(video) Femeia din imagini a furat un portofel într-un magazin din Chișinău! Dacă o recunoști anunță poliția

Telegraph, 11 octombrie 2018 15:21

Femeia care apare în imagini este căutată de către poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Aceasta este suspectată de furtul unui portmoneu cu acte și bani în timp ce se afla într-un market amplasat pe strada N. Testimițeanu. Suspecta a sustras portmoneul uitat pe tejghea, ce aparține unui tânăr în… Articolul (video) Femeia din imagini a furat un portofel într-un magazin din Chișinău! Dacă o recunoști anunță poliția apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 6 ore
21:01
Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca se află pe primul loc, pentru al treilea an consecutiv, în Metarankingul Universitar – Clasamentul universităţilor din România, realizat de către un grup de profesori universitari, a anunţat miercuri, asociaţia Asociaţia Cercetătorilor Ad Astra. Primele trei poziţii rămân constante în metarankingurile din 2016, 2017 şi 2018: poziţia 1 – Universitatea Babeş-Bolyai… Articolul Clasamentul universităților din România: Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca s-a situat pe primul loc! apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:20
Potrivit unui sondaj Gallup, din 146 de țări analizate in legatura cu generozitatea locuitorilor și cu timpul acordat actiunilor voluntarilor, cele mai generoase tari sunt si cele in care spiritul civic este cel mai ridicat. In 2017, in lume a fost donat un miliard si aproape jumătate de dolari organizatiilor caritabile. Un miliard de oameni… Articolul Indonezia și Australia – țările cele mai generoase și cu spiritul civic cel mai dezvoltat din lume apare prima dată în Telegraph Moldova.
20:01
„Afirm cu încredere că R. Moldova este o destinație atractivă pentru afaceri IT. Am reușit să creăm un ecosistem favorabil lansării și creșterii afacerilor IT și inovării digitale. Vom construi în parteneriat public-privat peste 50 000 de metri pătrați – un proiect de infrastructură fizică pentru un Parc IT. Muncim acum la asta și suntem… Articolul Chiril Gaburici: Moldova va avea un Parc IT cu o suprafață de peste 50 000 de metri pătrați apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:20
Dependenţa sexuală este similară celorlalte comportamente compulsive; o întorsătură potenţial distructivă într-o activitate ce are drept scop imbunanatirea vieţii. Definirea dependenţei de sex depinde mai puţîn de comportamentul în sine şi mai mult de motivaţiile personale, potrivit psihologilor. Dependenţă sexuală constă în lipsa capacităţii de a controla sau amână sentimentele sau acţiunile de natură sexuală.… Articolul Psiholog: Cum se remediază dependența de sex? Sfaturi practice apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
18:50
157 de carabinieri nu vor mai locui cu chirie şi se vor muta într-o cameră de cămin oferită de stat. Clădirea se află chiar pe teritoriul unităţii militare şi a fost dată astăzi în exploatare după o renovare capitală. Pentru acest confort, carabinierii vor achita lunar doar consumul de energie electrică, iar celelalte cheltuieli vor… Articolul (Video) Circa 157 de carabinieri din Moldova au primit camere de cămin oferite de guvern apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
O poveste teribilă a intrat mai întâi în atenția bloggerilor, ulterior și în atenția jurnaliștilor din mass-media rusească. Pe Internet a fost găsit un site prin intermediu căruia sunt traficați copii, inclusiv micuți din Republica Moldova. Imediat după ce jurnaliștii au observat site-ul, fotografiile copiilor care puteau fi închiriați au dispărut de pe pagină, transmite… Articolul (Video) Caz terifiant: Copii din Moldova vânduți cu 2 milioane de ruble în Rusia! apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a preluat oficial, marţi, 11 decembrie, mandatul de Preşedinte al Consiliului Afaceri Generale, la finalul reuniunii miniştrilor pentru afaceri europene care a avut loc la Bruxelles. Un punct important pe agenda de discuţii la reuniunea CAG l-a constituit Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, în pregătirea dezbaterii liderilor europeni de… Articolul „Capitala UE” devine București: România a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene! apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
Doi cetățeni britanici, în vârstă de 70, respectiv 72 de ani, au fost arestați după ce în cabina lor de pe un vas de croazieră s-a descoperit „o cantitate mare de cocaină.” Astfel, ei au fost reținuți de poliția din Portugalia, după ce au fost sesizați de autoritățile britanice cu privire la drogurile deținute de… Articolul Un cuplu de 70 de ani, prins cu 10 kilograme de cocaină la bordul unui vas de croazieră apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
16:50
