum 8 ore
16:10
Astăzi a început, oficial, perioada electorală pentru alegerile Parlamentului Republicii Moldova din 24 februarie 2019. Perioada electorală va avea o durată maximă de 90 de zile și se va finaliza odată cu data confirmării rezultatelor alegerilor de către Curtea Constituțională.
15:50
Un concurs de patinaj artistic din Croaţia se putea termina tragic pentru una dintre participante. Fata a fost scăpată în cap de partener şi a leşinat.
15:20
Liverpool pregătește o ofertă de 45 de milioane de euro pentru readucerea lui Suso, de la AC Milan. Interesant este că suma e de peste 40 de ori mai mare față de cea pentru care a fost cedat de "cormorani" tocmai la Milan în urmă cu 4 ani.
14:40
Moș Crăciun ești tu
14:40
În premieră, apicultorii de la noi din țară vor produce miere certificată. Primul grup din 47 de apicultori a trecut cu succes perioada de conversie de la producerea mierii convenționale la producerea mierii ecologice.
14:30
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo rămân cele mai importante personaje în fotbalul mondial. Asta, în ciuda faptului că hegemonia lor la Balonul de Aur a fost întreruptă de Luka Modric. Transferat în vară de la Real Madrid la Juventus, starul portughez îi lansează o provocare uriașă rivalului său.
Acum 12 ore
14:10
Alianţa premierului interimar al Armeniei, Nikol Pașinyan, a triumfat în alegerile parlamentare anticipate de duminică. Potrivit rezultatelor preliminare, blocul condus de Partidul Contractul Civil al lui Pașinyan a obţinut peste 70 de procente din voturi. Pe locul al doilea se clasează Partidul Armenia Prosperă, cu peste 8 la sută din sufragii.
14:01
Mai multe curse aeriene care urmau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul Chișinău înregistrează rețineri. Alte zboruri chiar au fost anulate.
13:50
Presa italiană a scris recent despre scenariul prin care Kylian Mbappe ar putea ajunge la Juventus, într-o nouă demonstraţie de forţă a campioanei Italiei. Deşi totul este, pentru moment, doar la nivel de speculaţie, lucrurile pot evolua în direcţia unui transfer în Italia al starului lui Paris St. Germain.
13:40
Președintele Igor Dodon a fost suspendat din funcție, pentru a cincea oară. O hotărâre în acest sens în a fost pronunțată astăzi de către Curtea Constituțională, după ce șeful statului a refuzat să promulge mai multe legi. Magistrații constituționali au luat decizia în urma unei sesizări înaintate de către speakerul Andrian Candu și deputatul PD Sergiu Sârbu.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.