Deputatul Artur Reșetnicov a fost desemnat astăzi de către Guvernul Republicii Moldova în funcția de judecător al Curții Constituționale. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței cabinetului de miniștri. ”Se propune candidatura domnului Artur Reșetnicov în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un termen de şase ani. Reșetnicov corespunde condițiilor pentru numire prevăzute… Articolul Date biografice din activitatea noului magistrat de la Curtea Constituțională, Artur Reșetnicov: De la profesor la director al SIS-ului apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor de la Bologna, deschis la inițiativa Partidului „ȘOR” a desemnat miercuri, 12 decembrie, prin tragere la sorți, cei 500 de moldoveni care vor avea posibilitatea să călătorească gratuit în Moldova, în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a-și revedea familiile și pe cei dragi. Multașteptata tombolă, la care au… Articolul 500 de familii fericite la sărbătorile de iarnă, datorită unei inițiative sprijinite de Partidul ȘOR apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Deputatul Artur Reșetnicov a fost desemnat astăzi de către Guvernul Republicii Moldova în funcția de judecător al Curții Constituționale. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței cabinetului de miniștri. ”Se propune candidatura domnului Artur Reșetnicov în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un termen de şase ani. Reșetnicov corespunde condițiilor pentru numire prevăzute… Articolul Date biografice din activitatea noului magistrat de la Curtea Constituțională, Artur Reșetnicov: De la profesor la director al SIS-ului apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:30
În următoarele zile se așteaptă o răcire bruscă a vremii. De asemenea, sunt așteptate ninsori în Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), de cea mai multă ninsoare se vor bucura cei din regiunea de nord a țării, unde va ninge șapte zile consecutiv. Temperaturile nocturne rămân negative pe parcursul următoarelor șapte zile, ajungând până… Articolul Revin ninsorile în Moldova: Vremea se răcește brusc, va ninge 7 zile la rând! apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:10
Un nou raport privind impactul schimbărilor climatice în Arctica a arătat că numărul renilor arctici a scăzut de la aproape 5 milioane la aproximativ 2,1 milioane de exemplare în ultimii 20 de ani, scrie BBC News. Un studiu prezentat la reuniunea American Geophysical Research Union arată că încălzirea globală a dus la schimbări ale climei… Articolul Jumătate din populația de reni arctici a dispărut în ultimii ani din cauza încălzirii globale apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
Activiștii trinomului ACUM (n.r. trinom – după ce la blocul ACUM alcătuit din PAS cu DA a aderat și PLDM) au fost huiduiți la Judecătoria Orhei de mai multe persoane care s-au arătat profund indignate de faptul că Maia Sandu apără o persoană acuzată de viol. Oamenii Maiei Sandu și ai lui Năstase au dorit… Articolul (video) Maia Sandu și Andrei Năstase au fost huiduiți pentru că APĂRĂ un VIOLATOR! apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:50
Regulamentul circulației rutiere va fi completat cu două indicatoare noi, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi de guvern, relatează MOLDPRES. Cele două semne indică delimitarea „Zonei de frontieră” și „Sfârșitul zonei de frontieră”. Indicatorul „Zonă de frontieră” stabilește începutul zonei, cu lăţimea de 10 km, de la frontiera de stat către interior, de-a lungul perimetrului pe… Articolul Atenție șoferi! Regulamentul circulației rutiere va fi completat cu două indicatoare noi apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:50
Aliona Kravchenko în vârstă de 33 de ani și-a tuns părul o singură dată în viață, când avea 5 ani. De atunci podoaba ei capilară nu a văzut foarfeca. La 30 de ani părul ei era până în podea, iar în prezent acesta are o lungime de 2 metri, scrie The Telegraph. Tânără din Ucraina… Articolul (Foto) Femeia care nu s-a tuns timp de 28 de ani! Părul său a crescut mai mult de doi metri apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:20
Andrei Năstase a fost declarat vinovat de o judecătorie din Chișinău pentru afirmații false în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune ProTV, în campania electorală pentru alegerile de primar din Municipiul Chișinău. Liderul PPDA l-a învinuit pe Ceban și colegii acestuia ar fi votat în cadrul ședințelor Consiliului Municipal întrăinarea unor terenuri. Ceban… Articolul Andrei Năstase obligat să achite un leu pentru minciunile sale : „Atât costă cuvintele acestuia” apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:10
Urmăriți live pe Telegraph ședința Guvernului Republicii Moldova din 12 decembrie 2018, condusă de Pavel Filip. Pe ordinea de zi sunt 13 subiecte – vezi agenda. Articolul LIVE: Ședința Guvernului Republicii Moldova din 12 decembrie 2018 apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:20
Analiza a fost realizată după teoriile lui Noam Chomsky, profesor de lingvistică la Massachusetts Institute of Technology, lingvist, filosof, activist social, autor și analist politic, este considerat unul dintre cei mai mari gânditori ai timpului. Cărțile sale au fost citite în întreaga lume. Iar principiile de bază ale manipulării pe care se bazează puterea politică… Articolul 7 metode teribile cu ajutorul cărora PROPAGANDA clanului Lucinschi-Filat-Țopa-Platon ACUM manipulează masele apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:10
La 11 decembrie 2018, Șcarabnuța Ghenadie, subofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Hâncești, în vârstă de 24 de ani, fiind în serviciu a dat dovadă de responsabilitate civică și a intervenit promt pentru a salva o bătrână. La serviciul de gardă al IP Hâncești, în jurul orei 18.15 a parvenit un apel de… Articolul Un polițist din Hâncești a devenit erou după ce a salvat o femeie de 71 de ani apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:10
Șofer în stare de ebrietate la volan, cu amenzi neachitate și lipsit de dreptul de a conduce reținut în trafic de angajații Inspectoratului Național de Patrulare. La data de 11 decembrie curent, inspectorii de patrulare fiind implicați la siguranța și fluidizarea traficului rutier pe strada Calea Basarabiei din capitală, au observat un automobil de model „Mazda”… Articolul (video) Poliția a reținut un șofer din Ialoveni mort de beat fără permis de conducere și cu amenzi neachitate apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:10
În articolul „Anul 2018 în revizuire”, publicat pe renumitul site pentru maturi PornHub deja al 6-lea an consecutiv, regăsim și Republica Moldova. E vorba despre datele statistice care însumează caracteristicile vizitatorilor site-ului porno, de la cele mai accesate categorii, cele mai căutate porno-actrițe, dar și despre multe alte detalii. Moldova o regăsim în categoria timpului… Articolul Moldova în TOP 10 țări care și-au mărit timpul per vizită petrecut pe PornHub în 2018 apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
O mașină a pompierilor s-a răsturnat, sâmbătă 9 decembrie în timp ce se deplasa la o intervenție la Orhei. Accidentul a avut loc pe drumul R-20 Podgoreni-Zahorani, transmite stiri.md. Salvatorul de la  DSE Orhei, în timp ce se afla la serviciul, conducând unitatea de transport de model Mercedes, în curbă nu a ținut cont de… Articolul O autospecială a pompierilor s-a răsturnat în timp ce se deplasa la o intervenție spre Orhei apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Pornhub a pregătit una dintre cele mai bizare expoziții artistice de până acum. Promovează, evident, pornografia. Expoziția e una futuristă și-ți arată cum vede Pornhub sexualitatea în anul 2069. Pornhub e site-ul de streaming de pornografie care, datorită popularității sale, a ajuns să facă tot felul de năzbâtii. Asta în afara conținutului pentru care a… Articolul (Video +18) Pornhub îți arată cum va fi sexul în 2069! La așa ceva nu te așteptai apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
12:01
Un uriaş „râu” de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat miercuri străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului, informează DPA. „Am strâns totul cu lopeţile”, a declarat pentru DPA, marţi, Karsten Korte, şeful diviziei de pompieri voluntari din Werl, transmite Agerpres.ro… Articolul Un uriaş ”râu” de ciocolată a inundat străzile unui oraş din Germania: „Am strâns totul cu lopețile” apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:40
Politicienii din opoziție sunt în călduri electorale și delirează. E unica concluzie „optimistă” pe care poate s-o facă Iurie Leancă ca urmare a atacurilor lansate de fosta sa colegă din PLDM, Maia Sandu, și țambalistul Andrei Năstase la adresa României. „Astfel de declarații ai celor care pretind a fi lideri ai opoziției „filo-române” și „pro-europene” sunt… Articolul Iurie Leancă o somează pe Maia Sandu, să nu mai atace România în scopuri electorale! apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:30
La alegerile parlamentare din februarie 2019 se pot înscrie 46 de partide. Atâtea formaţiuni au fost înregistrate până acum de autorităţi. În comparaţie cu scrutinul din 2014, lista oficială, aprobată deja de Comisia Electorală Centrală, s-a mai îmbogăţit cu cinci partide. De asemenea, CEC precizează că în cazul a 25 de formaţiuni, mandatul liderului a expirat… Articolul CEC a publicat lista partidelor care au dreptul să participe la alegerile parlamentare! Câte sunt la număr? apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
S.A. „Apă-Canal Chişinău” a atenșionează că mai mulți locuitori ai capitalei vor rămâne astăzi, 12 decembrie 2018, fără apă timp de câteva ore, în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor. Așadar, furnizarea de apă va fi întreruptă în intervalul orelor 9:00 – 17:00, la adresele: – Gh. Madan, 46, inclusiv… Articolul Atenție! Sute de blocuri locative din Chișinău vor rămâne astăzi fără apă la robinet apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
Elevii din Republica Moldova au obținut o medalie de argint și cinci de bronz la  cea de-a 15-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Științe pentru Juniori, transmite MOLDPRES. Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, medaliat cu argint la acest concurs este Ştefan Nicov, elev al Liceului teoretic „Mihai Eminescu” din mun. Bălți. Medaliile de bronz… Articolul Elevii moldoveni au obținut șase medalii la Olimpiada Internațională de Științe apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:30
Rubie Marie, 35 de ani, a câștigat în urmă cu doi ani primul ei concurs de frumusețe după ce a concurat la Miss Galaxy UK, iar un an mai târziu s-a impus și în competiția internațională. După titlul obținut la nivel internațional, Rubie a devenit faimoasă, iar asta a determinat-o să vorbească despre traumele prin… Articolul Câștigătoarea unui concurs Miss, declarații șocante: Am fost vândută și violată în fiecare zi! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.